NederlandReview

    Ervaringen Beddenreus

    Op zoek naar ervaringen van anderen met woonwinkel Beddenreus? Hier kan je alles vinden wat je moet weten over beddenreus voordat je besteld bij deze woonwinkel gigant.

    Over BeddenREUS

    Beddenreus is een woonwinkel die zich richt op de verkoop van slaapkamer items. De online winkel Beddenreus.nl is ontstaan als toevoeging op de fysieke winkels die ze in meerdere plaatsen in Nederland hebben, maar met name in de randstad. BeddenREUS is overigens bezig om zijn naam te wijzigen naar Beddenreuz. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar ondertussen zijn er Beddenreuz winkels in Capelle aan de Ijssel, Duiven, Enschede, Leeuwarden, en Venray.

    BeddenREUS Woonboulevard Heerlen

    Diensten

    BeddenREUS specialiseert zich in bedden. Van ledikanten tot boxsprings. Voor een gedetailleerd advies op maat kan je terecht in de winkels, maar tegenwoordig kan je ook online bestellen. Nadeel van online bestellen is natuurlijk wel dat je niet kan proefliggen. Als je echt op zoek bent naar een matras dat je goed helpt bij de nachtrust is het bezoeken van een fysieke winkel van BeddenREUS aan te raden. Naast bedden en matrassen is BeddenREUS een complete slaapwinkel en biedt het ook andere slaapkamer accessoires, zoals kledingkasten, nachtkastjes, dekbedden en kussens, en overig bedtextiel.
    BeddenREUS heeft regelmatig magazijnuitverkoop. Hier kan je voordelig je slag slaan op producten uit het afgelopen seizoen. Daarnaast heeft de woonwinkel ook een grote, afwisselende selectie producten in de aanbieding. Om de consument goed van dienst te kunnen zijn hanteert BeddenREUS de zogenaamde 5 zekerheden:
    - Aantrekkelijk en voordelig
    - Niet goed, geld terug
    - CBW erkend
    - Eerlijk en vakkundig advies
    - 5 jaar kwaliteitsgarantie

    Klachten

    BeddenREUS heeft een duidelijke procedure voor ruilen en retourneren, welke overzichtelijk is uitgelegd onder klantenservice op de website. Nadeel is wel dat zelfs voor bedden en dergelijke er geen proeftijd lijkt te zijn. Voor aankopen boven de €250 is er een niet goed, geld terug beleid van 30 dagen. Onduidelijk is of ook hiervoor de elders genoemde eis dat het niet gemonteerd mag zijn geldt.

    Meest voorkomende probleem met klanten van BeddenREUS lijkt levertijd en eventuele bezorgkosten. BeddenREUS misleidt klanten om in de winkel te kopen waarna er bijna €30 aan bezorgkosten wordt gerekend, terwijl er geen sprake is van bezorgkosten als er online besteld word. Eerlijk en vakkundig advies als één van de 5 zekerheden kan dus zeker in twijfel worden getrokken. Zoals verscheidene ervaringen aangeven zijn winkelmedewerkers in eerste instantie niet geheel eerlijk. Ook zijn er veel problemen met het op tijd leveren, alsmede het verplaatsen van de leverdatum om klanten tegemoet te komen.

    Op de website zelf heeft BeddenREUS een geïntegreerd beoordelingssysteem. De meeste beoordelingen hier zijn positief. Toch zijn er ook wat negatieve reviews die ook aangeven dat klantenservice en levertijden niet altijd goed zijn. BeddenREUS lijkt dus niet bang te zijn dit toe te geven. Overigens geeft bijna 90% op BeddenREUS.nl zelf een positieve waardering, dit doet dus de negatieve ervaringen teniet. Mocht je zelf een ervaring hebben met woonwinkel BeddenREUS, vergeet deze dan niet hier te delen.

    NederlandReview vertelt u precies hoe Nederland denkt over beddenreus. Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Kunt u rustig slapen na een aankoop? Lees het hier!

    Beddenreus
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (98)

    4
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Beddenreus

    Uw beoordeling

    2 complete bedden en toebehoren

    We zijn in Hoorn enorm goed geholpen (aanrader) en hebben onze bestelling hier tijdens ons bezoek direct geplaatst.
    Na enkele dagen belde het hoofdkantoor dat ons bed niet meer leverbaar was en of we de complete order of enkel het bed wilden annuleren. Wij wilden dan alleen het bed (1 artikel van de 7 artikelen) annuleren maar het hoofdkantoor had alles geannuleerd. Bij navraag bij filiaal in Hoorn was hun niets bekend van annuleren en deze wijziging van assortiment. Hierna heeft het hoofdkantoor de bestelling (exclusief bed) weer in orde gemaakt, zonder excuus of huidige betere actie toe te passen (als vriendelijk gebaar na het ongemak). Nadat we ergens anders een vervangend bed hadden besteld belde het hoofdkantoor ons op dat hun bed toch leverbaar was. Al met al een hoop gekluns en zeer slechte service bij het hoofdkantoor. Lokaal gaat beter

