Beddenreus

4.9

Bestellen

3.3

Service

4.9

Prijs

3.7

Levering

37.4%

Zou hier weer kopen

Beddenreus

Op zoek naar ervaringen van anderen met woonwinkel Beddenreus? Hier kan je alles vinden wat je moet weten over beddenreus voordat je besteld bij deze woonwinkel gigant.

Over BeddenREUS

Beddenreus is een woonwinkel die zich richt op de verkoop van slaapkamer items. De online winkel Beddenreus.nl is ontstaan als toevoeging op de fysieke winkels die ze in meerdere plaatsen in Nederland hebben, maar met name in de randstad. BeddenREUS is overigens bezig om zijn naam te wijzigen naar Beddenreuz. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar ondertussen zijn er Beddenreuz winkels in Capelle aan de Ijssel, Duiven, Enschede, Leeuwarden, en Venray.

Diensten

BeddenREUS specialiseert zich in bedden. Van ledikanten tot boxsprings. Voor een gedetailleerd advies op maat kan je terecht in de winkels, maar tegenwoordig kan je ook online bestellen. Nadeel van online bestellen is natuurlijk wel dat je niet kan proefliggen. Als je echt op zoek bent naar een matras dat je goed helpt bij de nachtrust is het bezoeken van een fysieke winkel van BeddenREUS aan te raden.  Naast bedden en matrassen is BeddenREUS een complete slaapwinkel en biedt het ook andere slaapkamer accessoires, zoals kledingkasten, nachtkastjes, dekbedden en kussens, en overig bedtextiel.
BeddenREUS heeft regelmatig magazijnuitverkoop. Hier kan je voordelig je slag slaan op producten uit het afgelopen seizoen. Daarnaast heeft de woonwinkel ook een grote, afwisselende selectie producten in de aanbieding. Om de consument goed van dienst te kunnen zijn hanteert BeddenREUS de zogenaamde 5 zekerheden:
-    Aantrekkelijk en voordelig
-    Niet goed, geld terug
-    CBW erkend
-    Eerlijk en vakkundig advies
-    5 jaar kwaliteitsgarantie

Klachten

BeddenREUS heeft een duidelijke procedure voor ruilen en retourneren, welke overzichtelijk is uitgelegd onder klantenservice op de website. Nadeel is wel dat zelfs voor bedden en dergelijke er geen proeftijd lijkt te zijn. Voor aankopen boven de €250 is er een niet goed, geld terug beleid van 30 dagen. Onduidelijk is of ook hiervoor de elders genoemde eis dat het niet gemonteerd mag zijn geldt.

Meest voorkomende probleem met klanten van BeddenREUS lijkt levertijd en eventuele bezorgkosten. BeddenREUS misleidt klanten om in de winkel te kopen waarna er bijna €30 aan bezorgkosten wordt gerekend, terwijl er geen sprake is van bezorgkosten als er online besteld word. Eerlijk en vakkundig advies als één van de 5 zekerheden kan dus zeker in twijfel worden getrokken. Zoals verscheidene ervaringen aangeven zijn winkelmedewerkers in eerste instantie niet geheel eerlijk. Ook zijn er veel problemen met het op tijd leveren, alsmede het verplaatsen van de leverdatum om klanten tegemoet te komen.

Op de website zelf heeft BeddenREUS een geïntegreerd beoordelingssysteem. De meeste beoordelingen hier zijn positief. Toch zijn er ook wat negatieve reviews die ook aangeven dat klantenservice en levertijden niet altijd goed zijn. BeddenREUS lijkt dus niet bang te zijn dit toe te geven. Overigens geeft bijna 90% op BeddenREUS.nl zelf een positieve waardering, dit doet dus de negatieve ervaringen teniet. Mocht je zelf een ervaring hebben met woonwinkel BeddenREUS, vergeet deze dan niet hier te delen.


NederlandReview vertelt u precies hoe Nederland denkt over beddenreus. Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Kunt u rustig slapen na een aankoop? Lees het hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (123)

Compleet boxspring

Ik heb dus een complete boxspring besteld die is netjes bezorgd maar zonder topmatras gebeld of ik het ergens in een winkel kon halen dat was niet mogelijk dus ik leg al anderhalve week op de bank omdat ik niet op mijn bed kan slapen omdat alle springveren in mijn rug prikken. Gevraagd of er een compromis gesloten kon worden nou dat kan allemaal niet dus ik vind het een hele slechte zaak dat je zo behandeld wordt.

