NederlandReview

  Ervaringen Witgoedhuis.nl

  Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over deze witgoedspeciaalzaak!

  Over Witgoedhuis.nl

  Het bedrijf positioneert zichzelf als een witgoedspeciaalzaak op het internet. Het is een bedrijf wat een goede service in combinatie met een eerlijke prijs wil bieden. Eigenlijk wat u gewoon van een goede witgoedzaak mag verwachten. Het is mogelijk om zelf te bepalen hoe je de producten kunt ontvangen. Ook is het mogelijk om de oude apparaten mee terug te nemen. Op de site is het mogelijk om op ieder moment te shoppen, wanneer het jou uitkomt. De winkel is gevestigd aan de Voorstraat 48 te Beesd.

  Diensten van Witgoedhuis.nl

  Het bedrijf heeft een ruim diensten en productenpakket. Denk hierbij aan wassen en drogen, de keuken, het huishouden, persoonlijke verzorging en ook accessoires.


  De Siemens Condensdroger - gepresenteerd door Witgoedhuis.nl

  Het personeel is zeer bekend met alle producten van hun en kunnen je daarom ook een goed advies geven. Vakmanschap bestaat nog steeds bij dit bedrijf.

  Klachten, tips en complimenten over Witgoedhuis.nl

  Heb je een klacht of een tip? Dan kun je een mail sturen, ze bellen, een brief sturen en ze zelfs in de winkel gaan bezoeken. Er zijn volop mogelijkheden om je stem gehoor te geven bij dit bedrijf. Er zal altijd gezocht worden naar een eerlijke en goede oplossing.

  Heb jij ervaring met Witgoedhuis.nl?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op Nederlandreview.nl. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plus reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Witgoedhuis.nl, de witgoedspeciaalzaak. Hoe gaan zij met hun (vaste) klanten om, hoe is service en de kwaliteit van hun huishoudelijke apparaten?

  Witgoedhuis.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8,6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8,6
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  8,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  nieuwe motor in afzuigkap

  mijn 20 jaar oude Itho afzuigkap was stuk, een nieuwe motor bleek na onderzoek nodig. EP Witgoedhuis deed onderzoek en belde mij dat de afzuigkap gerepareerd kon worden, de moor werd besteld en na 3 dagen kon hij al geïnstalleerd worden. Vandaag was het zover, de zeker niet eenvoudige klus, werd vakkundig door de monteur gedaan.

  Door: Tinie11-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Goed advies voor energiezuinige wasmachine voor mijn gezin!

  Heel tevreden over uitgebreid advies van een medewerker van Witgoedhuis (ik weet helaas de naam niet)!
  Was op zoek naar een wasmachine, maar het maakt nogal een verschil welke je kiest. Ik heb drie (jonge) kinderen en dan moet je nu eenmaal erg veel wasjes draaien, want er is veel vies en vaak ook. Maar ik hoef dan weer niet een groot formaat, want het zijn vaak kleinere wasjes omdat ik er zo veel moet draaien, echt wel een aantal per week!

  Heb me daarom goed laten adviseren bij Witgoedhuis. Die hebben mij een erg energiezuinige maar toch kleinere wasmachine aangeraden. Een goed idee en extra handig omdat ik ook best klein woon en dit bespaart gewoon best wel wat ruimte. Mijn vorige wasmachine was een stuk groter en bovendien minder zuinig.

  De wasmachine is inmiddels geleverd en aangesloten. Werkt prima. De prijs viel me ook wel mee, misschien omdat hij een maatje kleiner is dan ik gewend was.

  En als het goed is ga ik nu ook flink besparen op water- en energiekosten, want deze is een stuk energiezuiniger. Mijn vorige wasmachine was best wel oud en ze konden mij vertellen dat de techniek inmiddels sterk is verbeterd, dus alle wasmachines zijn veel energiezuiniger dan ooit. Dat scheelt weer geld en is beter voor het milieu.

  Dus bedankt Witgoedhuis voor het goede advies!

  Door: Sonia27-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit

  Meestal koop ik dure apparaten dichtbij huis, zodat ik snel iets kan regelen wanneer de boel kapot is. Op witgoedhuis.nl kwam ik echter een wasmachine tegen voor een uitzonderlijk lage prijs. Vond dat ik deze kans niet kon laten schieten en heb de aankoop gedaan. Is inmiddels alweer een paar jaar geleden, maar nog geen moment spijt van gehad. Enige probleem dat zich heeft voorgedaan was een verstopping, maar na wat zoeken op internet heb ik deze eigenhandig kunnen verhelpen. De wasmachine werkt nog steeds goed en dat vind ik verrassend gezien de lage prijs

  Door: Riemer Ypema08-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5
  rating

  Echt wel goedkoop

  Wij zijn net getrouwd en hadden al een koelkast. Deze is net kapot gegaan. Helaas zitten wij niet heel ruim bij kas en er is ook al een kleine op komst. Dus dan ga je toch even kijken naar de prijzen he. Bij het witgoedhuis vonden we een spotgoedkope koelkast. Die zijn er wel meer op het internet te vinden, maar deze had ook nog eens een gunstig energieverbruik. We willen natuurlijk wel een beetje om het klimaat en de toekomst van onze kleine denken. Voortaan ga ik hier vaker kijken als ik witgoed nodig heb!

  Door: Willem van Bragum11-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Witgoedhuis.nl

  Uw beoordeling