Netski

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Netski

Ga je op winstersportvakantie en heb je daarvoor ski- en snowboardmateriaal nodig? Dan is Netski misschien wel net waar jij naar op zoek bent. Bekijk via deze pagina welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Netski?


Netski is een app om ski- en snowboardmateriaal te huren. Je kunt via dit bedrijf een uitrusting huren bij een van hun locaties, over heel Europa verspreid. Volgens deze onderneming gaat het om betaalbare, recente en kwaliteitsvolle uitrustingen. Eenvoud, gemak, vrijheid en wendbaarheid staan bij Netski centraal. Als je de app downloadt kun je via die applicatie je reservering bijhouden. Zowel beginners als gevorderden kunnen gebruik maken van de dienstverlening van Netski. Je kunt binnen een aantal klikken al de beschikking hebben over skimateriaal. Er worden materialen aangeboden voor ieder niveau. Doordat je boekt via deze app zal er volgens dit bedrijf geen tijd verloren gaan. Je kan kiezen uit twee pakketten, te weten Netski.plus of Netski.comfort. Via de app of site lees je meer over de verschillende pakketten.


Huurprocedure


Als je materiaal wilt huren geef je allereerst een zoekopdracht. Je kan onder andere zoeken op skioord en het adres van je verblijf. Na het starten van de opdracht zie je welke winkels er in de buurt van je vakantieadres zijn te vinden. Hierna vul je de data in waarop je het materiaal zou willen huren en kies je jouw pakketten uit. Ten slotte kun je opties over garantie, beschadiging, diefstal, bewaring en bezorging selecteren. Je kan het materiaal een dag voor gebruik vanaf 17:00 uur ophalen. Als je een kortingscode hebt kun je die bij promocode invoeren. Je hoeft niet per se een heel pakket te huren. Het is ook mogelijk om losse items zoals snowboards of skimateriaal te huren. De huur van een helm is bij de kinderen inbegrepen. Voor het ophalen van je bestelling hoef je alleen je bestelnummer te overleggen.


Tegenslagen


Bij tegenslagen waardoor je niet op vakantie kunt wil je aanspraak maken op een annulering. In de algemene verkoopvoorwaarden staat beschreven welke voorwaarden hieraan verbonden zijn. Soms komt het voor dat je gehuurde materiaal schade oploopt of zelfs gestolen wordt. Voor dit soort situaties is het handig om vooraf een verzekering af te sluiten. De verzekeraar zorgt er dan voor dat alle kosten gedekt worden. Je zal zelf niet voor kosten hoeven op te draaien. Het is wel de bedoeling dat je aangifte doet bij de plaatselijke politie/gendarmerie. Als je geen verzekering afsluit moet je de winkel raadplegen om te checken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens een vakantie kan je te maken krijgen met een ongeluk. Dat resulteert er soms in dat je het gehuurde materiaal eerder zal terugbrengen. Als je dan in aanmerking wilt komen voor restitutie dien je een e-mail te sturen naar support@netski.zendesk.com.


Extra informatie


Je kan op verschillende manieren betalen. Het is goed om te weten dat je niet per cheque kan betalen. Dit betaalmiddel wordt niet door Netski geaccepteerd. Je kan een klantaccount aanmaken om je bestelling te doen en deze te beheren. Inloggen doe je via je e-mailadres in combinatie met een wachtwoord.


Ervaringen


Heb je weleens ski- en/of snowboardmateriaal via Netski gehuurd? Dan zijn we enorm benieuwd naar je ervaringen bij deze organisatie. Is dit een ideaal systeem om van de juiste ski- en snowboarduitrusting gebruik te kunnen maken? Deel het via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)