NederlandReview

  Ervaringen Just

  Moet je nog een zorgverzekering afsluiten, maar weet je niet welke? Wil je niet onnodig veel moeite doen om een goed zorgpakket te vinden? Wil je niet onnodig veel betalen? Just belooft je een eenvoudige en betaalbare zorgverzekering. Maar raden andere klanten het aan om een verzekering bij Just af te sluiten? Wat zijn de voor- en nadelen van deze verzekering? Is het écht zo eenvoudig en betaalbaar als er beweerd wordt? Je leest het hier.

  Over Just

  De zorgverzekering Just is de opvolger van CZdirect. De zorgverzekering van Just staat voor gemak en betaalbaarheid. Gemak omdat Just maar één basispakket aanbiedt, één aanvullende zorgverzekering en één tandartsverzekering. Je hoeft minder keuzes te maken tussen allerlei verschillende pakketten en hebt alleen hier de keuze uit. Betaalbaarheid omdat de twee aanvullende verzekeringen relatief zeer goedkoop worden gevonden.

  Just verzekert je enkel voor de ongevallen die je niet had kunnen zien aankomen. Spoedzorg in het buitenland, mondzorg en fysiotherapie horen hierbij. Ongevallen die je wel had kunnen zien aankomen worden niet vergoed, maar daar krijg je wel korting van Just over.

  Een kort introductiefilmpje over de zorgverzekering van Just

  Diensten van Just

  Op de website van Just zijn er veel mogelijkheden om je verder te helpen met je vragen. Zo bieden ze een overzicht van wat je vergoed kunt krijgen met je Just zorgverzekering, hebben ze een blog met leuke tips en weetjes over je gezondheid en bieden ze een lijst van verschillende zorgservices die je kunt gebruiken.

  Daarnaast is er een heel eenvoudig 3-stappenplan om je zorgverzekering te kiezen. Je kunt ook alvast je premie berekenen om ervoor te zorgen dat er geen onverwachte kosten bijkomen.

  Klachten en vragen bij Just

  Voor simpele vragen kun je terecht bij de FAQ-pagina van Just. Als je vraag hier niet tussen zit kun je tussen 08.30 en 17.30 contact opnemen via WhatsApp. Je vraag wordt dan binnen 2 uur beantwoord. Voor wat lastigere vragen kun je elke werkdag tussen 08.00 en 21.00 uur bellen, en op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Als je op reis vragen hebt over je gezondheid of een bepaalde situatie waarin je bent geraakt, kun je contact opnemen met de CZ Helpline.

  Als je klachten hebt kun je deze melden door te bellen. Je kunt ook gebruik maken van het klachtenformulier van Just. Binnen 5 werkdagen ontvang je dan een reactie met daarin een eventuele oplossing voor je probleem.

  Jouw ervaring met de zorgverzekering van Just

  Heb jij een verzekering afgesloten bij Just? Wat heeft jou overtuigd om dit te doen? Laat een review achter waarin je vertelt over jouw ervaring met Just. Wil je zelf een zorgverzekering afsluiten bij Just maar heb je nog je twijfels? Bekijk de beoordelingen van de vele anderen die jou zijn voorgegaan!

   

  Just
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Just

  Uw beoordeling