    Door: Robert-Jan03-08-2020
    Melanie19-10-2020

    Begin dit jaar een matras gekocht wat stevig zou moeten zijn. Eemaal een half jaar later lig ik al in een kuil. Contact opgenomen met de klantenservice om mijn klacht in te dienen en om geld terug te krijgen om een nieuw matras aan te schaffen. Vervolgens plannen zij een 'service afspraak' in en stonden ze ineens voor mijn deur met hetzelfde nieuwe matras. Wat totaal geen nut natuurlijk heeft, al ze eenmaal geluisterd hadden naar mijn klacht. Nu 5 maanden later ben ik nog steeds bezig om mijn geld terug te krijgen, omdat ik deze service ontzéttend slecht vind. Vervolgens weer contact opgenomen en maken ze wéér een serviceafspraak voor omruiling van het matras. (?!!?) Nu zit ik dus weer te wachten, omdat de klantenservice een herrinnering heeft gestuurd naar de desbetreffende afdeling die wij contact op moet nemen met mij. Echt waar wat een onzin, zeker geen aanrader!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    matrassen, bedden en boxsprings uitproberen!

    Wij waren in een filiaal van de Beddenreus en daar zijn wij heel goed geholpen

    We konden heel veel matrassen en bedden en boxsprings enzo uitproberen en zo kozen wij de fijnste.

    Personeel was ook erg vriendelijk enzo.

    Weet niet of we echt het allergoedkoopst uit zijn, misschien wel niet (vond het best duur eigenlijk), maar dat maakt ook niet zoveel uit als je een matras koopt toch, want je ligt er elke nacht op (dat is tenminste de bedoeling) en dan moet het goed zijn dus dan is service ook heel belangrijk

    Door: Valderie van Vleuten02-12-2015
    Mex van Sprakelaar25-05-2020

    Erg slechte service dit, nog noooiiit zo een slechte service meegemaakt!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goede adviezen en niet opdringerig

    Schreeuwerige winkel op het eerste gezicht, maar schijn bedriegt, want ze weten wel degelijk wat ze verkopen.

    In adviezen zijn ze keurig en duidelijk. En komen niet overdreven op winsbelust over. Dat hebben we wel zo ervaren bij andere beddenwinkels.

    BeddenReus is voor ons daarom een betrouwbare winkel gebleken en als we iets nodig hebben, gaan we direct daarheen.

    Door: Anneke Thoolen16-09-2016
    Mex25-05-2020

    Bij beddenreus is het geen 6 weken levertijd maar 6 MAANDEN!!!!! Teleurstellend!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bed

    Wat een goede service bij Beddenreus. Ons bed was kapot, 1 kant ging niet meer omhoog. Garantie was net een paar dagen voorbij. Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg een mailtje terug, dat ze langs zouden komen. Meteen een afspraak gemaakt en alles is kosteloos gemaakt. Super goede service! Nogmaals bedankt Beddenreus voor de super goede service!!

    Door: Manon17-12-2019
    JG Peter01-07-2020

    Zeer slechte service... koop hier niets... houden zich niet aan afspraken, zeggen terug te bellen doen dit niet. Al met al zou ik pas na 4 maanden het volledige bed hebben... .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    boxspring

    Beddenreus zal nooit weer een bed moeten verkopen! 2 jaar en 3 maand geleden een boxspring gekocht bij beddenreus ter waarde van bijna €1500. De matrassen beginnen nu enorm door te hangen in het midden samen met de topper. Na telefonisch contact gehad te hebben met de klantenservice ( wat trouwens een ramp is ) werd er besloten om een monteur langs te sturen. Deze grapjas vertelde mij dat ik verkeerd sliep waardoor ik teveel in het midden lig en daardoor de matrassen slijten, op mijn vraag hoe ik anders moet gaan slapen als er in het midden een grote kuil zit en ik dus hierdoor daar na toe rol, kon de monteur mij geen zinnig antwoord geven. Tevens vertelde de monteur mij dat mijn garantie periode van 2 jaar verlopen was (waarom stuurt beddenreus dan een monteur langs?) Vermeld op hun eigen garantie voorwaarden staat letterlijk "Het geleverde product moet de eigenschappen bezitten die de afnemer op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten". In mijn ogen mag ik na 2 jaar nog niet verwachten dat mijn bed versleten is. De enige tegemoetkoming die Beddenreus mij kan doen is €38.72 voor de topper en €64,54 voor de matrassen, uiteraard mag Beddenreus er vanuit gaan dat ik dit wereldbedrag niet ga uitgeven bij zo'n waardeloze zaak! Mooie praatjes bij verkoop maar staan voor hun product doen ze niet bij Beddenreus, dus mensen koop hier a.u.b nooit een bed!!

