NederlandReview

    Ervaringen Beddenreus

    Op zoek naar ervaringen van anderen met woonwinkel Beddenreus? Hier kan je alles vinden wat je moet weten over beddenreus voordat je besteld bij deze woonwinkel gigant.

    Over BeddenREUS

    Beddenreus is een woonwinkel die zich richt op de verkoop van slaapkamer items. De online winkel Beddenreus.nl is ontstaan als toevoeging op de fysieke winkels die ze in meerdere plaatsen in Nederland hebben, maar met name in de randstad. BeddenREUS is overigens bezig om zijn naam te wijzigen naar Beddenreuz. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar ondertussen zijn er Beddenreuz winkels in Capelle aan de Ijssel, Duiven, Enschede, Leeuwarden, en Venray.

    Diensten

    BeddenREUS specialiseert zich in bedden. Van ledikanten tot boxsprings. Voor een gedetailleerd advies op maat kan je terecht in de winkels, maar tegenwoordig kan je ook online bestellen. Nadeel van online bestellen is natuurlijk wel dat je niet kan proefliggen. Als je echt op zoek bent naar een matras dat je goed helpt bij de nachtrust is het bezoeken van een fysieke winkel van BeddenREUS aan te raden. Naast bedden en matrassen is BeddenREUS een complete slaapwinkel en biedt het ook andere slaapkamer accessoires, zoals kledingkasten, nachtkastjes, dekbedden en kussens, en overig bedtextiel.
    BeddenREUS heeft regelmatig magazijnuitverkoop. Hier kan je voordelig je slag slaan op producten uit het afgelopen seizoen. Daarnaast heeft de woonwinkel ook een grote, afwisselende selectie producten in de aanbieding. Om de consument goed van dienst te kunnen zijn hanteert BeddenREUS de zogenaamde 5 zekerheden:
    - Aantrekkelijk en voordelig
    - Niet goed, geld terug
    - CBW erkend
    - Eerlijk en vakkundig advies
    - 5 jaar kwaliteitsgarantie

    Klachten

    BeddenREUS heeft een duidelijke procedure voor ruilen en retourneren, welke overzichtelijk is uitgelegd onder klantenservice op de website. Nadeel is wel dat zelfs voor bedden en dergelijke er geen proeftijd lijkt te zijn. Voor aankopen boven de €250 is er een niet goed, geld terug beleid van 30 dagen. Onduidelijk is of ook hiervoor de elders genoemde eis dat het niet gemonteerd mag zijn geldt.

    Meest voorkomende probleem met klanten van BeddenREUS lijkt levertijd en eventuele bezorgkosten. BeddenREUS misleidt klanten om in de winkel te kopen waarna er bijna €30 aan bezorgkosten wordt gerekend, terwijl er geen sprake is van bezorgkosten als er online besteld word. Eerlijk en vakkundig advies als één van de 5 zekerheden kan dus zeker in twijfel worden getrokken. Zoals verscheidene ervaringen aangeven zijn winkelmedewerkers in eerste instantie niet geheel eerlijk. Ook zijn er veel problemen met het op tijd leveren, alsmede het verplaatsen van de leverdatum om klanten tegemoet te komen.

    Op de website zelf heeft BeddenREUS een geïntegreerd beoordelingssysteem. De meeste beoordelingen hier zijn positief. Toch zijn er ook wat negatieve reviews die ook aangeven dat klantenservice en levertijden niet altijd goed zijn. BeddenREUS lijkt dus niet bang te zijn dit toe te geven. Overigens geeft bijna 90% op BeddenREUS.nl zelf een positieve waardering, dit doet dus de negatieve ervaringen teniet. Mocht je zelf een ervaring hebben met woonwinkel BeddenREUS, vergeet deze dan niet hier te delen.

    NederlandReview vertelt u precies hoe Nederland denkt over beddenreus. Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Kunt u rustig slapen na een aankoop? Lees het hier!

