Finnair

7.7
7.3

Bestellen

8

Service

8.7

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Finnair

Deel jij ook dezelfde mening over Finnair?Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site. 

Over Finnair

Het bedrijf is actief met het verzorgen van de beste vluchtaanbiedingen. Ze vilegen vanaf Amsterdam naar 11 bestemmingen in het mooie Azië. Ook zijn er natuurlijk volop bestemmingen naar Noord Europa, Lapland, Scandinavië en Rusland. Veel vluchten gaan via Helsinki Airport, dat een zeer compact en vriendelijk vliegveld heeft. 

Ze richten zich ook op de Nederlandse reiziger en bieden daarom hun site ook in het Nederlands aan. Hier tref je de nieuwste aanbiedingen aan. Er is ook een aparte klantenservice om je optimaal van dienst te zijn. 

Diensten van Finnair

Het bedrijf houdt zich bezig met het verzorgen van vluchten naar Noord Europa, Rusland en Azië. Het is een vliegmaatschappij met een goed team van mensen en een sterke klantenservice.


Klachten, tips en complimenten over Finnair

Voor klachten, opmerkingen, complimenten of tips kun je met de klantenservice contact opnemen. Je kunt dit telefonisch doen, maar ook via de post of de mail. Ze zullen natuurlijk kijken naar de mogelijkheden om de klachten zo goed als mogelijk op te lossen. 

Heb jij ervaring met Finnair? 

Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van Finnair. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

Lees hier de beoordelingen van klanten die met Finnair een vliegreis hebben gemaakt. Hoe is de beenruimte, de service, de prijzen, de bestemmingen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook