NederlandReview

  Ervaringen CZdirect

  Overstappen naar de zorgverzekering van CZdirect? Aan het einde van het jaar begint iedereen rond te kijken naar de verschillende verzekeraars die op de markt zijn. Gaan mensen overstappen of blijven ze toch bij hun eigen verzekeraar zitten? De website van de verschillende verzekeraars geven veel informatie, maar het zijn de ervaringen van klanten die je het beste informatie kunnen geven over een verzekeraar. Je vindt daarom hier de ervaringen van klanten van CZdirect. Je ontdekt in hun reviews alles over de verzekeraar. Alle positieve en negatieve kanten van de verzekeraar worden belicht. Op NederlandReview willen we je namelijk helpen om de beste keuze te maken.

  Over CZdirect

  Bij de meesten is CZ natuurlijk al bekend. Het is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. CZdirect is onderdeel van CZ. Zij zijn de betaalbare online zorgverzekering van CZ. Je bent met een zorgverzekering van CZdirect altijd verbonden aan een betrouwbare zorgverzekeraar, die veel ervaring heeft. Jouw gezondheidsbelangen staan altijd voorop. Het gaat hier echter niet om de CZ, maar om CZdirect. Zij maken natuurlijk gebruik van de kennis van CZ, maar hebben ook zelf veel te beiden. Ze geven klanten een betrouwbare, betaalbare en gemakkelijke zorgverzekering die je eenvoudig online kunt afsluiten, verder geen gedoe.


  Zo makkelijk is het om een declaratie in te dienen bij CZdirect!

  Waarom overstappen op CZdirect?

  Je regelt alles altijd online, wanneer het jou het beste uitkomt. Je hebt altijd toegang tot je gegevens en inzicht in je kosten. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. Je kunt zo eenvoudig je declaraties indienen, medicijnen bestellen of vragen stellen. Je betaalt alleen voor de zorg die je echt nodig hebt. Je kunt aan jouw basisverzekering aanvullende zorg toevoegen die specifiek voor jou is. Je kunt zonder problemen overstappen. Met de handige overstapservice is het zo gebeurd. Je hoeft je geen zorgen te maken over de maandelijkse betalingen, die worden gewoon automatisch bij je afgeschreven. Je kunt terecht bij ruim 45.000 zorgverleners die bij CZ zijn ingeschreven. En CZdirect is goedkoper dan vele andere verzekeraars. Dat zeggen ze zelf natuurlijk, maar wat hun klanten hiervan vinden, lees je in hun reviews!

  Klachten CZdirect

  Voor alle klanten met klachten heeft CZdirect een speciaal klachtenformulier. Ze stellen het altijd op prijs als klanten hun klachten melden. Ze willen je namelijk graag helpen. Je kunt ervoor kiezen om je telefoonnummer in te vullen, zodat je gebeld kunt worden. Op deze manier kan de klantenservice je klacht sneller afhandelen. Voor vragen kun je gebruikmaken van de contactgegevens op de website. Je vindt hier het telefoonnummer en het e-mailadres, maar je kunt je vraag ook stellen via Facebook of Twitter.

  Schrijf een review over CZdirect

  Ben jij al jaren verzekerd bij CZdirect? Of heb jij afgelopen jaar besloten de overstap te maken? Vertel andere klanten dan alles over jouw ervaringen met de verzekeraar. Kun je makkelijk overstappen? Zijn ze echt de goedkoopste? Hebben ze een lage premie? Schrijf een review en vertel of jij anderen aanraadt om ook een zorgverzekering af te sluiten bij CZdirect.

  Is een zorgverzekering afsluiten bij CZdirect voordelig? Is de premie laag? Moet je overstappen? Ontdek het in de reviews en ervaringen van klanten.

  CZdirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8,2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  7

  Prijs

  10

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lekker goedkoop zorgverzekering

  Lekker goedkoop hier, ik ben echt puur en alleen voor de prijs overgestapt. CZ zelf was duurder dan ik wilde, maar toen werd ik doorverwezen naar CZdirect. Volgens mij is alles hetzelfde, alleen andere service en dus lagere premie. Prima voor mij, want ik heb toch nooit contact met mijn zorgverzekeraar...

  Door: L. Duinwinkel16-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Cz maar dan goedkoper

  Ik had gelezen dat CZ duurder was geworden ergens, maar toen zag ik dat je dus OOK nog CZdirect had. Ik weet niet precies het verschil, maar wel dat CZ direct dus goedkoper is, daarom heb ik gewoon voor deze gekozen want ik wil vooral dat het goedkoper is dan andere, hoef toch nooit te declareren of dat soort dingen. Ik ben 21 jaar en heb geen ziekten.

  Door: Esmee Numan27-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over CZdirect

  Uw beoordeling