Viavina.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Viavina.nl

Zoek je een plek om online rode wijn, witte wijn of rosé te bestellen? Dan is het wellicht een idee eens Viavina.nl te bezoeken. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over viaVIÑA. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Viavina.nl?


Via Viavina.nl kunnen wijnen en rosé besteld worden. Deze website is onderdeel van het bedrijf viaVIÑA. Het betreft hier natuurzuivere wijn die naar eigen zeggen eerlijk en verrukkelijk is. Ieder product legt een weg af van de boer tot aan de koper. Deze drank is honderd procent biologisch en heeft honderd procent smaak. Er worden geen suikers en chemische dingen toegevoegd. De wijn is laag in calorieën. Transparantie staat hoog in het vaandel en klanten kunnen rekenen op een aantal garanties. Deze onderneming stelt enorm trots te zijn op hun producten. Iedereen is welkom om van de wijnen te genieten.


Inspiratiebox en wijnstandaard


Naast losse wijnen kun je ook een inspiratiebox bestellen. Dit is voor mensen die graag verrast willen worden. In deze box tref je zes unieke wijnsoorten. Er zitten een rosé, 2 rode en 3 witte wijnen in een pakket. De boxen veranderen een aantal keer per jaar. Dit wordt samengesteld op basis van het seizoen. Er wordt uitleg over de wijn gegeven en je ontvangt een speciale gift. De producten worden gemaakt op basis van de nieuwe wijnstandaard. Mensen willen tegenwoordig veel bewuster eten en drinken. Een wijntje moet niet alleen lekker zijn. Gezondheid speelt eveneens een belangrijke rol.  


Bestellen en verzenden


ViaVIÑA is een nieuw merk in Nederland. Op dit moment zijn ze hun supply chain proces beter aan het maken. De boxen en wijnen worden vanaf 1 oktober uitgeleverd. Na deze datum wordt een doos binnen 3 werkdagen bezorgd. De verzendkosten bedragen € 6,- per bestelling. Een order wordt in een stevige doos verpakt en verzonden. Er wordt voorzichtig mee omgesprongen zodat de flessen zonder schade zullen arriveren. Er kan binnen een aantal stappen besteld worden. Betalingen kun je via diverse betaalmethodes doen. Deze worden aangegeven tijdens het bestelproces.


Retourinformatie


Er gelden speciale regels met betrekking tot retourneren. Wil jij een retour in gang zetten? Dan stelt dit bedrijf je graag een passende oplossing te bieden. Je moet dan een mail sturen naar info@viavina.nl. Er geldt een afkoelingsperiode van 14 dagen. In deze fase kan een zending worden teruggestuurd, zonder dat er een reden voor opgegeven hoeft te worden. De bedenktermijn gaat van start op het moment dat je jouw product hebt ontvangen. Vanaf het aanmelden heb je nog twee weken de tijd om je order te retourneren. Als je een terugbetaling wilt dan moet er aan de retourvoorwaarden voldaan worden. Bij een retour zijn de verzendkosten voor rekening van de klant. Bedragen worden binnen 14 dagen gecrediteerd.


Klachtenregeling


Het kan voorkomen dat je een klacht wilt indienen. Dit behoort tot de mogelijkheden. Zowel de koper als verkoper moeten zich houden aan de afspraken die zijn vastgelegd in de klachtenprocedure. Klachten moeten op tijd, volledig en duidelijk worden doorgegeven. Een klacht zal binnen 14 dagen beantwoord worden. Het kan voorkomen dat er een langere verwerkingstijd nodig is. Dan zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Mocht je je niet kunnen vinden in een oplossing ontstaat er een geschil. Je kunt geschillen aanmelden bij de Stichting Webshop Keurmerk. Sinds een aantal jaar kunnen klachten ook worden gedeponeerd bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben je al klant bij viaVIÑA? Heb je weleens een bestelling gedaan op Viavina.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit lekkere wijn en/of rosé? Wat vond je van het bestelproces en de service? We stellen het op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)