NederlandReview

    Ervaringen Beddenreus

    Op zoek naar ervaringen van anderen met woonwinkel Beddenreus? Hier kan je alles vinden wat je moet weten over beddenreus voordat je besteld bij deze woonwinkel gigant.

    Over BeddenREUS

    Beddenreus is een woonwinkel die zich richt op de verkoop van slaapkamer items. De online winkel Beddenreus.nl is ontstaan als toevoeging op de fysieke winkels die ze in meerdere plaatsen in Nederland hebben, maar met name in de randstad. BeddenREUS is overigens bezig om zijn naam te wijzigen naar Beddenreuz. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar ondertussen zijn er Beddenreuz winkels in Capelle aan de Ijssel, Duiven, Enschede, Leeuwarden, en Venray.

    Diensten

    BeddenREUS specialiseert zich in bedden. Van ledikanten tot boxsprings. Voor een gedetailleerd advies op maat kan je terecht in de winkels, maar tegenwoordig kan je ook online bestellen. Nadeel van online bestellen is natuurlijk wel dat je niet kan proefliggen. Als je echt op zoek bent naar een matras dat je goed helpt bij de nachtrust is het bezoeken van een fysieke winkel van BeddenREUS aan te raden. Naast bedden en matrassen is BeddenREUS een complete slaapwinkel en biedt het ook andere slaapkamer accessoires, zoals kledingkasten, nachtkastjes, dekbedden en kussens, en overig bedtextiel.
    BeddenREUS heeft regelmatig magazijnuitverkoop. Hier kan je voordelig je slag slaan op producten uit het afgelopen seizoen. Daarnaast heeft de woonwinkel ook een grote, afwisselende selectie producten in de aanbieding. Om de consument goed van dienst te kunnen zijn hanteert BeddenREUS de zogenaamde 5 zekerheden:
    - Aantrekkelijk en voordelig
    - Niet goed, geld terug
    - CBW erkend
    - Eerlijk en vakkundig advies
    - 5 jaar kwaliteitsgarantie

    Klachten

    BeddenREUS heeft een duidelijke procedure voor ruilen en retourneren, welke overzichtelijk is uitgelegd onder klantenservice op de website. Nadeel is wel dat zelfs voor bedden en dergelijke er geen proeftijd lijkt te zijn. Voor aankopen boven de €250 is er een niet goed, geld terug beleid van 30 dagen. Onduidelijk is of ook hiervoor de elders genoemde eis dat het niet gemonteerd mag zijn geldt.

    Meest voorkomende probleem met klanten van BeddenREUS lijkt levertijd en eventuele bezorgkosten. BeddenREUS misleidt klanten om in de winkel te kopen waarna er bijna €30 aan bezorgkosten wordt gerekend, terwijl er geen sprake is van bezorgkosten als er online besteld word. Eerlijk en vakkundig advies als één van de 5 zekerheden kan dus zeker in twijfel worden getrokken. Zoals verscheidene ervaringen aangeven zijn winkelmedewerkers in eerste instantie niet geheel eerlijk. Ook zijn er veel problemen met het op tijd leveren, alsmede het verplaatsen van de leverdatum om klanten tegemoet te komen.

    Op de website zelf heeft BeddenREUS een geïntegreerd beoordelingssysteem. De meeste beoordelingen hier zijn positief. Toch zijn er ook wat negatieve reviews die ook aangeven dat klantenservice en levertijden niet altijd goed zijn. BeddenREUS lijkt dus niet bang te zijn dit toe te geven. Overigens geeft bijna 90% op BeddenREUS.nl zelf een positieve waardering, dit doet dus de negatieve ervaringen teniet. Mocht je zelf een ervaring hebben met woonwinkel BeddenREUS, vergeet deze dan niet hier te delen.

    NederlandReview vertelt u precies hoe Nederland denkt over beddenreus. Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Kunt u rustig slapen na een aankoop? Lees het hier!

