NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (99)

    5.4
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    vaker 'beet'

    ik bied vaak en veel bij vakantieveilingen en dan vooral op rare tijdstippen
    dan zijn er vaak net minder mensen online en heb je vaker 'beet'

    heb het niet voor grote dingen zoals lange vakanties gedaan nog, maar vooral voor 'daguitjes' zoals sauna of restaurants

    Door: L. Boers16-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    goedkope sauna's en hotelovernachtingen

    Vooral leuk voor goedkope sauna's en hotelovernachtingen!!
    Al heel veel dingen 'gewonnen', soms moet je wel veel geduld hebben als je het voor een lage prijs wilt!!

    Door: Gerda Kraaienberg14-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tja als het niet lekker loopt.

    Ja vaak hotels en vakantie geboekt,kost tijd en zoeken maar ook wel leuk als je oud bent.
    Soms moest ik de bon laten vervallen,maar dat gaat ook als je geen annulering verzekering hebt.
    Maar de 8 daagse reizen raad ik ieder af. In Nov 2016 afgezegd door het reisburo en een andere datum 25 Januari 2017. Heb bericht dat het Mallorca word een hostal met een waardering van 3.4 en foto's van een zeer vieze kamer,we zijn 75 jaar dat hoef ik niet.Verder naar Brussel retour 700 km.Daar je niet mag schenken of verkopen laat ik de 410 vervallen,win ik nog 130 euro benzine 108 parkeren.Ga nu heerlijk een reis boeken voor 14 dgn bij reisburo eigen keuzen 500 euro. Vakantieveiling kan hier niets aan doen ga dus door met de veilingen.Maar doe geen vakantie meer,je krijgt het overschot. Bedankt voor het lezen. Dit betreft geen klacht.

    Door: Olga Jansen06-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    mijn bedenkingen

    Net voor sluiting op precies 1 seconde komt er ander bod. Maar direct daarna krijg je bericht dat voor paar euro meer je toch het product krijgt. Hmmmm, bijzonder...lijkt alsof ze prijs onnatuurlijk opdrijven. Ook de verborgen extra kosten worden tijdens bieden niet vermeld. Vaak door administratie ben je nog duurder of net zo duur. Voor een weekendje weg dacht er een mooie prijs voor hebben gekregen, maar toen kwam administratiekosten van VV en Roompot, heffingen etc etc. Na berekening had ik beter de aanbieding via roompot website kunnen nemen, dan was ik goedkoper uit.Oplichterij kan ik nog niet beweren, maar er zit wel duidelijk een luchtje aan.

    Door: dveth12-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Nep Horloge Michael Kors

    Op 18 November heb ik een horloge van Michael Kors (MK6110) via VakantieVeilingen gekocht .
    Dit gegeven als kado aan mijn vriendin , wanneer wij het bandje willen laten inkorten bij de Michael Kors in de Bijenkorf Amsterdam, wordt ons verteld dat het om een nep horloge gaat, achter de toonbank pakt de verkoper een echte MK6110 horloge en de verschillen waren heel erg duidelijk , de echte Michael Kors was veel zwaarder, de stenen zaten op een andere wijze op de horloge en zagen er anders uit, ook voelde het bandje van de neppe Michael Kors heel anders dan de echte, hoe langer de verkoper er naar keek, hoe meer verschillen hij vond! We hebben foto's genomen van de beide horloges in de Bijenkorf. Mensen die ook een horloge of merksieraad hebben gekocht raad ik aan om gelijk naar een juwelier/speciaalzaak te gaan om te laten controleren of deze wel echt is!
    Ik kan het bijna niet geloven, ik had dit echt niet verwacht van zo'n grote online veilingsite!

    Mvg Wouter

    Door: Wouter09-12-2016
    Annemiek09-12-2016

    Wow, wat erg! Bij welk bedrijf had je het gekocht (via Vakantieveilingen)?

