Deck

Alle reviews

Deck

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Verzekeruzelf
13 reviews

Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met Verzekeruzelf.nl? Dan is dit stuk interessant om te lezen. Verzekeringen maken voor ve...

Deck

Zoek je een verzekering die het verschil voor jou kan maken? Wil je dat iemand je kan dekken als je grote pech hebt? Wellicht is Deck Verzekering een interessant bedrijf voor jou. 

Wat is Deck Verzekering?

Deck verzekering helpt gebruikers en klanten hun verzekeringen ‘hassle-free’ te maken. Het bedrijf omschrijft zich als een 'FinTouch' bedrijf. Ze geloven in hun product en service, die het verschil moeten maken. Er is sprake van 'FinTech' infrastructuur. Het bedrijf stelt volledig onafhankelijk te zijn. Ze hebben zich ten doel gesteld om verspilling en fraude uit verzekeren te verstoten. Deck Verzekering stelt je bij te staan bij schades die je niet in je eentje kan dragen. 

Verspilling uit verzekeren 

Fatsoenlijke personen die zelf de verantwoordelijkheid willen dragen worden bij Deck Verzekering beloond. Verder geven ze aan dat ze doordat ze de verspilling uit verzekeren halen, klanten graag tegemoet komen met een scherpe premie. 

Royale all-in-one verzekering

Het bedrijf biedt Royale all-in-one verzekering. Deck Verzekering geeft op haar eigen website aan dat ze een uiterst royale-all-in-one-verzekering kunnen aanbieden. Dit wordt gecombineerd met een lage premie en een kick-ass service. Ze hebben hiervoor drie principes opgesteld. Het eerste principe is dat Deck Verzekering er echt alleen is als je grote pech hebt. Kleine pech dien je zelf te dragen. Dat is de reden waarom je bij Deck Verzekering een lage premie moet betalen. 

Dekking 

Mocht je een samenwerking starten zijn al je spullen zoals je huis, bankstel, auto en motor verzekerd. Je bent ook verzekerd als je aangewezen wordt als persoon die aansprakelijk is voor schade aan de spullen van iemand anders. Mocht je een verzekering afsluiten dan zijn je kinderen en je partner direct meeverzekerd. Mocht je een weekendje weg gaan of langer op vakantie dan zijn jullie allemaal verzekerd. 

Verzekeringen opzeggen 

Mocht je in zee gaan met Deck Verzekering kun je een aantal verzekeringen opzeggen. Een aantal verzekeringen zijn bijvoorbeeld je opstalverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, motorverzekering, brommerverzekering en rechtsbijstandverzekering.

Glas- en reisverzekering 

Glas is bij dit verzekeringsbedrijf verzekerd tegen brand, inbraak, neerslag, storm en lekkage op de opstalverzekering. Bij Deck verzekering zit je reisverzekering er standaard bij inbegrepen. Je kunt de keuze maken tussen Wereld- of Europadekking. Alle voorwaarden lees je op de website van Deck Verzekering.

Contactmogelijkheden 

Heb jij een vraag, opmerking en/of feedback voor dit bedrijf? Je kunt op meerdere manieren contact opnemen met de medewerkers van Deck Verzekering. Zij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 020-262 111 en het e-mailadres is service@deck.nl. De klantenservice is op werkdagen geopend. De tijden staan vermeld op de website van Deck Verzekering. 

Wetenswaardigheden 

Ben je benieuwd of je zonnepanelen meeverzekerd zijn? Dan hebben we goed nieuws. De zonnepanelen die op je dak liggen zijn meeverzekerd als je een opstalverzekering afsluit. Het verzekeringsbedrijf laat weten dat het niet uitmaakt of de zonnepanelen op het dak zijn bevestigd of in de tuin.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je weleens een verzekering afgesloten bij Deck Verzekering? Ben je tevreden over de diensten van Deck Verzekering? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Deck Verzekering? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve bedrijfsreviews kan blijven.

}