EasyPark

2.2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2.2

Levering

14.3%

Zou hier weer kopen

EasyPark

Ben je op zoek naar een app dat het je vergemakkelijkt om te parkeren? Dan is EASY PARK voor jou wellicht een mooie uitkomst. Lees eerst de klantervaringen bij NederlandReview. Dit platform is het objectieve en onafhankelijke medium inzake bedrijfsbeoordelingen.


Wat is EASY PARK?


EASY PARK is een app, die volgens het bedrijf parkeren door heel Nederland gemakkelijk, handig en snel maakt. Momenteel kun je € 5,- parkeertegoed krijgen als je de app download en de code GRATISS intoetst.


Kernwaarden


Het bedrijf geeft aan door haar dienstverlening mee te helpen aan het bouwen van leefbaardere steden. De waarden en bijbehorend gedrag begeleiden dagelijks allerlei klanten met elkaar. Het bedrijf geeft aan erin te geloven dat het naleven van de waarden die zijn opgesteld na te leven zodat ze voor uitstekende klantwaarde en duurzame groei zijn op de lange termijn. Het bedrijf stelt professional te zijn in parkeren. Ze hebben volgens het bedrijf alleen maar medewerkers in dienst die passie hebben voor parkeren. Ze zijn constant aan het nadenken en aan het werken om betere diensten te kunnen aanbieden op het gebied van parkeren. Op het moment van schrijven is het bedrijf beschikbaar in 800 steden en actief op 13 markten. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van slimme parkeerdiensten aan burgers, bedrijven, exploitanten en steden.


Voordelen


Het doel is om parkeren voor de klanten gemakkelijker te maken zodat je meer tijd hebt om te kijken wat een stad te bieden heeft. De app heeft ook een prijs gewonnen. Deze prijs winnende app helpt autobestuurders al sinds 2001 tijd en geld te besparen. Wat ze doen houdt daar overigens niet op. Ze proberen met behulp van technologie om barrières te doorbreken.


Ze zeggen te helpen om stedelijke ervaring te verbeteren. Een van de doelen van EASY PARK is een scenario te creëren waarin het parkeeraanbod en de vraag van chauffeurs in balans zijn. Dan hebben we het niet over extra parkeerplaatsen en minder auto's, maar over voorspellende technologie die mensen verbindt met beschikbare plekken.


Ze stellen het stadsleven gemakkelijker te maken. Ze zien het grotere geheel. Ze hebben een visie op een stad waar de parkeeractiviteiten uiteindelijke soepel zal verlopen dankzij de hulp van digitalisering. Ze noemen een dergelijk parkeer eco systeem ook wel Parking Excellence. In zo'n situatie kunnen automobilisten snel de beste parkeerplaatsen zoeken in de buurt van de bestemming waar ze moeten zijn. Steden worden volgens het bedrijf beter bereikbaar.


Wat zijn de klantervaringen bij EASY PARK?


Ben je al klant bij EASY PARK? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Gaan zij wel of geen EASY PARK app downloaden? Hoe vaak heb jij al gebruik gemaakt van de EASY PARK app? Wat zijn volgens jou de voordelen en de nadelen? Ben je tevreden over de parkeergelegenheid die via de app wordt gecreëerd? Wat vind je van de kosten die je moest betalen? Wat vind je van de service die door de medewerkers van EASY PARK wordt verleend? Als je EASY PARK zou vergelijken met een andere app, wat zijn dan de verschillen? Ga je in de toekomst vaker in zee met EASY PARK? Jouw mening is voor ons ontzettend belangrijk. En dat niet alleen, de bezoekers van NederlandReview plukken er de vruchten van. We stellen het zeer op prijs als jij je mening deelt via deze pagina! NederlandReview is het platform van Nederland als het aankomt op objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Parkeren

Wat een slecht bedrijf. Krijg 2 facturen op 5 mei met twee verschillende nummers en bedragen, 1 factuur is terecht en betaald de andere factuur van € 1,50 kan ik niet thuisbrengen. Dus het bedrag laten storneren, e-mail gestuurd maar krijg pas over 2-3 weken antwoordt. Krijg ik vandaag op 8 mei 2024 een e-mail dat mijn account is geblokkeerd omdat ik ondanks meerdere aanmaningen het bedrag niet heb betaald, wat een leugens, tussen de factuurdatum en account blokkeren zitten 3 dagen.

