NederlandReview

  Ervaringen Allianz verzekeringen

  Allianz heeft wereldwijd 85 miljoen klanten. 85 miljoen klanten waar ze erg blij mee zijn en welke ze ook serieus nemen. Allianz is een onderdeel van de Allianz Group. De Allianz Group is een van de grootste financiële instellingen van de wereld. Het is een sterk merk en het bedrijf heeft een geweldig imago. Naast een sterke vermogenspositie is het een bedrijf welke nog steeds actief aan de weg timmert om meer klanten te krijgen. Laten we eens wat meer kijken naar Allianz en wat anderen van dit bedrijf vinden en zeggen. Op Nederlandreview kunt u ontdekken hoe anderen over dit bedrijf denken, door hun reviews en beoordelingen te lezen.

  Over Allianz

  Om de 85 miljoen klanten te helpen over de hele wereld zijn er 145.000 mensen in dienst verdeeld over 70 landen in de wereld. Ze zorgen ervoor dat de klanten een goede service krijgen en een uitstekende dienstverlening. Klantgericht, een grote kennis van zaken en een goede dienstverlening leveren zorgen voor volop tevreden klanten.

  Naast een goed opgeleid leger van medewerkers is het voor Allianz ook belangrijk om transparant te werk te gaan. Uiteraard is betrouwbaarheid ook van groot belang voor de Allianz group.
  Het doel van de Allianz group is om het mogelijk te maken voor mensen om verder te komen in hun leven. De kernwaarden van Allianz zijn:

  •Responsible
  •Caring
  •Connected
  •Excellent

  Hoe werkt de pechhulp van allianz global assistance? Ze leggen het hier uit in dit filmpje!

  De diensten van Allianz

  Allianz is vooral groot in het aanbieden van verzekeringen. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van de verschillende verzekeringen welke door Allianz aangeboden worden:
  • De Autoverzekering van de Allianz
  • Een bootverzekering van de Allianz
  • De caravanverzekering van de Allianz
  • Een inboedelverzekering van de Allianz
  • De rechtsbijstandsverzekering van de Allianz
  • Een reisverzekering van de Allianz
  • De Opstalverzekering van de Allianz
  • Een ansprakelijkheidsverzekering van de Allianz
  • De Ongevallenverzekering van de Allianz
  • Een Glasverzekering van de Allianz
  • De Watersportverzekering van de Allianz
  • Een Jachtverzekering van de Allianz

  Daarnaast is de Allianz group ook actief op het gebied van:
  • Levensverzekeringen
  • Schadeverzekeringen (hierboven opgesomd)
  • Inkomensverzekeringen
  • Vermogensbeheer

  Klachten, opmerkingen en complimenten over Allianz

  Als een bedrijf 85 miljoen klanten heeft dan zijn er mogelijk ook 85 miljoen verschillende meningen over de Allianz group. Het is goed om de verschillende reviews en beoordelingen van hun te lezen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Als u trouwens een klacht heeft over de Allianz group dan is het niet moeilijk om deze in te dienen. Via de website kunt u naar een aparte pagina gaan om uw klacht in te dienen. Vervolgens zal de klacht uiteraard verder afgewikkeld worden.

  Uw mening over Allianz

  Bent u een klant of een klant geweest van de Allianz group? Dan zien we graag uw mening, review en oordeel terug op Nederlandreview. U kunt hiermee anderen helpen om een goed afgewogen keuze te maken om wel of geen klant van hun te worden. Ook is het natuurlijk fijn om uw mening gepubliceerd te zien op Nederlandreview. Uw klachten, tips en complimenten zijn van harte welkom.

  Ervaringen over Allianz en services als global assistance en autoverzekeringen. Betrouwbaar en goed? Lees ervaringen op NederlandReview!

  Allianz verzekeringen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5,6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5,6
  Prijs
  rating
  5,6
  Leveren
  rating
  5,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Auto ongeluk

  Invalide geraakt door een Auto ongeluk. Na 3 jaar nog geen geld voor behandeling. Die kost minstens 1050€ maar met moeite wordt misschien 1000€ toegekend, na 3 jaar. Moet nog maar verder wachten want ze willen claimen dat ik in 2012 , ohja 7 jaar geleden, weleens bij de fysio ben geweest. En daarom niet uitbetalen? Schandalig

  Door: Sara 06-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Verzekering

  Ik was verzekerd met alles bij hun, maar naar ik gezien heb hoe hun met onze buurvrouw omgaan nadat zij buiten haar schuld een zwaar ongeluk heeft gehad ben ik weg gegaan. Zij doen hun Duitse achtergrond eer aan! Jaar in jaar uit tergen deze zielloze mensen dus een complete familie die al zoveel door een ongeluk verloren zijn! Schande ga je schamen!!!

  Door: M de groot 23-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Allianz valt vies tegen!

  Mijn ervaringen met Allianz:
  - Reageren niet op e-mails
  - Rekenen bewust veel hogere premie aan vaste klanten dan iemand die de verzekering via Independer afsluit. (ik bleek via mijn collectiviteitsregeling van mijn werk 90 euro meer te betalen dan iemand die via Independer afsluit. Dat op een bedrag van 500 euro.
  - Een schade die ik voor eigen rekening heb genomen verwerken ze administratief niet goed waardoor mijn no-claim als nog van 75% naar 60% ging.

  Conclusie: Ik zou voor een andere verzekeraar kiezen!

  Door: Gerard 28-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Zeer slechte service

  Op mails verkrijgt men geen reactie danwel pas na meerdere herinneringen aan de mail. In het geval van schade door verzekeringnemer buiten de eigen schuld wordt niet geluisterd noch gecommuniceerd, je krijgt eenvoudigweg geen inhoudelijke reactie van ze. Een aanvraag voor de expertise van een schade-expert om de schade bij de tegenpartij te bekijken wordt genegeerd en toen ik hierover belde met ze gaven ze aan dat er wel een expert bij was geweest terwijl uit het uiteindelijke schaderapport bleek dat dit niet het geval ie geweest.

  Door: L. Verhoeven 03-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Verzekering bij Allianz

  Wij hebben een verzekering voor aansprakelijkheid voor ons bedrijf lopen via Allianz.

  Contact is gauw gelegd. Zakelijke, formele partner.

  Door: Fanny de Jong 14-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  reisverzekering

  Wij hebben onze reisverzekering lopen via Allianz. Uitgebreid pakket en doorlopend gekozen. Prijs valt mee in vergelijk met de dekking en service.

  Door: Andres F 16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Makkelijk verzekeren

  Ik vond het makkelijk om me bij Allianz te verzekeren. Er zijn weinig stappen voor nodig en je bent snel overgestapt. Dat vind ik wel echt een aanrader! De site zelf is wel een tikkie onoverzichtelijk. Dat hadden ze op een betere manier in kunnen delen! Tot nu toe ben ik er tevreden, maar ik ben er nog niet lang klant!

  Door: Balderé 05-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5
  rating

  Keurig

  Keurige service, nette medewerkers.

  Door: Bern 19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Allianz verzekeringen

  Uw beoordeling