    Beddenreus
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

    4,4
    34% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,2
    Service
    rating
    3,6
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Matras top care bij beddenreus nijmegen

    Beddenreus Nijmegen een matras gekocht was normaal € 700 nu € 399.
    Mijn vraag: er heeft toch niet jan en alleman opgelegen? Nee zei de verkoopster Sylvia, deze matras hebben we over, is niets mee gebeurt!!
    Matras zat netjes verpakt in het plastic. Na thuiskomst haalden wij de matras uit het plastic en tot onze grote verbazing bleek de tijk ontzettend vuil en er zat een gat in. Gelijk naar de winkel gebeld want wij wilde van deze matras af. Volgens Sylvia moesten we de tijk maar wassen dan was het probleem opgelost en het gat???? Mochten per god gratis een 2e hands tijk komen ophalen, NIET NIEUW!! Hoofdkantoor benaderd maar tot nu toe niets gehoord ( vanaf 20.november 1019) zitten nu met een matras die gebruikt is en ook niet geschikt voor mijn elektrische verstelbaar bed, matras te dik, terwijl Sylvia aangaf dat het voor elk bed geschikt is. Zodra je hier in de winkel.iets hebt gekocht en betaald.dan besta je niet meer en zijn ze héél onvriendelijk!!!

    Door: Ellen 12-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    2 matrassen beddereus Duiven

    4 jaar geleden 2 matrassen gekocht voor samen 500 euro. Na1.5 jaar was het matras van mijn man aan het inzakken, bleek er een 1.5 meter lange ijzerdraad in te zitten ook wel een spanveer genoemd. Klantenservice gemaild en we konden toen terug naar het filaal, daar kregen we een nieuw matras. De NIEUWE BON IS UW GARANTIE BEWIJS! Wij vroegen toen of dat er nu weer 3 jaar garantie op de martas zat, ja hoor !! Gewoon 3 jaar.
    Nu net binnen 2 jaar weer klachten over het matras is Beddenreus niet thuis.
    Eerst werden wij beschuldigd door mevr de filaalmanager dat wij erop uit waren om voor mijn vrouw een nieuw matras te scoren?? Echt klantenservice! En ze konden niets doen, de garantie was voorbij.
    Daarna de klantenservice gebeld, duurde zeker 1 week voordat we antwoord kregen. Ze hadden het filiaal gebeld om het uit te zoeken hoe en wat. Conclusie wij hadden geen garantie meer op de matras!
    Echt schandalig hoe Beddereus met klachten omgaat, niet eens naar de matras wil kijken.
    We zijn 20 meter verder de IKEA ingelopen en hebben voordat het antwoord kwam van de Firma Beddereus nieuwe matrassen gekocht!
    Never, nooit meer dat wij nog een stap binnen zetten bij Beddereus Duiven.
    Nog een mail gestuurd naar de klantenservice over de gang van zaken, daarop was hun telefonische reactie SORRY!

    Door: Stap 05-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bed

    Wat een goede service bij Beddenreus. Ons bed was kapot, 1 kant ging niet meer omhoog. Garantie was net een paar dagen voorbij. Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg een mailtje terug, dat ze langs zouden komen. Meteen een afspraak gemaakt en alles is kosteloos gemaakt. Super goede service! Nogmaals bedankt Beddenreus voor de super goede service!!

    Door: Manon 17-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Boxspring

    Boxspring in de winkel gekocht. Vriendelijk behandeld, levering ook goed. Boxspring na 2 weken kapot, er bleek een ijzeren stang verbogen. Monteur komt, maar moet van mij horen wat er vervangen moet worden. Hij constateerde dat 1 matras erg slecht was (1 maand oud). Komt weer iemand anders om matras te vervangen. Toevallig zag ik gisteren dat de poten onder de rechterkant van het bed verkeerd om zijn geplaatst. Hoe simpel kan het zijn.. ik heb geen goede ervaring.

