Villapark De Weerribben

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Villapark De Weerribben

Toe aan een vakantie in ons eigen kikkerlandje? Dan kan het zijn dat je oog is gevallen op de Weerribben in Overijssel. Of wie weet zit de vakantiewas wel net in de wasmachine en wil je graag jouw mening geven over de afgelopen vakantieperiode. In beide gevallen zit je hier goed, want op deze pagina kun je zowel recensies en beoordelingen lezen als schrijven. Dankzij het delen van onze ervaringen in reviews, kunnen wel elkaar adviseren en helpen bij het maken van een keuze voor de aankomende schoolvakantie.

Nederland, vakantieland

Hoewel veel mensen nog steeds braaf in de file in Frankrijk of Spanje staan, is het ook in eigen land prima toeven. Zeker nu de zomers steeds warmer en zonniger worden, lijkt het hier steeds meer de Costa del Polder. Met dat aantal zonuren zit het dus wel goed. Verder scheelt het in de benzine en reistijd, ga je er sneller even een paar dagen tussenuit, en kan het ook in de portemonnee schelen. En zeg nu eerlijk, als de autorit een stuk korter is, kan het uitrusten, leuke dingen doen, genieten met de hele familie en opladen ook eerder beginnen. Zeker als je met een gezin met kleine kinderen reist, ben je blij dat je er al bent nog voordat de verveling op de achterbank toeslaat en het geruzie begint.

Activiteiten op eigen bodem

Hoewel je op iedere vakantiebestemming heerlijk kunt wegdromen in de wereld van een boek, zijn er vaak genoeg mogelijkheden om je te vermaken op het terrein van een locatie. Denk bijvoorbeeld aan faciliteiten zoals een kindvriendelijk zwembad dat tevens beschikt over een baby- en peuterbad,visvijver, voetbalveld, dierenweide, een speeltuin voor de kinderen, een klimbos voor de tieners en boogschieten. Verder is het niet ongewoon dat er via een verhuurservice van alles verhuurt wordt aan de vakantiegasten, zoals (elektrische) fietsen, skelters, bolderkarren en soms zelfs tandems. Begrijpelijk dat je dan aan het einde van de dag niet meer zelf wilt koken en je lekker laat verwennen in een restaurant, cafetaria of snackbar. Alles wat zich niet op het terrein bevindt, is wel te vinden in de directe omgeving of een dorpje verderop.Villapark de Weerribben

Dit is een van de vakantieparken die ons land rijk is. Het is gelegen in Paasloo, Overijssel, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, nabij Giethoorn en Belterwiede. Het park tussen het landschap van houtwallen bestaat uit vrijstaande huizen met een tuin. Op het terrein bevindt zich onder andere een fietsenverhuur, tennisbaan, zwemparadijs en horecagelegenheid. Verder biedt het bungalowpark de mogelijkheid tot groepsaccommodaties, zijn er vergader- en feestfaciliteiten, en is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s. De receptie bevindt zich op het villapark zelf. Zoeken, reserveren en boeken kan ook via de website.

Recensies voor en door vakantiegangers

Is de receptie gastvrij, klantvriendelijk en kunnen ze omgaan met klachten? Hoe is de bereikbaarheid? Wat is de mening van gasten over de faciliteiten en mogelijkheden op het vakantiepark? Zijn de overnachtingen bevallen? Hoe zit het met de kwaliteit van de horeca? Lees of schrijf het hier! Reviews van ervaringen zijn waardevol, omdat beoordelingen geïnteresseerden kunnen adviseren.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)