Just (via zorgkiezer)

10

Bestellen

8.9

Service

9.7

Prijs

8.6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Just (via zorgkiezer)

Moet je nog een zorgverzekering afsluiten, maar weet je niet welke? Wil je niet onnodig veel moeite doen om een goed zorgpakket te vinden? Wil je niet onnodig veel betalen? Just belooft je een eenvoudige en betaalbare zorgverzekering. Maar raden andere klanten het aan om een verzekering bij Just af te sluiten? Wat zijn de voor- en nadelen van deze verzekering? Is het écht zo eenvoudig en betaalbaar als er beweerd wordt? Je leest het hier.


Over Just


De zorgverzekering Just is de opvolger van CZdirect. De zorgverzekering van Just staat voor gemak en betaalbaarheid. Gemak omdat Just maar één basispakket aanbiedt, één aanvullende zorgverzekering en één tandartsverzekering. Je hoeft minder keuzes te maken tussen allerlei verschillende pakketten en hebt alleen hier de keuze uit. Betaalbaarheid omdat de twee aanvullende verzekeringen relatief zeer goedkoop worden gevonden.


Just verzekert je enkel voor de ongevallen die je niet had kunnen zien aankomen. Spoedzorg in het buitenland, mondzorg en fysiotherapie horen hierbij. Ongevallen die je wel had kunnen zien aankomen worden niet vergoed, maar daar krijg je wel korting van Just over.


 


 


Diensten van Just


Op de website van Just zijn er veel mogelijkheden om je verder te helpen met je vragen. Zo bieden ze een overzicht van wat je vergoed kunt krijgen met je Just zorgverzekering, hebben ze een blog met leuke tips en weetjes over je gezondheid en bieden ze een lijst van verschillende zorgservices die je kunt gebruiken.


Daarnaast is er een heel eenvoudig 3-stappenplan om je zorgverzekering te kiezen. Je kunt ook alvast je premie berekenen om ervoor te zorgen dat er geen onverwachte kosten bijkomen.


Klachten en vragen bij Just


Voor simpele vragen kun je terecht bij de FAQ-pagina van Just. Als je vraag hier niet tussen zit kun je tussen 08.30 en 17.30 contact opnemen via WhatsApp. Je vraag wordt dan binnen 2 uur beantwoord. Voor wat lastigere vragen kun je elke werkdag tussen 08.00 en 21.00 uur bellen, en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Als je op reis vragen hebt over je gezondheid of een bepaalde situatie waarin je bent geraakt, kun je contact opnemen met de CZ Helpline.


Als je klachten hebt kun je deze melden door te bellen. Je kunt ook gebruik maken van het klachtenformulier van Just. Binnen 5 werkdagen ontvang je dan een reactie met daarin een eventuele oplossing voor je probleem.


Jouw ervaring met de zorgverzekering van Just


Heb jij een verzekering afgesloten bij Just? Wat heeft jou overtuigd om dit te doen? Laat een review achter waarin je vertelt over jouw ervaring met Just. Wil je zelf een zorgverzekering afsluiten bij Just maar heb je nog je twijfels? Bekijk de beoordelingen van de vele anderen die jou zijn voorgegaan!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Zorgverzekering

Heel snel mijn nieuwe zorgverzekering afgesloten voor het volgende jaar. Blij mee en ze waren echt goedkoper dan andere verzekeringen voor mij! Gevonden via internet googlen. Nette site ook wel. Wel vond ik ze een beetje kortaf aan de telefoon maar het zal wel druk zijn dus

J

Jelle

31-12-2019

0forum

Zorgverzekering pakket

Makkelijk dat je hier niet zo uitgebreid hoeft te zoeken en te kiezen enzo... ik kon gewoon 1 pakket kiezen en nu is het al geregeld allemaal. Best wel snel. Ik zag er zelf dus mega tegenop om dit allemaal helemaal te moeten gaan uitzoeken zo van welke zorgverzekering is de goedkoopste en wel pakket dan... maar ik kwam via via terecht bij Just en dat ging best wel snel allemaal. Ik had al eerder bij CZ een verzekering dus ik kende ze al een beetje.

L

L.vd Kamp

19-12-2019

0forum

Snel alsnog geregeld!

Was vergeten om over te stappen naar een voordeligere zorgverzekering, maar gelukkig heb ik zojuist alles alsnog weten te regelen! Net op tijd

S

Sanneke

31-12-2018

0forum

Snel goedkopere zorgverzekering

Ik stap ieder jaar over naar de beste deal voor een zorgverzekering. Dit jaar vond ik die bij Just CZ. Was gewoon net weer ietsje goedkoper dan andere en fijn met duidelijke keuzes voor aanvullende verzekeringen. Ik heb altijd aanvullend, want dat is voor mij voordeliger. Goed geregeld, fijn dat het zo snel geregeld was!

H

Hannie van Beuzen

29-12-2018

0forum

Just

Net overgestapt naar Just, interessant pakket

J

Jaap van Seggelen

24-12-2018

0forum

overstappen ging supersnel goedkoper dan onze oude verzekering

overstappen ging supersnel net gewoon allemaal geregeld heel blij mee want goedkoper dan onze oude verzekering

K

Karina Janssen

19-12-2018

0forum

Overgestapt door prijsstijgingen zorgverzekering

Wij zijn zojuist overgestapt omdat hier een zorgverzekering voor ons het meest voordelig was Door die prijsstijgingen moesten we er toch maar eens aan geloven om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar Dacht altijd dat dat een heel gedoe was, maar het valt best mee Vooral even uitzoeken welke je moet hebben, maar dan is het overstappen zelf een kwestie van aanmelden en het meeste wordt voor je geregeld. Hoop wel dat deze gewoon dezelfde prijzen blijft houden, want ik hou niet van prijsstijgingen...

B

B. van Amel

12-12-2018

1forum