NederlandReview

  Ervaringen Waterpark Belterwiede

  Toe aan een vakantie in eigen land en benieuwd of Waterpark Belterwiede een optie is? Of zit de vakantiewas er net in en wil je graag een review van jouw ervaring schrijven? In beide gevallen zit je hier goed. Op deze pagina kun je recensies en beoordelingen namelijk zowel lezen als delen. Op die manier helpen we elkaar een beetje bij het maken van een keuze. Jouw mening telt dus echt en kan voor iemand een wereld van verschil maken.

  Nederland: waterland, watersport en waterpret

  Dat dit land in een adem genoemd kan worden met water, is niks nieuws. Zodra de zomer zich aandient, bevinden we ons aan en op het water. Gelukkig vallen de meeste vakanties en vrije dagen in de periode van mooi weer. Hoewel het in de voorjaarsvakantie en met Pasen nog te fris is om te gaan zwemmen, zijn de boten met de meivakantie al flink ingevaren. Met Pinksteren en de zomervakantie is het dan al helemaal genieten. Tegen de tijd van de herfstvakantie is de periode om te zwemmen doorgaans afgelopen, maar een enkeling doet nog wel aan surfen of zeilen. Sporten en buiten zijn, is soms best intensief, maar toch is het een manier van ontspannen, uitrusten en opladen voor het dagelijks leven.

  Vakantiehuisje huren en genieten

  Naast het boeken van een hotel of de caravan naar de camping, kun je ook een vakantiehuis overwegen. Je kunt ze in allerlei soorten en maten huren. Het grootste voordeel is dat het vaak van alle gemakken voorzien is. En als de accommodatie dan nog vrijstaand is, betekent dat meestal dat er een tuin aan vast zit. Vaak zijn bungalowparken gelegen in prachtige omgevingen met veel natuur. In een waterrijke omgeving zijn er vaak meerdere mogelijkheden tot recreatie op het water, zoals het huren van kano’s en waterfietsen, of je kunt er gaan suppen. Soms kun je er zelfs een motorboot of jetski huren. Allemaal activiteiten voor uren vertier op de plas.


  Op een boot die Anna heet, is het ook gezellig op een meer onder de zon

  Waterpark Belterwiede

  Dit is een vakantiepark aan het water in Wanneperveen, gelegen in de Kop van Overijssel. Zij bieden vakantiewoningen voor vier tot tien personen met een rieten dak aan, voorzien van een eigen tuin met de nodige privacy. De vakantiehuizen zijn voorzien van een aanlegsteiger voor de (gehuurde) boot. Het park is gelegen nabij het Nationaal Park Weerribben-Wieden en het bekende Giethoorn. Online zoeken, reserveren en boeken kan via de website. Het park biedt ook verschillende arrangementen aan.

  Reviews van vakantie-ervaringen

  Voordat je een vakantiebestemming kiest, wil je zeker weten dat het er de eerdere gasten goed bevallen is. Het is minder ver rijden dan voor een vakantie in het buitenland, maar je wilt wel onbezorgd genieten. Is het er bijvoorbeeld kindvriendelijk? Zijn groepsaccommodaties mogelijk als je met de voltallige familie op stap gaat? Laat je hier adviseren door de recensies van vakantiegangers die je voor zijn gegaan. Zelf een beoordeling schrijven en je mening met ons delen, kan natuurlijk ook. Daarmee help je anderen weer bij het maken van een keuze. Alvast bedankt.

  Waterpark Belterwiede
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Waterpark Belterwiede

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Waterpark Belterwiede een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Waterpark Belterwiede. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Waterpark Belterwiede actief?

  Waterpark Belterwiede is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Vakanties binnen Nederland

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Waterpark Belterwiede gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.