Voigt-travel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Voigt-travel.nl

Wil je op vakantie naar het noorden van Europa? Dan kan Voigt-travel.nl misschien wel uitkomst bieden. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze reiswebsite.


Wat is Voigt-travel.nl?


Voigt-travel.nl is een website van Voigt Travel, een reisbureau in Naarden. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in reizen naar het ‘Pure Noorden’. Je kan dan denken aan een reis naar landen zoals Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland en Groenland. Voor alle landen kun je het beste een kijkje op de site van Voigt Travel nemen. Er kunnen zowel zomerreizen als winterreizen geboekt worden. De reisopties zijn tot stand gekomen nadat er zelf in landen inspiratie is opgedaan. Cees van den Bosch is een van de reisondernemers van deze onderneming. Hij geeft aan dat je als klant zorgeloos het avontuur tegemoet kan gaan. Bij een reis kunnen veel extra's zijn inbegrepen. Denk aan directe vluchten naar het noorden van Europa, voordelig parkeren op Schiphol en het maken van een overtocht met een ferry.


Boekingsinformatie


Er kan op diverse manieren gereserveerd worden. Volgens Voigt Travel kan dit eenvoudig en snel. Boeken kan 24 uur tijdens iedere dag. De locatie in Naarden kan eveneens bezocht worden. De reisspecialisten kunnen persoonlijk langskomen op een locatie die jou goed schikt. Boeken kan ook telefonisch. Het doen van een boeking is niet vrijblijvend. Nadat er is geboekt kan er niet meer geannuleerd of aangepast worden. Reis je met andere mensen? Dan is het advies om voor jullie allemaal eenzelfde reservering te doen. Als je gezamenlijk boekt betaal je minder administratie en andere bijbehorende kosten. Het is uiterst belangrijk om de juiste persoonsgegevens door te geven. Voor een vliegreis moeten de namen in het paspoort overeenkomen met het vliegticket.


Verzekeringen


Het is altijd belangrijk om goed verzekerd op reis te gaan. Zo kun je zonder zorgen genieten van je avontuur. Tijdens vakanties kunnen er altijd onverwachte verrassingen ontstaan. Deze reisspecialist adviseert haar klanten een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Ben je al verzekerd voor reizen? Controleer dan goed of alles goed gedekt wordt. Er wordt door dit bedrijf samengewerkt met Allianz Global Assitance, een organisatie die gespecialiseerd is in reisverzekeringen en hulpverlening. Volgens Voigt Travel ben je bij deze verzekeringsonderneming verzekerd tegen een scherpe premie. Het afsluiten van een annuleringsverzekering zorgt dat je gedekt bent tegen kosten in relatie tot annuleren. Dit geldt zowel voor als tijdens de vakantie. Er kunnen omstandigheden optreden waardoor je vakantieplannen niet door kunnen gaan. Soms worden trips ook tijdens het verblijf afgebroken wegens goede redenen.


Contactmogelijkheden


Iedereen is van harte welkom om contact op te nemen. Dit kan van maandag tot en met zaterdag. De exacte tijden staan op de site vermeld. Er kan telefonisch contact worden opgenomen, maar ook een vraag gesteld worden via een online formulier. Heb je een vraag? Dan kan het raadzaam zijn om eerst een kijkje te nemen bij de veel gestelde vragen. Daar lees je veel standaardantwoorden. Vaak lees je daar al wat je eigenlijk zou willen weten.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Voigt Travel? Heb je weleens een boeking gedaan via Voigt-travel.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Hoe was jouw reis? Ben je te spreken over de service en wat vond je van de kosten? Ga je vaker een reis naar Noord-Europa maken via deze organisatie? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)