NederlandReview

  Ervaringen CarReport

  Wat vinden consumenten van CarReport? Lees het bij NederlandReview. Deel zelf ook uw ervaring, zodat uw mede-consumenten kunnen beoordelen of zij in zee moeten gaan met CarReport. Hoe behandelen zij hun klanten, is het prijs-kwaliteitniveau in orde en hoe gaan ze om met klachten? NederlandReviewt. Zo helpen we elkaar bij het doen van aankopen.

  Over CarReport

  De website Carreport.nl verstrekt onafhankelijke informatie over gebruikte auto’s. Veel mensen kopen een gebruikte auto, omdat een nieuwe nu eenmaal te prijzig is. Natuurlijk wilt u geen kat in de zak kopen. Voor iedere euro die u neertelt voor uw volgende auto heeft u hard gewerkt. Met de informatie die u van CarReport krijgt, kunt u een weloverwogen beslissing maken. Zelf kunt u de carrosserie en de motor controleren. Uiteraard maakt u een proefrit. Echter zijn er ook verschillende details die u niet met het blote oog kunt waarnemen. CarReport is uw vergrootglas.


  Onder andere met de kilometerstand van een auto wordt soms flink geknoeid. In PowNews XL wordt een teruggedraaide kilometerstand gevonden. 

  Diensten

  Op de website kunt u als u beschikt over het kenteken en de kilometerstand verschillende gegevens van een auto inzien. Zo ziet u bijvoorbeeld de motorinhoud, het aantal cilinders en het brandstoftype. Waarschijnlijk heeft u meer informatie nodig, daarom kunt u een uitgebreid rapport aanvragen. Hiervoor moet u zich registreren op de website. U kunt de betaling van het rapport voldoen met PayPal, Mastercard of Via. Op de website is niet direct te zien wat het rapport kost. Het taxatie- en een specificatierapport wordt naar uw e-mail verzonden, zo kunt u het later nog eens inzien. U leest onder andere of het voertuig momenteel geregistreerd staat als gestolen of misschien is afgeschreven door een verzekeringsmaatschappij. Heeft u het vermoeden dat er geknoeid is met de kilometerstand? Ook dit kan CarReport voor u checken. CarReport zegt dat de informatie uit ‘honderden gegevensbronnen’ komt en noemt daarbij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, verzekeringsmaatschappijen en autodealers. Ze overschrijden hiermee de privacywetgeving niet, schrijven zij.

  Als u nog niet overtuigd bent kunt u voorbeeldrapporten bekijken op de site. Zo weet u over welke informatie u straks kunt beschikken. Het maakt niet uit of de auto bij een dealer of particulier koopt. Bij CarReport kunt u alleen gegevensrapporten opvragen van auto’s en lichte vrachtwagens. Over campers, motorfietsen en zware vrachtwagens zult u hier niets vinden. Om er voor te zorgen dat u veilig kunt kopen en niet opgelicht zal worden kunt u de aankooptips doornemen. Of u nu een ‘dikke BMW’ wilt aanschaffen of op zoek bent naar een ‘boodschappenwagentje’, CarReport helpt. Ze bieden een online stappenplan, als u dit doorloopt, zult u een goede aankoop doen. Aldus CarReport.

  Stappenplan

  • Noteer het kenteken en de kilometerstand
  • Download het CarReport en neem mee
  • Inspecteer het voertuig grondig (eventueel samen met een gecertificeerde monteur)
  • Maak een testrit en noteer uw bevindingen
  • Laat de auto stationair draaien en luister goed
  Op de website leest u waar u op kunt letten tijdens uw inspectie en testrit. Als u eenmaal zelf de auto weer gaat verkopen kunt u het CarReport aanleveren aan de koper. Zo weet hij of zij zeker dat u open kaart speelt.

  Klachten

  CarReport verwijst op zijn contactpagina eerst naar de FAQ’s. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00. Dat is in principe ruim, maar nergens staat een telefoonnummer vermeld. U kunt een formulier invullen, maar wie weet landt uw mail in een overvolle inbox. Vervolgens wacht u totdat CarReport contact opneemt. ‘Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden heeft doorgelezen’, zegt CarReport nog streng. Heeft u een klacht of vraag ingediend bij CarReport? Deel uw beleving met NederlandReview. Werd u snel en efficiënt geholpen of liep het juist helemaal mis?

  Lees hier de beoordelingen van klanten van CarReport. Wil je een tweedehands auto controleren? Is de informatie op CarReport echt betrouwbaar en eerlijk?

  CarReport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CarReport

  Uw beoordeling

  CarReport hielp mij in mijn keus

  CarReport heeft mij geholpen in het maken van de juiste keus.
  daar ik tekort kom in kennis van auto's heb ik een CarReport gekocht om mij te hierin te ondersteunen.
  dankzij het CarReport was ik beter geïnformeerd en heb ik vol zelf vertrouwen mijn droomauto gekocht.

  CarReport bedankt voor het onafhankelijk rapport.

  Door: Tjeu Willems04-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Verkoop huidige auto

  Omdat ik mijn huidige auto wilde verkopen, heb ik een rapport aangevraagd bij Carreport.
  Hier heb ik heel veel aan gehad.
  Staat ontzettende veel nuttige informatie in over je auto, en de prijsbepaling klopt.
  Omdat ik goed geïnformeerd was hierdoor, heb ik een mooie prijs voor mijn auto terug gekregen.

  Door: Marjan Rinkens24-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  gerust gesteld een nieuwe tweedehands auto kopen

  Voor ik een nieuwe tweedehands auto ging kopen, heb ik deze eerst even gecontroleerd bij Carreport en gelukkig klopte de gegevens die de verkoper mij had gegeven. Maar ik durfde daar niet zomaar op te vertrouwen, je hoort zoveel nare verhalen over louche autoverkopers!
  Door Carreport kon ik gerust gesteld de aankoop voltooien, heel fijn dat dit er is!

  Door: K. Lager05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Auto controleren voor aankoop

  Nadat ik onlangs ben opgelicht bij de aankoop van een auto, neem ik tegenwoordig geen risico meer. Voordat ik daadwerkelijk overga tot de aankoop van een auto via het internet, neem ik eerst een kijkje bij CarReport. Hier kun je op basis van het kenteken en de kilometerstand voertuiginformatie opvragen. Het is zelfs mogelijk om een rapport van de auto in handen te krijgen, zodat je precies weet met wat voor een soort auto je te maken hebt. Dit heeft mij al veel miskopen bespaard. Het is bijzonder makkelijk in gebruik en ik weet zeker dat iedereen hier profijt van heeft.

  Door: Frits Malestein25-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is CarReport een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over CarReport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CarReport actief?

  CarReport is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CarReport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.