M

Maria

19-02-2024

0

Bed gekocht, garantie belofte komen ze niet na

Op de deur en website van de Beddenreus staat groot '5 jaar kwaliteitsgarantie'. Dit blijkt onzin. Matrassen hebben zoveel jaar garantie als er op staat. Textiel maar 1 jaar (staat vermeld op de website). Andere producten, zoals bedden maar 2 jaar. Hier komen we achter nadat ons bed na 3 jaar uit elkaar valt. Ze komen hiermee hun 'zekerheid' dus zeker niet na.

J

Jochem

06-02-2024

0

Boxspring

Vandaag dan eindelijk na lang wachten is nu dan mijn boxspring geleverd. Goeie service en vriendelijke bezorgers. Hebben mijn boxspring netjes boven op de slaapkamer gemonteerd.

P

Patricia Vontenie

02-10-2023

0

Kwamen voor de aankoop van een matras

We kwamen hier voor de aankoop van een nieuw matras van 1.60 x 2 m. De verkoper was totaal niet geïnteresseerd en bleef vrolijk doorgaan met zijn privégesprek. Uiteindelijk was hij klaar en had hij zowaar tijd voor ons. We hadden inmiddels al een type matras uitgezocht. vervolgens informeerden we naar de acties. 1 plus 1 gratis was het antwoord . Wij hebben geen behoefte aan een tweede matras van deze afmeting. De vorige keer dat wij bij deze zaak waren was er een vergelijkbare actie. Toen kochten we een matras van 1,80 x 2 meter. omdat wij daar toen ook geen behoefte aan hadden, bood de verkoper ons een korting aan. Deze niet, deze maakte ons op een onbeschofte manier duidelijk dat we dan maar 2 matrassen van 0,8 x 2 m moesten nemen. Ons omgedraaid en de zaak uitgelopen. Hier zien ze ons nooit meer terug. Overigens was de ervaring bij het naast gelegen zusterbedrijf Beter Bed niet veel beter.

23-09-2023

0

Matras

"Niet goed slapen, geld terug" slogan waarmee geadverteerd wordt is consumentenbedrog. Beweren op hun site een passende oplossing te zoeken als een product niet bevalt, maar de oplossing van de klantenservice is simpelweg: "pech gehad." Met andere woorden: koop nooit iets bij beddenreus!

S

S. Janssen

07-08-2023

0

In de winkel goede service. Matras binnen, maar na 1 x slapen blijkt het echt te hard. Gebeld met de winkel: retourneren mag niet ook al is er in 2019 een uitspraak geweest vh hooggerechtshof dat herroepingsrecht ook voor matrassen telt. Daarbij werd ook nog vermeld dat we de eerste 48 uur NIET op het matras hadden mogen slapen, dat hoorde we toen pas voor het eerst. In de winkel noch bij bezorging erbij vermeld.

S

Sam

06-08-2023

0

matras

Na 8 weken geen levering. Twee weken dagelijks gebeld waar het matras is. Elke dag een ander excuse. Dan krijg je je geld terug. dus niet. Al drie dagen een ander excuse. Leveren ho maar, praatjes voor tien.

Y

Y. Hibbeler

05-07-2023

0

Complete elektrische boxspring met bijbehorende nachtkastjes

Hallo lieve mensen allemaal ik zit net diverse revieuws te lezen van mensen die allemaal een, of meerdere artikelen gekocht hebben bij de Beddenreus. Ook wij hebben bij de Beddenreus een compleet elektrische boxspring met bijbehorende nachtkastjes gekocht. Toen wij ons bed kochten, werden wij door een zeer vriendelijke mevrouw geholpen, die alle tijd voor ons nam, én een heel goed en fijn advies gaf. Het valt mij op dat er zoveel boze negatieve reacties geplaatst zijn over de Beddenreus, terwijl wij echt hele goede ervaringen hebben met zowel De Beddenreus als het ingehuurde vervoersbedrijf Asd, die ook naar volle tevredenheid alles gemonteerd hebben !! Deze monteurs waren erg vriendelijk en meedenkend. Helaas ontbraken bij levering het beslag en schroeven, om het bed te monteren. De monteurs hebben hun uiterste best gedaan bovenstaande zo goed en snel mogelijk op te lossen, daar wij al op leeftijd zijn, en ernstige rugklachten hebben. Vervolgens heeft dan ook een spoedkoerier vanuit Uden de benodigde spulletjes enkele uren nadien gebracht, en kon ons bed alsnog gemonteerd worden ! Nogmaals wij zijn heel erg blij, en zeer tevreden over onze aankoop, en zeker ook over hoe de Beddenreus én vervoersbedrijf Asd alles zo goed en snel voor ons opgelost hebben ! Nogmaals heel erg bedankt voor jullie goede zorgen, en de fijne service ! Zo zien we maar weer lieve mensen, dat het heus altijd geen negatieve reacties hoeven te zijn !!

