De jong intra

6.8

Bestellen

4.2

Service

5.6

Prijs

4.8

Levering

40%

Zou hier weer kopen

De jong intra

Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Een van de meer bekende reisspecialisten van ons land is toch wel De jong intra. Ze weten iedereen een onvergetelijke vakantie te bieden. Het is goed en heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij hun. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via et bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als De jong intra. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen.

Over De jong intra

Sinds 1972 stellen ze al vakanties samen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is en hoe je volop van een mooie vakantie kunt genieten bij dit bedrijf. Je mag dan al je dagelijkse verplichtingen even vergeten en heerlijk ontspannen. Het is heerlijk om een vakantie te boeken waar je volop van kunt genieten. Even alles de boel de boel laten. Je kunt alleen gaan, samen met vrienden, je partner, je hele gezin of met een groep mensen. Het is allemaal mogelijk bij De jong intra. Zij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke vakantie wordt.

Diensten van De jong intra

De jong intra houdt zich bezig met vakantie binnen de volgende categorieën. Denk aan:
•    Wintersport
•    Stedentrips
•    Zonvakanties
•    Busreizen
•    Autovakanties
•    Campings
•    Verre reizen
•    Rondreizen
•    Riviercruises
•    Vliegvakanties
•    Per boot
•    Treinreizen
•    Attractieparken
•    Fietsvakanties
•    Weekend weg
•    Kerstmarkten
•    Vakantiehuizen
•    Reizen met reisleiding

Er zijn volop mogelijkheden bij De jong intra als het om vakanties gaat. Kies een mooie reis en boek hem gewoon bij De jong intra.  

Klachten, tips en complimenten over De jong intra

Ben je ergens ontevreden over bij De jong intra? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Het is dan mogelijk voor ze om een oplossing te zoeken. Al snel zal men ontdekken wat er mogelijk is en hoe ook jij (alsnog) een tevreden klant kunt worden. 

Laat gerust je mening over hun achter (hierna) op NederlandReview. Alle beoordelingen (goed en slecht) zijn van harte welkom op deze site. 

Heb jij ervaring met De jong intra? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 

TIP! Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.


Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Een van de meer bekende reisspecialisten van ons land is toch wel De jong intra.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

10 daagse busreis naar Zwartewoud

Asociale organisatie! Annuleren gewoon 2 weken voor vertrek de reis omdat er te weinig deelnemers zijn Komen ook niet met een serieus alternatief. Eerste en laatste keer met deze organisatie.

T

Timmerman

27-06-2023

0

Huwelijksreis op maat rondreis Andalusië

In een woord slecht 4 sterren hotels die nog niet 1 ster waard waren . Carba ....niks te doen hotel buiten centrum Sevilla .... super mooi hotel zelf aangegeven dat we dat wilde Jerez .....dat ging maar hield niet over. Alqanterra .....hotel op industrieterrein buiten centrum, ook daar niks te beleven . Mooiste plaatsen als Cordoba en Ronda zaten er niet bij.? En dan betaal je de hoofdprijs Bij indienen klacht krijgen we te horen dat we zelf alles hadden moeten controleren en ontevredenheid steeds direct hadden moeten aangeven en blijven herhalen ! We boekten georganiseerd om een perfecte en onbezorgde vakantie op maat te hebben . Zeer ontevreden....... Werd afgedaan met een bos bloemen

W

W v Kuijk Swinkels

06-01-2022

0

reis naar Bali

Reis naar Bali voor 4 personen geboekt met vertrekdatum 18 november 2021. Intussen is Bali gesloten voor toerisme en je zou verwachten dat de reis door de organisatie geannuleerd zou worden. Aanbetaling terugstorten en een andere reis, vrij bij welke organisatie dan ook, zoeken en boeken, zodat we toch per 18 november op vakantie kunnen. Helaas denkt Intratours daar anders over. Van annuleren is nog totaal niets vernomen. Ons reisbureau krijgt ook helemaal niets te horen of de reis nu wel of niet door gaat. Andere organisaties hebben wel allang de reizen naar Bali geannuleerd. Waarom laat Intratours niets horen. We kunnen geen andere reis boeken, want dan staan er 2 reizen met vertrekdatum 18 november, lijkt mij ook geen goed plan. Zelf annuleren gaat ons geld kosten. Op deze manier verplicht Intratours ons, is dus een soort van gijzeling, af te wachten of er eindelijk eens een annulering komt. Een andere optie hebben we niet. Volgende keer toch maar een andere aanbieder nemen.

