De Limburger

Alle reviews

De Limburger

56% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De Limburger digitale krant

  Sinds kort vervelende pop up reclames die ik moet wegklikken!!!
  Vullen de volle 2 pagina’s, zit ik echt niet op te wachten.
  Sinds de app vernieuwd is, is het niet meer mogelijk zo veel als je wil in te zoomen. Zoom functie is beperkt.
  Voor oudere mensen met minder goede ogen een groot probleem.
  Wel net abonnement aangeschaft voor 3 jaar en dan wordt de app zo verandert dat je niet meer ontspannen kunt lezen.
  Al een aantal malen over gebeld, denk niet dat ze er nog veel aan veranderen, terwijl dat niet zo lastig hoeft te zijn.
  Dus algeheel een stuk minder tevreden!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement sinds vorig jaar

  Het digitaal abonnement op de Limburger kun je alleen via de labtop of computer lezen, niet via de telefoon, als ik dat van te voren had geweten had ik nooit een abonnement gepakt, dat stond namelijk niet bij de algemene voorwaarden! Dus hang ik 4 jaar aan een waardeloos abonnement vast! En bedankt!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  krant

  dit geldt voor alle media:
  te veel onzin, negeren van de feiten.
  -- sancties rusland?! rusland interesseert die sancties totaal niets, dat is al ingecalculeerd. integendeel: ze hebben er NU en in de toekomst veel profijt van dankzij de hoge gasprijzen! europa is gewoon vierkant de sigaar als het gaat om gasprijzen: niet alleen nu maar ook in de toekomst!
  rusland lacht zich te barsten!!!
  -- inflatie: leven is nu al onbetaalbaar, en daar zal in de toekomst geen of in ieder geval te weinig verbetering optreden: werkelijk overal zijn ernstige problemen mee die niet of nauwelijks opgelost worden!
  ** armoede in europa zal 100% zeker een groter probleem worden dan het nu al is! de prijzen zullen niet of nauwelijks dalen!
  de inflatie zoals die door de overheid wordt berekend is gewoon een fantasie-getal! bedoeld om de burgers vierkant voor de gek te houden en te zeggen dat het allemaal wel meevalt!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gehad.

  Blijkbaar willen jullie alleen vaste klanten die automatisch verlengen voor volle prijs en nieuwe abonees voor drie jaar voor 70 % korting.
  Verder bijven jullie maar reclame sturen om een abonnement te pakken gewoon erg slecht helaas geen pluspunten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte klantenservice

  Al jaren een abbonement bij de Limburger. In juni 2020 een abbonement afgesloten van 36 mnd voor €19,95 per mnd (bevestiging per mail) Helemaal prima! In januari €40,95 en in februari €42,95 afgeschreven. Vele malen contact gehad met de Limburger en de bevestiging van het abonnement doorgemaild. Zeggen dat contract niet klopt, ondanks bevestiging mail met ingangsdatum. Heb de krant nu per direct opgezegd. Slecht behandeld bij klantenservice. Zo houden ze geen klanten meer over bij De Limburger.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuws uit de buurt - Limburg ook deel van Nederland

  Goed om het nieuws uit mijn buurt in de gaten te kunnen houden.

  landelijke kranten besteden doorgaans enkel aandacht aan de randstad en vergeten voor het gemak dat Limburg ook bij het land hoort.

  Daarom ben ik al tijden lid van De Limburger.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Al jaren abonnement de Limburger

  Al jaren geabonneerd op de Limburger hier.
  Los van een vergeten bezorging zo nu en dan - die overigens altijd wordt rechtgezet en nageleverd - niks te klagen.
  Regionaal nieuws altijd goed gedocumenteerd en ook van het andere nieuws voel ik mij goed op de hoogte gehouden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De enige krant voor mij in Limburg

  Voor mij is De Limburger de enige krant. Ik hoef niet alleen maar nieuws uit de Randstad zoals bij de andere kranten het geval is.... !

  Soms vind ik het wel een beetje veel sensatienieuws, maar alsnog hoef ik geen andere krant dan De Limburger, want nu weet ik tenminste nieuws dat er voor mij echt toe doet.

