HEMA Verzekeringen

8.4

Bestellen

8.1

Service

8.7

Prijs

7.8

Levering

82.4%

Zou hier weer kopen

HEMA Verzekeringen

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend van de Hema en een onderdeel van de Hema. Door het grote klantenbestand wordt er continu gekeken naar nieuwe diensten en producten om hun klanten mee te helpen. Hierom is Hema verzekeringen opgericht. Ze hebben een uitgebreid pakket aan verzekeringen waar u uit kunt kiezen. Denk hierbij aan:
•    autoverzekering
•    bromfietsverzekering
•    honden verzekering
•    katten verzekering
•    reisverzekering
•    inboedel verzekering
•    aansprakelijkheidsverzekering
•    rechtsbijstand
•    fietsverzekering
•    caravan verzekering
•    motorverzekering
•    ongevallenverzekering
•    zorgverzekering --> zie HEMA Zorgverzekering
•    tandartsverzekering

Op NederlandReview kunt u lezen wat anderen van Hema verzekeringen vinden. Het is vaak voor veel mensen prettig om te zien wat een ander van een bedrijf of organisatie vindt. Het is ook goed om op basis van een totaal beeld te besluiten om wel of niet in zee te gaan met een bedrijf.     

Over Hema verzekeringen

Hema staat bekend om veel kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs. Ook voor de Hema verzekeringen geldt dit. Het is natuurlijk belangrijk om je belangrijkste bezittingen goed te verzekeren. Het kan gaan om je huisdier, je fiets, je auto en tal van andere zaken tot zelfs je hele huis. En dat natuurlijk ook nog eens voor een zeer scherp en aantrekkelijk tarief. Wel zo fijn! 

Hema verzekeringen behoort tot de goedkoopste verzekeringen van het land. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook u deze verzekeringen snel en gemakkelijk via het internet kunt afsluiten. De wereld is verandert, en de Hema verzekeringen verandert met u mee. 

 Enkele voordelen van de Hema verzekeringen: 
–  altijd de laagste premies 
–  een zeer complete en goede dekking 
–  gewone en begrijpelijke voorwaarden 
–  online afsluiten en ook online beheren 
–  dagelijks opzegbaar zonder problemen
Het is heel gemakkelijk om een verzekering bij Hema verzekeringen af te sluiten. Ook kun je alles hierna gemakkelijk via het internet beheren. Het is gemakkelijk, goed en eenvoudig! Kies daarom ook voor Hema verzekeringen. 

Diensten van hema verzekeringen

Hema verzekeringen biedt een groot aantal verschillende verzekeringen aan via het internet. Het is mogelijk om online een van de volgende verzekeringen bij hun af te sluiten:
•    autoverzekering
•    bromfietsverzekering
•    honden verzekering
•    katten verzekering
•    reisverzekering
•    inboedel verzekering
•    aansprakelijkheidsverzekering
•    rechtsbijstand
•    fietsverzekering
•    caravan verzekering
•    motorverzekering
•    ongevallenverzekering
•    zorgverzekering
•    tandartsverzekering

Klachten, tips en complimenten over en voor hema verzekeringen

Bent u ergens ontevreden over? Wilt u een klacht kwijt? Neem dan gewoon contact op met Hema verzekeringen. Op die manier kunnen ze uw klacht in behandeling nemen en kijken wat het probleem is. Misschien is er niet voldoende informatie en is een nadere uitleg belangrijk. En misschien is het zo dat Hema verzekeringen met een goede oplossing voor u komt om de klacht op te lossen. 
Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met Hema verzekeringen om een tip of een compliment achter te laten. 

Uw mening over hema verzekeringen

Bent  u een klant van Hema verzekeringen? Of bent u dat geweest? Laat dan op NederlandReview uw mening over hun achter om zo anderen te helpen. U helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven (zoals Hema verzekeringen) welke op NederlandReview vermeldt staan. Het is goed om ook de reviews te lezen van andere bedrijven voordat u bij hun een product koopt of besteld.


 


Verzekeren via de HEMA een goed idee? Hoe is de service? Lees reviews door klanten van de HEMA die u voorgingen! Vertrouw op de meningen van anderen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

Opstal ein inboedel

Al 14 jaar of wellicht meer trouwe betaler aan deze verzekeraar. Nooit claims of problemen gehad. Bij mij eerste waterschade niets dan problemen en geen enkele medewerking. Blijf lekker weg hier en neem een verzekeraar met goede service.

P

Peter Vervloed

04-07-2021

0

I was able to recover my lost funds

Yes it is possible to retrieve your stolen bitcoins. I never believed in bitcoin recovery because I was made to understand that it is not possible. But sometime in February I fell for a binary options scam which promised a higher return and I lost close to $75,000. I read an article on (reddit) as regards to a recovery expert and genius so I reached out to Mr. Adam Wilson, and to my surprise I got all bitcoins recovered within 42hours frame. I don’t know if I’m allowed to share the links on here but you can contact him if you are finding it very difficult to withdraw your funds at, adamwilson. trading @ consultant. com <> Whatsapp +1870 - 345 - 7937.... All Thanks To Him

J

JUILET AMANDA

12-05-2021

0

Verzekering

Snel en netjes geregeld allemaal. Ik vertrouw de HEMA gewoon meer dan al die zorgverzekeringen met hun irritante reclames... HEMA kun je ook gewoon naartoe enzo. En je krijgt leuke kortingen enzo :_)

L

L. Berendse

19-12-2019

0

extra voordeeltjes

leuk dat je extra voordeeltjes bij de hema krijgt !! ik kom best vaak bij de hema en heb nu ook de verzekering daar ik vind de klantenpas erg leuk

A

anne

16-11-2019

0

Korting met verzekering bij HEMA

Lekker mijn verzekeringen bij de HEMA laten lopen, dan krijg ik korting in de winkel en de pakketten zijn toch overal het zelfde.

