NederlandReview

  Ervaringen Beddenreus

  Op zoek naar ervaringen van anderen met woonwinkel Beddenreus? Hier kan je alles vinden wat je moet weten over beddenreus voordat je besteld bij deze woonwinkel gigant.

  Over BeddenREUS

  Beddenreus is een woonwinkel die zich richt op de verkoop van slaapkamer items. De online winkel Beddenreus.nl is ontstaan als toevoeging op de fysieke winkels die ze in meerdere plaatsen in Nederland hebben, maar met name in de randstad. BeddenREUS is overigens bezig om zijn naam te wijzigen naar Beddenreuz. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar ondertussen zijn er Beddenreuz winkels in Capelle aan de Ijssel, Duiven, Enschede, Leeuwarden, en Venray.

  BeddenREUS Woonboulevard Heerlen

  Diensten

  BeddenREUS specialiseert zich in bedden. Van ledikanten tot boxsprings. Voor een gedetailleerd advies op maat kan je terecht in de winkels, maar tegenwoordig kan je ook online bestellen. Nadeel van online bestellen is natuurlijk wel dat je niet kan proefliggen. Als je echt op zoek bent naar een matras dat je goed helpt bij de nachtrust is het bezoeken van een fysieke winkel van BeddenREUS aan te raden. Naast bedden en matrassen is BeddenREUS een complete slaapwinkel en biedt het ook andere slaapkamer accessoires, zoals kledingkasten, nachtkastjes, dekbedden en kussens, en overig bedtextiel.
  BeddenREUS heeft regelmatig magazijnuitverkoop. Hier kan je voordelig je slag slaan op producten uit het afgelopen seizoen. Daarnaast heeft de woonwinkel ook een grote, afwisselende selectie producten in de aanbieding. Om de consument goed van dienst te kunnen zijn hanteert BeddenREUS de zogenaamde 5 zekerheden:
  - Aantrekkelijk en voordelig
  - Niet goed, geld terug
  - CBW erkend
  - Eerlijk en vakkundig advies
  - 5 jaar kwaliteitsgarantie

  Klachten

  BeddenREUS heeft een duidelijke procedure voor ruilen en retourneren, welke overzichtelijk is uitgelegd onder klantenservice op de website. Nadeel is wel dat zelfs voor bedden en dergelijke er geen proeftijd lijkt te zijn. Voor aankopen boven de €250 is er een niet goed, geld terug beleid van 30 dagen. Onduidelijk is of ook hiervoor de elders genoemde eis dat het niet gemonteerd mag zijn geldt.

  Meest voorkomende probleem met klanten van BeddenREUS lijkt levertijd en eventuele bezorgkosten. BeddenREUS misleidt klanten om in de winkel te kopen waarna er bijna €30 aan bezorgkosten wordt gerekend, terwijl er geen sprake is van bezorgkosten als er online besteld word. Eerlijk en vakkundig advies als één van de 5 zekerheden kan dus zeker in twijfel worden getrokken. Zoals verscheidene ervaringen aangeven zijn winkelmedewerkers in eerste instantie niet geheel eerlijk. Ook zijn er veel problemen met het op tijd leveren, alsmede het verplaatsen van de leverdatum om klanten tegemoet te komen.

  Op de website zelf heeft BeddenREUS een geïntegreerd beoordelingssysteem. De meeste beoordelingen hier zijn positief. Toch zijn er ook wat negatieve reviews die ook aangeven dat klantenservice en levertijden niet altijd goed zijn. BeddenREUS lijkt dus niet bang te zijn dit toe te geven. Overigens geeft bijna 90% op BeddenREUS.nl zelf een positieve waardering, dit doet dus de negatieve ervaringen teniet. Mocht je zelf een ervaring hebben met woonwinkel BeddenREUS, vergeet deze dan niet hier te delen.

  NederlandReview vertelt u precies hoe Nederland denkt over beddenreus. Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Kunt u rustig slapen na een aankoop? Lees het hier!

