Landroverdreamholiday.eu

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Landroverdreamholiday.eu

Zou je weleens met een Landrover op avontuurlijke vakantie willen gaan? Dan is Landrover Dream Holiday wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Landrover Dream Holiday?


Landrover Dream Holiday is een camperverhuurbedrijf in Baarlo. Via deze organisatie kun je avontuurlijk op vakantie gaan. Dit doe je met een Landrover Defender 130 crew cab met daktent. De auto is volledig uitgerust voor een ultieme outdoor experience. Volgens dit bedrijf zijn de agenda’s van veel mensen vaak vol. Daardoor wordt er vaak niet genoeg ruimte voor een avontuurlijke reis vrij gemaakt. Landrover Dream Holiday geeft aan te zorgen voor de ingrediënten, waardoor jullie je droom kunnen waarmaken. Als je een reis maakt kan je zelf aangeven hoe je een en ander graag wilt invullen.


De Landrovers


Onder het motto ‘avontuur bestaat nog’ worden er unieke Landrover Defenders aangeboden. Deze wagens zijn zo gefaciliteerd dat hele gezinnen er plezier aan kunnen beleven. Op de site staan de vier wagens die gehuurd kunnen worden, afgebeeld met een foto en omschreven met informatieve tekst. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een auto voor 2 of 4/5 personen te reserveren. In een dergelijke wagen zijn bedden, bedlinnen en een toilet aanwezig. Ze beschikken eveneens over een BBQ en een hangmat. Je zal ook op pad gaan met een buitenkeuken en een speciale luifel. Check de website voor alle ins en outs.


Geschiedenis


Het kan bijna niet missen dat echte avonturiers deze onderneming runnen. Dit duo luistert naar de namen Liesbeth en Bart Gielens - Hamilton. Ze hebben in 1999 het spreekwoordelijke roer omgegooid. In dat jaar startte ze met het avontuur in de Franse Auvergne. In eerste instantie werd Domaine Les Gandins opgericht, een kleine toeristische organisatie, waar succes mee werd geboekt. Daarna werd een heuse Glamping opgericht. Op een gegeven moment vonden ze het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Toen werd Erfgoedlogies d’Ouffenhoff opgestart. Een organisatie welke zich richt op de verhuur van vakantiewoningen, in het Kastelendorp Baarlo. In 2020 werd begonnen met het laatste bedrijf: Landrover Dream Holiday.


Gebruik auto


Op de site staat beschreven wat wel en niet mag als je een auto huurt. Allereerst wordt er aangegeven dat je als huurder netjes met de auto moet omgaan. Ga er mee om zoals je dat ook met je eigen auto zou doen. De huurauto mag niet gebruikt worden buiten de openbare weg of andere risicovolle wegen. In totaal krijg je 2000 vrije kilometers per week. Ga je er langer mee rijden? Dan betaal je € 0,23 cent per gereden kilometer. Wil je je huisdier meenemen? Dit zal je moeten overleggen met de verhuurder. Soms kan het wel en soms kan het niet. Voor huisdieren zal een schriftelijk akkoord gegeven moeten worden.


Auto inleveren


Ga je de auto weer inleveren? Dan is het goed om van een aantal zaken op de hoogte te zijn. De buitenkant van de Defenders worden door dit bedrijf schoongemaakt. Van de klant wordt verwacht dat ze de binnenkant, kampeeruitrusting en inventaris schoonmaken. De chemische wc zal geledigd en gereinigd moeten worden. Je bent hier ongeveer dertig minuten mee bezig. Als de wagen vies wordt ingeleverd kan er waardevermindering toegepast worden. Het kan dan gebeuren dat je niet de volledige waarborgsom terugkrijgt.


Klantervaringen


Heb je al ervaring bij Landrover Dream Holiday? Dan horen we graag wat jouw mening is. Heb jij weleens een van de landrovers gehuurd? Kun je jouw vakantie omschrijven als een onvergetelijke herinnering? We stellen het op prijs als je jouw mening deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)