A

Azuma

29-12-2018

0

online is niet service in de winkel

Online afgesloten ging goed maar in de winkel hadden ze echt geen idee van dit product en konden ze niet helpen met mijn vragen (echt niet zo moeilijk). dus maar weer online gegaan. jammer want het leek me een voordeel dat ze winkels met personeel hebben om met vragen terecht te kunnen maar hier in Almere werkt dat niet.

G

Gerard

18-04-2018

0

Reisverzekering van de Hema

Was op zoek naar een reisverzekering en die kwam ik toen eigenlijk toevallig tegen bij de Hema. Ik wist helemaal niet dat ze ook aan verzekeren doen, maar kennelijk dus wel. Best wel goedkoop vergeleken met andere aanbieders en ik vond het inderdaad snel afgesloten. Lekker makkelijk dus.

J

Janneke Gerards

31-10-2017

0

Fietsverzekering (e-bike) binnen 5 minuten !

Verzekering formulier goed invullen en klaar, vergeet het maar. bij huisnummer invullen ook de regel van bijvoegsel aanklikken anders geen invulling van straatnaam en woonplaats. Verder alles juist invullen. Bij klikken verzenden - bestellen telkens een fout melding = met deze ingevulde gegevens kunnen wij u niet verzekeren. 2 1/2 uur bezig geweest heb de moed maar opgegeven. HOEZO BINNEN 5 MINUTEN VERZEKERD HEMA ?.

U

uilenspiegel

01-06-2017

0

verzekering HEMA

Vertrouwd en makkelijk. Ik heb weinig vergeleken ofzo, ik vertrouw die HEMA wel en het maandbedrag was volgens mij best laag en ik vond het niet moeilijk om me aan te melden

J

Joke Smits

05-05-2017

0

vertrouwd bij de hema

voelt vertrouwd gewoon vertrouwd bij de hema wij kopen zo ongeveer alles bij de Hema nu ook verzekering.

E

Els Swartjes

08-12-2016

0

verzekerd bij de hema!

Goedkoop en makkelijk verzekeren met goede dekking - wij zijn tevreden !

E

Edgar Helmond

02-12-2016

0

reisverzekering bij de hema

lekker makkelijk tijdens het shoppen ook meteen verzekerd voor de vakantie dekking is prima, kosten best wel laag en het ging heel makkelijk ik ben dus zeer tevreden!

A

anja

25-08-2016

0

Gewoon bij de Hema verzekeren

beetje gek misschien om verzekeringen af te sluiten bij de Hema, maar waarom ook niet? Het is de vertrouwde service en er zit een filiaal om de hoek, das wel zo makkelijk. Zo geregeld en niet duur natuurlijk.

L

Laura de Wit

29-07-2016

0

Top Service, online minder

De verzekering van de Hema zelf zijn prima! Niet zo een ellendige verzekering waarbij je alleen maar ruzie moet maken met de maatschappij, maar juist duidelijk afspraken over de dekkingen die ook nagekomen worden! Ik vind alleen het online regelen heel erg onoverzichtelijk. Ik snap er nog steeds niet zo ontzettend veel van. Maar ik ben wel prima verzekerd!

B

Belle

14-03-2016

0

Verzekeringen van Hema, het moet niet gekker worden

Sinds wanneer doet de hema aan verzekeringen??? Het moet niet gekker worden. Hoe kan ik deze partij nou serieus nemen die ook hema worsten verkoopt? Maar goed, ik heb dus mijn hond verzekerd bij de hema. Haha, ik wist niet dat ik dat ooit nog eens zou zeggen. Maar het is verrassend goed eigenlijk. Goede dekking voor alles dat hij uit kan halen. Dus toen ook maar met mijn man het samenlevingscontract uitgeprobeerd omdat de hondenverzekering erg makkelijk ging en ik moet je zeggen, het is geregeld en nog voor een habbekras ook. Dus nouja..prima denk ik zo.

H

Huisvrouw

15-11-2015

1

Minder eng dan elders

Hou niet van verzekeringsmannetjes om daar heen te moeten. De Hema loop je zo in en het kan zelfs ook online. Dat is veel beter.

H

HAllo

03-10-2015

0

Voor de caravan

Wij zochten een verzekering voor de caravan en toen we de Hema binnenliepen bleek dat dat daar ook gewoon kan. ik kom al jaren bji de hema dus ik vertrouw ze wel daar. En nu gaan we toch met en veiliger gevoel op vakantie.

S

Saskiaatje

29-09-2015

0