  Beddenreus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (91)

  4
  36% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beddenreus

  Uw beoordeling

  2 complete bedden en toebehoren

  We zijn in Hoorn enorm goed geholpen (aanrader) en hebben onze bestelling hier tijdens ons bezoek direct geplaatst.
  Na enkele dagen belde het hoofdkantoor dat ons bed niet meer leverbaar was en of we de complete order of enkel het bed wilden annuleren. Wij wilden dan alleen het bed (1 artikel van de 7 artikelen) annuleren maar het hoofdkantoor had alles geannuleerd. Bij navraag bij filiaal in Hoorn was hun niets bekend van annuleren en deze wijziging van assortiment. Hierna heeft het hoofdkantoor de bestelling (exclusief bed) weer in orde gemaakt, zonder excuus of huidige betere actie toe te passen (als vriendelijk gebaar na het ongemak). Nadat we ergens anders een vervangend bed hadden besteld belde het hoofdkantoor ons op dat hun bed toch leverbaar was. Al met al een hoop gekluns en zeer slechte service bij het hoofdkantoor. Lokaal gaat beter

  Door: Robert-Jan03-08-2020
  Melanie19-10-2020

  Begin dit jaar een matras gekocht wat stevig zou moeten zijn. Eemaal een half jaar later lig ik al in een kuil. Contact opgenomen met de klantenservice om mijn klacht in te dienen en om geld terug te krijgen om een nieuw matras aan te schaffen. Vervolgens plannen zij een 'service afspraak' in en stonden ze ineens voor mijn deur met hetzelfde nieuwe matras. Wat totaal geen nut natuurlijk heeft, al ze eenmaal geluisterd hadden naar mijn klacht. Nu 5 maanden later ben ik nog steeds bezig om mijn geld terug te krijgen, omdat ik deze service ontzéttend slecht vind. Vervolgens weer contact opgenomen en maken ze wéér een serviceafspraak voor omruiling van het matras. (?!!?) Nu zit ik dus weer te wachten, omdat de klantenservice een herrinnering heeft gestuurd naar de desbetreffende afdeling die wij contact op moet nemen met mij. Echt waar wat een onzin, zeker geen aanrader!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  matrassen, bedden en boxsprings uitproberen!

  Wij waren in een filiaal van de Beddenreus en daar zijn wij heel goed geholpen

  We konden heel veel matrassen en bedden en boxsprings enzo uitproberen en zo kozen wij de fijnste.

  Personeel was ook erg vriendelijk enzo.

  Weet niet of we echt het allergoedkoopst uit zijn, misschien wel niet (vond het best duur eigenlijk), maar dat maakt ook niet zoveel uit als je een matras koopt toch, want je ligt er elke nacht op (dat is tenminste de bedoeling) en dan moet het goed zijn dus dan is service ook heel belangrijk

  Door: Valderie van Vleuten02-12-2015
  Mex van Sprakelaar25-05-2020

  Erg slechte service dit, nog noooiiit zo een slechte service meegemaakt!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goede adviezen en niet opdringerig

  Schreeuwerige winkel op het eerste gezicht, maar schijn bedriegt, want ze weten wel degelijk wat ze verkopen.

  In adviezen zijn ze keurig en duidelijk. En komen niet overdreven op winsbelust over. Dat hebben we wel zo ervaren bij andere beddenwinkels.

  BeddenReus is voor ons daarom een betrouwbare winkel gebleken en als we iets nodig hebben, gaan we direct daarheen.

  Door: Anneke Thoolen16-09-2016
  Mex25-05-2020

  Bij beddenreus is het geen 6 weken levertijd maar 6 MAANDEN!!!!! Teleurstellend!!!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bed

  Wat een goede service bij Beddenreus. Ons bed was kapot, 1 kant ging niet meer omhoog. Garantie was net een paar dagen voorbij. Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg een mailtje terug, dat ze langs zouden komen. Meteen een afspraak gemaakt en alles is kosteloos gemaakt. Super goede service! Nogmaals bedankt Beddenreus voor de super goede service!!

  Door: Manon17-12-2019
  JG Peter01-07-2020

  Zeer slechte service... koop hier niets... houden zich niet aan afspraken, zeggen terug te bellen doen dit niet. Al met al zou ik pas na 4 maanden het volledige bed hebben... .

