NederlandReview

  Ervaringen Reaal Dier & Zorg

  Huisdieren

  zijn niet goedkoop. Ze eten ongelofelijk veel, worden snel vies en dan hebben we het over alle medische kosten nog niet eens gehad. Het kost geld om een huisdier te nemen, maar ze geven je er onvoorwaardelijke liefde voor terug. Het is het uiteindelijk allemaal waard. Reaal wil echter niet dat baasjes onnodig geld uitgeven aan hoge kosten die ze met een verzekering hadden kunnen besparen. Ze hebben daarom bij Reaal Dier & Zorg een honden- en kattenverzekering voor alle baasjes die niet alleen heel veel van hun huisdier houden, maar die ook slim omgaan met hun portemonnee. Wil je meer weten over de ervaringen van andere baasjes met de verzekeringen? Lees dan hier de reviews en beoordelingen over Reaal Dier & Zorg!

  Waarom een huisdierverzekering bij Reaal?

  De gezondheid van je huisdier is natuurlijk het allerbelangrijkste. Er komt echter veel kijken bij de medische verzorging van je huisdier. Ze hebben vaccinaties nodig, worden gecastreerd en sommige rassen hebben preventieve zorg nodig. Met een huisdierverzekering ben je altijd goed voorbereid op deze kosten. Ze hebben keuze uit een basisverzekering, maar bieden klanten ook aanvullende dekkingsopties. Reaal heeft meer dan 15 jaar ervaring als huisdierverzekeraar en weet dat baasjes bij medische problemen niet zitten te wachten op geld en geregel. Reaal Dier & Zorg is de helpende hand voor alle baasjes die niet aan geld willen denken, maar zich alleen op de goede zorg voor hun huisdier willen richten.


  De beste verzekering voor je hond? Laat Reaal Dier & Zorg je overtuigen met deze video!

  Een verzekering afsluiten bij Reaal Dier & Zorg

  Op de website kunnen klanten in een aantal simpele stappen hun premie berekenen. Reaal heeft ten eerste extra informatie nodig over je huisdier. Reaal wil weten welk huisdier je wilt verzekeren, hoe oud je huisdier is en welke ras je huisdier is. Hierna krijg je een overzicht van de basisverzekering die Reaal Dier & Zorg te bieden heeft. Hierna bepaal je zelf jouw vergoedingspercentage en eigen risico. Je kunt nog aanvullende dekkingsopties toevoegen. Bij reaal kun je kiezen voor Alternatieve therapieën, gebit, buitenland en crematie. Bij de laatste stap kun je al jouw gegevens invullen en de aanvraag doorsturen.

  Klachten Reaal Dier & Zorg

  Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Er is op ieder moment van de dag een geschikte methode om een klacht te melden bij Reaal Dier & Zorg. De snelste manier om een medewerker te spreken, is door te bellen op het telefoonnummer. Je zult direct te woord worden gestaan door de klantenservice. Ze zijn echter niet altijd telefonisch bereikbaar. Wordt de telefoon niet opgenomen? Maak dan gebruik van het contactformulier op de website. Krijg je ook op het contactformulier geen reactie? Stuur dan een bericht via Facebook of Twitter.

  Schrijf een review over Reaal Dier & Zorg!

  Heb jij een verzekering afgesloten bij Reaal en werd jouw hond ernstig ziek? Laat andere klanten dan weten of je door Reaal goed geholpen werd. Of heb jij een verzekering voor je kat afgesloten? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten wat jij van de premie vindt! Geef jouw beoordeling over Reaal Dier & Zorg en vertel over jouw ervaringen met de verzekeraar.

  Krijg je een voordelige premie? Wat zijn ervaringen met het eigen risico van de honden- en kattenverzekeringen? Lees reviews over Reaal Dier & Zorg.

  Reaal Dier & Zorg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3,6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Na 10 jaar keren ze geen noodzakelijke gebitsreiniging uit!

  10 jaar ben ik klant geweest. Vroeger kreeg je je pas en polis elk jaar thuis dat is de laatste jaren niet meer.
  Ineens had mijn kat een gebitsreiniging nodig. Wat blijkt? Die zit er niet bij! Hoe kan ik dat weten? Geen online inzien van polis mogelijk en in al die jaren is er inhoudelijk één en ander gewijzigd zonder mijn medeweten. Al die jaren dus voor niets betaald! Ik adviseer elke maand 20 euro op een rekening voor je huisdier te sparen. Dan weet je zeker dat je je geld niet hebt weggegooid.

  Door: G. Visser 03-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  weinig dekking voor kosten Kat

  Na 14 jaar veel premie betalen, keren ze een medisch noodzakelijke gebit operatie niet uit.
  In de tussentijd gewoon €3000,00 betaald, maar €300,00 terug betalen is te veel!

  Door: Johan 23-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Reaal Dier & Zorg

  Uw beoordeling