NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (91)

    5.6
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Adviesprijzen

    Je moet erg opletten met producten.De adviesprijs klopt niet .Ik had een sporthorloge gewonnen voor dacht ik , een koopje .Advies prijs 79 euro . Zie ik hem bij mediamarkt voor 36 euro .

    Door: Karin Aland29-05-2018
    Shirley01-12-2018

    Een adviesprijs is ook anders dan een actieprijs. Een advies prijs is wat de aanbieder adviseert

    Linda12-03-2019

    Is shirley een werknemer van vakantie veiling. Ik zie vaak reacties van deze persoon.

    Loes30-07-2019

    Als je wilt bieden op iets eve op het net zoeken naar de juiste prijs doe ik wel want de meesten bieden te hoog

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    goedkope hotelovernachting

    Ideaal voor een goedkope hotelovernachting, ik heb al vaak meegeboden en vaak gewonnen. Je moet soms wel sterk zijn om niet te lang door te bieden, maar ik ben inmiddels ervaren ;)

    Wel goed opletten dat de bonnen niet verlopen, dat is mij weleens gebeurd en is echt balen. En eigenlijk best stom dat dat kan... Daarom lager cijfer voor Service

    Door: Marieke Tellinga17-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    nooit meer

    ze zeggen dat je klantenservice het visitekaartje van je bedrijf is nou dan zou ik me schamen als ik dit soort medewerkers in dienst zou hebben , praten over is niet onze schuld , komen niet met oplossing en zijn onbeschoft.......jammer maar je ziet het bij veel bedrijven goedkoop personeel die je bedrijf naar de .....helpen

    Door: piet de wit21-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Weekendje Duitsland gewonnen in de veiling!

    YES!

    net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk!

    Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties... Wel soms irritant als er mensen ineens vet veel gaan bieden en je voor niks hebt zitten wachten maar extra leuk als het een keertje lukt als misschien net niemand kijkt!

    werkt goed!

    Door: Aga07-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    hotelovernachtingen en korte vakanties

    Jammer dat er niet zoveel veilingen zijn meer 's nachts, want dan had ik vaak de beste deals. minder publiek = minder biedingen...

    Maar ik vind het nog steeds een leuke site en ik bied er vaak op hotelovernachtingen en korte vakanties. Gewoon je kans afwachten en je hebt heus wel eens beet. Meestal voor onder de 50 euro een overnachting in een mooi hotel!

    Door: Luuk B16-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    ZEER SLECHTE SERVICE

    klantenservice bedroevend! Zeer slecht bereikbaar, terugbel noties worden niet nageleefd. Nog erger is de reden waarom ik deze afdeling van "Vakantie illusie" wilde benaderen. Met familie een korte trip geboekt naar Harwig (Engeland) Twee vouchers van 2 personen. Bij het inboeken met datum blijkt dat de eerste voucher geboekt is en dat de tweede niet mogelijk is. Kan gebeuren vol = vol. De ingevoerde voucher kan echter niet om geboekt worden. Geboekt is geboekt schreeuwt Vakantie Veiling. We moesten dus gescheiden ons tripje maken. Daarna contact gezochte met de leverancier medewerker melde dat ook zij allerminst blij waren met de starheid van deze veilingsite. Na communicatie met de leverancier bleek dat binnen 15 minuten de kwestie WEL opgelost te kunnen worden. Niet de leverancier blijkt deze verkoopvoorwaarde te hanteren maar komt uit de koker van management deze site. Een mail naar de directie wordt beantwoord door een zogenaamde veiling meester. Die na ruim twee nog moeten terugbellen! Voor mij is de trip een bron van ergernis geworden. Wat een gezellig uitje zou moeten worden begint zeer frustrerend. Nooit en te nimmer nog een aankoop via deze starre site.

    Door: Marcel Rits11-08-2017
    Bas06-09-2017

    Helemaal mee eens. Ook met hotelkamers is het een rap. Er worden per dag wel meer dan 100 fletcher hotelkamers geveild. Die kan je dan binnen 5 dagen boeken. In mijn geval was al direct geen enkele kamer te boeken. Het aanbod van de hotelkamers loopt niet in de pas met de beschikbare kamers. Ik heb mijn geld terug geclaimd maar dan wordt er verwezen naar Fletcher. Inmiddels elders een kamer geboekt. Ook voor mij geld. GEEN VAKANTIEVEILINGEN MEER!!!!!!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Hotelovernachting voor weinig

    Gewoon echt heel leuk als het lukt voor weinig iets te winnen.

    ik heb gisteren een hotelovernachting gewonnen voor 40 euro in een vier sterren hotel in Nederland. Goede deal toch?
    komen wel nog een paar euro kosten bij, maar ok

    ik ben hier best vaak te vinden!

    Door: Helen Santingh26-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Terugkerende aanbiedingen

    Veel aanbiedingen blijven eeuwig terugkomen, weet iemand hoe dat precies werkt?

    Ik vind het op zich wel handig, want als ik niet heb 'gewonnen' dan kan ik het later weer proberen
    Maar daardoor kun je volgens mij gewoon stoppen met bieden en wachten op de volgende toch??
    Lijkt me niet handig voor Vakantieveilingen

    Verder leuke site

    Door: Eduard Roos01-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Veel wachten

    Na heel wat pogingen met bieden is het mij eindelijk gelukt een sauna te krijgen voor 29 euro! Blij mee! Ook al kostte het nogal wat tijd....

    Door: K. Abbenes20-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Anders dan andere veilingsites

    En dat eerder in de positieve zin. Heb er nu 3 keer iets aangekocht (bieding gewonnen) met steeds een duidelijke korting als je deze producten elders bekijkt. Vb op een bedrag van 76 euro (goedkoopste prijs elders), 53 euro (43 euro + 10 euro adm. en verz.), toch 23 euro bespaard, dan nog producten met 2 x een kleiner bedrag maar ook met enkele euro's korting. En de producten zijn dan niet van een top merk ofzo, ze werken perfect (ook 2j garantie op). Wel moet je er op letten dat de adviesprijzen die bij de producten staan, vaak pak hoger liggen dan de prijs die je elders voor dit product vindt (soms wel dubbele), dus google eerst wat rond wat de prijs elders is en hou hier rekening mee tijdens het bieden + hou er rekening mee dat je er 10 euro moet bijtellen (admin. en verzendingskosten). Dus wil je op iets bieden dat elders voor 50 euro is te verkrijgen, biedt dan zeker onder de 40 euro om toch minstens een kleine korting te krijgen.

    Door: Jonas Moens15-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    hotelbon 30 euro

    We hebben een hotelbon voor maar ongeveer 30 euro gewonnen op de veiling van Vakantieveilingen,
    super goedkoop weekendje weg.

    Bon was in te wisselen bij heel veel hotels in Nederland, dus we hebben een mooi hotel aan het strand gekozen, omdat het zulk mooi weer was.

    Heel leuk weekend gehad en dat voor zo weinig geld. Kwamen wel nog transactiekosten en toeristenbelasting bij, maar dat was ook maar een paar euro.

    Door: Maaike12-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bieden voor daguitjes en vakantie

    Echt een hele leuke site!
    Ik heb zelf al meerdere malen een daguitje en zelfs een vakantie geboekt via VakantieVeilingen.
    Soms moet je even geduld hebben dat je een goede deal kunt hebben, maar ik heb echt vaak gemerkt dat geduld wordt beloond :)

    Bieden gaat trouwens makkelijk en ik vind het ook spannend!

    Door: Leanne Meijer22-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    vaker 'beet'

    ik bied vaak en veel bij vakantieveilingen en dan vooral op rare tijdstippen
    dan zijn er vaak net minder mensen online en heb je vaker 'beet'

    heb het niet voor grote dingen zoals lange vakanties gedaan nog, maar vooral voor 'daguitjes' zoals sauna of restaurants

    Door: L. Boers16-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    goedkope sauna's en hotelovernachtingen

    Vooral leuk voor goedkope sauna's en hotelovernachtingen!!
    Al heel veel dingen 'gewonnen', soms moet je wel veel geduld hebben als je het voor een lage prijs wilt!!

    Door: Gerda Kraaienberg14-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tja als het niet lekker loopt.

    Ja vaak hotels en vakantie geboekt,kost tijd en zoeken maar ook wel leuk als je oud bent.
    Soms moest ik de bon laten vervallen,maar dat gaat ook als je geen annulering verzekering hebt.
    Maar de 8 daagse reizen raad ik ieder af. In Nov 2016 afgezegd door het reisburo en een andere datum 25 Januari 2017. Heb bericht dat het Mallorca word een hostal met een waardering van 3.4 en foto's van een zeer vieze kamer,we zijn 75 jaar dat hoef ik niet.Verder naar Brussel retour 700 km.Daar je niet mag schenken of verkopen laat ik de 410 vervallen,win ik nog 130 euro benzine 108 parkeren.Ga nu heerlijk een reis boeken voor 14 dgn bij reisburo eigen keuzen 500 euro. Vakantieveiling kan hier niets aan doen ga dus door met de veilingen.Maar doe geen vakantie meer,je krijgt het overschot. Bedankt voor het lezen. Dit betreft geen klacht.

