Iberia Express

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Iberia Express

Ben jij op zoek naar een Spaanse luchtvaartmatschappij? Iberia Express is en in Madrid gevestigde luchtvaartmaatschappij. Er worden vluchten aangeboden binnen Spanje en Europese bestemmingen. Om te weten te komen of je hier goede vluchten kunt boeken doe je er verstandig aan reviews te lezen via NederlandReview.


Wat is Iberia Express?


Iberia Express is een luchvaartmaatschappij. Ze richten zich op alle vluchten behalve lange vluchten. Iberia Express is een Spaans bedrijf en is gevestigd in Madrid. Het bedrijf Iberia Express is een dochteronderneming van Iberia. Het bedrijf concurreert in efficiency en duurzaamheid. Ze doen dit in een complexe branch. Door winstgevende vluchten wordt haar moedermaatschappij gefacilliteerd. De groei van Iberia Express maakt het voor Iberia mede mogelijk om door te pakken met hun lange afstand vluchten. Iberia Express is opgericht in maart 2012. Vanaf dat moment is het bedrijf doorgegroeid tot een van de vier grootste luchvaartmaatschappijen die diensten verlenen vanuit Barajas in het Spaanse Madrid. Op de website van Iberia Express is te lezen dat het bedrijf volgens FlightGlobal het beste presteert in vergelijking met alle andere luchtvaartmaatschappijen. Dit is op het gebied van stiptheid.


Iberia-netwerk en bedrijfsfilosofie


De vluchten die door Iberia Express worden uitgevoerd zijn allen verbonden met het Iberia-netwerk om vlotte verbindingen mogelijk te maken voor passagiers die vanaf iedere luchthaven reizen. Iberia Express werkt momenteel samen met LAN Airlines, British Airways, American Airlines, Air Berlin, Japan Airlines, Avianca en Finnair. De managers van het bedrijf staan onder leiding van Fernando Candela. Het managementteam streeft ernaar om talenten te selecteren en die op te leiden tot echte professionals. Er wordt waarde gehecht aan een jonge, gestroomlijnde en vriendelijke luchtvaartmaatschappij. Het businessplan moet volgens de directie economisch goed draaien en het mogelijk maken om op eigen benen te staan.


Vluchten boeken en eindbestemmingen


Je kunt via het bedrijf vluchten op maat zoeken door informatie door te geven in de zoekvelden. Ook is er de mogelijkheid om online in te checken. Iberica Express lanceert constant nieuwe routes naar bestemming in Spanje en Europa. Op het moment van schrijven worden er door de luchtvaartmatschappij 40 bestemmingen, van naar of met een verbinding naar Madrid aangeboden. Plaatsen in Spanje waar nu naar toe wordt gevlogen zijn Sevilla, Santiago de Compostela, Malaga en de Canarische en Balearen. Een aantal plaatsen die als eindbestemming voor Iberica Express vluchten gelden zijn Kreta, Toulouse, Palermo, Sardinië, Wales, Cardiff en het Griekse eiland Mykonos. Het bedrijf verleend naast diensten op het gebied van vluchten ook diverse extra services. Zo kun je via de website een hotel boeken en informatie krijgen op het gebied van Travel guides.


Klantenservice en passagiersrechten


Mocht je op zoek zijn naar de klantenservice dan kun je het beste op de speciale pagina kijken. Op deze pagina staan wijzen waarop je contact kunt zoeken met medewerkers van het bedrijf. Voor passagiers gelden er bepaalde regels. De Europese Unie heeft voor alle passagiers bepaalde rechten ingesteld. Iberia stelt volgens deze regels te weerken en ze te respecteren. Je kunt via een speciale link lezen welke rechten je hebt als vliegtuigpassagier. Er zijn ook regels vastgesteld voor compenstatie bij bagage-incidenten en deadlines voor het claimen van compensatie. Deze regels zijn opgesteld op basis van het Verdrag van Montreal.


Wat zijn de klantervaringen bij Iberia Express?


Ben je al klant bij Iberia Express? Heb je vaak een vlucht via Iberia Express geboekt? Wat zijn jouw bevindingen? Was het vliegtuig op tijd om te vertrekken? Zijn jullie op de vooraf ingeschatte tijd in de andere bestemming geland? Hoe was de gehele vlucht? Wat vind je van de prijzen die er door dit bedrijf gehanteerd worden? Zou je andere mensen die willen gaan vliegen adviseren om een vlucht via Iberia Express te boeken? We zouden het zeer op prijs stellen als jij je mening achterlaat via deze pagina. Door jouw mening help je anderen een goed besluit te nemen. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

voucher

Iberia is een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die consequent alle verzoeken tot uitbetalen van vouchers, waarom wij niet gevraagd hebben, afwijst. Iberia maakt het de consument vrijwel onmogelijk een claim in te dienen via de website. Is niet via mail bereikbaar en telefonisch verdween ze er ook nog aan aangezien dit € 0,35 per gesprek kost. Nederlands taligen krijgg je niet aan de lijn want die zijn zogenaamd in gesprek, Engelstalige agenten zijn zogenaamd niet bevoegd om een refund-actie te autoriseren. Het is duidelijk dat het management er alles aan gelegen is om de rechten van de consument te ondermijnen. Voor ons nooooooit meer Iberia!

N

Nico Kampman

22-10-2020

0