NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (99)

    5.4
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slechte service en communicatie

    Wat een slechte service zeg! Ik annuleer een gewonnen veiling gelijk, echter wordt door VakantieVeilingen hierop niet gereageerd. Wel ontvang ik de incassokosten ad €40. Er is geen blijk van een oplossing. Zeer slechte klantenservice en klantvriendelijkheid.

    Door: Erica16-03-2019
    Marnick 12-05-2019

    Regels zijn nou eenmaal dat je een gewonnen veiling moet betalen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Slechte service!!!

    Wilde mijn boeking verzilveren ging helemaal goed, tot extra betaling voor weekendtoeslag . Betaald maar vervolgens geen boeking . Meerdere keren met vakantieveilingen gebeld maar ik moet het zelf oplossen en contact opnemen met het hotel .

    Door: Katinka den Hartog15-01-2019
    Eef23-05-2019

    Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Logitech speakers

    Logitech speakers gewonnen, vervolgens kwam er 10€ extra overheen (had ik zelf wel kunnen zien achteraf). Speakers aangekomen kwam ik erachter dat de linker speaker defect is. Aangemeld voor retour en hopen dat ik een nieuwe krijg of het volledige bedrag terug krijg. Levering ging tevens sneller dan aangegeven (pluspunt). Eigenlijk was het enige slechte dat de speakers defect zijn.

    Door: Jasper Koekoek30-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    klantenservice niet te bereiken

    Ik heb een cactus lamp gekocht product is nu al defect na 1 maand.
    Ik wil dit melden maar krijg de klantenservice telefonisch niet te pakken.Ivm met de lange wachttijden melden ze, dat je beter kunt mailen, dit werkt ook niet als men de mail heeft verstuurd krijg je bericht dat de service buiten bereik is
    Ik heb al 3 dgn diverse keren gemaild en gebeld zonder resultaat.

    Door: nicole noordermeer26-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Bladblazer

    Bladblazer "gewonnen" wie heeft deze bladblazer ook gewonnen. Heel apart moest het zelf inelkaar zetten, ding blaast voor geen meter, ik kan het zelf nog beter. Klepje van de zak laat ook steeds los waardoor machine meteen stopt! Net twee dagen binnen, één keer gebruikt!! Waardeloos. Meer slechte ervaringen, bladblazer v White twv €59,95, hoor het graag

    Door: Irene09-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Misleidende veilingen! Heel slecht!

    Veiling werd aangeboden met tekst keus uit 14 vakantieparken, na winnen veiling blijken er maar 2 parken beschikbaarheid te hebben. Misleidende teksten, zeer slecht ben gelijk helemaal klaar met VakantieVeilingen. Één grote leugen daar!

    Door: Saar11-10-2018
    shirley01-12-2018

    wellicht stond er wel een boekingsdatum in de veilingtekst. Als je voor die datum had geboekt had je misschien meer keuze gehad :-(

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    wachten, wachten.

    waardeloos, vaak! veilt goederen die ze helemaal niet in voorraad hebben. SLECHT

    Door: harry13-08-2018
    Shirley01-12-2018

    ze zijn ook een veilingwebsite en geen web winkel :-)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    WAARDELOOS BEDRIJF.

    Vakantieveingen is een waardeloos bedrijf met een ernorme slechte service. Het is jammer dat dit waardeloose bedrijf zo maar mag doorgaan.Kaarten voor Elisabeth in Concert geboekt en gekregen doch dan blijkt dat hun bepalen waar je zit, oftewel hoog op de tribune met trappen, het staat nergens beschreven dat er een tribune is.wij zijn slecht terbeen en was ons eigen schuld dat wij invalide zijn en het maar moesten uitzoeken terplaatse.Vakantieveilingen verstrekt niet de juiste informatie en kunnen wat ons betreft aan het gas.

