NederlandReview

  Ervaringen Deck

  Zoek je een verzekering die het verschil voor jou kan maken? Wil je dat iemand je kan dekken als je grote pech hebt? Wellicht is Deck Verzekering een interessant bedrijf voor jou.

  Wat is Deck Verzekering?

  Deck verzekering helpt gebruikers en klanten hun verzekeringen ‘hassle-free’ te maken. Het bedrijf omschrijft zich als een 'FinTouch' bedrijf. Ze geloven in hun product en service, die het verschil moeten maken. Er is sprake van 'FinTech' infrastructuur. Het bedrijf stelt volledig onafhankelijk te zijn. Ze hebben zich ten doel gesteld om verspilling en fraude uit verzekeren te verstoten. Deck Verzekering stelt je bij te staan bij schades die je niet in je eentje kan dragen.

  Besparen op Verzekeringen met DECK

  Verspilling uit verzekeren

  Fatsoenlijke personen die zelf de verantwoordelijkheid willen dragen worden bij Deck Verzekering beloond. Verder geven ze aan dat ze doordat ze de verspilling uit verzekeren halen, klanten graag tegemoet komen met een scherpe premie.

  Royale all-in-one verzekering

  Het bedrijf biedt Royale all-in-one verzekering. Deck Verzekering geeft op haar eigen website aan dat ze een uiterst royale-all-in-one-verzekering kunnen aanbieden. Dit wordt gecombineerd met een lage premie en een kick-ass service. Ze hebben hiervoor drie principes opgesteld. Het eerste principe is dat Deck Verzekering er echt alleen is als je grote pech hebt. Kleine pech dien je zelf te dragen. Dat is de reden waarom je bij Deck Verzekering een lage premie moet betalen.

  Dekking

  Mocht je een samenwerking starten zijn al je spullen zoals je huis, bankstel, auto en motor verzekerd. Je bent ook verzekerd als je aangewezen wordt als persoon die aansprakelijk is voor schade aan de spullen van iemand anders. Mocht je een verzekering afsluiten dan zijn je kinderen en je partner direct meeverzekerd. Mocht je een weekendje weg gaan of langer op vakantie dan zijn jullie allemaal verzekerd.

  Verzekeringen opzeggen

  Mocht je in zee gaan met Deck Verzekering kun je een aantal verzekeringen opzeggen. Een aantal verzekeringen zijn bijvoorbeeld je opstalverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, motorverzekering, brommerverzekering en rechtsbijstandverzekering.

  Glas- en reisverzekering

  Glas is bij dit verzekeringsbedrijf verzekerd tegen brand, inbraak, neerslag, storm en lekkage op de opstalverzekering. Bij Deck verzekering zit je reisverzekering er standaard bij inbegrepen. Je kunt de keuze maken tussen Wereld- of Europadekking. Alle voorwaarden lees je op de website van Deck Verzekering.

  Contactmogelijkheden

  Heb jij een vraag, opmerking en/of feedback voor dit bedrijf? Je kunt op meerdere manieren contact opnemen met de medewerkers van Deck Verzekering. Zij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 020-262 111 en het e-mailadres is service@deck.nl. De klantenservice is op werkdagen geopend. De tijden staan vermeld op de website van Deck Verzekering.

  Wetenswaardigheden

  Ben je benieuwd of je zonnepanelen meeverzekerd zijn? Dan hebben we goed nieuws. De zonnepanelen die op je dak liggen zijn meeverzekerd als je een opstalverzekering afsluit. Het verzekeringsbedrijf laat weten dat het niet uitmaakt of de zonnepanelen op het dak zijn bevestigd of in de tuin.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een verzekering afgesloten bij Deck Verzekering? Ben je tevreden over de diensten van Deck Verzekering? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Deck Verzekering? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve bedrijfsreviews kan blijven.

  Deck
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Deck

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Deck een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Deck. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Deck actief?

  Deck is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deck gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.