G

Ger

08-05-2024

0

Parkeren

Start een parkeersessie en zie dat mijn verlopen creditcard nog gekoppeld is. Beëindig onmiddellijk mijn parkeeractie. Resultaat 57 cent parkeerkosten. Zonder paypal of creditcard onbetaalbaar. Gebeld met Easypark en hun financiële dienstverlener. Verwezen naar elkaar. Mijn verzoek om de parkeeractie ongedaan te maken werd keihard afgewimpeld en ik zou vanzelf een factuur ontvangen die ik dan per bank kon betalen. Feit dat zo'n actie minimaal 150 euro zou kosten voor Easypark vond geen gehoor.

J

Joep

02-02-2024

0

Parkeren

D

Djo1978

21-10-2023

0

parkeren

op een zondag voor familiebezoek geparkeerd in Rotterdam zone 760. Voor deze zone gelden doordeweekse parkeertijden tot 18.00 uur. Dacht dat dit op zondag ook gold en om 17.30 parkeertijd ingeschakeld. 's Avonds vergeten uit te schakelen; werd door Easypark "beloond" met 31,5 uur parkeertijd! Telefonische helpdesk een ramp: duurt een half uur. Het verhaal dat dit het beleid van de gemeente Rotterdam is. Achteraf blijkt dus de hele parkeeractie op zondag onnodig (en gratis) was; Easypark ruikt hier winst.

M

M.W. Audier

06-10-2023

0

Park

Elke maand 2.50 euro incasseren. Ik heb basic geselecteerd. Maar ze hebben mij naar Premium zonder dat ik weet

M

Mohamed

23-09-2023

0

Parkeer app EasyPark

Automatische incasso’s werken niet. Na telefonisch contact wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en niemand heeft een oplossing. Betaling via bankoverschrijving gaat niet omdat er geen bankrekening nummer op de factuur staat. Bij de eerste herinnering direct 3,50 euro incasso kosten. Zelfs Riverty is niet te spreken over de werkwijze van EasyPark. Mail gestuurd maar wordt door de zogenaamde klantenservice niet op gereageerd. Vervolgens krijg ik een 2de herinnering met nog een keer 3,50 euro aan incasso kosten en een dreigmail dat ik binnen 3 dagen betaald moet hebben anders wordt er een incasso bureau ingeschakeld. Ook hierop heb ik gereageerd naar de klantenservice maar krijg een automatisch gegenereerd bericht gestuurd wat geen antwoord is om mijn mail en daarbij de vraag of mijn mail hiermee is beantwoord Mijn advies: KIES NIET VOOR EASYPARK Lees eerst alle reviews dan weet je dat EasyPark een slechte keuze is.

T

Tjerk Vogel

01-09-2023

0

Parkeren

Pas op ga niet in zee met deze bedriegers. Bedragen van parkeren schrijven ze onterecht van je rekening. Als je dit merkt binnen de terugboek termijn en terug laat storten, waarna je contact met hun opneemt dat er fouten worden gemaakt, krijg je als antwoord dat ze ernaar kijken. Je hoort na meerdere keren bellen niets van hun. Dan plots een incasso bureau coeo uit rotterdam. Ronduit criminelen die je jaren blijven stalken vooraleer je aangifte doet. Pas op. Parkeer je nu bij hun sluit onmiddellijk je account voor dat het te laat is

R

René Huntjens

30-08-2023

0

Easy park

Vreselijke app sinds easy park. App start niet op. Na opnieuw downloaden start hij de parkeer actie niet. Er valt ook niet te klikken op de plattegrond!! Zit al 15 minuten in de auto om Die kut app aan de praat te krijgen. Wat een ELLENDE!! Not so easy dus

