ZieZo van Zilveren Kruis

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ZieZo van Zilveren Kruis

Ben je op zoek naar een basisverzekering voor zorg? Dan is ZieZo van Zilveren Kruis wellicht een interessante zorgverzekering voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf en de verzekeringen. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Wat is ZieZo van Zilveren Kruis?

ZieZo van Zilveren Kruis is een basisverzekering voor zorg. Ze stellen het je met deze verzekering ontzettend gemakkelijk te maken. Er wordt gesproken over een voordelige basisverzekering waarmee je terecht kunt bij iedere gecontracteerde zorgverlener en ziekenhuis in eigen land. Met uitzondering van het eigen risico zal alles vergoed worden. Voorheen werd ZieZo Selectief aangeboden, maar inmiddels niet meer. Ze willen het iedereen makkelijk maken. Volgens dit bedrijf ben je eenvoudig, online en verzekerd voor zorgkosten die onverwachts op kunnen treden.

ZieZo Basis

Overweeg je een ZieZo Basisverzekering af te sluiten? Dan wil je natuurlijk weten wat er in het pakket zit. Allereerst krijg je honderd procent vergoeding bij ieder gecontracteerd ziekenhuis binnen onze landsgrenzen. Alle kosten zijn gedekt bij zorgverleners waarmee een contract is afgesloten. Bij aangesloten leveranciers van bepaalde hulpmiddelen kunnen alle kosten gedeclareerd worden. Er wordt vijfenzeventig procent vergoeding gegeven van gemiddelde contracttarieven bij andere zorgverleners of ziekenhuizen. Dit geldt ook als je ergens anders je hulpmiddelen online besteld. In 2023 zijn de kosten per maand voor deze verzekering € 129,95.

Eigen risico

Mensen die vaker zorg nodig hebben, worden geadviseerd gebruik te maken van het standaard eigen risico. De kosten hiervoor bedragen € 385,-. Is de verwachting dat je niet veel zorgkosten zal maken? Dan kan het raadzaam zijn om een hoger eigen risico te nemen. Je zal dan minder premie hoeven te betalen. Handige informatie: voor kinderen onder de 18 hoef je geen eigen risico voor de huisarts en zorg te betalen.

Aanvullende verzekering

Je kan via Zilveren Kruis ook een aanvullende verzekering afsluiten. Volgens deze instelling is het slim om dit af te sluiten naast je basisverzekering. Er wordt aangegeven dat je dan bijvoorbeeld met een relaxed gevoel op vakantie kunt gaan. Dit is zo omdat je kosten voor spoedzorg in het buitenland bijvoorbeeld vergoed worden. Ook in Nederland wordt er meer zorg vergoed. Dit kan onder andere handig zijn als je naar de fysiotherapeut moet voor een blessure. Check de kosten en alle voordelen op de website van het Zilveren Kruis.

Het Zilveren Kruis

De organisatie Zilveren Kruis geeft aan zich dagelijks in te zetten voor de gezondheid van hun klanten. Dit kan betrekking hebben op het betalen, regelen van zorg en het leiden van een gezond leven in het algemeen. Ze geven aan te kijken naar wat het beste bij iemand past. Ook wordt er motivatie geboden voor een gezondere leefstijl. Sommige personen vinden het lastig om fitter te worden. Ze weten soms niet waar ze moeten beginnen. Er wordt vermeld dat ze mensen graag bijstaan zodat ze hun weg kunnen vinden in de zorgwereld. Ook wordt er hulp geboden bij het maken van de juiste zorgbeslissingen. Op de website van het Zilveren Kruis wordt ook hun visie met betrekking tot collectieve zorgverzekeringen gedeeld. Iedere inwoner van Nederland heeft de verplichting om een basiszorgverzekering af te sluiten. De kosten voor een basispremie verschillen vaak per verzekeraar.

Klantervaringen

Heb jij al een ZieZo verzekering van Zilveren Kruis? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit een goede plek om je te laten verzekeren? Waarom is dat wel of niet zo? We stellen het op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat dit platform objectief en onafhankelijk kan blijven.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook