NederlandReview

  Ervaringen Viator | A TripAdvisor Company

  Iedereen wil wel eens op reis. Je wilt misschien naar een zonnige bestemming of gewoon iets van de wereld zien. Dat regelen is echter niet altijd even makkelijk. Viator wil je daar wel bij helpen. Maar wat zullen hun reizen en tours eigenlijk inhouden? Wat zul je tijdens de reis of cruise allemaal kunnen zien? Uit welke bestemmingen zul je allemaal kunnen kiezen als je hun website bekijkt? Zal het makkelijk zijn om een reis of cruise te boeken via de website van Viator? En hoe zal de klantenservice van Viator reageren als er iets mis gaat tijdens de reis of al tijdens het boekingsproces? Dit zijn vragen die alleen reizigers die al eens met Viator hebben gereist kunnen beantwoorden. Lees hun reviews om een beter beeld van deze reisorganisatie te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je van een reis met Viator zult kunnen verwachten.

  Over Viator

  Viator A TripAdvisor Company is een reisorganisatie. Ze beloven dat je via hun website eenvoudig de juiste bezienswaardigheden zult vinden. Ze bieden namelijk rechtstreeks toegang tot wel meer dan 100.000 activiteiten. Deze activiteiten zijn te vinden in verschillende grote steden. Onder de topbestemmingen vallen Barcelona, Londen, Rome, San Francisco, Florence, Reykjavik, New York City, Sydney, Las Vegas en Parijs. Je kunt met Viator naar de Sydney Harbour Bridge of in Parijs de Eiffeltoren beklimmen. Misschien wil je wel Stonehenge of de La Sagrada Familia bezoeken. Je kunt er ook voor kiezen een tour te maken. Dit zou bijvoorbeeld de Warner Bros Studio Tour in Londen kunnen zijn die je The Making of Harry Potter laat ziet. Of een New Orleans Ghost, Voodoo en Vampire Tour. Mocht je niet zo van het supernaturale zijn, dan kun je kiezen voor een Rome sightseeing tour of het Vaticaanse Museum een bezoekje brengen. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden van alle trips die Viator te bieden heeft. Kijk eens rond op hun website om er nog veel meer te zoeken.


  Boek nu, relax later.

  Diensten van Viator

  Je kun via hun website tickets voor een cruise of atrractie boeken, maar je kunt ook je mobiele telefoon gebruiken. Ze hebben namelijk een app waarmee je dat heel makkelijk mobiel kunt doen. Zo kun je waar dan ook vandaan tickets bestellen. Mocht je dus in het buitenland zijn en een tour door de stad willen maken, dan kan dat. Verder heeft Viator nog een klantenservice om je van advies te voorzien of om je even ergens mee te helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Viator

  Heb jij al eens een tour geboekt via Viator? Ook als je ze alleen hebt gebruikt om tickets voor een attractie te boeken willen we graag meer over jouw ervaring weten. Hoe makkelijk was het om kaartjes te bestellen via de website? Was er plaats voor je in de touringcar of kun je alsnog niet mee? Waren de kaartjes überhaupt wel geldig? En wat voor een klantenservice biedt Viator aan als je in de problemen komt? Schrijf je eigen Viator review en laat ons weten wat jouw mening over deze reisorganisatie voor uitjes is.

  Viator | A TripAdvisor Company
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  4.6
  29% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  3.8
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Reis geboekt via Viator

  Reis geboekt via Viator. Veel keuze en de prijzen leken laag. Wel alles online moeten regelen, maar dat ging ok.

  Ik vond het vooral handig dat je goed kunt zien wat er allemaal te doen is op de bestemming. Want anders neem je toch een beetje een gok met of het wel leuk is daar.

  We gaan in de zomer op vakantie.

