Douffenhoff.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Douffenhoff.nl

Ben je op zoek naar een uniek vakantieverblijf of groepsaccommodatie? Wellicht is d’Ouffenhoff dan wel interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is d'Ouffenhoff?


Op het terrein van d’Ouffenhoff kunnen unieke vakantiewoningen en groepsaccommodaties geboekt worden. Het betreft hier heuse boerderijwoningen die volgens de eigenaren met passie zijn ingericht. Het vakantiepark is gelegen aan de Maas in Limburg. Gasten hebben hier volgens d’Ouffenhoff al jaren plezier van. Ook wordt er aangegeven dat mensen op het park prachtige herinneringen maken. Bezoekers laten weten er graag te willen verblijven. Je kan hier terecht voor vakanties, maar ook voor een weekje of weekendje weg met je gezin en/of vrienden.


Goed gevoel garantie


Bij d’Ouffenhoff kun je aanspraak maken op de ‘goed gevoel garantie’. Ze geven aan het mensen zo veel mogelijk naar de zin te maken. Er wordt aangegeven dat je op een zeer gastvrije plek terecht zult komen. De huisjes zijn passioneel ingericht met aandacht voor detail. Dit wordt door de bezoekers enorm gewaardeerd. In de buurt van de huizen is genoeg ruimte voor natuur en avontuur. Op deze locatie zijn vele dingen te beleven. Enkele voorbeelden hiervan zijn relaxen in een hangmat en het spelen van een spelletje jeux de boules. Kinderen kunnen lekker in het park spelen, op de trampoline springen en skelter rijden. Alle activiteiten staan op de website beschreven. De woningen worden door gemotiveerde personeelsleden schoongemaakt. Gasten geven aan dat je in de bedden lekker kunt slapen. Iedereen wordt persoonlijk en met open armen ontvangen. Het is net alsof je thuiskomt.


De accommodaties


Zo kan er onder andere een kasteelboerderij worden geboekt. In dat kasteelverblijf kunnen wel twintig personen terecht en zijn zowel 9 slaapkamers als badkamers aanwezig. Een andere accommodatie biedt weer ruimte aan 16 mensen. In deze woning zijn 7 slaapkamers en 6 badkamers aanwezig. In D’n Lambert kan je met zijn veertienen terecht. Er zijn 6 kamers om te slapen en opfrissen en douchen kan in een van de 4 badkamers. De ‘Cottage De Borcht’ wordt omschreven als een mooie landelijk ingerichte vakantieaccommodatie. Volgens d'Ouffenhoff ervaar je in het huis een gezellige ambiance. Deze woonruimte ligt direct tegenover een Tiendschuur. Voor alle verblijven is het raadzaam om een kijkje op de website te nemen. We hebben hier te weinig ruimte om alle accommodaties tot in detail te beschrijven.


Faciliteiten


Er kan gebruik gemaakt worden van vele faciliteiten. Zo kan je al fietsend de Maas verkennen. Op het gebied van fietsenverhuur kan er een mountainbike, racefiets of andere fiets gehuurd worden. Wat dacht je van een bezoekje aan de hottub? Er worden door deze organisatie hout gestookte Kerami hottubs verhuurd. Deze staan op verschillende plekken. Dit warme bad zorgt volgens dit bedrijf voor een geweldige ervaring in zowel de zomer als winter. De speciale baden worden gevuld met kraanwater. Zou je weleens willen genieten van een kok in je Cottage? Dat is mogelijk. Je zult dan zelf helemaal niks hoeven te doen. Laat je lekker in de watten leggen door een echte kok. Hiervoor worden diverse opties aangeboden.


Klantervaringen


Ben je weleens bij d’Ouffenhoff verbleven? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe heb je de accommodaties bij dit vakantiepark ervaren? Ga je hier vaker een accommodatie boeken. Zou je andere mensen aanbevelen hier op vakantie te gaan? We stellen het op prijs als jij je licht over dit bedrijf laat schijnen via een review op deze pagina.    


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)