  Ik lees de artikelen ook altijd graag

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Regionaal nieuws lijkt wel onbetaalbaar

  Een paar maanden geleden een abonnement afgesloten bij De Limburger. Kom zelf uit Limburg en vind het leuk om het nieuws uit mijn eigen provincie te lezen. Het aanbod was destijds bijzonder goed, maar inmiddels betaal ik fors meer dan destijds werd aangeboden. Waarschijnlijk is de actieperiode voorbij en is mijn abonnement stilzwijgend verlengd (is natuurlijk ook deels mijn eigen fout). Het abonnement is weer eens niet per direct op te zeggen, waardoor ik nog wel een tijdje fors moet betalen. Het lijkt wel of regionaal nieuws tegenwoordig onbetaalbaar is...

Anderen bekeken ook

Reisboekwinkel de Zwerver
3 reviews

Reisboekenwinkel de Zwerver: Reisgidsen en kaart voor waar je reis ook heengaat. Wil jij het liefst in een boek lezen en kijken als je je reis voo...

Geeektech.com
65 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Luisterboeken.nl
2 reviews

Luisterboeken.nl: Al luisterend lees je de leukste boeken. Lezen is heerlijk, alleen heb je niet altijd zin om een boek vast te houden, voor j...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

De Limburger

Weet jij wat anderen over dit bedrijf zeggen? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bij een nieuw bedrijf moet je natuurlijk niet zo maar doen. Veel mensen doen het ook niet direct. Het is goed om eerst de meningen en beoordelingen van anderen te bekijken. Het is dan mogelijk om sneller tot de juiste conclusie te komen. Op NederlandReview is het mogelijk om de beoordelingen van vele bedrijven te lezen van nog meer consumenten en ondernemers. 

Over De Limburger
Wat is er nu belangrijker dan het nieuws? Het lokale nieuws! Het is heerlijk om als Limburger of als persoon verbonden aan de provincie Limburg de lokale Limburger krant te lezen. Het is fijn om te zien wat er allemaal mogelijk is en hoe je er een uitstekende informatiebron van deze provincie kunt aantreffen. Natuurlijk is er ook ruimte voor landelijk nieuws en zelfs internationaal nieuws. Ook is er een speciale sectie voor de ondernemers. Het is heerlijk en goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn bij dit topbedrijf. Het is een krant waar iedereen van houdt. Het is ook een krant welke digitaal beschikbaar gesteld wordt. Je hoeft dus niet per se in Limburg te wonen om hem ook te kunnen ontvangen. Goed om te weten! Zeker wanneer je buiten de provincie bent gaan wonen. 

 

Diensten van De Limburger
Het is een digitale en normale krant met aandacht voor lokaal nieuws en nationaal plus internationaal nieuws. Het is fijn om te zien welke verschillende zaken hier allemaal aan de orde komen en hoe ook jij hier van kunt genieten. Weet welke opties en verhalen er allemaal zijn. Weet wat er speelt in de regio. Weet wat er speelt in jouw provincie en in jouw stad. Het is gewoon te gek om de verhalen en de achtergronden bij het lokale nieuws te lezen in deze krant. Wacht niet langer en bestel een proefabonnement om jezelf helemaal te overtuigen. 

Klachten, complimenten en tips voor jou over De Limburger
Het is belangrijk om je niet stil te houden wanneer je een klacht hebt over een bedrijf of organisatie. Het is belangrijk om je verhaal te delen. Deze organisatie heeft een speciaal team wat zich bezighoudt met het afhandelen van klachten en bezwaren. Niet omdat ze er zoveel krijgen, maar omdat ze het zo belangrijk vinden om jou goed te helpen. Het ontvangen van klachten (tips en complimenten ook) is slechts een onderdeel van hun werkzaamheden. 

Wat zijn jouw ervaringen met De Limburger?
Wat is jouw ervaring met De Limburger? Vind jij De Limburger slecht? Het is goed om te weten, dat je ook jouw mening kunt delen met anderen. Anderen zullen je waarderen en bedanken. Jouw ervaringen kunnen anderen helpen om sneller een goed beeld te krijgen van een organisatie of club.

Lees hier de klantervaringen van De Limburger? Hoe betrouwbaar is deze krant? Hoe zeg je een abonnement op en wat is de termijn? Heb je leveringsproblemen?

}