Ervaringen Independer Zorg

Aan het eind van het jaar is het iedere keer weer spannend de laatste jaren, wat wordt de nieuwe basispremie voor zorgverzekeringen en welke vergoedingen zitten nog wel of niet in het basispakket volgend jaar? Voor een gewone consument is het niet meer bij te houden. Daarom kun je terecht bij Independer Zorg. Een zorgvergelijkingssite met veel informatie. Hier lees je de reviews van anderen over deze vergelijkingssite voor zorgverzekeringen.

Over Independer Zorg

Independer is in opgericht in 1999 met het doel om de financiële wereld transparanter en eerlijker te maken. Misstanden kaarten ze aan en ze vergelijken diensten en producten met elkaar om de consument te helpen kiezen. In 2011 is Achmea aandeelhouder van Independer geworden, en sinds 2016 is Achmea 100% de eigenaar. Daarbij heeft Independer echter gesteld dat Achmea zich niet inhoudelijk met Independer mochten bemoeien. Daardoor blijven de vergelijkingen en adviezen van Independer objectief, en dat is voor hen essentieel. Een Raad van Toezicht bewaakt deze objectiviteit. Aan vergelijken verdienen ze niets. Pas wanneer iemand een verzekering bij hen afsluit, krijgen ze een vergoeding. Ze onderhandelen met verzekeraars om de beste prijzen en voorwaarden te kunnen bieden. De beste verzekeraars waarmee ze samenwerken krijgen van hen het Independer keurmerk.


Ne-Yo - Miss Independent

Diensten

Zorgverzekering vergelijken
De werking van de zorgvergelijker is betrekkelijk eenvoudig. Vul op de beginpagina je geboortedatum, geslacht en postcode in. Daarna klik je op ‘Vergelijk Verzekeringen’. Dan kom je in een scherm waar je kunt aangeven welke zorg je mee wilt laten verzekeren zoals een tandartsverzekering, een vergoeding voor fysiotherapie etc. Je kunt hierbij ook de keuzehulp gebruiken, om de juiste dekking voor jou te kiezen. Als je dit gedaan hebt komt er een zoekresultaat uit.

Zoekresultaat

In het zoekresultaat zie je altijd de beste of goedkoopste producten van alle verzekeraars die ze vergelijken. Ook als ze daar geen samenwerking mee hebben. Ook zie je de drie producten met de beste prijs/kwaliteit die je via Independer kunt afsluiten. Als je de juiste zorgverzekering voor jou hebt gevonden kun je de verzekering direct afsluiten bij Independer. Je kunt de uitslag ook voor later bewaren door je e-mail adres in te vullen. Het zoekresultaat wordt dan naar dit adres gestuurd.

Extra voordelen Independer Zorg

Als je je zorgverzekering bij Independer afsluit krijg je een gratis Tandongevallenverzekering. Je zorgverzekering afsluiten bij Independer heeft een aantal voordelen. Ook krijg je gratis Claimhulp bij Letselschade. Wanneer je dan door toedoen van een ander lichamelijk of psychisch letsel hebt opgelopen kan Claimhulp bij Letselschade je helpen bij het verhalen van deze schade.

Klachten

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie omdat je het antwoord niet op de site van Independer kunt vinden? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice: 035 626 55 44
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 9.30 tot 18.00 uur
Of via WhatsApp: 06 8265 8741
Ook kun je de klantenservice benaderen via een online contactformulier, Twitter of Facebook.

Als je een klacht hebt kun je een klachtenformulier invullen op de website. Er wordt dan binnen twee werkdagen telefonisch contact met je opgenomen om te vertellen hoe lang het ongeveer gaat duren om de klacht te behandelen. Ben je nog niet tevreden dan kun je terecht bij het Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening).

Kun je op Independer Zorg objectief zorgverzekeringen vergelijken? Kun je hier echt geld besparen? Is dit betrouwbaar? Lees beoordelingen van klanten!

Independer Zorg
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

7
80% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,6

Service

6,8

Prijs

7,2

Leveren

6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Zorgverzekeringen vergelijken

Zelf weet ik echt niks van verzekeringen. Elk jaar andere bedragen. Telkens duurder. Dus gebruik ik altijd van die vergelijkende sites en ik vind dan Independer gewoon het makkelijkste systeeem. Dus gebruik ik die steeds en stap dan over. Vind het het meest relaxte systeem. En verder regelen ze alles voor je, dus dat is extra handig.

Door: G. van den Brink31-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

niet meer zo onafhankelijk als vroeger

Sorry hoor, maar ik vind ze allesbehalve onafhankelijk tegenwoordig. Ik ging zorgverzekeringen vergelijken, zijn alle toppers grijs afgedrukt, dus ik dacht dat deze niet meer bestonden ofzo, vraag ik het mijn vriend, zegt hij dat je er gewoon op kunt klikken! Kennelijk verdient Independer hier niet genoeg aan ofzo. Ik vind dat echt misleidend.
Ik vind dit jammer, ik ging vroeger altijd vergelijken en afsluiten met Independer, maar ik vind echt dat ze erg achteruit zijn gegaan. Superjammer. Ik denk dat ik het dit jaar voor het eerst maar elders moet doen :(

Door: Marlies29-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

vergelijken en afsluiten zorgverzekering

Heel handig om mee te vergelijken en af te sluiten voor een zorgverzekering, ik doe dit al jaren via Independer en ben daar tevreden mee!

Door: Jasperina Poelstra06-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Aanbod zorgverzekeraars beperkt

Na jarenlang zorgverzekeraars te hebben vergeleken bij Independer heb ik het vorig jaar voor de grap eens bij een andere zorgvergelijker en die gaf heel andere prijzen en een veel goedkopere zorgverzekeraar die ze bij Independer niet eens hadden.

Het systeem werkt wel handig online, maar kennelijk is het aanbod beperkt. Jammer voor hen, maar volgende keer ga ik dus niet meer vergelijken via Independer....

Door: Bo 20-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Super eenvoudig zorgaanbieders vergelijken

Jaar in jaar uit kijk ik weer op tegen de verhoging van de zorgkosten. Het vergelijken van de verschillende aanbieders was me altijd teveel werk, waardoor ik de voorgaande vijf jaar onafgebroken bij dezelfde zorgverzekeraar heb gezeten. De kosten zijn elk jaar gestegen en dit jaar was de stijging vrij absurd. Via Independer Zorg uiteindelijk een zorgverzekering gevonden die een stuk goedkoper was. Via deze website is het heel eenvoudig om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Je krijgt direct een overzicht van de kosten en je kunt zelf selecteren waarvoor je je al dan niet wilt verzekeren. Een bijzonder makkelijke manier om snel en veel geld te besparen.

Door: Annemarie Loovens12-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Independer Zorg

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)