    Door: thomas muntinga17-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boxspring

    1 persoons elektrische boxspring besteld.
    Box spring gekregen zonder electrische bediening.

    Probeer dit maar eens omgeruild te krijgen.

    Na het zoveelste telefoontje was het antwoord Neen,

    Kasten besteld beschadigd en de verkeerde.

    Na weken de goeie gekregen.
    Zeer slechte service.
    En dan druk ik me nog netjes uit

    Door: J Corbeij07-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    goed advies

    Ik heb telefonisch geprobeerd om te vragen welke kussen goed zijn. Ik slaap al tijden slecht en dat komt volgens mij door de kussens die ik had. Advies was om de sleeptight 1500 te proberen. Omdat ze niet duur waren heb ik ze besteld en uitgeprobeerd. Sindsdien slaap ik een stuk beter. Dus dat is hier een vermelding waard.

    Door: Goossens19-12-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    uitverkoop

    wij hebben bij de beddenreus gekozen voor een goede aanbieding voor ons nieuwe bed in een uitverkoop.
    scheelde heel veel geld. we konden daardoor wel minder kiezen maar dat geeft niet als je veel korting krijgt. vonden wij.

    levering was gelukkig heel snel want het was op voorraad

    Door: Naud Bolhuis30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Boxspring

    Boxspring gekocht beddereus ekkersrijt super tevreden goed advies door Ingrid en Perry
    Zeer vriendelijk en deskundig
    Eerst bij Beter Bed geweest
    Zaten met 3 personeelsleden te lunchen en namen nog niet te tijd om je te helpen zeer slechte ervaring geen aanrader

    Door: Frank Hoogers02-02-2019
    Peer15-02-2019

    Beter bed is dezelfde leveransier

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Gewoon top

    Ben hartstikke goed geholpen door Ingrid en overige personeel is ook heel vriendelijk.was bij beter bed geweest maar zijn heel onvriendelijk en geen goede service.dankje beddereus raad iedereen aan daar te halen gewoon top

    Door: Jolanda27-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    topper

    Slechte service. Meerdere keren gebeld over mijn bestelling.
    Telkens een nette klantenservice medewerker aan de lijn die een keurige script opleest. Helaas geen concrete antwoorden gegeven en ondertussen geen idee wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen of de ordestatus kan inzien.

    Door: do02-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Boxspring met opbergruimte

    Wij kochten voor het eerst een boxspring bij de Beddenreus in Hoorn. Niet wetende dat er naast de topper ook matrassen op moesten. De verkoopster heeft ons hier ook niet op gewezen en Wij dachten dus een compleet bed gekocht te hebben. Bij de levering vroeg 1 van de bezorgers die het bed ook kwamen monteren waar de matrassen waren die hier op kwamen. Die waren er dus niet! Eenmaal terug bij de beddenreus om verhaal te halen werd er gezegd dat het matras bij de vering in zit. Wat er op neer komt dat je het matras niet kunt vervangen maar dan een geheel nieuw bed moet kopen. Wij waren het hier niet mee eens en gaven aan dat we dan het bed wilden retourneren. Wat blijkt....(lettertjes onderaan de aankoopbon waar niet op gewezen is wederom) 50 % retourkosten. Dus de helft van je geld kwijt. We mochten bij gods gratie 2 matrassen er bij kopen met 15 % korting. De filiaalmanager van Hoorn nam niet eens de moeite om van achter haar tafeltje naar ons toe te komen en zei meerdere keren in ga niet met u indiscussie want we komen er toch niet uit. De aanschaf van 2 matrassen was goedkoper dan de helft van ons geld kwijt zijn. Je wordt dus met de rug tegen de muur gezet en de service is waardeloos. Nooit maar dan ook nooit meer koop ik daar iets! Wijze les....

