Athlon

2.9

Bestellen

2.6

Service

3.3

Prijs

4.1

Levering

35.7%

Zou hier weer kopen

Athlon

Er zijn vele manieren om aan een auto te komen. Je kunt er eentje privé leasen, zakelijk leasen of gewoon een auto voor jezelf kopen. Maar het is onhandig als je daarvoor naar verschillende bedrijven moet. Athlon is een autobedrijf dat zowel lease als autoverkoop aanbiedt. Maar wat zal de kwaliteit van hun auto’s zijn? Zal het wel makkelijk zijn om een leasecontract af te sluiten? Zullen ze als autodealer nou wel zo betrouwbaar zijn? Zal het lastig zijn een autobezichtiging te plannen via hun website? En zal er een Athlon klantenservice zijn om je te helpen als je leaseauto of koopauto al snel mankementen vertoont? Alleen mensen die al eens een auto hebben gekocht of geleased kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een goede indruk te krijgen van hoe het bij Athlon nou echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je vertellen wat je van Athlon kunt verwachten.


Over Athlon

Athlon is een bedrijf dat verschillende autodiensten aanbiedt. Zo kun je zakelijk een auto of bedrijfswagen regelen voor je (eigen) zaak. Ze hebben elektrische auto’s en auto’s die rijden op diesel of benzine. Ze kunnen je helpen aan een Jaguar, Opel, Nissan, Renault, SEAT, Smart, Volkswagen, Kia, Skoda, Citroën, Mitsubishi of welk ander merk dan ook. Wie weet wil je wel in een echte Mercedes-Benz rijden of verkies je een Toyota of Hyundai. Dus of je nou een bestelbusje wilt of juist wilt rondtouren in een cabriolet, de keuze is aan jou. Ook zul je een keuze tussen handgeschakelde auto’s of een automaat moeten maken. Er is ook occasion lease. Dit houdt in dat je niet in een nieuwe maar in een gebruikte auto rijdt. Je hebt bij deze constructie dus ook geen last van hoge bijtelling. Dit wordt ook wel Athlon Second Drive genoemd en is ideaal als je van plan bent om jouw auto van de zaak ook voor privédoeleinden te gebruiken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een leaseauto die helemaal voor privégebruik is. Dat wordt dan weer private lease genoemd. Je kunt hierbij je oude auto inruilen. En dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om een nieuwe auto of juist occasion te kopen. Dan is hij meteen helemaal van jou.
Diensten van Athlon

Je kunt via de website van Athlon heel makkelijk een auto leasen of huren. Zoek een auto die bij je past en regel je contract online. De auto zal bij Athlon voor je klaarstaan. Mocht je er zelf niet helemaal uit kunnen komen, dan heeft Athlon altijd nog een klantenservice om je te helpen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Athlon

Heb jij al eens een auto geleased of gekocht via Athlon? Of het nou een nieuwe auto was of een occasion, wij willen graag weten wat jouw mening over dit autobedrijf vol autodiensten is. Hoe makkelijk was het een auto te leasen via de website? Hielp de klantenservice van Athlon je toen er iets mis was met de leaseauto? En is die auto die je hebt gekocht echt zo betrouwbaar? Schrijf een Athlon review en vertel ons wat jouw mening over deze autozaak is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Leaseauto

Al vele jaren tevreden, maar... Al vele jaren een tevreden gebruiker van de auto's van Athlon. Eerst de Opel Karl en daarna 2x een Opel Corsa. Zeker de laatste, een 110pk met 6 versnellingen. Nu aan het einde van het contract is het fijn om de trouwe Corsa nog steeds op de oprit te hebben staan ondanks dat ik de auto al 3x heb afgemeld. Anderhalve week na de eerste afmelding heb ik gebeld waarom er nog geen afhaal datum was doorgegeven (>1uur in de wacht). Eerste keer is er een chauffeur, zonder aankondiging, geweest terwijl ik niet thuis was. Nieuwe afmelding gemaakt. Nu wel een datum doorgekregen. Helaas voor mij die dag niet mogelijk, dus 'even' bellen voor een aanpassing...... Weer meer dan één uur in de wacht ( whatsapp werkt ook niet> verwijst je door naar bellen of de website. ) Aanpassing kon de, moet eerlijk zeggen, vriendelijke medewerker niet doen. Moest maar opnieuw (3e keer) afmelden. Zit nu nog steeds naar 2 leaseauto's te kijken....... De opvolger waar ik nu via Van Mossel in rij is gelukkig ook een pittige Corsa. Iemand nog een review van mij over Van Mossel....?

