Independer Zorg

8.2

Bestellen

7.7

Service

7.7

Prijs

7.3

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Independer Zorg

Aan het eind van het jaar is het iedere keer weer spannend de laatste jaren, wat wordt de nieuwe basispremie voor zorgverzekeringen  en welke vergoedingen zitten nog wel of niet in het basispakket volgend jaar? Voor een gewone consument is het niet meer bij te houden. Daarom kun je terecht bij Independer, een zorgvergelijkingssite met veel informatie.
Hier lees je de reviews van anderen over deze vergelijkingssite voor zorgverzekeringen.


Over Independer Zorgverzekering

Independer is een Nederlandse vergelijkingsite voor financiële producten , zondheidsinstellingen en energie. Independer is opgericht in 1999 met het doel om de financiële wereld transparanter en eerlijker te maken. Misstanden kaarten ze aan en ze vergelijken diensten en producten met elkaar om de consument te helpen kiezen. In 2011 is Achmea aandeelhouder van Independer geworden, en sinds 2016 is Achmea 100% de eigenaar. Daarbij heeft Independer echter gesteld dat Achmea zich niet inhoudelijk met Independer mochten bemoeien. Daardoor blijven de vergelijkingen en adviezen van Independer objectief, en dat is voor hen essentieel. Een Raad van Toezicht bewaakt deze objectiviteit. Aan vergelijken verdienen ze niets. Pas wanneer iemand een verzekering bij hen afsluit, krijgen ze een vergoeding. Ze onderhandelen met verzekeraars om de beste prijzen en voorwaarden te kunnen bieden. De beste verzekeraars waarmee ze samenwerken krijgen van hen het Independer keurmerk.


 


Zorgverzekering van Independer

Independer is een vergelijkingssite waar je 36 van de 39 zorgverzekeraars kan vergelijken.  De werking van de zorgvergelijker is betrekkelijk eenvoudig. Vul op de beginpagina je geboortedatum, geslacht en postcode in. Daarna klik je op ‘Vergelijk Verzekeringen’. Dan kom je in een scherm waar je kunt aangeven welke zorg je mee wilt laten verzekeren zoals een tandartsverzekering en/of een vergoeding voor fysiotherapie. Je kunt hierbij ook de keuzehulp gebruiken, om de juiste dekking voor jou te kiezen. Als je dit gedaan hebt komt er een zoekresultaat uit.


Kan je een Zorgverzekering afsluiten via Independer?

In het zoekresultaat zie je altijd de beste of goedkoopste zorgverzekeringen van alle aanbieders die ja kan vergelijken op Independer. Ook als ze daar geen samenwerking mee hebben. Ook zie je de drie producten met de beste prijs/kwaliteit die je direct via Independer kunt afsluiten. Als je de juiste zorgverzekering voor jou hebt gevonden kun je de verzekering direct afsluiten bij Independer. Je kunt de uitslag ook voor later bewaren door je e-mail adres in te vullen. Het zoekresultaat wordt dan naar dit adres gestuurd.  


Waarom zou je een zorgverzekering afsluiten bij Independer?
Als je je zorgverzekering bij Independer afsluit krijg je een gratis Tandongevallenverzekering. Je zorgverzekering afsluiten bij Independer heeft een aantal voordelen. Ook krijg je gratis Claimhulp bij Letselschade. Wanneer je dan door toedoen van een ander lichamelijk of psychisch letsel hebt opgelopen kan Claimhulp bij Letselschade  je helpen bij het verhalen van deze schade.


Klachten over Independer Zorgverzekeringen deel en lees je op NederlandReview

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie omdat je het antwoord niet op de site van Independer kunt vinden? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice: 035  626 55 44
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 9.30 tot 18.00 uur
Of via WhatsApp: 06  8265 8741

Ook kun je de klantenservice benaderen via een online contactformulier, Twitter of Facebook.


Als je een klacht hebt kun je een klachtenformulier invullen op de website. Er wordt dan binnen twee werkdagen telefonisch contact met je opgenomen om te vertellen hoe lang het ongeveer gaat duren om de klacht te behandelen. Ben je nog niet tevreden dan kun je terecht bij het Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening). Echter kun je ook gebruik maken van een onafhankelijk reviewsite net als NederlandReview om jouw klachten kenbaar te maken!


Kun je op Independer objectief zorgverzekeringen vergelijken? Kun je hier echt geld besparen? Is dit betrouwbaar? Deel en lees klantenervaringen over de zorgvergelijker van Independer op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

zorgverzekeringen vergelijken.

Irritante reclames maar toch weer via Independer overgestapt van zorgverzekeraar. Toch wel een goed systeem, ook al is er kritiek op geweest.

B

Boud

19-12-2019

0forum

Complimenten voor Lonneke Kraak

Nadat ik op 19 maart 2019 een heel slechte ervaring had met 2 mannelijke medewerkers van de independer zorgverzekering, heeft Lonneke er alles aan gedaan om het voor mij goed op te lossen. Zij is de reden om bij verandering van verzekering weer voor independer te kiezen.

