NederlandReview

  Ervaringen Allianz Global Assistance

  Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit nu eenmaal in een klein hoekje en op reis in een vreemd land is dat hoekje net een stukje groter. Een goede reisverzekering en pechhulpverzekering zijn op dat moment onmisbaar. Bij Allianz Global Assistance willen ze je daar graag bij helpen. Ze hebben voor alle reizigers een passende reisverzekering, maar wat vinden de reizigers zelf van de verzekeraar? Kun je bij Allianz Global Assistance kosten besparen? En hoe zit het precies met de vergoedingen bij schade? Dat ontdek je hier in de reviews van andere klanten.

  Over Allianz Global Assistance

  Met meer dan 16.000 medewerkers die wereldwijd werken voor de verzekeraar, krijg je overal ter wereld altijd de beste service. Samen spreken deze medewerkers meer dan 70 talen en ze werken in 34 verschillende landen. Al deze medewerkers die werken voor het internationale bedrijf brengen hun eigen ervaring en kennis met zich mee. De Global Assistance is een aftakking van Allianz verzekeringen die zich geheel richt op verzekeringen voor reizigers. Je krijgt dus altijd professioneel advies en wordt geholpen door een team dat alles weet over de verzekeringen die je nodig hebt voor jouw volgende reis.

  Kies jij ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance?

  Verzekeringen Allianz Global Assistance

  Je hebt als reiziger meer nodig dan alleen een reisverzekering. Allianz Global Assistance biedt klanten daarom alle verzekeringen die je moet afsluiten voor een vakantie of reis. Je kunt bij Allianz Global Assistance terecht voor een:

  • Doorlopende reisverzekering
  • Kortlopende reisverzekering
  • Globetrotterverzekering
  • Pechhulpverzekering
  • Fietsverzekering
  • Annuleringsverzekering

  Diensten Allianz Global Assistance

  Je kunt alle verzekeringen eenvoudig online afsluiten op de website. Laat de verzekeraar precies weten waar je naar op zoek bent en ze maken een verzekering die het beste bij jouw wensen past. Je kunt de verschillende verzekeringen eenvoudig vergelijken en de premiesbekijken. Ook als je een verzekering hebt en schade hebt opgelopen, kun je dit eenvoudig melden via de website.

  Klachten Allianz Global Assistance

  Voor noodsituaties heeft de verzekeraar een speciale alarmcentrale. Het telefoonnummer voor de alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar. Voor alle klanten die een vraag willen stellen of een klacht willen melden, heeft Allianz Global Assistance een klantenservice. Lees bij vragen wel altijd eerst even de veelgestelde vragen op de website. Je kunt op de website ook voor de klantenservice alle contactgegevens vinden. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier, het telefoonnummer of het e-mailadres. Let hierbij wel even op de openingstijden. Je bent ook altijd welkom op het kantoor in Amsterdam.

  Schrijf een review over Allianz Global Assistance!

  Heb jij een doorlopende reisverzekering afgesloten bij de verzekeraar? Of werd jij bij diefstal op vakantie meteen vergoed door Allianz Global Assistance? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de verzekeraar. Kun je eenvoudig een verzekering afsluiten? Word je bij schade snel geholpen? Raad jij anderen aan om over te stappen? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten.

  Ben je altijd goed verzekerd met de reisverzekering? Kun je schade snel melden? Wat vinden klanten van de premie? Lees hier reviews en beoordelingen!

  Allianz Global Assistance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Allianz Global Assistance

  Uw beoordeling

  Reisverzekering

  Onze rugtas met portemonnee met inhoud gestolen op vakantie. 7 september doorgestuurd. 16 september antwoord gehad meer tijd nodig.
  29 September verzoek om bewijzen aan te leveren.
  30 September verstuurd.
  12 Oktober weer uitstel van 10 werkdagen.
  Wat ik wel al gehoord heb dat mijn geld wat is gestolen niet word vergoed want daar moet je je extra voor verzekeren!
  Duurt erg lang allemaal.

  Door: Mary van Dijk13-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is Allianz Global Assistance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Allianz Global Assistance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Allianz Global Assistance actief?

  Allianz Global Assistance is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Reizen, Vervoer, Overig, Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allianz Global Assistance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.