NederlandReview

  Ervaringen Zelf

  Jij leeft. Zelf verzekert. Dit is het motto waar Zelf veel waarde aan hecht. Ze willen dat hun klanten een avontuurlijk en zorgeloos leven kunnen leiden en Zelf staat voor ze klaar zodra er iets misgaat. Je kunt je bij Zelf makkelijk online verzekeren. Niemand zit te wachten op ingewikkelde procedures en tegenstrijdige informatie. Zelf zegt dat verzekeren niet moeilijk hoeft te zijn, maar wat vinden hun klanten? Op NederlandReview vind je recensies en beoordelingen van klanten die al verzekerd zijn bij Zelf of hun verzekering juist hebben opgezegd. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de verzekeraar, zodat jij zelfverzekerd kun kiezen welke verzekeraar het beste bij jou past.

  Over Zelf (NowGo)

  De verzekeraar is onderdeel van SNS Reaal en werkt samen met Proteq. Toen Zelf opgericht werd, stond online verzekeren nog in zijn babyschoenen. Zelf heeft daarom veel ervaring opgedaan met online verzekeren en weet precies wat klanten verwachten en hoe ze op deze verwachtingen in kunnen spelen. Het team achter Zelf wilde een verzekeraar oprichten die ze zelf ook zouden kiezen. Nu richt Zelf zich op duidelijkheid voor klanten en een klantenservice die altijd bereikbaar is voor vragen. Ze hebben heldere polisvoorwaarden en een team met kennis en verstand van zaken.


  Vergeet niet af en toe even van het leven te genieten.  

  Verzekeringen Zelf (NowGo)

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Autoverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Opstalverzekering
  Rechtsbijstandverzekering
  • Reisverzekering

  Verzekering aanvragen

  Je kunt een verzekering bij Zelf aanvragen in acht simpele stappen. Je begint met een oriëntatie. Bekijk de verschillende verzekeringen en lees alle informatie. Zodra je een geschikte verzekering gevonden hebt, kun je direct jouw premieberekenen. Voor iedereen die al verzekerd is, zegt Zelf de oude verzekering meteen op. Daar hoef jij verder niet meer over na te denken. Bij de vierde stap vraagt Zelf al je gegevens te controleren. Ook zie je hier meteen de voordelen van het combineren van verschillende verzekeringen. Vul de laatste details in voor de verzekering en voeg eenvoudig je persoonsgegevens toe. Voor de laatste twee stappen kun je al je gegevens nog een keer doorlezen en uiteindelijk de aanvraag bevestigen.

  Klachten Zelf

  De klantenservice van Zelf is voor verschillende zaken bereikbaar. Ze hebben een speciale Contact & Service pagina waar je terecht kunt. Je vindt zo de beste manier om contact op te nemen. Je kunt hier terecht om schade te melden, een klacht kenbaar te maken, om wijzigingen door te geven en om verzekeringen op te zeggen. Wil je om andere redenen contact opnemen, dan kun je altijd gebruikmaken van het telefoonnummer of het e-mailadres dat je op de website kunt vinden.

  Jouw ervaringen met Zelf

  Ben jij verzekerd bij de verzekeraar? Laat andere klanten dan weten of je eenvoudig een verzekering kunt aanvragen. Heb jij besloten jouw verzekering bij Zelf op te zeggen? Vertel dan waarom je deze keuze gemaakt hebt. Geef jouw beoordeling van de verzekeraar en schrijf een review. Is de verzekeraar betrouwbaar? Is alle informatie duidelijk? Word je direct geholpen bij schade? Je kunt op NederlandReview al je verhalen kwijt.

  Zoek je een verzekering voor je auto, reis, inboedel, rechtsbijstand, aansprakelijkheid, ongevallen of opstal, het kan bij Zelf. Lees hier de reviews.

  Zelf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zelf

  Uw beoordeling

  Investering

  Hallo kijkers

  Ik beveel een geverifieerde en vertrouwde handelaar aan voor diegenen die dagelijks extra geld willen verdienen, met een investering van 500 euro kunt u in 72 uur 5000 euro verdienen

  investeer 500 en verdien 5000
  investeer 1000 en verdien 10000
  Investeer 2000 en verdien 20000
  Investeer 5000 en verdien 50000
  Investeer 7000 en verdien 70000

  Opnames worden verwerkt op de vervaldag !!!
  100% echt en legitiem✔️✔️✔️

  Neem contact met ons op om een investering op te zetten
  WhatsApp: +27633586789

  Door: Trader wilson02-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  aansprakelijksheidsverzekering

  aansprakelijksheidsverzekering afgesloten bij Zelf, op aanraden van een vriend.

  Snel geregeld en goede dekking voor lage prijs, dus tevreden met deze extra zekerheid

  Door: Jonas04-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Zelf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Zelf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zelf actief?

  Zelf is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Reizen, Vervoer, Huis, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zelf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.