    Door: Moulin 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    Flamingo dekbedovertrek

    Afgelopen maandag heb ik een dekbedovertrek besteld waarvan gezegd werd dat het dinsdag geleverd zou worden. Omdat ik nog steeds geen track en tracecode ontvangen heb heb ik vandaag contact opgenomen en werd mij verteld dat ze niet weten wat er met mijn dekbed overtrek gaat gebeuren omdat het door een leverancier wordt geregeld. Het zou kunnen dat het binnenkort geleverd wordt maar de medewerker gaf aan dat het ook zomaar kan dat het in januari (!!)pas geleverd gaat worden. Ze kunnen en willen helemaal niets doen omdat het bij een externe leverancier ligt. De medewerker begreep wel dat ik het raar vind aangezien ik bij Beddenreus iets koop en het is niet zo kan zijn dat zij dan de verantwoordelijk bij een derde leggen, maar gaf ook meteen aan mij te willen ophangen omdat hij nog meer werk had/ het druk was vanwege blackfriday. Nog een keer teruggebeld en een andere medewerker was nog bereid een mailtje te sturen naar een interne afdeling die wellicht iets meer wist maar ook daarvan gaf ze aan dat het lang kan duren voordat er dan een antwoord terug zou komen. Zij nemen je geld aan en regelen verder helemaal niets meer. Nemen niet eens de moeite om achter mijn bij hen gekochte gekochte waar aan te gaan. Oftewel één groot fiasco en ik raad iedereen af daar ooit te kopen. Helaas heb ik deze reviews zelf pas te laat gelezen. Schandalig!!!!

    Door: Koster 29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    2 bedden

    Wij hebben 2 bedden gekocht bij beddenreus. Helaas zijn beide bedden van mij verschrikkelijk.
    Ik heb een 140 cm bed gekocht voor mijn zoontje van 4 jaar met de gedachten dat het langer mee kon, helaas!!! Die bed kraakte na een maand al zooo heftig dat hij er wakker van lag. Er kwam iemand van de service en heeft hem ingevet. 3 dagen ging het goed.. daarna was het weer hetzelfde verhaal. Nogmaals contact opgenomen met de klantenservice... leuke dame die erg aardig was en zei dat ze dat bed kwamen vervangen en naar de 2de bed zouden kijken waar de matras van doorgezakt is. (Dit gaat om een boxspring dat 1 van de duurste bedden was van de winkel).
    Na 2-3 weken niks meer gehoord te hebben heb ik vandaag 27 november weer contact opgenomen met de klantenservice.
    Mevrouw zei dat haar collega helaas geen notitie hwwft geplaatst vorig keer... dat betekend dat ze nu niet meer langs komen om onze bed te vervangen(zoals beloofd maar nogmaals langs komen om ernaar te kijken!!
    En dat pas op 20 december.
    Dus mijn kind moet nog 1 maand wakker liggen door zijn krakende bed en ik en mijn partner moeten het volhouden met onze ingezakte matras en onze rugklachten.

    In 1 woord omschreven VERSCHRIKKELIJK!!!

    Door: A 27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Matress

    WORST SERVICE EVER SEEN. NICOLE AT THE AMSTERDAM SOUTH SHOP, USELESS, AS EVERY OTHER PERSON WORKING THERE.. EVEN IKEA IS ABLE TO DO BETTER. USELESS PEOPLE USELESS CUSTOMARE LINE. USELESS EVERYTHING. TOTAL CRAP!

    Door: Ana Elena 27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Matrassen

    Wij gingen naar een beddenreus winkel en werden vriendelijk geholpen. Maar dat was het enige positieve. De matrassen die we gekocht hebben bleken toen ze thuis bezorgd waren na een half uur liggen al niet aan de wensen te voldoen. Na bellen met de klantenservice bleek dat ze niet aan terugbrengen of proefslapen doen. Ik wilde het een kans geven aangezien we ons spaargeld er aan hebben uitgegeven maar nu na een week wordt ik elke dag met rugpijn en veel spijt van onze aankoop wakker. Ik raad het sterk af om hier wat te kopen. Je kan die twee minuten liggen in de winkel niet beslissen of het goed ligt. Daar moet je echt voor kunnen proefslapen en dat doet Beddenreus niet!

