NederlandReview

  Ervaringen HelloDigital Digitale Pechhulp

  Zit jij ook wel eens met je handen in het haar omdat je smartphone niet doet wat jij wilt, of omdat de apps op je tablet ineens door elkaar staan bijvoorbeeld? Dan kun je tegenwoordig hulp vragen van HelloDigital. Wat de reviews van anderen over deze dienst zijn lees je hier.

  Over HelloDigital Digitale Pechhulp

  In de huidige wereld waarin steeds meer dingen digitaal gaan, gaat er soms wel eens wat mis. Niet iedereen is heel handig in het gebruik van de smartphone, tablet of computer, en soms heb je hulp nodig. Of je hebt een vraag over het gebruik van je smartphone o.i.d. waar je zo snel mogelijk een antwoord op wilt. Daarom is op initiatief van Senior Web HelloDigital Digitale Pechhulp in januari 2015 gestart. HelloDigital helpt bij het dagelijks gebruik van je laptop, desktop, smartphone en tablet. Zij dragen er zorg voor dat je het ook écht zelf begrijpt. Verder plaatsen zij op hun website dagelijks diverse nieuwe artikelen, tips en startershandleidingen.

  Liedje Autopech

  Diensten

  Wanneer je gebruik wilt maken van de diensten van HelloDigital Digitale Pechhulp moet u lid worden voor € 4,95 per maand. Wanneer je daarnaast ook 1 uur per jaar hulp aan huis wilt, sluit je een abonnement van € 9,95 af. Voor dit geld kun je gebruik maken van alle diensten van dit bedrijf.


  De voordelen:

  • Binnen één minuut wordt je verder geholpen door een computerexpert
  • Voor al je computer-, tablet-, laptop- en smartphone-vragen, zowel voor Windows als Apple
  • Je kunt zo vaak bellen als je wilt, je krijgt onbeperkt toegang
  • Zij zijn iedere dag bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur, dus óók in het weekend!
  • Er zijn geen verborgen kosten, en je kunt eenvoudig opzeggen

  Over het algemeen worden de meeste problemen binnen 30 minuten opgelost. Of je nu een iPhone of Android toestel hebt, dat maakt niet uit, voor beide soorten bieden zij hulp. Wanneer je je aanmeld voor de nieuwsbrief ontvang je in je mailbox ook nog eens een selectie van de meest gelezen artikelen, kortingen op aanbiedingen van de partners van HelloDigital en antwoorden op vragen van andere bezoekers. Het is ook mogelijk om met hen een afspraak te maken voor een huisbezoek van één van de experts. Bijvoorbeeld voor een jaarlijkse computer-APK. Zij staan ook open voor het helpen van andere organisaties en u kunt bij hen ook een bedrijfsabonnement nemen. Neem hierover contact op via info@hellodigital.nl.

  Klachten

  Wanneer je een vraag, klacht of opmerking hebt kun je op vele manieren contact leggen met HelloDigital Digitale Pechhulp. Ten eerste kun je via de site rechtstreeks met een medewerker chatten. Klik op de tab ‘Hulp nodig?’ aan de rechterzijde van de homepage en kies voor ‘Chat direct met ons’ om een medewerker te spreken. Ook kun je ze een e-mail sturen via info@hellodigital.nl of bellen. Er zijn twee telefoonnummers, een 088 nummer voor de helpdesk en een 030 nummer voor overige zaken.

  Ben jij al lid bij Hello Digital Digitale Pechhulp?

  Wat vind je van de hulp die er geboden wordt, krijg je waar voor je geld, en heb je iets aan de tips die je krijgt? Al dat soort dingen en meer lezen wij graag terug in jullie reviews over dit bedrijf.

  Lees ervaringen van echte klanten van HelloDigital Digitale Pechhulp. Hoe beoordelen zij de hulp bij problemen met hun smartphone of computer? Betrouwbaar?

  HelloDigital Digitale Pechhulp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HelloDigital Digitale Pechhulp

  Uw beoordeling

  Problemen worden snel opgelost

  Ik heb de laatste tijd wat problemen met mijn laptop en wilde hier toch wel vanaf. Na een kleine zoektocht kwam ik bij HelloDigital uit. Dit leek mij een bijzonder goede uitkomst. Ik betaal een vast bedrag per jaar, waardoor ik onbeperkt een beroep kan doen op hun hulp. Zodra ik problemen heb met mijn computer, pak ik de telefoon en bel ik HelloDigital op. Je krijgt een eigen computerexpert toegewezen, waardoor de meeste problemen binnen een paar minuten verholpen zijn. Uit ervaring weet ik dat ik een stuk meer geld kwijt ben wanneer ik naar een computerexpert bij mij in de buurt ga om het probleem te laten verhelpen.

  Door: Gast05-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Computerhulp via de telefoon

  Ik ben inmiddels met pensioen en heb sinds een tijdje de beschikking over een laptop. Deze heb ik van mijn kinderen gekregen. Ik weet echter lang niet altijd hoe ik het apparaat goed kan gebruiken en daardoor doe ik er soms ook dingen mee die ik helemaal niet wil. Mijn kinderen weten lang niet altijd hoe zij dit op moeten lossen en ik zelf ook niet. Mijn dochter kwam laatst met HelloDigital Digitale Pechhulp op de proppen. Bij computerproblemen kun je naar een speciaal nummer bellen. Ik heb zelfs nog een keer 's avonds rond 19.00 uur gebeld en toen waren ze nog steeds bereikbaar. De medewerkers leggen alles heel erg rustig uit, zodat ik het ook goed kan volden. Heb er inmiddels een jaarabonnement afgesloten en heb er al meerdere malen gebruik van gemaakt.

  Door: dhr. Uiterloo13-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is HelloDigital Digitale Pechhulp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over HelloDigital Digitale Pechhulp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HelloDigital Digitale Pechhulp actief?

  HelloDigital Digitale Pechhulp is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HelloDigital Digitale Pechhulp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.