M

Marjo Diebels

20-03-2019

0forum

Zorgverzekeringen vergelijken

Zelf weet ik echt niks van verzekeringen. Elk jaar andere bedragen. Telkens duurder. Dus gebruik ik altijd van die vergelijkende sites en ik vind dan Independer gewoon het makkelijkste systeeem. Dus gebruik ik die steeds en stap dan over. Vind het het meest relaxte systeem. En verder regelen ze alles voor je, dus dat is extra handig.

G

G. van den Brink

31-12-2018

0forum

Overstappen zorgverzekering

Rosanna, werkzaam op de afdeling Klantenservice heeft mij uitstekend geholpen! Ik had mijn autoverzekering al geregeld via Independer en nu dus ook mijn zorgverzekering. Erg onklantvriendelijk geholpen door Zilveren Kruis (terwijl ik daar al 10-tallen jaren klant was) heeft mij doen besluiten om dezelfde avond Independer te bellen. Nogmaals mijn complimenten!

P

Patricia van Maurik - van den Boom

15-11-2018

0forum

niet meer zo onafhankelijk als vroeger

Sorry hoor, maar ik vind ze allesbehalve onafhankelijk tegenwoordig. Ik ging zorgverzekeringen vergelijken, zijn alle toppers grijs afgedrukt, dus ik dacht dat deze niet meer bestonden ofzo, vraag ik het mijn vriend, zegt hij dat je er gewoon op kunt klikken! Kennelijk verdient Independer hier niet genoeg aan ofzo. Ik vind dat echt misleidend. Ik vind dit jammer, ik ging vroeger altijd vergelijken en afsluiten met Independer, maar ik vind echt dat ze erg achteruit zijn gegaan. Superjammer. Ik denk dat ik het dit jaar voor het eerst maar elders moet doen :(

M

Marlies

29-12-2017

0forum

wijziging voorwaarden

ik voel mij zeer op mijn tenen getrapt door independer. ik wilde overstappen en daarbij werd er mij gemeld dat omdat ik een taakstraf heb van 30 uur mijn voorwaarden en prijs van de premie zou wijzigen hiermee ging ik niet akkoord nog nooit eerder meegemaakt dat een verzekering om zon reden iets wijzigt of duurder wil maken. 8 schadevrije jaren nog nooit een 1 ongeluk gehad waarbij ik schuldig was. betere verzekerde kan je niet hebben en om die reden ga ik nog een paar recensies plaatsen die niet positief zijn mensen moet je beoordelen op hun rijvaardigheden niet om een taakstraf of stel je voor dat iemand zijn huis niet opruimt zou ook zomaar eens een reden voor independer kunnen zijn de verzekering te verhogen of te wijzigen. een dikke zero van mij

P

Patrick

19-09-2017

0forum

vergelijken en afsluiten zorgverzekering

Heel handig om mee te vergelijken en af te sluiten voor een zorgverzekering, ik doe dit al jaren via Independer en ben daar tevreden mee!

J

Jasperina Poelstra

06-09-2017

0forum

Aanbod zorgverzekeraars beperkt

Na jarenlang zorgverzekeraars te hebben vergeleken bij Independer heb ik het vorig jaar voor de grap eens bij een andere zorgvergelijker en die gaf heel andere prijzen en een veel goedkopere zorgverzekeraar die ze bij Independer niet eens hadden. Het systeem werkt wel handig online, maar kennelijk is het aanbod beperkt. Jammer voor hen, maar volgende keer ga ik dus niet meer vergelijken via Independer....

B

Bo

20-06-2017

0forum

Super eenvoudig zorgaanbieders vergelijken

Jaar in jaar uit kijk ik weer op tegen de verhoging van de zorgkosten. Het vergelijken van de verschillende aanbieders was me altijd teveel werk, waardoor ik de voorgaande vijf jaar onafgebroken bij dezelfde zorgverzekeraar heb gezeten. De kosten zijn elk jaar gestegen en dit jaar was de stijging vrij absurd. Via Independer Zorg uiteindelijk een zorgverzekering gevonden die een stuk goedkoper was. Via deze website is het heel eenvoudig om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Je krijgt direct een overzicht van de kosten en je kunt zelf selecteren waarvoor je je al dan niet wilt verzekeren. Een bijzonder makkelijke manier om snel en veel geld te besparen.

A

Annemarie Loovens

12-04-2017

0forum

independer overstappen zorgverzekering

ik gebruik meestal Independer om over te stappen. ik vind het een handige website om te bepalen waar het het goedkoopste is en wat er per zorgverzekering dan precies in het pakket zit.

S

stien geuzebroek

23-12-2016

0forum

Zorgverzekeringen vergelijken en overstappen naar de goedkoopste!

Echt superrelax systeem. Ieder jaar in december zoek ik uit welke zorgverzekering het goedkoopst is en als er eentje goedkoper is dan wat ik heb, stap ik over. Via Independer is het handig vergelijken op prijs en inhoud. Bespaart gewoon tientjes per jaar! Stap bijna ieder jaar over, want elk jaar zijn de aanbiedingen weer anders.

G

Gerard Meijer

05-09-2016

0forum

Zorgverzekeringen vergelijken

Ieder jaar kijk ik met Independer welke zorgverzekering voor mij het voordeligst is. En dat bespaart altijd wel iets. Of soms weet ik dat ik goed zit, want bij de goedkoopste. Erg fijne service. En nog gratis ook.

J

Jacqueline

24-05-2016

0forum