    Jan19-04-2017

    Super Gemeen dat zo iets kan via Vakantieveilingen ZEKER GEEN REKLAME !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Geen hotelovernachting boeken bij VakantieVeilingen.nl

    Op 17 mei jl. heb ik een voucher gekocht voor een hotelovernachting met ontbijt. Er stond in de advertentie dat niet alle hotels op elke datum mee zouden doen.

    We konden pas 12 dagen van tevoren boeken bij Fletcher, en toen bleek dat we van vrijdag op zaterdag GEEN ENKEL hotel konden boeken. We hebben allebei al ver van tevoren vrij gekregen van onze werkgevers en nu is dit weekendje naar de maan.

    Op zich is dat nog niet eens het ergste, maar als je VakantieVeilingen.nl hierover benaderd, krijg je totaal geen reactie. Het lijkt echt alsof zij het geld binnen hebben en dan is het prima.

    Nu zit ik zelf in de sales, en kan het ECHT NIET MAKEN om niets te laten horen.

    Mensen in Nederland: boek geen hotelovernachtingen bij VakantieVeilingen, want je kunt er toch geen gebruik van maken. Alleen als je door de weeks ergens een keer in een ander bed wilt slapen dan je eigen bed. Maar dat doet toch niemand.

    Ik zou unaniem aanbevelen om hotelovernachtingen via deZe site te kopen, want ze komen hun woord niet na.

    Bij voorbaat dank

    Boudewijn

    Door: Boudewijn Gerts26-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    goedkope dealtjes dagjes uit vakanties maar weinig service

    Goed voor goedkope dealtjes voor dagjes uit en vakanties enzo. Ik boek er vaak dingen zomaar spontaan en altijd heel goedkoop.

    MAar je moet niet bij ze aankloppen als er iets misgaat ofzo want dan heb je echt niks aan ze. In het beste geval verwijzen ze door naar de aanbieder van wat je hebt gekocht.

    Misschien dat ze daarom dus zo goedkoop kunnen zijn?

    Door: Joachim_Karels21-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goedkope dagjes weg

    Leuk voor goedkope dagjes weg

    Soms heb je echt geluk, ik doe het alleen als ik echt voor een habbekrats iets heb en soms lukt dat!

    Door: Mathilde van de Wetering15-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    bonnen verlopen! weggegooid geld

    echt heel erg oneerlijk dat die bonnen aflopen!

    je hebt toch betaald!!

    dan is het toch niet eerlijk dat je er geen gebruik meer van kan maken!!

    Mag dat wel?

    Wjj hadden een uitje geboekt naar de sauna via vakantieveilingen, maar hadden dus niet gezien dat dat maar heel erg kort geldig was.
    En nu is het dus verlopen!

    Veertig euro weggegooid geld ik vind het belachelijk ik heb toch betaald?!

    Door: Laura18-05-2016
    Tja31-07-2016

    Sorry maar bij elke veiling staat tot wanneer een actie loopt. De fout ligt bij jezelf.

    Advocaat13-02-2017

    Laura, vouchers mogen nooit verlopen. Het is een " truuk" van dit soort bedrijven om te zorgen dat je de vouchers niet meer gaat gebruiken, zodat ze zelf het geld in hun zak kunnen stoppen. Maar als een bedrijf vouchers uitgeeft, dan is dit hetzelfde als een geldig betaalmiddel. Je hebt er 40 euro voor betaald, dus blijft het ook 40 euro waard. Ook als een zogenaamde datum verloopt. Het enige wat ze wel mogen, is een datum op de voucher zetten om aan te geven dat datgene wat ze beloven, ook alleen binnen die periode geldig is. Dus jij mag de beloofde service tot de verloopdatum verwachten. Daarna is de voucher nog steeds geldig, maar mogen ze een additioneel bedrag vragen om de service te kunnen verlenen. Het kan bijvoorbeeld duurder zijn geworden. Als jij dit additionele bedrag betaald, dan zou je alsnog de service mogen verwachten die ze voor die voucher beloven. En anders..kun je hem altijd voor die 40 euro weer omruilen voor gewoon geld. Ga met dit verhaal nog maar eens bij ze langs. En als ze moeilijk doen...dan is een kort geding ook niet zo moeilijk en krijg je altijd gelijk in dit soort gevallen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Bied-tip

    Stom om hier te vertellen eigenlijk, maar ik heb vaak beet als ik op het allerlaatste moment biedt. Soms zit je er dan net naast (te laat) maar soms ook niet en dan heb je leuke uitjes. Klopt, je moet niet een probleem hebben want contact zoeken met vakantieveilingen is een ramp. Maar dat is me pas 1x overkomen en toen was het ok opgelost.