S

Sven

17-08-2023

0

Schade met lekke band

Slechtste service die je maar kan bedenken. Een lekke band krijgen op de snelweg en Athlon kan je zelf niet eens helpen. Ze moesten een andere partij inschakelen om mij te kunnen helpen. Daarnaast moest ik dat zelf betalen en het maar uitzoeken hoe ik thuis zou komen als ze mij niet op weg konden helpen. Slechte service en medewerkers die geen idee hebben wat ze moeten doen en vragen om je verder te helpen. En daar betaal je dan voor. Géén zaken mee doen dus!!

N

Natasja van Kraaij

01-06-2023

0

skoda enyaq

Wat is de bedoeling met de klantenservice? Medewerkers die wel opnemen maar niks zeggen als je een half uur in de wacht hebt gestaan. Of er wordt helemaal niet opgenomen en je wordt niet teruggebeld. Ook via de app geen enkel antwoord. En heb je eindelijk iemand aan de telefoon heeft die geen idee en wordt je doorverbonden naar weer niks. Ik heb een contract afgesloten zonder borg, komen ze nadat je de auto al hebt met een borg die je dus pas na vijf jaar weer terugkrijgt. Je kan nergens inzien wat je met je laadpas verbruikt. De auto werd keurig gebracht door een heel aardige medewerker, maar die werkt bij de dealer en niet bij Athlon.

M

maria

27-03-2023

0

Leaseauto Athlon

60 dagen zonder auto! Door schade door overmachtsituatie. Omdat bij Athlon 'alles om jouw mobiliteit draait'. Geen enkele keer contact vanuit Athlon, geen enkele update, geen telefoontje, geen mail, niks. En dan wel trots zijn omdat ze aan alle contractuele verplichtingen hebben voldaan. #klantenbinding. 'Mobiliteit met een missie: getting you nowhere'.

E

Else Burgers

23-02-2023

0

Hoe is het mogelijk dat jullie elders zoveel goede recensies hebben. Is zeker op dezelfde wijze tot stand gekomen zoals bij het klant tevredenheidsonderzoek. Hier wordt aan de klant gevraagd door een medewerker van Athlon of hij alsjeblieft een 9 of 10 wil geven. Een 8 wordt namelijk gezien als een onvoldoende en dan mag de medewerker op het matje komen en uitleg komen geven. Een vreselijke leasemaatschappij tenzij je Coca Cola of KPN heet. Die leggen zelf de spelregels op. Als kleinere klant heb je te maken met de regels van Athlon dan word je onder andere bij contractaanpassingen, indexering en inlevering geknipt en geschoren.

H

Hans

12-11-2022

0

Lease Skoda

T

T Schellekens

24-09-2022

0

Tijdelijk huurauto

Krijg tijdelijk een huurauto van mijn werkgever ,waar ik een behoorlijk bedrag zelf voot moet betalen,dan verwacht ik wel wat goeds. Eerst krijg ik een auto van 2022, vervolgens krijg ik een tel dat ze een fout hebben gemaakt en dat ik een goedkopere auto krijg. Dat krijg ik 1 een Peugeot 108 van 2021. Als die niet fatsoenlijk werkt Bluetooth werk niet . Dan klaag ik bij mijn werkgever.die vraag athlon netjes om de auto om te ruilen.Krijg ik als straf nu een c1 van 2019!! Wat is dit nu,kunnen jullie niks met de zelfde bouwjaar leveren? Ik weet als ik contact opneem krijg ik weer onbeschofte antwoorden, met we hebben niks anders. personeel is zeer onvriendelijk, niet te spreken.

