NederlandReview

  Ervaringen Tripadvisor

  Ben je op zoek naar een goedkoop hotel, een luxe vakantiewoning, een lekker restaurant, de snelste vlucht of een leuk nieuw avontuur? Dan is Tripadvisor voor jou het juiste adres. Je vergelijkt eenvoudig en snel de prijzen van jouw volgende reis en betaalt zo nooit te veel. Tenminste, dat is wat Tripadvisor zelf zegt. Wat hun klanten vinden, lees je op NederlandReview. Je vindt hier hun reviews en beoordelingen. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de prijsvergelijker. Is Tripadvisor namelijk betrouwbaar? Vind je altijd de laagste prijs? En kun je makkelijk een vakantie boeken? Lees de reviews en ontdek of andere klanten Tripadvisor aanraden.

  Over Tripadvisor

  De prijsvergelijk is de grootste vakantiewebsite waar je verschillende reizen kunt vergelijken. Wereldwijd heeft Tripadvisor meer dan 7.3 miljoen accommodaties, luchthavens, attracties en restaurant. En met een simpele klik van je muis kun je de prijzen van al deze bestemmingen vergelijken. Ze vergelijken ook de prijzen van meer dan 200 verschillende hotelaanbieders, zodat hun klanten altijd goedkoop op vakantie kunnen gaan. Tripadvisor wil reizigers helpen om betaalbaar de hele wereld over te kunnen reizen. Het team achter de prijsvergelijk is zelf gek op reizen en wil hun passie met anderen delen.


  Boek jij je volgende reis ook via Tripadvisor?

  De prijsvergelijkers van tripadvisor

  Op de website zijn vijf verschillende prijsvergelijkers te vinden. Je kunt gebruikmaken voor de vergelijker voor hotels, vakantiewoningen, restaurants, dingen om te doen en vluchten. Alle vergelijkers zijn simpel te gebruiken. Je vult je bestemming in, de check-in en check-out datum en het aantal gasten waarmee je reist. Je laat de vergelijker al het werk doen en kunt meteen kiezen tussen de verschillende opties. Zo heb je binnen enkele minuten jouw volgende reis geboekt.

  Laat je inspireren

  Soms weet je precies waar je heen wilt op vakantie, maar er zijn ook momenten dat je gewoon niet kunt kiezen. Om klanten te inspireren, heeft Tripadvisor de allerbeste reizen op een rijtje gezet. Je kunt hier rondkijken bij de beste hotels, all-inclusive resorts en vakantiewoningen; je vindt de populairste bezienswaardigheden, restaurants en musea en je wordt verrast door de leukste stranden en eilanden. Zo heb je de bestemming voor jouw volgende vakantie zo gevonden.

  Klantenservice Tripadvisor

  Heb je vragen over de prijsvergelijkers? Of heb je een klacht die je graag wilt melden? Kijk dan bij het hulpcentrum op de website. Je vindt hier alle informatie om contact op te nemen met de webshop. Je kunt het beste via je account contact opnemen met Tripadvisor. Ze kunnen je dan het beste verderhelpen. Je kunt Tripadvisor ook volgen op Facebook en Twitter om daar je vraag te stellen.

  Schrijf een review over Tripadvisor!

  Heb jij een vakantie geboekt bij de prijsvergelijker? Of zoek jij, als je op vakantie bent in een nieuwe stad, de beste restaurants altijd via Tripadvisor? Vertel dan over jouw ervaringen met de vergelijker en schrijf een review! Raad jij anderen aan om ook een reis te boeken bij Tripadvisor?

  Is de vakantievergelijker betrouwbaar? Kun je goedkoop op vakantie? Hebben ze luxe hotels? Dat lees je hier in reviews en ervaringen over Tripadvisor.

  Tripadvisor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  7,6
  86% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7,8
  Service
  rating
  7,2
  Prijs
  rating
  8,2
  Leveren
  rating
  7,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  info bolivia

  zeer slechte informatie, alleen uit op geld, nóóit iets boeken via tripadvisor. een dikke nul.

  Door: jaap witter 02-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  vakantie geboekt!

  we hebben via Tripadvisor onze komende vakantie voor in het voorjaar alvast helemaal uitgestippeld
  we gaan rondreizen en doordat het al geregeld is hebben we er nog meer zin in. Lekker lage prijzen hier en je kunt goed boeken en kiezen wat het goedkoopste is. handig dus

  Door: Paula + Frans 29-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Twee weken Italie!!

  twee weken Italië geboekt in verschillende hotels, via Tripadvisor. Lekker veel keuze en mooie aanbiedingen. Boeken duurt wel even met al die gegevens, maar ja, dat is overal. We hebben er heel veel zin in!!!

  Door: Marieke Tilman 22-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  prijzen vergelijken en goedkoper

  ik had al bijna elders geboekt, maar toen ging ik hier prijzen vergelijken, was het gewoon veel goedkoper! Wow dat had ik niet verwacht

  We gaan een weekje naar hotels in Frankrijk en Spanje....

  Door: H. Rijneveld 20-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  korting op overnachtingen

  leuke site met veel kortingen op mooie overnachtingen. Wij hebben gewoon de goedkoopste reis gekozen want die zag er al helemaal mooi uit en ook best wel luxe op de plaatjes We gaan naar Santorini, Griekenland!!

  Door: Melissa 06-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Prima website

  Minder irritante website dan Booking, minder reclame en schreeuwerige advertenties en ik vond het gebruiksgemak dus beter.

  Voor een paar nachtjes Milaan was er nog volop keuze en de prijs viel heel erg mee, zelfs voor een viersterrenhotel!

  Door: R. Andersen 04-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Hotel Berlijn goedkoper hier

  Twee nachtjes Berlijn, tophotel gevonden, leuke website en met veel korting want ik zag op andere website hetzelfde hotel voor meer geld!!

  Snel geboekt en het was allemaal prima, hotel was als op de foto!!

  Door: J. Vandelinden 01-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Tripadvisor

  Uw beoordeling