    Door: Horst30-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Zoek geen contact!

    Als je een goede deal hebt dan is het leuk, maar als er ook maar iets misgaat en je moet ze bellen, reken dan op zeer onvriendelijk personeel aan de telefoon en geen enkele vorm van medewerking. Een datum verschuiven? Daar gaan ze heeel moeilijk over doen. Dus prima als je geen contact met ze hoeft, anders zwaar &%^&

    Door: O.vanL.08-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Service kansloos

    De service is kansloos. Maar wat wil je met die prijzen. Ze hebben ook helemaal geen binding met de producten die ze verkopen dus als er klachten zijn, dan los je het zelf maar op.

    Door: nee01-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    tja

    Als je voor noppes op vakantie wil dan kun je dat via vakantieveilingen doen. maar je moet niet gaan zitten miepen dat het dan tegenviel, want natúúrlijk is de service en alles dan flop. ik wist wat ik kon verwachten en werd dus ook niet teleurgesteld, maar was wel lekker spotgoedkoop een weekje naar frankrkijk geweest.

    Door: Robbert28-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    in de bus met allemaal mensen die meer hadden betaald

    Voor een busreisje naar Parijs betaalden we via Vakantieveilingen maar een paar tientjes voor twee personen, geen geld. Maar het leukste was nog eigenlijk toen we erachter kwamen hoeveel onze medereizigers voor precies dezelfde reis hadden betaald, VEEL MEER. Soms gewoon méér dan het dubbele. Hahahaha. Dat was dan meestal via andere aanbieders, maar soms ook gewoon via vakantieveilingen.nl. Je moet gewoon slim bieden daar. Hadden wij wel gedaan. :PP

    Door: Jacqueline08-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Al you can eat tapas voor een prikkie!

    All you can eat griekse tapas geboden en voor 16 euro meegenomen! Superspannend trouwens of je het wel/niet krijgt uiteindelijk!

    Door: M. Teunisse21-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    relaxed idee

    Ik heb via vakantieveilingen nu al meerdere dingen gekocht of 'gewonnen'. superrelaxed om iets voor zo weinig mogelijk te krijgen. en spannend natuurlijk of je gaat winnen!

    Door: Levi van den Gronde04-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Ideaal voor een laag budget

    Ik heb niet veel geld te besteden, dus vakantie veilingen is een ideale oplossing om een dagje weg te gaan. Ik kan zelf kiezen wat ik er aan uit wil geven, soms lukt dat wel en soms duurt het wat langer voor dat ik beet heb. Verder heb ik nooit problemen ondervonden met de koop die ik heb gedaan. Betaling is makkelijk en kaartjes heb je gelijk binnen.

    Door: Maxime 26-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Niet veel verwachten

    Je hoeft er niet heel veel van te verwachten. Zowel van de prijzen, want die gaan vaak aan je voorbij (omdat ik het dan te duur vond worden) en ook niet van de aanbiedingen. Maar goed alles bij elkaar, de prijs is er naar dus was prima.

    Door: Gast25-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Weekendje weg = 3 euro!

    Ok, voor iedereen die het (nog steeds) niet gelooft: ik heb een weekendje weg naar de ardennen voor 3 euro gekocht (of gewonnen,...hoe noem je dit?) Ik dacht, ik probeer het eens en kijk wel wat er gebeurd. Dus zo gezegd, zo gedaan en geboden op dit weekend. Tot mijn stomme verbazing bleek niemand anders dat gedaan te hebben dus toen was het van mij. Top weekend gehad en geen klagen.

    Door: Maurice Taken25-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 99 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.