HEMA Zorgverzekering

9.1

Bestellen

8.9

Service

9.1

Prijs

8.9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

HEMA Zorgverzekering

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aanvullende zorg- en tandartsverzekeringen. De meesten zijn met de zorgverzekering van HEMA waarschijnlijk nog niet zo bekend. En daar wil NederlandReview bij helpen. Je vindt hier reviews en beoordelingen van klanten die hun zorgverzekering al hebben afgesloten bij HEMA. Ze vertellen je alles over hun ervaringen om jouw een handje te helpen. We moeten nu eenmaal allemaal een zorgverzekering afsluiten en daarom wil je wel zeker weten welke kosten je kunt verwachten. Raden andere klanten het aan om naar de zorgverzekering van HEMA over te stappen?


Over HEMA Zorgverzekering

In 1926 werd de eerste winkel van HEMA in Amsterdam geopend. HEMA is van oorsprong een keten van warenhuizen. HEMA heeft ruim 700 vestigingen in 9 landen in twee continenten. HEMA kan je vinden in Europa en in de Verenigde Arabische Emiraten in Azië. Vanaf het eerste moment stond HEMA voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. Deze kenmerken heeft HEMA nu ook overgedragen naar haar zorgverzekering. Geen onduidelijke informatie, weten waar je aan toe bent en al je kosten op een rijtje, dat wil HEMA. De zorgverzekering van HEMA is voor iedereen toegankelijk. Er wordt geen onderscheid gemaakt aan de hand van leeftijd, geslacht, godsdienst of culturele achtergrond. Iedereen betaalt dezelfde premie en krijgt de beste zorg


Waarom zou je een zorgverzekering afsluiten bij HEMA?

Je kunt natuurlijk kiezen voor de basisverzekering die elk jaar door de overheid wordt vastgelegd, maar HEMA heeft ook drie aanvullende zorgverzekeringen met interessante extra’s. Je kunt altijd zelf bepalen bij welke huisarts, apotheek of ziekenhuis je terecht wilt en alle voorwaarden staan vermeld in begrijpelijke taal. Je krijgt met een zorgverzekering bij HEMA overigens ook altijd 10% korting in alle winkels.
Diensten HEMA Zorgverzekering

Je kunt eenvoudig op de website van HEMA jouw zorgpremie berekenen. HEMA geeft echter ook hulp bij het kiezen van zorg. Ze hebben een zorgadviseur en een zorgvinder. Je vindt zo altijd de beste zorg die het beste bij jou past. Voor iedereen die wil overstappen heeft HEMA overigens een handige Overstapassistent. In vier simpele stappen heb je jouw oude zorgverzekering opgezegd en een nieuwe verzekering bij HEMA aangevraagd. 


Waar kan je terecht met klachten over HEMA's Zorgverzekering?

Voor klachten, vragen en voor klanten die op zoek zijn naar advies over de zorgverzekering heeft HEMA een speciale klantenservice. Het zal misschien overbodig zijn om dit te vertellen, maar het heeft dus geen zin om naar de klantenservice van de HEMA winkels te bellen. Op de website van Zorgverzekering Hema vind je alle contactgegevens. Je kunt het uitgebreide contactformulier op de website invullen, maar je kunt ook het telefoonnummer en e-mailadres gebruiken. Heb je contact opgenomen met de klantenservice? Vertel in jouw review dan hoe jouw klacht door de klantenservice afgehandeld is.


Jouw ervaringen met HEMA Zorgverzekering

Heb jij een zorgverzekering afgesloten bij HEMA? Twijfelde je eerst, maar heb je toch de overstap gemaakt? Vertel dan wat jou uiteindelijk overtuigd heeft. Schrijf een review en geef jouw beoordeling over de premie, de aanvullende verzekeringen en de zorgvinder! Je kunt in jouw review al jouw verhalen over de verzekering kwijt. Wees niet bang om eerlijk te zijn, maar geef ook altijd een compliment als je tevreden bent.


Wil je een zorgverzekering afsluiten bij HEMA? Lees dan reviews en beoordelingen van anderen over de zorgverzekering van HEMA op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Zorgverzekering bij Hema

Ik ben op de valreep overgestapt van zorgverzekering. Wij zitten nu met ons hele gezin bij Hema. Ze hadden een prima pakket voor ons in de aanbieding en ik vind dit persoonlijk een betrouwbaardere partij dan veel van die andere zorgverzekeringen. Je weet nooit wat je krijgt daar. Ik vond dat ze duidelijk uit hebben gelegd wat er precies wel en niet verzekerd is en het overstappen ging gelukkig simpel en snel. Fijn dat dit geregeld is en bedankt voor de duidelijke informatie!

T

Tim van der Kraaij

31-12-2019

0

zorgverzekering

Ik was een eerste een beetje kritisch want hoezo doet de HEMA ook zorgverzekering en is dat wel ok? MAar een vriending van me had het ook en zei dat het ok was dus ik heb het ook genomen. alles is toch vastgelegd en HEMA is goedkoop. Lekker makkelijk en alles ziet er ok uit verder.

M

Maartje

31-12-2019

0

Aorgverzekering

Al die zorgverzekeringen ben ik zoo zat dus toen ik hoorde dat de Hema ook zorgverzekeringen aanbiedt... ben ik daarheen gegaan. Niet super bijzonder verder, maar ik heb gewoon een goedkope verzekering en ik zit liever bij de Hema dan bij zo'n enge grote zorgverzekeraar.. En lekker goedkoop dus prima toch!!

S

Samia

10-12-2019

1

prima verzekeraar

Wij zijn vorig jaar al met onze hele familie overgestapt naar de zorgverzekering van de Hema. Omdat deze het goedkoopste was voor ons en omdat we daarmee ook korting kregen bij de Hema. Daar zeg ik niet gauw Nee tegen... Wij komen veel bij de Hema. Alles is het afgelopen netjes afgehandeld hier, prima verzekeraar. Zou je misschien niet direct verwachten van een winkel. Maar wij zijn zekeer zeer tevreden met de Hema!

C

Chantille Beker

07-12-2018

0

Prima geregeld zorgverzekering Hema

Gewoon heel prima geregeld hier. Dekking is gelijk aan andere zorgverzekeraars (is dat niet gewoon wettelijk vastgelegd), premie is vrij laag geloof ik. Alles was op tijd betaald en ingediend, ik heb geen klachten en vind het leuk dat ik korting krijg bij de Hema omdat ik zorgverzekering daar heb.

J

Jochem Uiterwaarde

16-12-2017

0

Verzekerd bij de Hema

Ik ben wel tevreden over de verzekeringen (reis en inboedel) die ik heb lopen bij de Hema. Ik sloot ze destijds hier af voor de prijs en het gemak dat de winkel zo dichtbij zit. Maar het is niet echt de Hema bij wie je verzekert, het is een tussenbedrijf. Ze communiceren over de post en zijn best zakelijk. Niet het huisstijltje van de Hema, ik weet niet of ik dat had verwacht, maar dat is het dus ook niet. Verder betaal ik gewoon mijn premie en die is niet te hoog, dus ik blijf hier wel verzekerd, want de dekking is prima en ik vind het belangrijk dat ik niet te veel betaal en dat ik verzekerd ben. En ik houd niet van overstappen, dat is mij te veel gedoe.

M

Marjorie Bennink

09-08-2017

0

Zorgverzekering bij de Hema met een kortingspas voor 10% korting

Wij hebben onze zorgverzekering dit jaar afgesloten bij de Hema. Ik wist eigenlijk niet dat dat kon, maar toen we het zagen, hebben we het meteen gedaan. De basisdekking is gewoon hetzelfde als bij andere verzekeraars. En wat zo leuk is, is dat we een kortingspas van de Hema hebben gekregen voor 10% korting. Nou, wij komen echt heel vaak bij de Hema dus misschien verdienen we het wel gewoon terug!

C

C. Wulpse

28-12-2016

0