Flink

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Flink

Wil jij je boodschappen online doen? Heb je een druk leven waardoor het lekker is om je boodschappen thuis geleverd te krijgen? Dan is boodschappenapp Flink wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze dienst en bijbehorend bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Flink?


Flink is een app waarmee je boodschappen kunt bestellen. Bij dit bedrijf bestel je van verse producten tot benodigdheden voor het huishouden. Van lekkere ingrediënten tot de speciaal bieren. De app kan gedownload worden via de App Store. Als je dit gedaan hebt lees je dat boodschappen binnen no time gedaan kunnen worden. Volgens deze organisatie bestaat het assortiment uit producten van topmerken. Deze worden verkocht tegen supermarktprijzen. Alles word bij je thuis afgeleverd.


Registratie


Heb je de app gedownload. Dan is het bijna tijd om te bestellen. Dit kun je doen als geregistreerde gebruiker of gast. Als je voor registratie kiest moet je eerst je adres selecteren. Ieder Nederlands adres kan geselecteerd worden. Er wordt daarna aangegeven hoe lang het duurt om boodschappen bij je te bezorgen. Tijdens het registratieproces kan extra info voor de bezorging worden vermeld. Bijvoorbeeld een woningnummer, achternaam op deurbel of andere notitie. Dit kan gedaan worden om het de bezorger makkelijker te maken. Uiteindelijk zal je hierdoor je boodschappen sneller kunnen ontvangen.


Bestelinformatie


Nadat je geregistreerd bent of als gast bent verder gegaan is het tijd om te bestellen. De online shop is geopend van 08:00 uur tot 23:59 uur. Bovenaan het scherm worden er producten aanbevolen. Je kunt producten selecteren waar fikse kortingen op worden gegeven. Daarnaast kun je een koude en warme selectie maken. Je kunt verder ‘naar het park’, ‘flink lage prijs’ en ‘ontbijt deals’ selecteren. Weet je al wat je wilt kopen? Dan kun je de productnaam invullen in de zoekfunctie.


Fruit, groente en aardappelen


Alles wat je kunt bestellen is in te delen in categorieën. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor fruit. Als je daarop klikt kun je onder andere ananas, bananen, appels en een hoop andere fruitsoorten kiezen. Op het gebied groente kun je bijvoorbeeld avocado’s, uien en asperges bestellen. Ook worden er hele verspakketten aangeboden.


Maaltijden, brood en banket


Hou je er niet van om zelf te koken? Klik dan eens op ‘maaltijden & gemak’. Je ziet dan bakjes met hele gerechten. Als je een drukke werkdag hebt gehad is het enige wat je hoeft te doen, een bakje in de magnetron te plaatsen. Warm het geheel op en vervolgens kun je lekker gaan eten. Er kan ook voor koude salades gekozen worden. In het assortiment tref je onder andere kip-, caesar- en falafelsalades. Je kunt ook voor een specifieke keuken kiezen zoals Mediterraans, Aziatisch en Mexicaans. Broodliefhebbers kunnen kiezen uit allerlei broodsoorten zoals wit- en bruinbrood, volkoren- of vruchtenbrood.


Lunch, tussendoortjes en beleg


Een lunch mag dagelijks natuurlijk niet ontbreken. Er kan gekozen worden voor panini’s, wraps en anderen. Veel mensen zijn gek op tussendoortjes. Dan kan je bijvoorbeeld bapao, soep en melkunie breaks bestellen.


Overige boodschappen


Neem vooral zelf een kijkje in de app van Flink om te zien wat er allemaal gekocht kan worden. Het is namelijk te veel om allemaal op te noemen. Alles wat je in supermarkten kunt kopen kun je via deze app ook inslaan. Dit kun je doen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Zo zit je nooit met een lege koelkast of lege maag.


Klantervaringen


Ben jij klant bij Flink? Bestel jij boodschappen via deze app? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van het bestelproces? Zijn de boodschappen snel bij je afgeleverd? Ga je hier in de toekomst vaker iets bestellen? Wat vond je van de service? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)