Sale and Leaseback | FinancialLease

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sale and Leaseback | FinancialLease

Ben je op zoek naar meer geld voor je onderneming? Zou je jouw auto aan de bank willen verkopen? Wellicht is Sale and Leaseback een mooie uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.  


Wat is Sale and Leaseback?

 


Sale and Leaseback is een constructie waarbij je jouw auto aan de bank verkoopt en je deze direct weer terug least via Financial Lease. Op de website is te lezen dat je via Sale and Leaseback kunt blijven rijden in je eigen auto. Tevens beschik je onmiddellijk over extra vermogen voor jouw bedrijf. Hierdoor krijg je volgens het bedrijf een mogelijkheid om een buffer op te bouwen voor je onderneming. Je zult per maand een bedrag moeten betalen. Je profiteert op hetzelfde moment van fiscale voordelen. Een voorbeeld hiervan is volledige renteaftrek.


Equipment inzetten

 


Je kunt ook equipment inzetten voor Leaseback en Sale. Je kunt naast je auto bijvoorbeeld ook bedrijfsmiddelen inzetten voor Sale and Leaseback. Een voorbeeld die door het bedrijf wordt aangegeven is een aanhanger. Je kunt deze verkopen middels Sale en Leaseback. Dit doe je ook aan de bank. Het vermogen kun je zo weer in jouw onderneming stoppen. Enkele andere voorbeelden van bedrijfsmiddelen zijn productmachines en interne transportmiddelen.  


Voordelen

 


Er worden door het bedrijf een aantal voordelen vermeld. Zo krijg je snel extra vermogen en kun je een buffer voor je bedrijf opbouwen. Het is handig voor onzekere tijden of voor investeringen. Je blijft rijden in je eigen auto en verkoopt deze zonder dat je je auto echt kwijt bent. Je zult niet hoeven in te korten op je wagenpark. De regeling geldt ook voor ZZP'ers. Als je onderneming meer dan 2 jaar bestaat dan geldt Sale and Leaseback ook voor jou.  


Wetenswaardigheden

 


Ben je een startende ondernemer? Er wordt aangegeven dat Sale and Leaseback helaas niet beschikbaar is voor startende bedrijven. Een belangrijke voorwaarde is dat je onderneming ten minste twee jaar moet bestaan. De auto mag aan het einde van de looptijd niet ouder zijn dan 10 jaar. Dat is net zo als bij Financial Lease. Het is overigens niet erg of het een personenauto of bedrijfsauto betreft. Alle soorten auto's komen in aanmerking voor de regeling.


Het bedrijf streeft ernaar dat je het geld binnen 3 dagen op je rekening hebt staan. Het is dan wel van belang om alle velden van het formulier volledig in te vullen. Alle benodigde documenten moeten dan ook tijdig aangeleverd worden. Je zult jouw auto niet tijdelijk kwijt zijn. Je zult de auto niet langs te hoeven brengen om de waarde van je auto vast te laten stellen. Voor een waardebepaling heeft het bedrijf een aantal zaken nodig. Denk aan de originele aankoopfactuur, leeftijd van de auto, kilometerstand, foto's en bewijs van de laatste onderhoudsbeurt.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je toevallig al klant bij Sale and Leaseback? Heb je weleens een autoverkoop gedaan via dit systeem? Ben je tevreden over de producten/diensten van Sale and Leaseback? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Sale and Leaseback? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)