StacaravanDeals

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

StacaravanDeals

Wanneer je houdt van het echte campinggevoel maar niet zo dol bent op het logeren in een tent, dan is het logeren in een stacaravan de uitgelezen mogelijkheid om gerieflijk te kunnen genieten. Voor het boeken van een stacaravan in Nederland of Frankrijk, bijvoorbeeld in Zeeland, op de Veluwe of aan de Middellandse Zee, kun je terecht op StacaravanDeals. Zij vergelijken de aanbieders met elkaar zodat jij de beste prijs voor jouw vakantie kunt vinden. Wat anderen zeggen over deze website lees je hier.

Over StacaravanDeals

 
Via de website van StacaravanDeals kun je wanneer je op zoek bent naar een vakantie in een stacaravan in Nederland of Frankrijk de scherpste prijzen vinden. Zij vergelijken ruim 230 stacaravans met elkaar die je direct via de website kunt boeken. De site wordt dagelijks up to date gehouden zodat je altijd de nieuwste deals kunt vinden. Voor de scherpste deals van de week hoef je alleen maar op de homepage te kijken, die staan daar uitgelicht.

Diensten

 
Via StacaravanDeals kun je eenvoudig de voordeligste stacaravans huren door gebruik te maken van het zoekscherm bovenaan de homepage. Geef hier aan naar welk land en welke regio je wilt reizen en wanneer je dat wilt doen. Ook moet je even invullen hoe lang je wilt blijven en met hoeveel personen je in de stacaravan wilt verblijven. Klik vervolgens op ‘Zoek Deal’ en je krijgt een overzicht in beeld met de scherpste aanbiedingen voor die periode. Je kunt het zoekresultaat nog verder verfijnen door bijvoorbeeld aan te geven dat je gratis Wifi wilt hebben of dat je op zoek bent naar een accommodatie waar je huisdier ook welkom is. Je kunt de verschillende deals nader bekijken voor de kenmerken van de specifieke accommodatie en eventuele foto’s en plattegronden te zien.

Boeken

 
Wanneer je de deal hebt gevonden die bij jou past, dan kun je deze meteen boeken. Let op, de prijs die vermeld staat bij de deals is exclusief € 15,- boekingskosten en eventuele lokale heffingen. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn te vinden op de pagina van de accommodatie. Zodra je een stacaravan op één van de aangesloten campings hebt geboekt ontvang je een bevestiging van de aanbieder. Je kunt je boeking betalen met Visa, Mastercard, American Express, iDeal of PayPal.

Klachten

 
Een klacht voorafgaand aan de vakantie kun je bij StacaravanDeals indienen. Zij proberen deze zo snel mogelijk op te lossen. Heb je een klacht over de accommodatie, het park of de faciliteiten, dan moet je deze eerst voorleggen aan de accommodatieverstrekker of de receptie van het betreffende park om deze in staat te stellen de klacht meteen op te lossen. Kom je er niet uit, dan kun je contact opnemen met StacaravanDeals zodat zij kunnen proberen om de klacht op te lossen. Na thuiskomst kun je een (telefonische) klacht die niet naar tevredenheid is opgelost, binnen twee weken na datum van vertrek schriftelijk en gemotiveerd bij StacaravanDeals indienen met foto’s en/of ander bewijsmateriaal. Je krijgt dan binnen een maand een ontvangstbevestiging waarin staat hoe de verdere procedure zal verlopen.

Was jij voordelig uit bij StacaravanDeals?

 
Heb jij al eens een stacaravan voor een zeer gunstige prijs kunnen boeken dankzij StacaravanDeals? Vertel er hier over, ook als het toch wat tegenviel, op deze site delen wij onze ervaringen met elkaar zodat wij van elkaar kunnen leren!

Wat zeggen klanten van StacaravanDeals? Kun je bij hen werkelijk voordelig een stacaravan in Nederland of Frankrijk huren of vallen de prijzen tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook