NederlandReview

  Ervaringen HEMA Zorgverzekering

  Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aanvullende zorg- en tandartsverzekeringen. De meesten zijn met de zorgverzekering van HEMA waarschijnlijk nog niet zo bekend. En daar wil NederlandReview bij helpen. Je vindt hier reviews en beoordelingen van klanten die hun zorgverzekering al hebben afgesloten bij HEMA. Ze vertellen je alles over hun ervaringen om jouw een handje te helpen. We moeten nu eenmaal allemaal een zorgverzekering afsluiten en daarom wil je wel zeker weten welke kosten je kunt verwachten. Raden andere klanten het aan om naar de zorgverzekering van HEMA over te stappen?

  Over HEMA Zorgverzekering

  In 1926 werd de eerste winkel van HEMA in Amsterdam geopend. Vanaf het eerste moment stond HEMA voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. Deze kenmerken heeft HEMA nu ook overgedragen naar haar zorgverzekering. Geen onduidelijke informatie, weten waar je aan toe bent en al je kosten op een rijtje, dat wil HEMA. De zorgverzekering is voor iedereen toegankelijk. Er wordt geen onderscheid gemaakt aan de hand van leeftijd, geslacht, godsdienst of culturele achtergrond. Iedereen betaalt dezelfde premie en krijgt de beste zorg.

  Waarom een zorgverzekering bij HEMA?

  Je kunt natuurlijk kiezen voor de basisverzekering die elk jaar door de overheid wordt vastgelegd, maar HEMA heeft ook drie aanvullende zorgverzekeringen met interessante extra’s. Je kunt altijd zelf bepalen bij welke huisarts, apotheek of ziekenhuis je terecht wilt en alle voorwaarden staan vermeld in begrijpelijke taal. Je krijgt met een zorgverzekering bij HEMA overigens ook altijd 10% korting in alle winkels.


  Hoera, de zorgverzekering van HEMA!

  Diensten HEMA Zorgverzekering

  Je kunt eenvoudig op de website de premie voor jouw zorgverzekering berekenen. HEMA geeft echter ook hulp bij het kiezen van zorg. Ze hebben een zorgadviseur en een zorgvinder. Je vindt zo altijd de beste zorg die het beste bij jou past. Voor iedereen die wil overstappen heeft HEMA overigens een handige Overstapassistent. In vier simpele stappen heb je jouw oude zorgverzekering opgezegd en een nieuwe verzekering bij HEMA aangevraagd.

  Klachten HEMA Zorgverzekering

  Voor klachten, vragen en voor klanten die op zoek zijn naar advies over de zorgverzekering heeft HEMA een speciale klantenservice. Het zal misschien overbodig zijn om dit te vertellen, maar het heeft dus geen zin om naar de klantenservice van de HEMA winkels te bellen. Op de website van de zorgverzekering vind je alle contactgegevens. Je kunt het uitgebreide contactformulier op de website invullen, maar je kunt ook het telefoonnummer en e-mailadresgebruiken. Heb je contact opgenomen met de klantenservice? Vertel in jouw review dan hoe jouw klacht door de klantenservice afgehandeld is.

  Jouw ervaringen met HEMA Zorgverzekering

  Heb jij een zorgverzekering afgesloten bij HEMA? Twijfelde je eerst, maar heb je toch de overstap gemaakt? Vertel dan wat jou uiteindelijk overtuigd heeft. Schrijf een review en geef jouw beoordeling over de premie, de aanvullende verzekeringen en de zorgvinder! Je kunt in jouw review al jouw verhalen over de verzekering kwijt. Wees niet bang om eerlijk te zijn, maar geef ook altijd een compliment als je tevreden bent.

  Wil je een zorgverzekering afsluiten bij HEMA? Lees dan reviews en beoordelingen van anderen. Op NederlandReview ontdek je alles over hun ervaringen.

  HEMA Zorgverzekering
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  10

  Prijs

  9

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  prima verzekeraar

  Wij zijn vorig jaar al met onze hele familie overgestapt naar de zorgverzekering van de Hema. Omdat deze het goedkoopste was voor ons en omdat we daarmee ook korting kregen bij de Hema. Daar zeg ik niet gauw Nee tegen... Wij komen veel bij de Hema.

  Alles is het afgelopen netjes afgehandeld hier, prima verzekeraar. Zou je misschien niet direct verwachten van een winkel. Maar wij zijn zekeer zeer tevreden met de Hema!

  Door: Chantille Beker07-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prima geregeld zorgverzekering Hema

  Gewoon heel prima geregeld hier. Dekking is gelijk aan andere zorgverzekeraars (is dat niet gewoon wettelijk vastgelegd), premie is vrij laag geloof ik.
  Alles was op tijd betaald en ingediend, ik heb geen klachten en vind het leuk dat ik korting krijg bij de Hema omdat ik zorgverzekering daar heb.

  Door: Jochem Uiterwaarde16-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over HEMA Zorgverzekering

  Uw beoordeling