T

Tessa

31-07-2023

0

Nvt

Wat een oplichters sinds het Easy Park heet en niet toegeven! Bel je op en krijg je een chagrijn eerste klas aan de lijn met een grote smoel. Teruggebeld en een hele vriendelijke man, die echt zijn best doet, maar voor een rotbedrijf werkt! En helaas niks kan doen betreft de inmiddels 30 euro aan facturen! Ik ben al jaren lid van Park Mobile. Ineens zie ik, dat ik facturen krijg van 15 euro. Ik weet van niks. Ik heb schijnbaar op 31 Maart om 5:00 smorgens een kenteken toevoegd. Heel knap! En schijnbaar ben ik een abb aangegaan zonder mijn medeweten. (Om 5:00 zeker op vrijdag heb ik geen parkeeracties ben dan thuis na een late avonddienst en ga om half 9 naar school!!!!) Geen bevestiging niks! Moet nu blijkbaar betalen voor kentekens die nog in mijn lijst staan. Die ik ooit ten tijde van Park Mobile heb toegevoegd als ik mijn vrienden tegemoet wilde komen waar ik mee weg was. Er staan auto's op die helaas op het autokerkhof liggen. En dan kan ik mijn abb niet eens stopzetten, want mijn account is geblokkeerd omdat ik weiger de 15 euro te betalen per maand te betalen. Dus kan die accounts niet eens verwijderen. Ze hebben mijn account nu hopelijk stopgezet, want van deze bende wil ik geen lid meer zijn. Maar ik ga toch zeker de 30 euro niet betalen! Stelletje oplichters!

J

Joyce

14-07-2023

0

Easypark

Na gebruik van de Easypark app start de mobiel niet meer op. Zeer irritant omdat de meter blijft doorlopen. Na een kwartier of 20 min. als je allang geen gebruik maakt van de parkeerplek moet je deze wel betalen. Het gebeurt iedere keer. Ik heb een samsung SM j6.

P

Pat

28-06-2023

0

Parkeren

Slechte app! Heb in de tijd van Parkmobile nooit problemen met de app gehad, maar sinds EasyPark werken de notificaties van de app niet meer. Hierdoor kreeg ik onnodig lange parkeeracties. De helpdesk geeft een slechte service. Die blijft herhalen dat ik de notificaties aan moet zetten, ondanks ik meerdere heb aangegeven dat ik die juist aan heb staan.

A

A_sin_d

27-06-2023

0

Parkeren

Slecht: door storing niet parkeren kunnen stopzetten. Daarna vergeten en geen waarschuwing of melding ontavngen. Maar 2 uurtjes geparkeerd en rekening van 120 euro. 0 begrip vanuit Easypark

N

Nienke

26-06-2023

0

Easypark parkeren

Ik heb een parkeerrekening online betaald maar easypark stortte het bedrag terug! Nu krijg ik steeds rekeningen van een incassobureau wat ik weiger te betalen! Jullie moeten hiermee ophouden!!! Ik heb de parkeerrekening later alsnog betaald! Dossiernr 95846290