    Door: Julitta Schepers27-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Matrassen

    3 Matrassen gekocht in Enschede. Van één matras hebben we zelf niet de juiste maat besteld. Ik bel op de dag van bezorgen hoe ik dit het best kan oplossen. Advies, desbetreffende matras weigeren. Deze wordt ongeopend weer meegenomen. Ik zou alles gewoon betalen. Bedrag zou later worden terug gestort. Ik vraag of ik meteen de juiste maat kan bestellen. Mij wordt geadviseerd online een nieuwe te bestellen. Na enkele weken gebeld wanneer de terugbetaling wordt gedaan. Beloofd dat dit komt. Later nog 2 maal gebeld. Ik zou terug gebeld worden. Niet dus. Weer gebeld. Nu verteld deze dame dat ik maar recht heb om de helft van het betaalde bedrag terug te krijgen. Heb dit online nergens terug kunnen vinden. Overleg was niet mogelijk. Ik ben zeer ontevreden over de afhandeling.

    Door: Rineke19-08-2021
    Rineke19-08-2021

    Er staat dat ik hier weer zou kopen. Dit is niet juist!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    boxspring

    Zeer slechte communicatie.
    Levering paar dagen voor de datum uitgesteld naar 3 weken later.
    Geprobeerd te verzetten echter enige datum in de komende maanden die mogelijk was.
    Vanwege mijn werk afgesproken dat ze na 2 uur zouden komen leveren.
    Staan echter op de dag van levering 2 uur te vroeg voor een (uiteraard dichte) deur.
    Zeer slechte bejegening en geen hulp vanuit de klantenservice.
    Het enige was is geregeld was een nieuwe leverdatum 2 maanden later.
    Ronduit belachelijk. BESTEL HIER NOOIT!!!!

    Door: Jantine 13-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    topdek

    Opzettelijk liegen en bedriegen en Chinese kwaliteit

    In één woord ........OPLICHTERS !!!!!

    Door: Ronald Schoonderwoerd03-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    12137409

    Ik ben vandaag bij filiaal bevestigt aan Cappelle a/d Ijssel geweest om en matras te kopen. Ik ben eerder geweest twee bedden gekocht met onderla. Kwam en medewerker naar mij toe om te helpen ik zij kijk naar en matras maten 190 90 cm een en matras voor onderla. Ik zij nog wij hebben nog in oktober 2021 twee bedden gekocht. Die medewrker van julie gaf mij niet normaal antwoord wij verkopen geen bed met onderla jij hebt was ergens anders gekocht. Geen klant vriendelijk heel aggrogant bijdehand opmerking ook nog naast andere klanten. Ik hadde geen zin om te discuseren ik heb de winkel verlaten met mijn vrouw effe later kwam twee klanten uit de winkel vroegten ook wat er aan de hand was uitgelegd hoe die vent ons behandelde ik ben later de reviews gelezen zijn nog mensen niet blij ik weet niet hoe hij heet was wel oud man. Ik heb verder geen zin in die filiaal of andere filialen van wege die vent ik hoop dat julie mij serieus nemen en iets doen tegen julie personeel. Alvast bedankt
    I.Cetin

    Door: I.cetin02-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    14-4-2020

    Besteld en geen reactie gehad op annuleren.

    Door: Rob de Boo15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Cosmosbed

    De prijzen reflecteren de kwaliteit van de service, nl zeer laag. Ik ben op het punt gekomen dat ik gewoon niet meer kan vertrouwen wat men belooft. Heb 3 x een bestelling via telefoon geplaatst en na de derde keer is het er doorgekomen. De levering van mn bed is al 3 keer uitgesteld. Te zielig om waar te zijn. Tip: koop aub ergens anders.

    Door: Rob02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Matras

    Matras gekocht, helaas binnen korte tijd toplaag volledig losgelaten. Monteur geweest, niet matras besteld ivm garantie. Na weken wachten nieuwe matras geleverd. Helaas binnen vier maanden weer een kuil in de net nieuw geleverde matras. Helaas pech gehad, beddenreus wil hierbij niet meer helpen omdat garantie net is verlopen. Hier niet kopen!

    Door: Marjolein 27-03-2021
    Welk matras was dat dan31-03-2021

    welk matras was dat dan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Bed, nachtkastje, hoeslaken, matras, moltons.

    Verkoper heeft 2 hoeslakens verkeerd besteld. We zouden 2 hoeslakens met split krijgen maar we kregen zonder split. Eentje was helaas al gewassen dus konden ze niet terugnemen (begrijpelijk). De andere zouden we moeten opsturen en hiervoor in de plaats zouden we 1 hoeslaken met split terugkrijgen. 3 weken later en een paar telefoontjes later nog niks. Nu moeten we dus extra bijbetalen voor dat ene hoeslaken met split omdat DE VERKOPER het artikel verkeerd besteld heeft..... En zitten we met een hoeslaken waar we niks mee kunnen... Slechte service!

    Door: Lobke26-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Beddenreus een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 98 ervaringen geplaatst over Beddenreus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Beddenreus actief?

    Beddenreus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beddenreus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.