    Beddenreus
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (49)

    4,4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,2
    Service
    rating
    3,4
    Prijs
    rating
    5,2
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Matrassen

    Wij gingen naar een beddenreus winkel en werden vriendelijk geholpen. Maar dat was het enige positieve. De matrassen die we gekocht hebben bleken toen ze thuis bezorgd waren na een half uur liggen al niet aan de wensen te voldoen. Na bellen met de klantenservice bleek dat ze niet aan terugbrengen of proefslapen doen. Ik wilde het een kans geven aangezien we ons spaargeld er aan hebben uitgegeven maar nu na een week wordt ik elke dag met rugpijn en veel spijt van onze aankoop wakker. Ik raad het sterk af om hier wat te kopen. Je kan die twee minuten liggen in de winkel niet beslissen of het goed ligt. Daar moet je echt voor kunnen proefslapen en dat doet Beddenreus niet!

    Door: Ester 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    2017

    Boxspring Morerro,

    Koop hier nooit! Ik heb in 2017 een bed gekocht en het bed kraakt als een malle. Enige wat ze doen na lang in de wacht als je belt is, weer een monteur sturen die vervolgens niks kan doen. Inmiddels ben ik nu 2 jaar bezig met deze klacht en er wordt doodleuk van't kastje naar de muur gestuurd. Ik bestel hier nooit meer en raadt iedereen Beddenreus af. Ik voel mij zo benadeeld door deze oplichters. Tijd voor Alberto Stegeman!!!

    Door: Mireille Van Raan 28-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Matrassen

    Te laat geleverd slecht matras! Veel last van mijn rug gekregen. Gebeld lange wachttijden gemaild maand later pas reactie en beddenreus kon niks betekenen. Ik koop hier nooit meer en ga maar opzoek naar een nieuw matras

    Door: Annemiek Moller 23-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    dekbedovertrek nooit ontvangen

    Op 22-09-2019 besteld en nooit geleverd.
    niemand kan mij vertellen waar mijn pakket is en wanneer het wordt geleverd. Krijg enkel vage en tegenstrijdige antwoorden zoals het is meegegeven aan de postbezorger, u ontvangt het waarschijnlijk deze week, we weten niet waar dit pakket is, we kunnen niets zien, want het wordt via de leverancier verstuurd. BESTEL HIER NIET

    Door: sana 22-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Chocomelk

    Lekkere chocomelk maar ik mocht er niet mee door de winkel lopen KUTZOOI

    Door: SHAINA 21-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Reno nachtkastjes

    Juni 2x nachtkastjes besteld. Op 7 aug opgehaald en inelkaar gezet. Ontbraken 3x handgrepen en 2x witte lades. Gebeld men gaat er achteraan en wordt teruggebeld. Na veel telefoontjes en mailtjes zou het vandaag geleverd worden. Gebeld door beddenreus dat de witte lades niet waren binnengekomen. De handgrepen zou men wel afleveren. Niemand gezien. Bellen naar de kl serv is een drama. Minimaal 40 min wachttijd. Mijn ervaring is erg negatief mbt dit bedrijf. Slecht voor je bloeddruk.

    Door: Warmenhoven 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Boxspring

    boxspring besteld, deze zou 1 oktober aankomen. niet gebeld geworden of bericht gekregen dat het bed 30oktober zou komen.
    dit is veranderd zonder ons door te geven.
    30 dagen wachten op een bed, oude bed al weggedaan ivm dat wij dachten dat 1 oktober ons nieuwe bed werd geleverd.
    gebelt naar beddenreus toen ineens hoorde we dat de levering verlengd is geworden hoofdkantoor geeft beddenreus heerlen de schuld, en beddenreus heerlen geeft hoofdkantoor de schuld.
    Nu dus maar voor zolang een tweedehands gekocht bed.
    Gebeld om ons tegenmoet te komen met korting. hier zouden ze ons voor terug bellen, naar een week hadden ze nog steeds niet terug gebeld. toen maar weer zelf naar beddenreus gebeld en aangegeven wat ze konden doen qua korting hier weer 2 dagen opgewacht ze moesten het hoofdkantoor bellen. vandaag werden we weer gebeld wel eindelijk eens uit hun zelf. We kregen geen korting ze konden ons tegenmoet komen met het uitzoeken van een matras overtrek die in de aanbieding is....
    geen woorden voor helaas hebben we al aanbetaald.
    totaal geen aanrader, komen afspraken niet naar, bedden levertijden kloppen niets van.
    onze vrienden hadden ook een bed besteld hier ook het zelfde verhaal bij!
    Slechte service!!!!!