    Door: Ester 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    2017

    Boxspring Morerro,

    Koop hier nooit! Ik heb in 2017 een bed gekocht en het bed kraakt als een malle. Enige wat ze doen na lang in de wacht als je belt is, weer een monteur sturen die vervolgens niks kan doen. Inmiddels ben ik nu 2 jaar bezig met deze klacht en er wordt doodleuk van't kastje naar de muur gestuurd. Ik bestel hier nooit meer en raadt iedereen Beddenreus af. Ik voel mij zo benadeeld door deze oplichters. Tijd voor Alberto Stegeman!!!

    Door: Mireille Van Raan 28-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Matrassen

    Te laat geleverd slecht matras! Veel last van mijn rug gekregen. Gebeld lange wachttijden gemaild maand later pas reactie en beddenreus kon niks betekenen. Ik koop hier nooit meer en ga maar opzoek naar een nieuw matras

    Door: Annemiek Moller 23-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    dekbedovertrek nooit ontvangen

    Op 22-09-2019 besteld en nooit geleverd.
    niemand kan mij vertellen waar mijn pakket is en wanneer het wordt geleverd. Krijg enkel vage en tegenstrijdige antwoorden zoals het is meegegeven aan de postbezorger, u ontvangt het waarschijnlijk deze week, we weten niet waar dit pakket is, we kunnen niets zien, want het wordt via de leverancier verstuurd. BESTEL HIER NIET

    Door: sana 22-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Chocomelk

    Lekkere chocomelk maar ik mocht er niet mee door de winkel lopen KUTZOOI

    Door: SHAINA 21-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Reno nachtkastjes

    Juni 2x nachtkastjes besteld. Op 7 aug opgehaald en inelkaar gezet. Ontbraken 3x handgrepen en 2x witte lades. Gebeld men gaat er achteraan en wordt teruggebeld. Na veel telefoontjes en mailtjes zou het vandaag geleverd worden. Gebeld door beddenreus dat de witte lades niet waren binnengekomen. De handgrepen zou men wel afleveren. Niemand gezien. Bellen naar de kl serv is een drama. Minimaal 40 min wachttijd. Mijn ervaring is erg negatief mbt dit bedrijf. Slecht voor je bloeddruk.

    Door: Warmenhoven 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Boxspring

    boxspring besteld, deze zou 1 oktober aankomen. niet gebeld geworden of bericht gekregen dat het bed 30oktober zou komen.
    dit is veranderd zonder ons door te geven.
    30 dagen wachten op een bed, oude bed al weggedaan ivm dat wij dachten dat 1 oktober ons nieuwe bed werd geleverd.
    gebelt naar beddenreus toen ineens hoorde we dat de levering verlengd is geworden hoofdkantoor geeft beddenreus heerlen de schuld, en beddenreus heerlen geeft hoofdkantoor de schuld.
    Nu dus maar voor zolang een tweedehands gekocht bed.
    Gebeld om ons tegenmoet te komen met korting. hier zouden ze ons voor terug bellen, naar een week hadden ze nog steeds niet terug gebeld. toen maar weer zelf naar beddenreus gebeld en aangegeven wat ze konden doen qua korting hier weer 2 dagen opgewacht ze moesten het hoofdkantoor bellen. vandaag werden we weer gebeld wel eindelijk eens uit hun zelf. We kregen geen korting ze konden ons tegenmoet komen met het uitzoeken van een matras overtrek die in de aanbieding is....
    geen woorden voor helaas hebben we al aanbetaald.
    totaal geen aanrader, komen afspraken niet naar, bedden levertijden kloppen niets van.
    onze vrienden hadden ook een bed besteld hier ook het zelfde verhaal bij!
    Slechte service!!!!!

    Door: Stefan 08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    2 deurs actiekast

    Wat een slechte zaak! Je bestelt een witte kast die dus beige blijkt te zijn. Vanwege het ontbreken internet genoodzaakt tel.contact gezocht, 64 minuten in de wacht gestaan. De laatste 35 minuten hoorde ik steeds dat ik de eerst wachtende was. Geen enkel excuus uit zichzelf gemaakt. De deur zou zo spoedig mogelijk opgehaald worden werd beloofd. helaas, na ruim een week staat deze nog steeds flink in de weg en moet hij nog een week staan. De eerste en de laatste keer met Beddenreus/ Beterbed gedaan. Wat een slechte service!!

