BandenShop.nl

9

Bestellen

6

Service

8

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

BandenShop.nl

Een auto zonder goede banden is niet veilig om in te rijden. Daarom moet je ervoor zorgen dat je de goede soort banden onder je auto hebt zitten. Maar waar kun je die het beste vinden? Een van de winkels die banden verkoopt is BandenShop.nl. Maar war voor kwaliteit zomerbanden zal deze winkel verkopen? Wat voor diensten zal deze garage aanbieden? Zullen die winterbanden nou echt zoveel meer grip geven op glad wegdek? Zal het lang duren voor de bezorgservice van BandenShop.nl de vierseizoenenbanden bij je thuisbezorgd? En zal de klantenservice van BandenShop.nl je wel helpen als je advies of assistentie nodig blijkt te hebben? De beste mensen om je hier meer over te vertellen zijn de auto-eigenaars die al banden van BandenShop.nl onder hun auto hebben zitten. Lees hun reviews om je te verdiepen in deze verkoper van autobanden. De ervaringen, meningen en beoordelingen van deze klanten kunnen je helpen om een beter beeld van BandenShop.nl te krijgen.


Over BandenShop.nl

BandenShop.nl is een winkel die autobanden verkoopt. Ze weten dat de bandenmarkt nou eenmaal constant in beweging is. Daarom doen ze ook hun best om bij te blijven met de nieuwste trends. Zo beweren ze op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen. Je kunt in hun winkel een groot assortiment zomerbanden vinden. Een zomerband is eigenlijk gewoon een naam voor een normale band, een naam die pas in gebruik is genomen na het ontwikkelen van afwijkende banden. Je vindt bij BandenShop.nl veel verschillende merken zoals Continent, FORMULA, Goodyear, Kenda, Federal, Dunlop, Mastersteel, Minerva, Tyfoon, Tristar en nog vele anderen. Verder heeft BandenShop.nl nog winterbanden die je tijdens veel regen of ijs een betere grip op het wegdek kunnen geven. Ze maken de kans tot slippen een heel stuk kleiner. Als je geen zin hebt om twee keer per jaar je banden te verwisselen kun je ook kiezen voor vierseizoenenbanden. Deze kun je het hele jaar door gebruiken.
Diensten van BandenShop.nl

De banden van BandenShop.nl kunnen online besteld worden. Je Ze worden dan thuisbezorgd door de bezorgservice van BandenShop.nl. BandenShop.nl weet dat banden en velgen op de juiste manier gemonteerd moeten worden. Daarom biedt BandenShop.nl ook een service aan die dit voor je kan doen. Daarnaast bieden ze aan de banden die je op dat moment niet nodig hebt voor je op te slaan. Als laatste heeft BandenShop.nl nog een klantenservice die kan helpen als je wat extra assistentie nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor BandenShop.nl

Heb jij al banden van BandenShop.nl onder je auto zitten? Ook als je alleen een stel velgen hebt willen wij graag meer weten over jouw ervaring met deze autobandenwinkel. Hoeveel grip kun je nou echt van die winterbanden verwachten? Zijn hun zomerbanden onder normale omstandigheden ook prima? Hoeveel voordeel heb je van hun vierseizoenenbanden? Duurde het lang voor de banden gemonteerd waren door BandenShop.nl? Moest je lang wachten tot je auto arriveerde? En hoe behulpzaam is die klantenservice van BandenShop.nl nou werkelijk? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over BandenShop.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

4 velgen

Leveren 2 verkeerde velgen. Daarna moet je minimaal 6 weken om de verkeerde velgen op te halen. Is nog steeds niet gebeurt. Eén grote ongeorganiseerde bende. Bezint eer gij begint bij deze tent

M

Marcel de Vries

09-02-2022

0

Winterbanden

Super snelle levering. In de middag besteld en de volgende dag om 9:00 uur geleverd!

R

R. Borsboom

24-10-2019

1