Here Navigatie

3

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Here Navigatie

Tegenwoordig kunnen we, vooral op langere afstanden, haast niet meer zonder een vorm van navigatie. Hoe vind je anders de juiste weg naar je bestemming of juist de weg naar huis? HERE Navigatie is één van de bedrijven die navigatie aanbiedt. Maar wat zal de kwaliteit van hun kaarten zijn? Zullen die kaarten nou echt wel zo handig zijn? Hoe zal die driedimensionale kaart in de praktijk werken? Zal de nieuwe update voor je navigatiesysteem wel beschikbaar zijn voor de volgende keer dat je weet met je auto op pad moet? En hoe goed zal de klantenservice van HERE Navigatie je weten te helpen als je assistentie nodig hebt? De enige mensen die je hier een eerlijk antwoord op kunnen geven zijn de mensen die al eens een kaart van HERE Navigatie hebben gebruikt. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij van HERE Navigatie vinden. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers om een beeld van HERE Navigatie te krijgen.

Over HERE Navigatie

HERE Navigatie is een bedrijf dat navigatie verkoopt. Ze bieden kaarten aan die je overal de weg kunnen wijzen. Je hoeft dus niet meer te werken met papieren kaarten die alleen tweedimensionaal zijn. Die zijn immers soms lastig te ontcijferen. HERE Navigatie heeft digitale kaarten waarvan veel ervan ook nog eens driedimensionaal zijn. Zo weet je altijd waar je bent en wat de juiste weg naar je bestemming is. En mocht je per ongeluk toch de verkeerde kant op gaan, dan pakt HERE Navigatie het wel weer op en stippelt een nieuwe route voor je uit. Zo kom je altijd op je bestemming aan en hoef je niet eerst de weg terug te zoeken om dan alsnog uit te moeten puzzelen waar je heen moet. De kaarten zijn goedgekeurd door de fabrikanten in de auto-industrie. Je kunt er dus zeker van zijn dat ze goed en veilig zijn. Daarbij kunnen de kaarten je ook nog eens laten zien waar je voorzieningen zoals benzinestations en parkeerplaatsen kunt vinden.
Diensten van HERE Navigatie

Je kunt via HERE Navigatie makkelijk een kaart bestellen. Je hoeft alleen maar de kaartupdate voor jouw auto te zoeken. Je zoekt eerst het merk van je auto op en vervolgens het model. HERE Navigatie zal je dan vertellen of er voor dat model nieuwe kaartupdates te krijgen zijn. Je kunt kiezen uit merken zoals Citroën, Chevrolet, BMW, Fiat, Audi. Lancia, Hyundai, Jaguar, Mitsubishi, Suzuki. Skoda, Volkswagen en nog vele andere automerken. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, dan is er altijd nog de HERE Navigatie klantenservice. Die kan je helpen als je kaart niet goed wordt geïnstalleerd of als er een ander probleem is.


Klachten, Complimenten en Tips voor HERE Navigatie

Als jij al gebruik maakt van een kaart van HERE Navigatie, dan horen wij graag wat jij over jouw ervaring met dit bedrijf te zeggen hebt. Hoe handig zijn die kaarten nou in de praktijk? Weten ze je snel en makkelijk naar huis te sturen? En wat vindt je van de klantenservice van HERE Navigatie? Schrijf een review en laat ons weten hoe jij over HERE Navigatie denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Nav kaart voor Garmin Drivesmart

De beoogde 3D uitvoering is VER beneden de kwaliteit. Het enige 3D wat ik aantref op de Drivesmart zijn de statische foto's van afslagen (rijbaanbegeleiding) Wanneer gaat Here (voorheen NavteQ) zich eens inzetten hiervoor, want het wordt wel geschreven en getoond op de verpakking. Dit is echt waardeloos. Groet, Peter

P

Peter Meyerink

13-09-2023

0

Navigatie retour gezonden geld kwijt

Navigatie cd roms besteld dik 200 euro. Keurig betaald foutieve systeem ontvangen binnen de hiervoor gestelde termijn retour gezonden. Drie maanden later vele e mails verder. Product retour gezonden naar behoren plus extra verzekerd. Geen nieuw product en geen geld retour. Volgende stap is internet aangifte

J

Jan

30-11-2019

0