    Door: Benno Haarman18-06-2018
    Delia Rietman18-06-2018

    Wij hebben exact hetzelfde meegemaakt met VakantieVeilingen ,ook onjuiste informatie en zeer onbeschoft als na lange wachttijd hun aan de telefoon krijgt, wij hebben inmiddels Radar ook verzocht om hier actie op te ondernemen , dit bedrijf moet gestopt worden.

    d van den berg04-11-2018

    Veiling gewonnen van der valk eten/slapen en ontbijt.alleen zondag.......deze afgedrukt op 21-10-2018 en een halfjaar geldig,wil boeken voor december.... niet mogelijk alleen 4 november( 1x voor een halfjaar). Contact gehad met vakantie veilingen ,de veilingmeester zou een mail terug sturen. Je raad het al niks(na nog drie telefoontjes). Ondertussen kan ik nu nergens meer uit de datums kiezen/of bij betaalen. Ik was een tevreden klant,als dit is opgelost kom ik nooit meer op deze site.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Adviesprijzen

    Je moet erg opletten met producten.De adviesprijs klopt niet .Ik had een sporthorloge gewonnen voor dacht ik , een koopje .Advies prijs 79 euro . Zie ik hem bij mediamarkt voor 36 euro .

    Door: Karin Aland29-05-2018
    Shirley01-12-2018

    Een adviesprijs is ook anders dan een actieprijs. Een advies prijs is wat de aanbieder adviseert

    Linda12-03-2019

    Is shirley een werknemer van vakantie veiling. Ik zie vaak reacties van deze persoon.

    Loes30-07-2019

    Als je wilt bieden op iets eve op het net zoeken naar de juiste prijs doe ik wel want de meesten bieden te hoog

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    goedkope hotelovernachting

    Ideaal voor een goedkope hotelovernachting, ik heb al vaak meegeboden en vaak gewonnen. Je moet soms wel sterk zijn om niet te lang door te bieden, maar ik ben inmiddels ervaren ;)

    Wel goed opletten dat de bonnen niet verlopen, dat is mij weleens gebeurd en is echt balen. En eigenlijk best stom dat dat kan... Daarom lager cijfer voor Service

    Door: Marieke Tellinga17-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    nooit meer

    ze zeggen dat je klantenservice het visitekaartje van je bedrijf is nou dan zou ik me schamen als ik dit soort medewerkers in dienst zou hebben , praten over is niet onze schuld , komen niet met oplossing en zijn onbeschoft.......jammer maar je ziet het bij veel bedrijven goedkoop personeel die je bedrijf naar de .....helpen

    Door: piet de wit21-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Weekendje Duitsland gewonnen in de veiling!

    YES!

    net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk!

    Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties... Wel soms irritant als er mensen ineens vet veel gaan bieden en je voor niks hebt zitten wachten maar extra leuk als het een keertje lukt als misschien net niemand kijkt!

    werkt goed!

    Door: Aga07-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    hotelovernachtingen en korte vakanties

    Jammer dat er niet zoveel veilingen zijn meer 's nachts, want dan had ik vaak de beste deals. minder publiek = minder biedingen...

    Maar ik vind het nog steeds een leuke site en ik bied er vaak op hotelovernachtingen en korte vakanties. Gewoon je kans afwachten en je hebt heus wel eens beet. Meestal voor onder de 50 euro een overnachting in een mooi hotel!

    Door: Luuk B16-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    ZEER SLECHTE SERVICE

    klantenservice bedroevend! Zeer slecht bereikbaar, terugbel noties worden niet nageleefd. Nog erger is de reden waarom ik deze afdeling van "Vakantie illusie" wilde benaderen. Met familie een korte trip geboekt naar Harwig (Engeland) Twee vouchers van 2 personen. Bij het inboeken met datum blijkt dat de eerste voucher geboekt is en dat de tweede niet mogelijk is. Kan gebeuren vol = vol. De ingevoerde voucher kan echter niet om geboekt worden. Geboekt is geboekt schreeuwt Vakantie Veiling. We moesten dus gescheiden ons tripje maken. Daarna contact gezochte met de leverancier medewerker melde dat ook zij allerminst blij waren met de starheid van deze veilingsite. Na communicatie met de leverancier bleek dat binnen 15 minuten de kwestie WEL opgelost te kunnen worden. Niet de leverancier blijkt deze verkoopvoorwaarde te hanteren maar komt uit de koker van management deze site. Een mail naar de directie wordt beantwoord door een zogenaamde veiling meester. Die na ruim twee nog moeten terugbellen! Voor mij is de trip een bron van ergernis geworden. Wat een gezellig uitje zou moeten worden begint zeer frustrerend. Nooit en te nimmer nog een aankoop via deze starre site.

