NederlandReview

  Ervaringen Personalgifts

  Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Personalgifts.nl is een website en een bedrijf waar je de mooiste cadeaus kunt vinden en kopen. Het mooiste is, dat je alle cadeaus kunt personaliseren. Het is mooi om te zien hoe je zo een uniek cadeau kunt maken. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over personalgifts.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over personalgifts.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

  Over personalgifts.nl

  Het kan een ware opgave zijn om een mooi cadeau voor iemand te vinden. Zeker wanneer je iets unieks wilt hebben en nog niet weet wat het mag gaan worden. Een uniek cadeau geven is natuurlijk mooi! Je wilt gewoon wat bijzonders geven en bij Personalgifts.nl snappen ze dat helemaal. Je wilt iemand anders immers helemaal verrassen. Op Personalgifts.nl is het mogelijk om een origineel cadeau te laten maken. Een uniek cadeau met een foto en een naam of tekst. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Een verjaardag, een Valentijn, Kerst, een speciale gelegenheid of bijvoorbeeld een geboorte. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan.

  Diensten van personalgifts.nl

  Personalgifts.nl is een site waar je gepersonaliseerde cadeaus kunt kopen en krijgen. Het is een site waar je terecht kunt voor het laten maken van een mooi cadeau voor ieders budget. Het kan een telefoonhoesje zijn, een boek, een cadeaupakket, een broodtrommel of bijvoorbeeld een tas. Het hoort allemaal tot de mogelijkheden om te kiezen.

  Klachten, tips en complimenten over personalgifts.nl

  Ben je ergens niet tevreden over bij Personalgifts.nl? Dan is het goed om dit via de telefoon, per mail of per post kenbaar te maken. Kijk naar de mogelijkheden om het op te laten lossen of om meer duidelijkheid te krijgen.

  Heb jij ervaringen bij personalgifts.nl

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

  Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Weet wat personalgifts doet en of je waar voor je geld krijgt, door ervaringen te lezen van klanten die u voorgingen.

  Personalgifts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  5

  Prijs

  7

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Te laat geleverd, service niet best

  Mijn bestelling werd 3 dagen te laat bezorgd, nooit een reactie gehad van de klantenservice.

  Door: Caroline13-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Groot aanbod van leuke cadeautjes

  Voor mijn kleinkind vind ik het steeds lastiger worden om een cadeautje uit te zoeken voor zijn verjaardag. Hij heeft best veel dingen al wel en ik weet eigenlijk niet zo goed wat hij precies wil hebben. Voor zijn verjaardag afgelopen jaar een cadeau besteld bij Personalgifts. Voor mij een hele ervaring, want dit was de eerste keer dat ik online iets bestelde. Maar alles is gelukkig zonder problemen verlopen. Het bestellen van een cadeau was makkelijk, al was het wel even zoeken in het grote aanbod. Heb gebruik gemaakt van de klantenservice om een vraag te stellen en kreeg snel antwoord. Verder ook geen klachten over de prijs en/of levering.

  Door: Henny Plant20-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Bestelling nooit aangekomen

  Had een schattig kinderboekje besteld voor de verjaardag van mijn neefje.
  Nooit aangekomen.

  Door: Margot29-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Leuke kado's bij Personal Gifts

  Onlangs een K3 shirt bestelt voor mijn dochter. Ze was er heel erg blij mee. Service was ook prima.

  Door: Mike Ruft09-03-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Personalgifts

  Uw beoordeling