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  12137409

  Ik ben vandaag bij filiaal bevestigt aan Cappelle a/d Ijssel geweest om en matras te kopen. Ik ben eerder geweest twee bedden gekocht met onderla. Kwam en medewerker naar mij toe om te helpen ik zij kijk naar en matras maten 190 90 cm een en matras voor onderla. Ik zij nog wij hebben nog in oktober 2021 twee bedden gekocht. Die medewrker van julie gaf mij niet normaal antwoord wij verkopen geen bed met onderla jij hebt was ergens anders gekocht. Geen klant vriendelijk heel aggrogant bijdehand opmerking ook nog naast andere klanten. Ik hadde geen zin om te discuseren ik heb de winkel verlaten met mijn vrouw effe later kwam twee klanten uit de winkel vroegten ook wat er aan de hand was uitgelegd hoe die vent ons behandelde ik ben later de reviews gelezen zijn nog mensen niet blij ik weet niet hoe hij heet was wel oud man. Ik heb verder geen zin in die filiaal of andere filialen van wege die vent ik hoop dat julie mij serieus nemen en iets doen tegen julie personeel. Alvast bedankt
  I.Cetin

  Door: I.cetin02-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  14-4-2020

  Besteld en geen reactie gehad op annuleren.

  Door: Rob de Boo15-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  goed advies

  Ik heb telefonisch geprobeerd om te vragen welke kussen goed zijn. Ik slaap al tijden slecht en dat komt volgens mij door de kussens die ik had. Advies was om de sleeptight 1500 te proberen. Omdat ze niet duur waren heb ik ze besteld en uitgeprobeerd. Sindsdien slaap ik een stuk beter. Dus dat is hier een vermelding waard.

  Door: Goossens19-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  uitverkoop

  wij hebben bij de beddenreus gekozen voor een goede aanbieding voor ons nieuwe bed in een uitverkoop.
  scheelde heel veel geld. we konden daardoor wel minder kiezen maar dat geeft niet als je veel korting krijgt. vonden wij.

  levering was gelukkig heel snel want het was op voorraad

  Door: Naud Bolhuis30-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Boxspring

  Boxspring gekocht beddereus ekkersrijt super tevreden goed advies door Ingrid en Perry
  Zeer vriendelijk en deskundig
  Eerst bij Beter Bed geweest
  Zaten met 3 personeelsleden te lunchen en namen nog niet te tijd om je te helpen zeer slechte ervaring geen aanrader

  Door: Frank Hoogers02-02-2019
  Peer15-02-2019

  Beter bed is dezelfde leveransier

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Gewoon top

  Ben hartstikke goed geholpen door Ingrid en overige personeel is ook heel vriendelijk.was bij beter bed geweest maar zijn heel onvriendelijk en geen goede service.dankje beddereus raad iedereen aan daar te halen gewoon top

  Door: Jolanda27-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Cosmosbed

  De prijzen reflecteren de kwaliteit van de service, nl zeer laag. Ik ben op het punt gekomen dat ik gewoon niet meer kan vertrouwen wat men belooft. Heb 3 x een bestelling via telefoon geplaatst en na de derde keer is het er doorgekomen. De levering van mn bed is al 3 keer uitgesteld. Te zielig om waar te zijn. Tip: koop aub ergens anders.

  Door: Rob02-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Matras

  Matras gekocht, helaas binnen korte tijd toplaag volledig losgelaten. Monteur geweest, niet matras besteld ivm garantie. Na weken wachten nieuwe matras geleverd. Helaas binnen vier maanden weer een kuil in de net nieuw geleverde matras. Helaas pech gehad, beddenreus wil hierbij niet meer helpen omdat garantie net is verlopen. Hier niet kopen!

  Door: Marjolein 27-03-2021
  Welk matras was dat dan31-03-2021

  welk matras was dat dan

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Bed, nachtkastje, hoeslaken, matras, moltons.

  Verkoper heeft 2 hoeslakens verkeerd besteld. We zouden 2 hoeslakens met split krijgen maar we kregen zonder split. Eentje was helaas al gewassen dus konden ze niet terugnemen (begrijpelijk). De andere zouden we moeten opsturen en hiervoor in de plaats zouden we 1 hoeslaken met split terugkrijgen. 3 weken later en een paar telefoontjes later nog niks. Nu moeten we dus extra bijbetalen voor dat ene hoeslaken met split omdat DE VERKOPER het artikel verkeerd besteld heeft..... En zitten we met een hoeslaken waar we niks mee kunnen... Slechte service!