    Door: Marcel Rits11-08-2017
    Bas06-09-2017

    Helemaal mee eens. Ook met hotelkamers is het een rap. Er worden per dag wel meer dan 100 fletcher hotelkamers geveild. Die kan je dan binnen 5 dagen boeken. In mijn geval was al direct geen enkele kamer te boeken. Het aanbod van de hotelkamers loopt niet in de pas met de beschikbare kamers. Ik heb mijn geld terug geclaimd maar dan wordt er verwezen naar Fletcher. Inmiddels elders een kamer geboekt. Ook voor mij geld. GEEN VAKANTIEVEILINGEN MEER!!!!!!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Hotelovernachting voor weinig

    Gewoon echt heel leuk als het lukt voor weinig iets te winnen.

    ik heb gisteren een hotelovernachting gewonnen voor 40 euro in een vier sterren hotel in Nederland. Goede deal toch?
    komen wel nog een paar euro kosten bij, maar ok

    ik ben hier best vaak te vinden!

    Door: Helen Santingh26-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Terugkerende aanbiedingen

    Veel aanbiedingen blijven eeuwig terugkomen, weet iemand hoe dat precies werkt?

    Ik vind het op zich wel handig, want als ik niet heb 'gewonnen' dan kan ik het later weer proberen
    Maar daardoor kun je volgens mij gewoon stoppen met bieden en wachten op de volgende toch??
    Lijkt me niet handig voor Vakantieveilingen

    Verder leuke site

    Door: Eduard Roos01-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Veel wachten

    Na heel wat pogingen met bieden is het mij eindelijk gelukt een sauna te krijgen voor 29 euro! Blij mee! Ook al kostte het nogal wat tijd....

    Door: K. Abbenes20-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Anders dan andere veilingsites

    En dat eerder in de positieve zin. Heb er nu 3 keer iets aangekocht (bieding gewonnen) met steeds een duidelijke korting als je deze producten elders bekijkt. Vb op een bedrag van 76 euro (goedkoopste prijs elders), 53 euro (43 euro + 10 euro adm. en verz.), toch 23 euro bespaard, dan nog producten met 2 x een kleiner bedrag maar ook met enkele euro's korting. En de producten zijn dan niet van een top merk ofzo, ze werken perfect (ook 2j garantie op). Wel moet je er op letten dat de adviesprijzen die bij de producten staan, vaak pak hoger liggen dan de prijs die je elders voor dit product vindt (soms wel dubbele), dus google eerst wat rond wat de prijs elders is en hou hier rekening mee tijdens het bieden + hou er rekening mee dat je er 10 euro moet bijtellen (admin. en verzendingskosten). Dus wil je op iets bieden dat elders voor 50 euro is te verkrijgen, biedt dan zeker onder de 40 euro om toch minstens een kleine korting te krijgen.

    Door: Jonas Moens15-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    hotelbon 30 euro

    We hebben een hotelbon voor maar ongeveer 30 euro gewonnen op de veiling van Vakantieveilingen,
    super goedkoop weekendje weg.

    Bon was in te wisselen bij heel veel hotels in Nederland, dus we hebben een mooi hotel aan het strand gekozen, omdat het zulk mooi weer was.

    Heel leuk weekend gehad en dat voor zo weinig geld. Kwamen wel nog transactiekosten en toeristenbelasting bij, maar dat was ook maar een paar euro.

    Door: Maaike12-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bieden voor daguitjes en vakantie

    Echt een hele leuke site!
    Ik heb zelf al meerdere malen een daguitje en zelfs een vakantie geboekt via VakantieVeilingen.
    Soms moet je even geduld hebben dat je een goede deal kunt hebben, maar ik heb echt vaak gemerkt dat geduld wordt beloond :)

    Bieden gaat trouwens makkelijk en ik vind het ook spannend!

    Door: Leanne Meijer22-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 99 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.