M

Marion Hogendoorn

19-11-2022

0

https://nederlandreview.nl/online-shoppen/beddenreus-beoordelingen-ervaring-reviews?page=2#create-review-form

Goed geholpen in Apeldoorn! Zeer behulpzaam en goed en snel geregeld. Leveren aan huis duurdewel lang maar hebben een zeer goede tussenoplossing gezocht wardoor ik binnen 1 week matrassen al kon ophalen. Ik kan alle negatieve berichten hier niet plaatsen.

R

R Vos

16-09-2022

0

Maxi-Pocket matras

Enige tijd geleden een Maxi-Pocket matras gekocht, kreeg daarbij een kussen cadeau. Vanaf de eerste nacht prima geslapen. Ik werd goed geholpen in de winkel in Culemborg en ben uiterst tevreden.

I

Ineke Rink-Geurts

30-07-2022

0

Compleete slaapkamer

-20 sterren was passender geweest. Mensen koop hier nooit maar dan ook nooit wat!! Levering na 7 weken.. volledige slaapkamer. - kleding kast waterschade. - geen montage op de andere spullen - chauffeur komt alleen dus zelf alles moeten tillen - klantenservice geen service je krijgt niks zeggende voor je maakte antwoorden. - email je krijgt alleen automatische antwoorden Je komt er gewoon niet doorheen - commode kast. Deurtje beschadigt - poten commode kast zaten er niet bij. Nalevering na nog een keer 7!!!! Weken. - roedes + planken passen niet in de kleding kast - vervanging deurtje commode zat er niet bij. - omlijstingkleding kast. Gebroken. 3 keer raden... weer niet gehoord niet gezien. 14 weken verder en heb nog geen volledige kamer en kan nog steeds mijn kleding niet kwijt. Deze toko is nog slechter dan slecht voor hun klanten.!!!

I

Iris

28-07-2022

0

Bedden

Wat een slechte kwaliteit! We hebben twee kingsize bedden gekocht. Goedkope stof, zo bleek al snel. Ook liet de stof al vrij snel los.

L

Leon

28-06-2022

0

Bed/ kledingkast/2nachtkastjes/commodekast/2 lattenbodems

- bezorger kwam te laat - bezorger kwam alleen waardoor wij de spullen boven moesten sjouwen - de kledingkast had flinke waterschade want er zat een lek in de bus - montage niet volledig - zou volgende dag terug komen om montage af te maken maar niet gekomen - klanten service geven standaard niks zeggende antwoorden - nergens kan je in gesprek over je klacht alleen via de mail waar je dus automatische berichten terug krijgt meer niet - poten commodekast niet geleverd. - deur commode kast beschadigt. - nieuwe levertijd WEER 7 weken.. 0 reactie 0 overleg 0 klantvriendelijkheid Ik adviseer nooit maar dan ook nooit hier te kopen

I

Iris

08-06-2022

0

Matrassen

2 matrassen gekocht voor de camping bij de beddenreus in Eindhoven, super vriendelijk personeel. Echter werd er maar 1 geleverd de andere waren ze vergeten en stond gewoon(zoals ze zeiden) in onze woonplaats. Na 4 weken niet naar de camping te kunnen gaan omdat we geen tweede matras hadden en heel veel mailtjes verder eindelijk het matras geleverd. Krijg je een goedmaak bon en reageren ze vervolgens niet meer op de mails. Erg veel frustraties ook niet naar behoren te woord gestaan en van het kastje naar de muur gestuurd. Dit is voor ons ECHT DE LAATSTE KEER DAT WE BIJ BEDDENREUS GELD HEBBEN UITGEGEVEN. Wat ons telefonisch beloofd was werd is niks van terecht gekomen.