  Door: Lobke26-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Matras

  NOOIT IETS KOPEN! HELE SLECHTE SERVICE
  Na 2 jaar matras doorgezakt en komt er na hele lange tijd eindelijk een monteur langs. Deze man geeft aan dat het matras 10% moet afwijken voor een afkeuring en dat dat ook daadwerkelijk zo is maar dat hij hem niet af durft te keuren omdat hij bang is voor zijn baas. Hij zou ook nog terugkoppeling geven over de garantie, dit is vervolgens weer niet gebeurd. Ik ben weer gaan bellen en heeft deze beste man doorgegeven dat er afwijking in zit van 1 cm (en niet de 1.5 cm die hij mij vertelde). Ik kan er een 2e monteur naar laten kijken maar dit kost mij 60 euro.. Daarnaast meten ze ook echt niet op een goede manier want het bed is in realiteit nog veel verder dan de 1.5 cm doorgezakt. Ondertussen ben ik 3 maanden verder en nog niet geholpen en met een heeeel slecht, en aan alle kanten doorgezakt, matras

  Door: Jolijn24-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  bed

  Beddenreus, wat een waardeloos kutketen. Door corona je bed niet kunnen ophalen. Vervolgens kan het weer, hebben ze de order geannuleerd en kan ik een nieuwe plaatsen om vervolgens weer 6-8 weken te wachten. Ik heb nog nooit een keten meegemaakt die zo ongelooflijk knullig te werk gaat. BAH

  Door: JG van s22-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Bed en beddengoed

  Bed wordt kapot geleverd. 2 maanden later nog niet vervangen.
  Beddengoed betaald en wordt nooit bezorgd. Track and trace code bestaat niet bij post nl.
  Mails worden niet beantwoord.
  Tefoon wordt na 30 minuten nog niet opgenomen. Je blijft in de wacht.
  Slechte service!

  Door: Saskia Offerman10-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  boxspring + matras

  Normaal ben ik niet van het schrijven en een slechte review maar hiermee probeer ik toekomstige klanten te behoeden voor de slechte service van Beddenreus.

  In november een nieuw bed+matras besteld. Deze zou 5 januari bezorgd worden. Eind december bericht dat de bezorging uitgesteld werd omdat het bed nog niet geleverd kon worden, prima dat kan gebeuren in coronatijd.

  De volgende bezorgdatum: 21 januari. Een dag van te voren netjes mijn oude bed naar de stort gebracht. Krijg ik een dag later 3,5 uur van te voren! te horen dat ze bezorging wederom niet door kan gaan. Het bed zou pas op zijn vroegst 15 februari geleverd kunnen worden. Ik moest dus 3,5 week zonder bed doorbrengen.. Ze komen alleen met excuses maar aan oplossingen word niet gewerkt. Alle winkels zijn dicht en staan vol met bedden, maar een leenbed geleverd krijgen, omdat ik door hun schuld nu bijna een maand zonder bed moet doorbrengen, was absoluut geen optie. Nu slaap ik noodgedwongen al die tijd bij andere mensen wat is deze tijd met de maatregelen en mijn wisselende avond/nachtdiensten absoluut geen pretje is.

  Een financiële compensatie voor alle ellende: €25 textielcheque... lachwekkend.

  Wilt u een bed kopen bij beddenreus? doe het niet...

  Door: evi05-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bed

  Begin oktober hebben wij een bed besteld bij Beddenreus. Aangezien wij in januari zouden verhuizen werd ons geadviseerd het bed in januari te laten leveren, dan zou hij altijd op tijd binnen zijn.
  Op advies van Beddenreus dus de levering op maandag 25 januari laten zetten.
  Op 18 januari krijg ik een mail met daarin de tekst: op maandag 25 januari komen wij uw bed leveren. Op 21 januari krijg ik een telefoontje dat het bed niet leverbaar is omdat de onderdelen er niet zijn...
  Met doorvragen aan de telefoon krijg ik steeds hetzelfde antwoord: 'door corona kunnen wij de spullen niet leveren en zijn de spullen niet op voorraad'.
  Ten eerste: waarom zijn spullen die in oktober zijn besteld eind januari niet op voorraad?
  Ten tweede: waarom wordt er een mail verzonden dat het bed onderweg is, terwijl dat dus duidelijk niet is.
  Ten derde: waarom wordt er op 21 januari gebeld dat het bed niet leverbaar is terwijl het bed op 25 januari binnen zou komen. Als het bed begin oktober besteld is dan lijkt het mij meer dan logisch dat wij hier eerder van op de hoogte worden gebracht.
  Prima als producten niet op voorraad zijn (ofja eigenlijk niet prima), maar laat het op zijn minst tijdig weten voordat mensen het oude bed al naar de stort hebben gebracht.
  Er wordt ook niet meegedacht aan oplossingen, het enige antwoord is: 'dat staat niet in de voorwaarden'.