    Door: Stefan 08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    2 deurs actiekast

    Wat een slechte zaak! Je bestelt een witte kast die dus beige blijkt te zijn. Vanwege het ontbreken internet genoodzaakt tel.contact gezocht, 64 minuten in de wacht gestaan. De laatste 35 minuten hoorde ik steeds dat ik de eerst wachtende was. Geen enkel excuus uit zichzelf gemaakt. De deur zou zo spoedig mogelijk opgehaald worden werd beloofd. helaas, na ruim een week staat deze nog steeds flink in de weg en moet hij nog een week staan. De eerste en de laatste keer met Beddenreus/ Beterbed gedaan. Wat een slechte service!!

    Door: Riet Wagter 13-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    een bed

    wat een slecht bedrijf...service van niets en houden zich ook niet aan afspraken.
    Ze zouden het bed na verlenging van datum leveren tussen 12 en 13 uur en een half uur van tevoren bellen.
    ze stonden terwijl we niet thuis waren om 10 uur aan de deur.
    en dan bel je is het ja bel de klantenservice maar en daar hang je een half uur in de wachtrij..
    wat een bedrijf ...is tot ze hier bedden van 2.10m hebben anders was ikea 100x beter.
    die komen de afspraken wel na en kwaliteit goed...

    Door: angie vincken 29-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Bed

    Beddenreus is een uiterst onbetrouwbare beddenwinkel.
    Men komt afleverdata niet na en - veel belangrijker - *meldt* het niet eens, zodat mensen in grote problemen komen als ze bijvoorbeeld een waterbed moeten laten verwijderen en dan wekenlang zonder bed komen te zitten.
    Als telefonisch contact al mogelijk is, wordt men onbeschoft behandeld en van enige service is geen sprake. Dit bedrijf kunt u beter mijden; dat voorkomt een hoop ergernis en frustratie
    Koop liever bij een GOEDE bedden zaak.

    Door: E. Wiering 20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bed Cosmos Antraciete

    Ik heb hier een bed gekocht. Maar ik ben zeer teleurgesteld. Bij het in elkaar zetten van het bed kreeg ik veel stress en verliep het heel moeizaam. Dit komt omdat zij een handleiding hebben gegeven met geen duidelijke uitleg. Als ik iets bij de Ikea koop krijg ik altijd een duidelijke handleiding mee, waardoor het proces soepel verloopt. Daarnaast zijn de poten van het bed niet goed. Er zitten geen gat om de poten te schroeven dus de poten zitten los van het bed. Dit kan gevaarlijk zijn in geval dat het bed iets opschuift. Hopelijk kan Beddenreus een betere handleiding maken voor haar bedden...

    Door: Kareesha Mohamed 15-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Boxspring

    Zeer slechte ervaring. Bij levering werden verkeerde indelen geleverd.
    Schroeven wat niet paste
    Geen juiste gaten in de box waar we hem in vast konden klikken
    Slechte service van het hoofd kantoor
    45 minuten in de wachtrij bij vraag over de planning
    Meerdere keren een datum telefonisch toegewezen gekregen, hierdoor vrij gevraagd. Puntje bij paaltje komen zij niet.

    Door: Sanne 14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    Stella onderschuifbed