F

Fam Bel

30-05-2022

0

BOXSPRING Elektrische bediening

Met veel plezier enige jaren geslapen op de BOXSPRING. NU ineens een probleem........ Klap in bed Kunststof deel afgebroken onder bed bij Motorbediening. Gebeld via Klantenservice Beddenreus klacht uiteengezet....... dat we dit graag gerepareerd willen hebben (TEGEN BETALING). Netjes te woord gestaan maar dan: HEEFT U GEEN GARANTIE DAN IS ER GEEN SERVICE MEER!!!!!!!!! Dit betekent dus dat we na 3 tot 5 jaar een compleet nieuw bed moeten kopen. Dit staat natuurlijk nergens omschreven in de bepalingen. DUS ONS ADVIES KOOP DAAR GEEN BED WANT DAN KUN JE NA EEN DEFECT buiten de garantietermijn de PORTEMONEE WEER TREKKEN. Te treurig voor woorden!!!!!!

F

Fam. R.W.J.Ooms

04-05-2022

0

Boxspring, topper en kussens

Men zou bellen voordat alles geleverd wordt. Ik ben de hele dag thuis geweest

B

Bram

02-05-2022

0

BED NOVEL 160X200

Het bed mist verschillende onderdelen en is ook kapot Nooit meer! Net verhuisd van Denemarken naar Nederland, vond een bed op Beddenreus en besloot het eens te proberen in plaats van voor de veilige optie van IKEA te gaan. Wat een nachtmerrie! 1) Bed doet er 17 dagen over om aan te komen, geweldig. Wie heeft er een bed nodig als je verhuist? 2) Bed komt aan zonder doos met poten. Neem contact op met de klantenservice en krijg te horen dat ik gewoon moet wachten, dat het ze spijt en dat de doos met poten per post zal worden opgestuurd. Vriendelijk verzocht om dit af te wachten. Geweldig, nog meer wachten en zonder bed zitten. 3) We proberen in ieder geval het bed in elkaar te zetten zodat als de poten arriveren we eindelijk op een bed kunnen slapen. Maar verrassing, verrassing, het bed mist 8 schroeven dus zelfs dat lukt niet. Ook is een van de metalen schroefgaten kapot en draait de schroef gewoon rond binnenin. Teleurgesteld en boos. Nooit meer Beddenreus, nooit meer. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

M

Mara

22-04-2022

0

2 x topcare matras

In 2020 twee topcare matrassen gekocht. 1 x medium voor mijn vrouw en 1 x stevig voor mij. Dit was overwogen op ons gewichtsverschil. Ons gewicht viel ruim binnen de range welke prachtig omschreven staat in de winkel. Proefgelegen, en aangeschaft. Nu anderhalf jaar later is mijn stevige matras ZACHTER dan het mediummatras van mijn vrouw. Winkel pakt klacht niet op, je moet naar de klantenservice bellen, prima. Gebeld, nog een keer gebeld en er komt over 3 weken iemand langs. Service meneer legt matras op de grond na mijn klacht aangehoord te hebben, loop naar z’n bus, heeft een stuk gereedschap zegt hij, haalt lange vierkant aluminium kokerprofiel, legt m op mijn matras . Hij is recht kijk maar geen kuil, keurig. Maar meneer moet u niet even voelen? Ze worden eenmaal zachter, verkoopster niet gemeld? dat had ze wel mogen doen zegt hij. Waar is je gereedschap om de hardheid te testen vroeg ik na m gewezen te heen op z’n amateuristisch gereedschap. De meting kunnen we niet doen , en we hebben dat gereedschap helaas niet. Kortom, dit is wijzen naar elkaar, ik heb een veel te zacht matras inmiddels. Mensen denk na voordat u hier koopt.

A

Arno

08-04-2022

0

KS ORTHOFLEX II EXTRA FIRM 060X050X014

Ik raad niemand aan om hier iets te bestellen. Maandag 07-02-22 in de winkel een kussen besteld met de vermelding dat het 08-02-22 verzonden zal worden met een track en trace op de mail. Het is inmiddels 11-02-22 en nog steeds is er niks verzonden. Contact opgenomen met de winkel en zij hebben het inmiddels wel op voorraad, maar dat ze het niet kunnen meegeven omdat anders de andere misschien bezorgd zal worden. Advies was om contact op te nemen met de klantenservice. Dat heb ik gedaan en die kunnen ook niks doen en gaven het advies om contact op te nemen met de winkel. Service in de winkel is oke, maar daarna belachelijk.

N

Naso

11-02-2022

0

Electrische boxspring

Zeer slechte klantenservice en kwaliteit,op het moment van aankoop willen ze a.lles voor je doen ,maar als er iets defect is zijn ze niet thuis ,eens maar nooit meer

L

L.Schijffers

25-01-2022

0