NederlandReview

  Ervaringen De Limburger

  Weet jij wat anderen over dit bedrijf zeggen? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bij een nieuw bedrijf moet je natuurlijk niet zo maar doen. Veel mensen doen het ook niet direct. Het is goed om eerst de meningen en beoordelingen van anderen te bekijken. Het is dan mogelijk om sneller tot de juiste conclusie te komen. Op NederlandReview is het mogelijk om de beoordelingen van vele bedrijven te lezen van nog meer consumenten en ondernemers.

  Over De Limburger

  Wat is er nu belangrijker dan het nieuws? Het lokale nieuws! Het is heerlijk om als Limburger of als persoon verbonden aan de provincie Limburg de lokale Limburger krant te lezen. Het is fijn om te zien wat er allemaal mogelijk is en hoe je er een uitstekende informatiebron van deze provincie kunt aantreffen. Natuurlijk is er ook ruimte voor landelijk nieuws en zelfs internationaal nieuws. Ook is er een speciale sectie voor de ondernemers. Het is heerlijk en goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn bij dit topbedrijf. Het is een krant waar iedereen van houdt. Het is ook een krant welke digitaal beschikbaar gesteld wordt. Je hoeft dus niet per se in Limburg te wonen om hem ook te kunnen ontvangen. Goed om te weten! Zeker wanneer je buiten de provincie bent gaan wonen.


  'De Limburger - een wereld van verschil'. Ben jij het hier mee eens?

  Diensten van De Limburger

  Het is een digitale en normale krant met aandacht voor lokaal nieuws en nationaal plus internationaal nieuws. Het is fijn om te zien welke verschillende zaken hier allemaal aan de orde komen en hoe ook jij hier van kunt genieten. Weet welke opties en verhalen er allemaal zijn. Weet wat er speelt in de regio. Weet wat er speelt in jouw provincie en in jouw stad. Het is gewoon te gek om de verhalen en de achtergronden bij het lokale nieuws te lezen in deze krant. Wacht niet langer en bestel een proefabonnement om jezelf helemaal te overtuigen.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over De Limburger

  Het is belangrijk om je niet stil te houden wanneer je een klacht hebt over een bedrijf of organisatie. Het is belangrijk om je verhaal te delen. Deze organisatie heeft een speciaal team wat zich bezighoudt met het afhandelen van klachten en bezwaren. Niet omdat ze er zoveel krijgen, maar omdat ze het zo belangrijk vinden om jou goed te helpen. Het ontvangen van klachten (tips en complimenten ook) is slechts een onderdeel van hun werkzaamheden.

  Wat zijn jouw ervaringen met De Limburger?

  Wat is jouw ervaring met De Limburger? Vind jij De Limburger slecht? Het is goed om te weten, dat je ook jouw mening kunt delen met anderen. Anderen zullen je waarderen en bedanken. Jouw ervaringen kunnen anderen helpen om sneller een goed beeld te krijgen van een organisatie of club.

  Lees hier de klantervaringen van De Limburger? Hoe betrouwbaar is deze krant? Hoe zeg je een abonnement op en wat is de termijn? Heb je leveringsproblemen?

  De Limburger
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Limburger

  Uw beoordeling

  Nieuws uit de buurt - Limburg ook deel van Nederland

  Goed om het nieuws uit mijn buurt in de gaten te kunnen houden.

  landelijke kranten besteden doorgaans enkel aandacht aan de randstad en vergeten voor het gemak dat Limburg ook bij het land hoort.

  Daarom ben ik al tijden lid van De Limburger.

  Door: Rene12-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Al jaren abonnement de Limburger

  Al jaren geabonneerd op de Limburger hier.
  Los van een vergeten bezorging zo nu en dan - die overigens altijd wordt rechtgezet en nageleverd - niks te klagen.
  Regionaal nieuws altijd goed gedocumenteerd en ook van het andere nieuws voel ik mij goed op de hoogte gehouden.

  Door: Willem 02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  De enige krant voor mij in Limburg

  Voor mij is De Limburger de enige krant. Ik hoef niet alleen maar nieuws uit de Randstad zoals bij de andere kranten het geval is.... !

  Soms vind ik het wel een beetje veel sensatienieuws, maar alsnog hoef ik geen andere krant dan De Limburger, want nu weet ik tenminste nieuws dat er voor mij echt toe doet.

  Ik lees de artikelen ook altijd graag

  Door: Jos19-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Regionaal nieuws lijkt wel onbetaalbaar

  Een paar maanden geleden een abonnement afgesloten bij De Limburger. Kom zelf uit Limburg en vind het leuk om het nieuws uit mijn eigen provincie te lezen. Het aanbod was destijds bijzonder goed, maar inmiddels betaal ik fors meer dan destijds werd aangeboden. Waarschijnlijk is de actieperiode voorbij en is mijn abonnement stilzwijgend verlengd (is natuurlijk ook deels mijn eigen fout). Het abonnement is weer eens niet per direct op te zeggen, waardoor ik nog wel een tijdje fors moet betalen. Het lijkt wel of regionaal nieuws tegenwoordig onbetaalbaar is...

  Door: Dhr. Romeijn07-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is De Limburger een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over De Limburger. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Limburger actief?

  De Limburger is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Limburger gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.