NederlandReview

  Ervaringen Villapark De Weerribben

  Toe aan een vakantie in ons eigen kikkerlandje? Dan kan het zijn dat je oog is gevallen op de Weerribben in Overijssel. Of wie weet zit de vakantiewas wel net in de wasmachine en wil je graag jouw mening geven over de afgelopen vakantieperiode. In beide gevallen zit je hier goed, want op deze pagina kun je zowel recensies en beoordelingen lezen als schrijven. Dankzij het delen van onze ervaringen in reviews, kunnen wel elkaar adviseren en helpen bij het maken van een keuze voor de aankomende schoolvakantie.

  Nederland, vakantieland

  Hoewel veel mensen nog steeds braaf in de file in Frankrijk of Spanje staan, is het ook in eigen land prima toeven. Zeker nu de zomers steeds warmer en zonniger worden, lijkt het hier steeds meer de Costa del Polder. Met dat aantal zonuren zit het dus wel goed. Verder scheelt het in de benzine en reistijd, ga je er sneller even een paar dagen tussenuit, en kan het ook in de portemonnee schelen. En zeg nu eerlijk, als de autorit een stuk korter is, kan het uitrusten, leuke dingen doen, genieten met de hele familie en opladen ook eerder beginnen. Zeker als je met een gezin met kleine kinderen reist, ben je blij dat je er al bent nog voordat de verveling op de achterbank toeslaat en het geruzie begint.

  Vakantievieren in eigen land scheelt een hoop potjes met vet

  Activiteiten op eigen bodem

  Hoewel je op iedere vakantiebestemming heerlijk kunt wegdromen in de wereld van een boek, zijn er vaak genoeg mogelijkheden om je te vermaken op het terrein van een locatie. Denk bijvoorbeeld aan faciliteiten zoals een kindvriendelijk zwembad dat tevens beschikt over een baby- en peuterbad,visvijver, voetbalveld, dierenweide, een speeltuin voor de kinderen, een klimbos voor de tieners en boogschieten. Verder is het niet ongewoon dat er via een verhuurservice van alles verhuurt wordt aan de vakantiegasten, zoals (elektrische) fietsen, skelters, bolderkarren en soms zelfs tandems. Begrijpelijk dat je dan aan het einde van de dag niet meer zelf wilt koken en je lekker laat verwennen in een restaurant, cafetaria of snackbar. Alles wat zich niet op het terrein bevindt, is wel te vinden in de directe omgeving of een dorpje verderop.  Villapark de Weerribben

  Dit is een van de vakantieparken die ons land rijk is. Het is gelegen in Paasloo, Overijssel, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, nabij Giethoorn en Belterwiede. Het park tussen het landschap van houtwallen bestaat uit vrijstaande huizen met een tuin. Op het terrein bevindt zich onder andere een fietsenverhuur, tennisbaan, zwemparadijs en horecagelegenheid. Verder biedt het bungalowpark de mogelijkheid tot groepsaccommodaties, zijn er vergader- en feestfaciliteiten, en is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s. De receptie bevindt zich op het villapark zelf. Zoeken, reserveren en boeken kan ook via de website.

  Recensies voor en door vakantiegangers

  Is de receptie gastvrij, klantvriendelijk en kunnen ze omgaan met klachten? Hoe is de bereikbaarheid? Wat is de mening van gasten over de faciliteiten en mogelijkheden op het vakantiepark? Zijn de overnachtingen bevallen? Hoe zit het met de kwaliteit van de horeca? Lees of schrijf het hier! Reviews van ervaringen zijn waardevol, omdat beoordelingen geïnteresseerden kunnen adviseren.

  Villapark De Weerribben
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Villapark De Weerribben

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Villapark De Weerribben een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Villapark De Weerribben. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Villapark De Weerribben actief?

  Villapark De Weerribben is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Villapark De Weerribben gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.