  Tip: bestel nooit bij beddenreus.

  Door: Chantal24-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  matrassen

  Beste heer/mevrouw,

  Dit is toch echt de wereld op zijn kop.

  Vanaf 18 december heeft Beddenreus mij weken lang aangegeven dat de bestelling aan huis geleverd zou worden.
  Echter hoorde ik niets en heb ik enkele keren gebeld. “Het is erg druk maar de order wordt bij uw thuis bezorg’

  Vervolgens geeft u op 4 januari aan dat de bestelling pas vanaf 19 jan ter doorgaan kan vinden.
  Nogmaals vertrouw ik erop dat u dan zal leveren.
  U verzuimd wederom om mij op de hoogte te brengen hoe de levering vanaf die datum plaats kan vinden.
  Het filiaal geeft aan dit te willen oplossen maar klantenservice denkt daar anders over.
  De afgelopen anderhalve maand heb ik veel geduld opgebracht er van uitgaande dat Beddenreus met een oplossing komt, service gericht werkt en zal leveren.

  Niet ik ben in deze in gebreken bij annulering/wijziging van mijn bestelling maar Beddenreus als leverancier.
  Toon uw coulance, service gerichtheid en oplossend vermogen.
  Dat is wat ik doe met mijn bedrijven, klanten en leveranciers.

  Ik plaats een nieuwe bestelling die wel geleverd kan worden. Dit lieverd u geenszins verlies op.
  Indien u vervolgens overgaat tot in rekening brengen van annuleringskosten van de niet geleverde order zal ik dit zeker aan vechten.

  Het is aan u om uw onmacht om te leveren en niet na kunnen komen van gemaakte afspraken te erkennen en de eerdere bestelling te annuleren of de order te leveren.

  Door: Monique Custers21-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Rolmatras pocket comfort X2000

  Voor de mensen die bij beddenreus een bestelling willen doen, NIET doen. Ze naaien je erbij en als je tot een oplossing wil komen, geven ze je helemaal niets.

  28 november 2020 in de winkel een matras besteld. Deze zou 19 januari in de winkel worden geleverd. Toen het bekend werd dat er een lockdown kwam en de winkel dicht moest belde ik vrijwel meteen om te vragen hoe het zat met mijn bestelling. Toen goed geholpen door de medewerker en zij vertelde mij dat ie kosteloos geleverd zou worden maar dat ik op een belletje op de 19de van januari moest wachten. Gisteren op het belletje gewacht, niets... Dus vandaag bellen en waar het op neerkomt is dat ie in de winkel geleverd is, ze niets voor mij willen of kunnen doen. Heb gevraagd om het te annuleren en daarna een nieuwe te versturen, moet ik eerst annuleringskosten betalen. (Wat in totaal uitkomt op 95 euro) voor helemaal niets en daarna een duurdere matras moet kopen terwijl toen ik hem besteld had die flinke korting had. Ik heb wel eens eerder problemen gehad met bedrijven en we kwamen altijd tot een oplossing maar dit is totaal nieuw voor mij. Het is een schande dat je als klant zo behandeld word door een miljoenen bedrijf, je kan er als èèn persoon niets tegen doen. Dus bij deze nogmaals de waarschuwing:

  Koop hier NIET je producten, ga naar de concurrent. Laat je niet door Beddenreus gebruikt worden, ik voel mij namelijk echt bestolen door hen.

  Door: Erwin20-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Beddenreus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 91 ervaringen geplaatst over Beddenreus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beddenreus actief?

  Beddenreus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beddenreus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.