K

Kees van der Stel

22-10-2021

0

van 16 t0t 21- 08-2021 All inclusive in de Eifel

reis16tot21 -8 -2021 all inclusies in de Eifel. de reis begon al niet goed in Zeddam.de eenlingen zaten allemaal alleen op een bank die ook nog 1,5 meter uit elkaar stonden(voorschrift van de Jong intra)waardoor er op de achterbank te weinig been ruimte over was en moesten de laatste 3 mensen die instapte (waar onder ikzelf) noodgedwongen en wel naast elkaar de hele reis daar zitten.(wisselen mocht volgens de chauffeur ook niet .)Van de hele reisbeschrijving in de folder is te weinig door gegaan mede door de overstromingen die daar hadden plaatsgevonden. Zelfs in Trier was er alleen de wandeling met gids maar niet de beloofde vrije tijd ???.Hotel was geen 4 maar 3 ster Er ging s:avonds niets door wat in de gids staat, wat niets met de corona te maken had daar de openbare ruimte al niet groot genoeg was voor het aantal gasten die daar verbleven .dus zaten we daar ook dicht opeen. en zo waren er meer dingen die niet goed waren Zelfs de chauffeur vond dat deze reis niet door had moeten gaan Kortom de reis was beslist niet wat ik van jullie gewend ben Jammer

C

c Buitendijk

25-08-2021

0

Rondreis Indonesië

Via D-Reizen een vakantie naar Indonesië geboekt in eerste instantie voor in 2020. Deze ging uiteraard niet door door COVID-19, dus hadden wij onze reis omgeboekt naar juni 2021. Helaas had de Jong Intra onze vakantie geannuleerd op 3 april (wat zeker te begrijpen was) en vervolgens is op 6 april D-Reizen failliet verklaard. Na een claim te hebben ingediend bij de curator van D-Reizen kregen wij van hun advocaat te horen dat het geld van de geannuleerde reis nooit terug is gekomen bij D-Reizen vanaf de Jong Intra en dat daardoor niet mogelijk was om het te verhalen bij D-Reizen of het SGR, maar bij de Jong Intra zelf. Tevens is het zo dat D-Reizen in onze case op was getreden als doorverkoper en niet als uitvoerende reisorganisatie waardoor het wederom niet mogelijk was om de aanbetaling te verhalen bij het SGR. Je zou denken dat alle pijlen nu wezen naar de Jong Intra, daar dachten ze zelf echter anders over en hielden stug vol dat ik mijn aanbetaling moet claimen bij het SGR (terwijl De Jong Intra zelf niet failliet was?). Het is dus helaas genoodzaakt geweest voor mij om juridische stappen te nemen. Na het opsturen van mijn stukken naar de juridisch hulpverlener gaf ook zij aan dat de Jong Intra niet correct heeft gehandeld. Erg apart dus dat de koppige en op een bepaald moment ook onvriendelijke dame van de klantenservice van de Jong Intra het dus beter denkt te weten dan de advocaat van D-Reizen en de juridisch hulpverlener die ik heb ingeschakeld... Na het inschakelen van de rechtsbijstand heeft de Jong Intra uit eindelijk toegegeven dat zij inderdaad het geld moesten terugstorten en heb ik het inmiddels weer terug. Een excuses voor hun fout? Nee natuurlijk niet. En dat moet je je ook nog eens bedenken dat deze grote fout voorkomen had kunnen worden als de dame van de klantenservice mij had doorverbonden naar iemand die er wel verstand van had. Kortom, nog nooit een bedrijf meegemaakt met zo’n belachelijk slechte service als de Jong Intra. Ik zou dan ook niemand aanraden om hier een reis te boeken.

D

Demi

14-07-2021

0

Hotelovernachtingen (auto rondreis)

Dit cijfer betreft de beoordeling m.b.t. het handelen van de reisorganisatie. We boekten een rondreis met eigen auto en derhalve warden er hotelvouchers verstrekt. Op de vouchers stonden alleen de postbussen van de hotels dus geen fysiek adres waarnaar genavigeerd kon worden. Als antwoord op de vraag of ze de hotelgegevens konden verstrekken werd verteld dat dit alle info was die ze van hun partner-organisatie hadden ontvangen, en daar moesten we het maar mee doen. Klantgerichtheid om deze reden het cijfer 1. Dus je kunt hier hotelovernachtingen boeken, maar deze organisatie heft geen idee waar het hotel is.

T

Terry Schort

12-07-2019

0

Slechte service

Slechte service, het is niet mogelijk om je opstapplaats en reistijd te veranderen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

S

Sean

21-01-2017

0

fietsvakantie

hele leuke fietsvakantie geboekt bij De jong intra!

T

Tessa van Reemondt

05-01-2017

0

Lekker goedkoop ver weg op vakantie

lekker goedkoop ver weg met een goede vrienden in de bus ik boek eigenlijk alles bij de jong intra. als iets eenmaal bevalt, dan blijf je lekker hangen.

A

Alex

28-07-2016

0

met zn allen naar Kreta

we gaan met zijn allen naar Kreta deze zomer! hier vonden we de goedkoopste deal dus waarom kozen we voor jongintra we moeten nog gaan, maar ik denk dat dat helemaal gaat goedkomeen!

D

De Korte

16-05-2016

0