    Wat n schijtbedrijf... We hebben op de site van beddenreus gekeken voor n onderschuifbed en gevonden. Omdat ik liever in de winkel koop ben ik naar de vestiging in Uden gereden omdat ik m daar wilde bekijken en ophalen. Omdat ze de producten niet allemaal in de winkel hadden heb ik de advertentie van internet aan haar laten zien... bestel die maar zegt ze komt alles goed! Wel heb ik alvast 1matras gekocht voor het bed. 1 voor in de onderschuifla. Na veel te lange tijd komt mijn bestelling binnen hebben ze alleen de onderschuifbedla geleverd. De doos al opengemaakt uiteraard dus ik bellen... half uur verder iemand aan de lijn die verteld mij doodleuk dat ik voor 220 euro alleen de la gekocht heb terwijl ze in de winkel me vertellen dat ik voor dat geld heel het bed heb. Ze verkopen me dr nog 2 matrassen bij van de verkeerde maat en vervolgens in de winkel weten ze van niks want hun internetsite en hun winkel horen ineens niet meer bij elkaar.. toen ik terug ging naar de winkel om de matrassen om te ruilen naar de goede maat kon dit niet meer omdat ik n maand te laat was omdat hun zo laat leveren. Ik zeg tegen haar dat zei de verkeerde maat heeft geleverd waarop ze me ook nog voor leugenaar uitmaakt. Kortom wil je genaaid worden ga naar beddenreus of beter bed

    Door: Van tilburg 07-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bed Oklahoma

    Toen er in maart 2019 een plank en lattenbodem brak van het onderstel van mijn bed begon de ellende met Beddenreus. Ik zat destijds midden in een verhuizing en had alles gepland om de levering. 14 mei was bevestigd. Een paar dagen hiervoor werd ik gebeld dat mijn product pas 29 mei geleverd kon worden. Duidelijk heb ik toen aangegeven dat dit niet mogelijk is i.v.m. de verhuizing. De destijds vriendelijke man kon geen datum direct wijzigen maar zou mij terug bellen om een nieuwe datum af te spreken. Een paar dagen later krijg ik de datum van 12 juli bevestigd!!! Anderhalve maand na de datum van 29 mei.

    Door: Elise 31-07-2019
    Elise 31-07-2019

    Ik belde ze weer op dat ik niet akkoord ging met deze datum. Ik zou weer terug gebeld worden met een nieuwe datum. Duidelijk daarbij aangegeven dat ik midden in een verhuizing zat en dus pas vanaf half juni een levering in ontvangst kan nemen. Er werd mij ook telefonisch gezegd dat er ook nieuwe poten zijn besteld daar moest ik zo lang dus op wachten. Poten waren niet eens kapot!! Vervolgens zou ik een nieuwe datum krijgen. En een waardecheque als tegemoetkoming van de vervelende situatie. Nog geen week later wordt ik natuurlijk niet gebeld maar krijg ik weer een nieuwe datum op de mail bevestigd. 6 juni, ik belde naar Beddenreus en vroeg waar zij 6 juni de levering wilde gaan doen?? Ik had immers het juiste adres van mijn nieuwe huis nog niet eens! Per 17 juni zou ik de sleutel pas krijgen. Dit had ik pas 3 x doorgegeven aan Beddenreus klantenservice maar volgens mij hebben ze een aantal kapotte headsets daar! Na een laatste dreiging dat ik er nu toch echt klaar mee ben kreeg ik dan een datum bevestigd van 18 juni. Ik was op zich tevreden. TOT DAT! De levering kwam ZONDER LATTENBODEM!!! En ik dus weer moest wachten op een nieuwe leverdatum. Hier zou ik weer 2 maanden op moeten wachten. BELACHELIJK! Uiteindelijk heb ik eind juni 2 lattenbodems toegestuurd gekregen door PostNL. ZONDER SCHROEVEN 1 woord KANSLOOS!!! Deze organisatie is zo belachelijk!!! Nooit meer dat ik hier iets bestel! Ze hadden mij 2 waardecheques vanwege de situatie beloofd ook nooit gezien! Deze reactie plaats ik overal zodat iedereen die hier wil bestellen oplet!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bed

    Helemaal klaar met de beddenreus!! 5 mei heb ik hier een bed besteld en de leverdatum zou 6 juni zijn. Vervolgens uitgesteld naar 24 juni, daarna weer naar 2 augustus en vandaag krijg ik wéér de mededeling dat het uitgesteld wordt, naar 22 augustus! Ik slaap nu al de hele tijd op een camping bedje en ik voel me zeer machteloos. Elke keer hoop je weer dat het bed nu dan écht gaat komen en kijk je er naar uit om niet meer zo verrot te slapen, om steeds weer teleurgesteld te worden.

