VillaXL

6

Bestellen

5

Service

5

Prijs

5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

VillaXL

Als je op vakantie wilt gaan en vooral op zoek bent naar een bijzondere accommodatie waar je je echt ‘thuis’ kunt voelen op de mooiste plekjes in Europa, dan kun je eens een kijkje nemen op de website van VillaXL. Zij hebben veel vakantiewoningen in hun aanbod waaruit je jouw favoriete plekje kunt kiezen. Wat anderen vinden van de service en het aanbod van VillaXl lees je hier.


Over VillaXL

 
VillaXL is onderdeel van de @Leisure Group die ruim 300.000 vakantieaccommodaties in 36 verschillende landen aanbiedt. Ook zijn zij sinds 2016 onderdeel geworden van de Belvilla Family. Zij bemiddelen al sinds 2005 bij de verhuur van villa’s, luxe vakantiehuizen en chalets in verschillende vakantielanden in Europa. VillaXL heeft medewerkers in o.a. Frankrijk, Italië, Kroatië, België etc. die steeds op zoek zijn naar nieuwe bijzondere en mooie vakantieaccommodaties en ter plaatse diensten uitvoeren voor de klanten van VillaXL.VillaXL verzorgt onder andere reizen naar Kroatië, waar je bijvoorbeeld het erfgoed van het rijke Romeinse verleden kunt bewonderen


Diensten

 
Op de homepage van VillaXL kun je een vakantiehuis van jouw voorkeur vinden door het zoekscherm bovenin in te vullen. Beantwoord hiervoor de volgende vragen:

  • Waar wilt u naartoe?
  • Wanneer?
  • Hoe lang?
  • Hoeveel personen gaan er mee?

Als je dit gedaan hebt klik je op ‘Zoeken’ en krijg je een overzicht te zien met de mogelijkheden die zij je kunnen bieden. Als je nog geen idee hebt wat je precies wilt, kun je op de homepage ook inspiratie opdoen door op verschillende landen te klikken of op thema’s als: luxe groepshuizen, met de hond, met zwembad, etc. Verder vind je op de website speciale onderdelen voor last minute aanbiedingen en vakantieparken. Bij alle vakantiehuizen zit een uitgebreide beschrijving en een flink aantal foto’s. Je kunt meteen zien wat de kosten zijn of je ook borg moet betalen en of bijv. een huisdier welkom is.


Boeken

 
Wanneer je het huis van jouw keuze hebt gevonden, kun je deze eenvoudig boeken door je gegevens in te vullen op de website. Als je wilt kun je meteen een annuleringsverzekering en reisverzekering toevoegen. Ook kun je, als je het nog niet zeker weet, eerst een optie op het huis nemen. Het verblijf wordt dan 48 uur voor je vastgehouden (24 uur indien het verblijf binnen zes weken plaatsvindt of wanneer het een vakantiehuis op een vakantiepark betreft). Na het boeken van de accommodatie krijg je een e-mail toegestuurd met daarbij een factuur die je via een bankoverschrijving of creditcard kunt betalen.


Klachten 

Als je een klacht hebt over je verblijf of de dienstverlening van VillaXL dan kun je deze bij via e-mail of telefonisch bij hen melden. Klachten na verblijf worden binnen twee werkdagen in behandeling genomen. Heb je ter plaatse een klacht dan streven zij ernaar deze tijdens jouw verblijf op te lossen. De volledige klachtenprocedure vindt je in hun huurvoorwaarden. Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Ook kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.


Wat is jouw ervaring met VillaXL?

 
Laat ons weten wat jouw ervaringen zijn met het boeken van een accommodatie bij VillaXL, hier kunnen anderen iets van opsteken!


Zijn de vakantiewoningen van VillaXL net zo bijzonder en luxe als zij tonen op de website? Of vallen ze in de werkelijkheid tegen volgens hun klanten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Buitenhof Domburg

Als je een huis huurt voor een fors bedrag verwacht je service en dat afspraken worden nagekomen. Als je op de website aangeeft dat de boeking inclusief schoonmaakkosten is, dan is een factuur voor deze kosten vreemd. Fouten maken is menselijk en deze fout kan herstelt zou je verwachten. VillaXL geeft echter na herhaaldelijke oproepen niet thuis. Een organisatie die zich richt op premium huizen blijft ondermaats qua service. VillaXL zou ik daarom iedereen afraden.

G

Guido van Asperen

04-08-2021

0

met z'n allen naar Frankrijk

voor een familiereis op zoek naar een groot huis in Frankrijk bij veel websites kun je niet groter dan 6, soms 8 personen. Bij villaXL kon dat wel. En nog veel keuze ook. Hele mooie locaties.

L

Linde

12-12-2019

0