    Door: Riet Wagter 13-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    een bed

    wat een slecht bedrijf...service van niets en houden zich ook niet aan afspraken.
    Ze zouden het bed na verlenging van datum leveren tussen 12 en 13 uur en een half uur van tevoren bellen.
    ze stonden terwijl we niet thuis waren om 10 uur aan de deur.
    en dan bel je is het ja bel de klantenservice maar en daar hang je een half uur in de wachtrij..
    wat een bedrijf ...is tot ze hier bedden van 2.10m hebben anders was ikea 100x beter.
    die komen de afspraken wel na en kwaliteit goed...

    Door: angie vincken 29-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Bed

    Beddenreus is een uiterst onbetrouwbare beddenwinkel.
    Men komt afleverdata niet na en - veel belangrijker - *meldt* het niet eens, zodat mensen in grote problemen komen als ze bijvoorbeeld een waterbed moeten laten verwijderen en dan wekenlang zonder bed komen te zitten.
    Als telefonisch contact al mogelijk is, wordt men onbeschoft behandeld en van enige service is geen sprake. Dit bedrijf kunt u beter mijden; dat voorkomt een hoop ergernis en frustratie
    Koop liever bij een GOEDE bedden zaak.

    Door: E. Wiering 20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bed Cosmos Antraciete

    Ik heb hier een bed gekocht. Maar ik ben zeer teleurgesteld. Bij het in elkaar zetten van het bed kreeg ik veel stress en verliep het heel moeizaam. Dit komt omdat zij een handleiding hebben gegeven met geen duidelijke uitleg. Als ik iets bij de Ikea koop krijg ik altijd een duidelijke handleiding mee, waardoor het proces soepel verloopt. Daarnaast zijn de poten van het bed niet goed. Er zitten geen gat om de poten te schroeven dus de poten zitten los van het bed. Dit kan gevaarlijk zijn in geval dat het bed iets opschuift. Hopelijk kan Beddenreus een betere handleiding maken voor haar bedden...

    Door: Kareesha Mohamed 15-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Boxspring

    Zeer slechte ervaring. Bij levering werden verkeerde indelen geleverd.
    Schroeven wat niet paste
    Geen juiste gaten in de box waar we hem in vast konden klikken
    Slechte service van het hoofd kantoor
    45 minuten in de wachtrij bij vraag over de planning
    Meerdere keren een datum telefonisch toegewezen gekregen, hierdoor vrij gevraagd. Puntje bij paaltje komen zij niet.

    Door: Sanne 14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    Stella onderschuifbed

    Wat n schijtbedrijf... We hebben op de site van beddenreus gekeken voor n onderschuifbed en gevonden. Omdat ik liever in de winkel koop ben ik naar de vestiging in Uden gereden omdat ik m daar wilde bekijken en ophalen. Omdat ze de producten niet allemaal in de winkel hadden heb ik de advertentie van internet aan haar laten zien... bestel die maar zegt ze komt alles goed! Wel heb ik alvast 1matras gekocht voor het bed. 1 voor in de onderschuifla. Na veel te lange tijd komt mijn bestelling binnen hebben ze alleen de onderschuifbedla geleverd. De doos al opengemaakt uiteraard dus ik bellen... half uur verder iemand aan de lijn die verteld mij doodleuk dat ik voor 220 euro alleen de la gekocht heb terwijl ze in de winkel me vertellen dat ik voor dat geld heel het bed heb. Ze verkopen me dr nog 2 matrassen bij van de verkeerde maat en vervolgens in de winkel weten ze van niks want hun internetsite en hun winkel horen ineens niet meer bij elkaar.. toen ik terug ging naar de winkel om de matrassen om te ruilen naar de goede maat kon dit niet meer omdat ik n maand te laat was omdat hun zo laat leveren. Ik zeg tegen haar dat zei de verkeerde maat heeft geleverd waarop ze me ook nog voor leugenaar uitmaakt. Kortom wil je genaaid worden ga naar beddenreus of beter bed

    Door: Van tilburg 07-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Beddenreus

    Uw beoordeling