Ervaringen Scootmobiel Hulpdienst

Veel mensen gebruiken een scootmobiel omdat ze graag mobiel willen zijn of gewoon omdat ze het handig vinden. Je scootmobiel is echter niet meer zo handig als je met pech langs de kant van de weg staat of een aanrijding hebt. Dan moet je ineens de reparatie betalen en wachten tot iemand komt helpen Scootmobiel Hulpdienst heeft wat mogelijkheden om je hiertegen te beschermen. Maar hoeveel zal die verzekering nou echt betalen als je ze nodig hebt? Zal die pechhulp wel binnen een redelijke tijd komen opdagen? En zul je wel iets hebben aan de klantenservice van Scootmobiel Hulpdienst als puntje bij paaltje komt? Dat zijn allemaal dingen die leden van Scootmobiel Hulpdienst je kunnen vertellen. Kijk eens naar de reviews hier op NederlandReview om te ontdekken wat er over het algemeen van Scootmobiel Hulpdienst wordt gevonden. Meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een indicatie geven van wat je nou echt van Scootmobiel Hulpdienst kunt verwachten.

Over Scootmobiel Hulpdienst

Scootmobiel Hulpdienst is een bedrijf dat hulpdiensten voor eigenaren van scootmobiels aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2006. Sindsdien hebben ze al meer dan 60.0000 gebruikers kunnen helpen. Ze hebben 100 gespecialiseerde medewerkers in dienst die je altijd kunnen helpen. Ze hebben locaties over heel Nederland maar ook op de eilanden. En je vraagt je nu misschien af wat ze dan precies aanbieden. Allereerst is er een scootmobiel pechhulp. Dit houdt in dat ze je komen helpen als je ergens met je scootmobiel in de problemen komt. Misschien is er iets aan je scootmobiel kapot of heb je een ongeluk gehad waardoor je scootmobiel te erg beschadigd is om ermee thuis te komen. Ze beloven dat er binnen 30 minuten iemand zal komen om je te helpen. Ze kunnen je scootmobiel repareren maar ook het nodige onderhoud plegen zodat jouw schootmobiel zo lang mogelijk goed blijft. Dit alles helpt je echter niet bij de kosten. de reparatie zal toch betaald moeten worden. daarom biedt Scootmobiel Hulpdienst een verzekering aan die je kunt afsluiten voor de meest voorkomende mankementen. Ook kunnen ze je helpen met een aankoopkeuring voor een nieuwe scootmobiel. Zo weet je zeker dat die scootmobiel nog een tijd mee zal kunnen. Als laatste bieden ze ook nog scootmobiels te huur aan voor mensen die alleen tijdelijk niet zo goed uit de voeten kunnen.


Zo werkt Scootmobiel Hulpdienst.

Diensten van Scootmobiel Hulpdienst

Je kunt via de website van Scootmobiel Hulpdienst heel gemakkelijk een vezekering afsluiten. Daar zit dan meestal ook pechhulp bij. Ze zullen, hetzij via een reparatie, hetzij via vervangend vervoer, je weer snel op weg helpen. Ook is er een Scootmobiel Hulpdienst klantenservice die je kunt benaderen als je wat voor hulp dan ook nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Scootmobiel Hulpdienst

Heb jij al een verzekering afgesloten bi Scootmobiel Hulpdienst? Zo ja, dan horen wij graag alles over jouw Scootmobiel Hulpdienst ervaring. Hoe makkelijk was het om een verzekering af te sluiten? Kun je wijs worden uit de verschillende pakketten? Wisten ze hem inderdaad snel te repareren? En wat biedt Scootmobiel Hulpdienst aan op het gebied van klantenservice? Laat een Scootmobiel Hulpdienst review achter en vertel ons wat jij werkelijk van Scootmobiel Hulpdienst vindt.

Scootmobiel Hulpdienst
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

6,2
50% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Leveren

7

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

abonnement

Had lekke band, Snel opgelost. Keurige en vriendelijke monteur.

Door: Freek06-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slechte service

Als dit het bedrijf is wat ik denk, dus in Lisse, nooit meer met dit bedrijf in zee.

Door: R kamer09-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Schrijf zelf een review over Scootmobiel Hulpdienst

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)