SnowTrex (voorheen wintertrex)

7.9
8.2

Bestellen

7.8

Service

8

Prijs

7.5

Levering

85.7%

Zou hier weer kopen

SnowTrex (voorheen wintertrex)

Wanneer je op zoek bent naar een wintersportvakantie kun je daarvoor vele aanbieders vinden. Eén daarvan is SnowTrex. Zij hebben vele accommodaties op verschillende locaties in de aanbieding. Op sommige locaties geven zij zelfs sneeuwgarantie. Wat de meningen zijn van de klanten die al eens bij deze touroperator geboekt hebben lees je hier bij NederlandReview.

Over SnowTrex

 
SnowTrex is een merk van TravelTrex dat in 1999 in Keulen werd opgericht. Door de aantrekkelijke aanbiedingen is het bedrijf met SnowTrex in enkele jaren tot één van de grootste specialisten in wintersportreizen in Duitsland uitgegroeid. Zij behoren hierdoor tot de snelst groeiende touroperators van Duitsland. Sinds 2005 worden SnowTrex reizen ook internationaal verkocht zoals in Polen, Frankrijk, België, Nederland, etc. Je kunt bij hen wintersportreizen boeken in één van de ruim 1.500 accommodaties verdeeld over 500 verschillende plaatsen in Europa, Canada en de VS.

Diensten

 
Bij SnowTrex kun je een wintersportreis inclusief skipas en accommodatie boeken. Ook kun je daarnaast extra’s bijboeken zoals verzekeringen, lessen en materialen. Door eenvoudig op de homepage in te vullen waar je wanneer naartoe wilt gaan, hoe lang en met hoeveel personen, krijg je een selectie te zien van het aanbod. Ook kun je gebruikmaken van de speciaal ontwikkelde skigebiedconsultant. Dit is een aparte pagina waar jij aan kunt geven waar een skigebied voor jou aan moet voldoen. Op basis hiervan wordt dan een selectie gemaakt. Ook kun je bij SnowTrex een keuze maken uit verschillende soorten skivakanties op thema’s zoals:

• Familie skivakantie
• Goedkope skivakantie
• Luxe skivakantie
• Short-ski's
• Skiën als groep
• Skigebieden met gletsjer
• Skivakantie met hond

Qua accommodaties kun je kiezen uit vele varianten zoals studio’s, chalets, hotels, pensions, etc. Het vervoer naar de accommodatie dien je nog zelf te regelen.

Boeken en betalen

 
Wanneer je het boekingsproces hebt doorlopen kun je de reis betalen door middel van het doen van een bankoverschrijving, via PayPal of met je Creditcard. De reisdocumenten worden dan vanaf 14 dagen voor reisaanvang per e-mail toegestuurd.

Klachten

 
Wanneer je tijdens de reis een klacht hebt, dien je de reisleiding van TravelTrex daar meteen van op de hoogte te brengen. Als er op de vakantieplaats geen reisleiding aanwezig is, moet je eventuele klachten aan het kantoor van TravelTrex mededelen, de contactgegevens staan in de reisdocumenten. De reisleiding heeft de opdracht om, indien mogelijk, voor een oplossing zorg te dragen. Zij zijn echter niet bevoegd om vorderingen van de klant te erkennen. TravelTrex neemt ook deel aan een online geschillenbeslechting via het platform van de Europese Commissie waar je contact mee op kunt nemen.

Wat is jouw ervaring met SnowTrex?

 
Heb jij al eens een skivakantie bij deze touroperator geboekt? Vertel ons dan hoe dit gegaan is, zou je anderen aanraden om ook bij hen te boeken of niet en waarom wel/niet?

Zijn de accommodaties die SnowTrex aanbied voor een skivakantie het geld waard wat de klanten ervoor betalen of valt dit in de praktijk toch tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Anderen bekeken ook

close

SnowTrex (voorheen wintertrex)

Vergelijk reviews en bekijk SnowTrex (voorheen wintertrex)