J

Jane

26-07-2022

0

Klantenservice

Onbeschoft, ongeduldig, niet capabel, alsof het leven al te lang duurt. Advies voor athlon: neem andere mensen aan.

A

Anoniem

13-07-2022

0

Private lease

Zeer asociale klantenservice. Ze weigeren antwoorden te geven zodra de vragen moeilijk worden. Ik heb nog steeds geen passende en correctie reactie mogen ontvangen op mijn vragen. Zeer slechte klantenservice

M

Maarten

01-06-2022

0

Lease auto zakelijk

Wat een misselijk makend bedrijf is dit. Totaal geen enige empathie voor ondernemers die het tijdens corona moeilijk hebben. Bij vragen of ze willen meedenken of mee willen helpen doe ze dat totaal niet, sterker nog ze draaien de duimschroeven nog wat extra aan

R

Ronald van den Berg

25-02-2022

0

Lease Peugeot e208

+ punten zijn er niet - punten Na meerdere malen de levertijd is verschoven krijgen we de verkeerde auto (minder opties dan we besteld hebben) wel worden de kosten door berekend van de juiste auto (met meer opties) terwijl dit €60,- per maand zou schelen. Na heeel vaak gebeld te hebben en ze blijven volhouden dat er 2 contracten op mijn naam staan (dit komt door hun fout aangezien ze de verkeerde auto geleverd hebben moest er een nieuw contract afgesloten worden voor de periode dat we in de verkeerde auto zouden rijden). uiteindelijk gezegd dat wij het contract willen ontbinden, te veel gebeurd en te slechte service. vervolgens de auto in december ingeleverd, EIND afrekening gehad en worden er nu (na 2 maanden) nog rekeningen gestuurd. in het kort slechte service tankpas (electrisch rijden) klopt niks van de facturen facturen van Athlon kloppen zelf ook niet krijgt geen terugkoppeling (pas na 2 maanden en zoveel keer aan de telefoon geweest) SLECHT!

B

Birgitte Bloemen

24-02-2022

0

Inleveren lease auto

Een auto bestellen is één ding. Maar inleveren na 4 jaar is een drama. 12.000 minder gereden kilometers en niemand kon mij exact aangeven hoeveel geld ik terug zou krijgen. 4 verschillende mensen gesproken. 4 verschillende antwoorden met 4 verschillende bedragen. Nergens staat duidelijk hoeveel geld je terugkrijgt per kilometer en de modules die erop los gegooid worden zijn niet transparant richting klant. Nee, ik zou Athlon zeker niet aanraden.

S

Scott

07-07-2021

2

lease auto

Zeer slecht in communiceren waardoor een boete nu 2 keer betaald is (door hun en mijzelf). Dit komt omdat hun per telefoon aangaven dat ik het zelf moest regelen. 15 dagen later (ja hun automatische mail zegt binnen 2 dagen, maar dat is ze nog nooit gelukt..) krijg ik te horen dat ze het gewoon doorbelasten en dat ik het zelf maar mag uitzoeken bij het CJIB. Zeer triest hoe hun communiceren en handelen.

R

ricardo

31-07-2020

0

Citroen c1

Nu wij geld terug krijgen worden we vreselijk slecht en onbeschoft behandeld. Ik heb het gesprek opgenomen en ze noemen het bedrag wat wij terug krijgen maar een paar tientjes die niet de moeite waard is... het gaat om 169,- euro. De hoorn wordt er opgegooid door een dame waarvan ik denk dat die niet alles op een rijtje heb. Vreselijk slecht bedrijf, we zijn al 3 maanden met ze bezig en maken fouten keer op keer. Nooit meer leasen wij hier een auto!

N

Nathalie Simonis

01-04-2020

1