    Door: Olga Jansen06-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    mijn bedenkingen

    Net voor sluiting op precies 1 seconde komt er ander bod. Maar direct daarna krijg je bericht dat voor paar euro meer je toch het product krijgt. Hmmmm, bijzonder...lijkt alsof ze prijs onnatuurlijk opdrijven. Ook de verborgen extra kosten worden tijdens bieden niet vermeld. Vaak door administratie ben je nog duurder of net zo duur. Voor een weekendje weg dacht er een mooie prijs voor hebben gekregen, maar toen kwam administratiekosten van VV en Roompot, heffingen etc etc. Na berekening had ik beter de aanbieding via roompot website kunnen nemen, dan was ik goedkoper uit.Oplichterij kan ik nog niet beweren, maar er zit wel duidelijk een luchtje aan.

    Door: dveth12-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Nep Horloge Michael Kors

    Op 18 November heb ik een horloge van Michael Kors (MK6110) via VakantieVeilingen gekocht .
    Dit gegeven als kado aan mijn vriendin , wanneer wij het bandje willen laten inkorten bij de Michael Kors in de Bijenkorf Amsterdam, wordt ons verteld dat het om een nep horloge gaat, achter de toonbank pakt de verkoper een echte MK6110 horloge en de verschillen waren heel erg duidelijk , de echte Michael Kors was veel zwaarder, de stenen zaten op een andere wijze op de horloge en zagen er anders uit, ook voelde het bandje van de neppe Michael Kors heel anders dan de echte, hoe langer de verkoper er naar keek, hoe meer verschillen hij vond! We hebben foto's genomen van de beide horloges in de Bijenkorf. Mensen die ook een horloge of merksieraad hebben gekocht raad ik aan om gelijk naar een juwelier/speciaalzaak te gaan om te laten controleren of deze wel echt is!
    Ik kan het bijna niet geloven, ik had dit echt niet verwacht van zo'n grote online veilingsite!

    Mvg Wouter

    Door: Wouter09-12-2016
    Annemiek09-12-2016

    Wow, wat erg! Bij welk bedrijf had je het gekocht (via Vakantieveilingen)?

    Jan19-04-2017

    Super Gemeen dat zo iets kan via Vakantieveilingen ZEKER GEEN REKLAME !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Geen hotelovernachting boeken bij VakantieVeilingen.nl

    Op 17 mei jl. heb ik een voucher gekocht voor een hotelovernachting met ontbijt. Er stond in de advertentie dat niet alle hotels op elke datum mee zouden doen.

    We konden pas 12 dagen van tevoren boeken bij Fletcher, en toen bleek dat we van vrijdag op zaterdag GEEN ENKEL hotel konden boeken. We hebben allebei al ver van tevoren vrij gekregen van onze werkgevers en nu is dit weekendje naar de maan.

    Op zich is dat nog niet eens het ergste, maar als je VakantieVeilingen.nl hierover benaderd, krijg je totaal geen reactie. Het lijkt echt alsof zij het geld binnen hebben en dan is het prima.

    Nu zit ik zelf in de sales, en kan het ECHT NIET MAKEN om niets te laten horen.

    Mensen in Nederland: boek geen hotelovernachtingen bij VakantieVeilingen, want je kunt er toch geen gebruik van maken. Alleen als je door de weeks ergens een keer in een ander bed wilt slapen dan je eigen bed. Maar dat doet toch niemand.

    Ik zou unaniem aanbevelen om hotelovernachtingen via deZe site te kopen, want ze komen hun woord niet na.

    Bij voorbaat dank

    Boudewijn

    Door: Boudewijn Gerts26-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    goedkope dealtjes dagjes uit vakanties maar weinig service

    Goed voor goedkope dealtjes voor dagjes uit en vakanties enzo. Ik boek er vaak dingen zomaar spontaan en altijd heel goedkoop.

    MAar je moet niet bij ze aankloppen als er iets misgaat ofzo want dan heb je echt niks aan ze. In het beste geval verwijzen ze door naar de aanbieder van wat je hebt gekocht.

    Misschien dat ze daarom dus zo goedkoop kunnen zijn?

    Door: Joachim_Karels21-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goedkope dagjes weg

    Leuk voor goedkope dagjes weg

    Soms heb je echt geluk, ik doe het alleen als ik echt voor een habbekrats iets heb en soms lukt dat!

    Door: Mathilde van de Wetering15-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 91 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.