  Door: Reinald01-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Mini cruise in dubai op oudjaar

  Ze laten mooie foto.s zien van mooi vuurwerk op een hele mooie boot met gala kleding en fruit champagne en cake en je krijgt een versierde vissersboot met local.s met boerka.s en zeer slecht eten en met vuurwerk die je met een verrekijker moet zien . Barcen bar slecht het zijn echte zakkevullers die niet meer antwoorden en alles afschuiven op de locale buro.s !!! nee boek niet nooit bij viator want je krijgt illusie en teleurstelling geloof me niet doen dus aub

  Door: W v oort08-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tickets new York

  NIET BOEKEN VIA VIATOR!!!!!!!! Tenzij je teleurgesteld wil worden.
  Via new york.nl hebben wij voor 800 euro aan tickets besteld voor new york. Inclusief een romantische dinner cruise op onze trouwdag.
  Alles 2 maanden van te voren ontvangen EN BETAALD. DUS AFGESCHREVEN VAN MIJN CREDIT CARD.
  Dan zit je in het vliegtuig en wordt alles geannuleerd vanwege fraude.
  Mijn creditcard maatschappij weet van niets en heeft geen onregelmatigheden gezien. Daar sta je dan in NYC.
  En dan kan niemand iets voor je doen en is ineens niemand verantwoordelijk. De locals wisten het telefoonnummer van viator uit het hoofd. Dat zegt genoeg. Ik heb VIATOR merrmeermalen de kans gegeven deze review te voorkomen. Maar case closed. Er zal wel een standaard antwoord onder dit bericht verschijnen.
  ALS JE EEN MOOIE REIS WIL MAKEN NEGEER VIATOR DAN!!!!!!!!!
  Heel erg slecht.........
  Mijn boekingnummer zet ik er niet bij want ze kennen mijn naam inmiddels van de hoeveelheid emails....

  Door: P Molendijk03-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Dagtrip naar Ouzoud watervallen, Marokko

  We hadden enkele dagtrips geboekt. Die zijn uitstekend verlopen, behalve de laatste. De laatste was een bezoek aan de watervallen bij Ouzoud vanuit Marrakech. We hebben 2 uur gewacht. In die 2 uur 3 keer telefonisch contact gehad met de touroperator Amodou Tours. Die vertelde elke keer dat de chauffeur onderweg was en dat hij mij zou bellen. Er is niemand van Amodou Tours komen opdagen. Er is wel iemand gekomen die voor de volgende dag een gratis dagtrip aanbood, maar die dag was onze terugreisdag. Mij is niet helemaal duidelijk of dat van Amodou Tours was of van Viator.

  Door: Frank van de Heyning24-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  3x boottour nationaal park Thailand

  Extra betaald om een tour te doen die niet massaal zou zijn. Max 15 mensen. Eindstand 29 mensen! Als je dit dan aankaart wordt je afgewimpeld. Heb 20 euro de man teveel betaald. Ik boek nooit meer via deze boeven!

  Door: Raymond06-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  2 Day Belgium Tour

  Save yourself time and frustration and DO NOT book anything with Viator!!
  I booked a 2 day tour of Belgium (Booking reference: 713788340) and they canceled the tour 2 DAYS prior to it happening! I even called to confirm that the trip was happening after I booked my ticket, and they sent me an email letting me know it was still going on. I have email proof of all of this. I spent hundreds in hotel and transportation in advance of this trip and they REFUSE to reimburse me for my costs despite the fact that they were the ones that did an awful job of communicating that it was canceled. I have since spent countless hours on the phone with them to try to come to a resolution and have always come to a dead end. This is not how business should be done.

  Door: Albi Hasku09-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  ticket musee Rodin

  geen besteld ticket ontvangen,af moeten halen bij Paris Trip.

  Door: jon martens24-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Viator | A TripAdvisor Company

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Viator | A TripAdvisor Company een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Viator | A TripAdvisor Company. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Viator | A TripAdvisor Company actief?

  Viator | A TripAdvisor Company is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Viator | A TripAdvisor Company gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.