L

Liana Romeijn

14-06-2023

0

Parkeerapp

?? 1 ster is al te veel voor Easy Park! Voorheen bij Parkmobile nooit een probleem gehad! Sinds de overname door Easy Park is het één grote ellende! Ze hebben een niet werkende app. Onder andere meldt de app vaker dat er betaalproblemen zijn, terwijl mijn nota's gewoon automatisch van mijn bankrekening worden afgeschreven, daarvoor heb ik aan Parkmobile toestemming gegeven er staat altijd voldoende saldo op! Verder onthoudt de app de kentekens niet van de opgeslagen voertuigen en moet ik deze telkens weer opnieuw invoeren. Dan moet ik regelmatig weer opnieuw mijn inloggegevens invoeren, terwijl ik niet eens uitgelogd heb. Ga zo maar door. Door de constant voorkomende problemen is de app niet te gebruiken en ik heb zelfs al een parkeerboete van ca. €74 ontvangen, omdat de app meldt dat de sessie is gestart maar achteraf bleek dat niet zo te zijn geweest!!! Ok, laten we proberen Easy Park te bereiken. In de app staat dat er rechts onderaan de pagina een 'chatfunctie is waarmee je' ten aller tijden kunt appen', 'altijd geopend'. De chatfunctie is er niet!! Ik heb via Google een 06 nr. gevonden waar je mee kunt appen. Automatische beantwoording dat ze binnen 24 uur zullen reageren. Telkens volgt er na een tijdje een bericht dat het door drukte en afwezigheid niet lukt om mijn vraag te behandelen. Of ik het later nog eens wil proberen. Ik heb wel 20 keer mijn bericht met copy-paste opnieuw verstuurd en telkens de zelfde ellende! Eindelijk antwoorde er toch nog iemand. Met veel moeite en ellenlange afwezigheid tussen de berichten in, kon ik mijn klacht nog eens doorsturen, want er was natuurlijk niets van in mijn dossier terug te vinden. Maar ja, daar gaat zij niet over en een collega zal wel contact met mij opnemen. Eh ok, collega van welke afdeling en wanneer kan ik een belletje verwachten??? Er kwam gewoon helemaal geen antwoord meer en opeens werd mijn sessie abrupt beëindigt! Daarna hadden ze nog het lef om er een appje achteraan te sturen dat ze hopen dat ik met hun service tevreden ben. Of course! ? Ik ben nooit teruggebeld en ik geloof ook niet dat deze 'klantenservice' ooit iets van service zal verlenen!!! Wat een ongelooflijke puinhoop, ergernis, tijd-& geldverspilling, en super slechte service!!!

B

Bianca

13-06-2023

0

Applicatie

App is doorgelopen bij afmelden van de auto waardoor een gehele dag in rekening is gebracht. Klantenservice is zeer onduidelijk. Een medewerker heeft bevestigd de teveel in rekening gebrachte parkeerkosten te corrigeren en de andere medewerker geeft aan niets te kunnen doen, omdat dit bij de gemeente ligt. Het internet regent vol met klachten over dit soort situaties. Hoe kan het zijn dat dit bedrijf nog actief is? Waar kan je terecht voor dit soort zaken?

C

CRG124

30-05-2023

0

Application

App does not work, according to app it stopped but charged my account for the amount that does not correspond to the time spent. Horrible customer support. This means that they can rib you off any amount easily!

A

Argonaut

21-05-2023

0

App doesn't work properly and I ended up paying 30€ more than normal for 10 minutes parking (worth 50 cent or so). I set the app on 10 minutes. After that the app confirmed it stopped. Apparently that didn't work out since I got a receipt for more than 30 €. Customer service says that is the municipality fault. That is of course not true. They offer a 5€ discount on future transactions, which I won't use because I removed the app. These guys are scammers and all these negative reviews just confirmed that.

A

Antonio

09-05-2023

0

Parkeren €15 voor 1,5 uur !

W

Wb

01-04-2023

0

Parkeerapp

1 ster is te veel. App crashed, kan de lopende parkeeractie nergens weer vinden, kan "ineens" niet bij mijn eigen gegevens, en krijg 2 dagen later een rekening van 80 euro. Zo is het makkelijk geld verdienen ?

J

Jennie

17-03-2023

0

Waardeloze parkeerapp

Wanneer je via Easypark wil parkeren maken ze gebruik van jouw locatie om te bepalen welk tarief er van toepassing is. Maar wanneer je op een locatie bent waar geen betaald parkeren geldt zoekt de app de dichtstbijzijnde betaald parkeren zone en koppelt deze aan jouw locatie. De app misleidt hiermee en wekt de indruk dat je je in een betaald parkeren zone bevindt terwijl dit niet zo is. Je betaald zo onterecht via hun app voor een zone waar géén betaald parkeren van kracht is. Easypark weigert om dit soort parkeeracties uit hun systeem te halen omdat ze dat niet kunnen….zeggen ze. Waardeloze app!! Waardeloze service!!

S

Sasja van der Zanden

16-02-2023

0