    Daar komt ook nog bij dat je de klantenservice niet te pakken krijgt via de telefoon, of het duurt minstens een half uur voor je 'geholpen' wordt. Want ook dan wordt er weer gezegd dat ze er niks aan kunnen doen omdat de onderdelen van het bed missen en nog geleverd moeten worden. Er werd de laatse 2 uitstelkeren gezegd dat ze het snappen als ik het bed annuleer, maarja dat doe je ook niet zomaar als je in de veronderstelling bent dat binnen 3 weken dan écht het bed komt. Want je weet dat er bij andere winkels ook weer een levertijd is van meerdere weken....

    Ik ga kijken of ik ergens anders toch een bed kan kopen met een korte levertijd en vooral een BETROUWBARE service want mijn geduld is op!! Want een slechte winkel zeg... Ik kom hier nooit weer!!

    Door: Michelle 29-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Dekbedovertrek

    Aanschaf dekbedovertrek met levering 2 werkdagen. Na een week nog geen reactie. Mail is nooit beantwoord. Telefonisch elke keer minimaal 30 min in de wacht. Leverancier wordt benaderd en toch blijft de levertijd op de website op 2 werkdagen staan, wat uiteindelijk na een dikke maand is aangepast na niet leverbaar. Nu ben ik al een maand op mijn geld aan het wachten en elke keer met een ander verhaal en volgende week krijgt u, uw geld teruggestort. Hoe moeilijk is het.... Diep triest dit!

    Door: N 27-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    3 badmatten

    Zouden binnen 2 werkdagen bezorgd worden maar 5 dagen later nog steeds niks ontvangen. Op de mail reageren ze niet en telefonisch contact is ook moeilijk als je bij elke keuze uit het menu 14 wachtende voor je hebt. Ik hang al een half uur in de wacht nu dus ik denk laat ik ff wat schrijven. Nooit bestellen hier!

    Door: Werink 20-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Bed

    Bestellen ging goed , na levering bleek de hoofdsteden fabricatie fout te zitten. Na drie weken van het melden van de fout niks mee gedaan. Order geannuleerd. Tot mijn verbazing kreeg ik als reactie op mijn annulering een monteur ingepland. Ga nooit iets kopen van deze partij!!!

    Door: As 18-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Opklapbed.

    Ik heb een opklapbed bestelt en kreeg binnen een paar dagen te horen wanneer het geleverd zou worden. De eerste toezegging leek mij prima en heb die afspraak ingepland. Helaas kreeg ik een paar dagen later te horen dat de levering niet door kon gaan en er werd een nieuwe toezegging gedaan. Dit is daarna nog twee keer voorgevallen. Ik was er toen klaar mee en heb de order geannuleerd. Ondertussen snel een ander bed besteld en kreeg dit binnen twee weken geleverd. De annulering is nu bijna 4 weken geleden gedaan, maar kreeg vanochtend pas de bevestiging. Normaal gesproken zou je verwachten dat je snel je geld terug krijgt, maar daar wacht ik nog steeds op. Ik heb geprobeerd te bellen, maar de wachtrij was mij te lang. Dus maar een mail gestuurd waarop een automatisch antwoord kwam dat ze hun best doen om binnen enige werkdagen te reageren. Al met al geeft dit de indruk dat Beddenreus niet op orde heeft. Ik ben blijkbaar niet de enige, want waarom is de wachtrij dan zolang. Nu maar hopen dat het geld terugkomt.

    Door: Marc Vervoort 13-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Bed Quincy

    Erg slechte bedden. Na 4 maanden al door mijn bed gezakt. Ik wil mijn geld terug maar Beddenreus wil alleen maar een monteur sturen. Erg slechte service. Koop hier niet!!!

    Door: Mv 06-06-2019
    Mv 06-06-2019

    Ik bedoel natuurlijk Nee!! Ik zou hier niet weer kopen.

    Sandra 27-07-2019

    Dit bedrijf levert absoluut geen service en houdt je steeds aan het lijntje. Heb ten einde raad alles geannuleerd Nog nooit slechtere service meegemaakt. Onbetrouwbaar bedrijf! Begin niet aan dit bedrijf! Ergernis ten top.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Beddenreus

    Uw beoordeling