NederlandReview

  Ervaringen CZdirect

  Overstappen naar de zorgverzekering van CZdirect? Aan het einde van het jaar begint iedereen rond te kijken naar de verschillende verzekeraars die op de markt zijn. Gaan mensen overstappen of blijven ze toch bij hun eigen verzekeraar zitten? De website van de verschillende verzekeraars geven veel informatie, maar het zijn de ervaringen van klanten die je het beste informatie kunnen geven over een verzekeraar. Je vindt daarom hier de ervaringen van klanten van CZdirect. Je ontdekt in hun reviews alles over de verzekeraar. Alle positieve en negatieve kanten van de verzekeraar worden belicht. Op NederlandReview willen we je namelijk helpen om de beste keuze te maken.

  Over CZdirect

  Bij de meesten is CZ natuurlijk al bekend. Het is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. CZdirect is onderdeel van CZ. Zij zijn de betaalbare online zorgverzekering van CZ. Je bent met een zorgverzekering van CZdirect altijd verbonden aan een betrouwbare zorgverzekeraar, die veel ervaring heeft. Jouw gezondheidsbelangen staan altijd voorop. Het gaat hier echter niet om de CZ, maar om CZdirect. Zij maken natuurlijk gebruik van de kennis van CZ, maar hebben ook zelf veel te beiden. Ze geven klanten een betrouwbare, betaalbare en gemakkelijke zorgverzekering die je eenvoudig online kunt afsluiten, verder geen gedoe.

  Zo makkelijk is het om een declaratie in te dienen bij CZdirect!

  Waarom overstappen op CZdirect?

  Je regelt alles altijd online, wanneer het jou het beste uitkomt. Je hebt altijd toegang tot je gegevens en inzicht in je kosten. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. Je kunt zo eenvoudig je declaraties indienen, medicijnen bestellen of vragen stellen. Je betaalt alleen voor de zorg die je echt nodig hebt. Je kunt aan jouw basisverzekering aanvullende zorg toevoegen die specifiek voor jou is. Je kunt zonder problemen overstappen. Met de handige overstapservice is het zo gebeurd. Je hoeft je geen zorgen te maken over de maandelijkse betalingen, die worden gewoon automatisch bij je afgeschreven. Je kunt terecht bij ruim 45.000 zorgverleners die bij CZ zijn ingeschreven. En CZdirect is goedkoper dan vele andere verzekeraars. Dat zeggen ze zelf natuurlijk, maar wat hun klanten hiervan vinden, lees je in hun reviews!

  Klachten CZdirect

  Voor alle klanten met klachten heeft CZdirect een speciaal klachtenformulier. Ze stellen het altijd op prijs als klanten hun klachten melden. Ze willen je namelijk graag helpen. Je kunt ervoor kiezen om je telefoonnummer in te vullen, zodat je gebeld kunt worden. Op deze manier kan de klantenservice je klacht sneller afhandelen. Voor vragen kun je gebruikmaken van de contactgegevens op de website. Je vindt hier het telefoonnummer en het e-mailadres, maar je kunt je vraag ook stellen via Facebook of Twitter.

  Schrijf een review over CZdirect

  Ben jij al jaren verzekerd bij CZdirect? Of heb jij afgelopen jaar besloten de overstap te maken? Vertel andere klanten dan alles over jouw ervaringen met de verzekeraar. Kun je makkelijk overstappen? Zijn ze echt de goedkoopste? Hebben ze een lage premie? Schrijf een review en vertel of jij anderen aanraadt om ook een zorgverzekering af te sluiten bij CZdirect.

  Is een zorgverzekering afsluiten bij CZdirect voordelig? Is de premie laag? Moet je overstappen? Ontdek het in de reviews en ervaringen van klanten.

  CZdirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CZdirect

  Uw beoordeling

  Cz maar dan goedkoper

  Ik had gelezen dat CZ duurder was geworden ergens, maar toen zag ik dat je dus OOK nog CZdirect had. Ik weet niet precies het verschil, maar wel dat CZ direct dus goedkoper is, daarom heb ik gewoon voor deze gekozen want ik wil vooral dat het goedkoper is dan andere, hoef toch nooit te declareren of dat soort dingen. Ik ben 21 jaar en heb geen ziekten.

  Door: Esmee Numan27-11-2017
  V.S. Bhikhi23-12-2020

  geen goede ervaring ermee, niks word vergoedt, apotheken doen moeilijk voor de juiste medicatie, wordt er zo moe van, wil overstappen naar VGZ!! Das een goeie! Jullie niet.

  DSA Bhikhi23-12-2020

  Zelfde verhaal wat mijn zus zegt!

  S.A. Bhikhi23-12-2020

  Zelfde verhaal wat mijn zusje zegt!!!

  Sharda Bhikhi23-12-2020

  Zelfde verhaal wat mijn Nichtje zegt!!

  Menny Bhikhi23-12-2020

  Zelfde Verhaal wat mijn Nichtje zegt!

  Vinod Bhikhi23-12-2020

  Zelfde verhaal wat mijn nichtje zegt!!

  Rakesh Bhikhi23-12-2020

  Same ol story!

  Harry Bhikhi23-12-2020

  Dit Klopt!

  Sjammoti Jagessar23-12-2020

  Dit klopt!!

  Shakieta Jagessar23-12-2020

  Wat mijn zus klopt helemaal!!

  Dus wij zijn klaar met CZ!!!!!!23-12-2020

  Over stappen naar VGZ!

  Patricia L30-12-2020

  VGZ heeft juist diverse contracteerders eruit gegooid. Ze zullen je dit niet vertellen. Je komt er pas achter als je zorgverlener je dit bijvoorbeeld meedeelt. Zo is bij ons de apotheek door VGZ (en Achmea) eruit gegooid. Maw: als je bij de vgz zit, krijg je daar nog maar 65% vergoed, ipv de 100% die je gewend was. CZdirect heeft dat ook, en is daarom een stuk goedkoper dan CZ. De gewone CZ is dus iets duurder, maar heeft 100% vergoeding gecontracteerde zorg en blijft onderhandelen voor goede contracten.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Lekker goedkoop zorgverzekering

  Lekker goedkoop hier, ik ben echt puur en alleen voor de prijs overgestapt. CZ zelf was duurder dan ik wilde, maar toen werd ik doorverwezen naar CZdirect. Volgens mij is alles hetzelfde, alleen andere service en dus lagere premie. Prima voor mij, want ik heb toch nooit contact met mijn zorgverzekeraar...

  Door: L. Duinwinkel16-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  zorg van czdirect (weer)

  ik vind het persoonlijk juist een voordeel dat je alles zelf kunt regelen online. en dan is het ook nog goedkoper. vorig jaar ging dit allemaal top voor mij en declaraties werden snel betaald. dit jaar voor mij dus weer czdirect

  Door: lotte31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Goedkoop en goede service

  Declareren via app super makkelijk en snel.
  Zelf alles online regel is heel fijn. Minpuntje:
  als je ze een keer moet bellen duurt het wat lang.
  Maar wel vriendelijk en geduldig.
  Dus dit jaar weer

  Door: Marianne 20-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  FAQ

  Is CZdirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over CZdirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CZdirect actief?

  CZdirect is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CZdirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.