NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (99)

    5.4
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Weerstation

    Heb een paar keer meegedaan en heb 1 keer iets daadwerkelijk "gewonnen" (gekocht) bij vakantieveilingen.
    Het concept is leuk, maar trap er niet in! Zeker als je meedoet aan product veilingen, 99 van de 100 keer ben je veel duurder uit dan wanneer je even goed door Google heen sneupt. Komt voornamelijk ook door de extra kosten die ze er bovenop gooien. Misschien dat het met dagjes uit, hotels e.d. nog wel rendabel is, maar als ik zie dat veel mensen misschien 1 euro onder de prijs van een reguliere winkel zitten (en dan de extra kosten er nog bovenop komen) of dat er zelfs meer dan een normale prijs geboden wordt, dan krijg ik het vermoeden dat de prijs kunstmatig omhoog gedreven wordt.

    Door: Ronald 25-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Anastasia tickets

    Vandaag veiling gewonnen voor Anastasia, maar ondanks dat je nog voor betaling kan aangeven voor welke datum je wilt gaan, is het na betaling niet mogelijk om op die geselecteerde 26 december plaatsen te krijgen met de waardebon. Die datum zou dan beter niet getoond worden in het betaalproces.
    Wel werd ineens de mogelijkheid voor 27 en 28 december gegeven, terwijl deze data niet genoemd worden bij de veiling.
    Overigens de slechtste plekken.
    Om zeker te zijn hebben we nu voor vandaag kaarten gereserveerd!Geen 2e rang maar 3e rang, gezien er geen plaatsen naast elkaar meer te verkrijgen waren op de 2e rang.
    We snappen dat het om beperkt aantal plaatsen gaat, maar sowieso vreemd dat je 2 kaarten wint en dan ook niet naast elkaar kan reserveren.
    In het vervolg gaan we er dan maar bij deze site vanuit dat het alleen de slechtst mogelijke plaatsen zijn met de kans om niet eens met z'n tweetjes naast elkaar te kunnen zitten. Alleen dan kan je niet teleurgesteld raken. Wellicht is de 50% korting actie een beter alternatief om dan voor een enkele euro's meer meer kansen te hebben. Tja dubbeltje eerste rang zullen we het maar noemen!

    Door: Sj de Bees21-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Horloge

    - de retouneringen zijn dramatisch geregeld. Zorg dat je het zelf terug stuurt en niet via vakantie veiling aangegeven koerier. Duurde meer dan 5 weken dat ik mijn geld terug had. Pakketten worden blijkbaar niet direct gebracht bij vakantie veiling worden opgespaard in depot van DHL.
    - personeel klantenservice drama weten niet eens het beleid van vakantie veiling.
    - Duurt lang voordat er een onderzoek ingesteld wordt waar je pakket uithangt na 4 weken bij mij pas.

    Door: Richard01-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Keuze uit 2 welnesshotels

    Zeer slechte klantenservice. Ze zijn vriendelijk maar kosten erg veel tijd omdat ik alles meerdere keren moet uitleggen en puntje bij paaltje verenigd ze me niet te kunnen helpen en raden ze mij aan om zelf een hotel te gaan bellen .. Er is mij 3 keer beloofd dat vakantie veilingen het voor mij ging regelen en nu ineens kan dat niet meer? Ik ben hier al ruim 8 weken mee bezig en ik ben nog geen stap verder. Wel heel veel irritaties rijker! Dit is de laatste keer dat ik deze site heb gebruikt

    Door: Lindsay scholten 09-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hyundai lichtgewicht stofzuiger

    Had de veiling gewonnen van een hyundai lichtgewicht stofzuiger, na paar keer gebruikte te hebben was bij het verwisselen het mondstuk waar je andere stukken op kunt zetten al afgebroken. Waardoor de stofzuiger niet meer te gebruiken was, hier een mail over gestuurd en binnen 1 week kregen we een compleet nieuwe stofzuiger thuis gestuurd. Dat is super service ????

    Door: van Beers02-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tickets Walibi Fright Nights

    Kaarten gewonnen via vakantieveilingen maar gewilde datum was al helemaal volgeboekt. Beetje vreemd dat de datum zo snel weg was.
    Contact opgenomen met de klantenservice en netjes te woord gestaan. Kaarten konden nog geannuleerd worden omdat ze nog niet betaald waren. Topservice!

    Door: J24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    NS weekend dagretour naar stad naar keuze

    Heb een NS weekend dagretour besteld voor 18,50. Op de site stond dat je de E-ticket tot 31 december 2019 kan gebruiken en dat klopt inderdaad! Maar wat ze NIET VERMELDEN is dat je, na aankoop, maar 1 week de tijd heb om je ticket te bestellen bij de NS, je moet dus meteen al een datum en bestemming aangeven om de ticket te kunnen gebruiken. Dat staat nergens vermeld!!!! En omdat ik de e-ticket dat bijgevoegd was in de email heb geopend heb kan ik de deal niet meer annuleren....en ze noemen mij WINNAAR!!
    MISLEIDEND GEWOON!

    Door: C.N.22-09-2019
    Ala Shramok23-12-2019

    Ik heb recies hetzelfde probleem. Ik heb een klacht bij de PayPal ingediend en ik heb de betaling geblokkeerd. Ook heb ik dit bij de vakantieveilingen gemeld en bij de facebook hun pagina. Ook in de groepen in nl op de facebook waar ik lied van ben. Ik ga kijken hoe het PayPal beoordeelt en hoe het zal aflopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Pannen-set

    Ik bestel nooit meer iets via VakantieVeilingen.

    Ik won een veilig met een mooie pannen-set. Deze werd opgestuurd en ik betaalde netjes. Ze lieten mij weten dat de set op een afhaalpunt werd geleverd, dus ik ben daar een aantal keer naartoe gegaan. Geen pannen-set.

    Toen ik via Facebook contact opnam hebben ze het bedrag teruggestort en het product maar gewoon weer teruggenomen. Ik heb een pannen-set via een veiling gewonnen, netjes betaald, en vervolgens krijg ik niets. De pannen-set is gewoon ergens, anders kon hij in eerste instantie ook niet opgestuurd worden. Ik vind het schandalig en raad iedereen aan om niets via VakantieVeilingen te bestellen.

    Door: Timo05-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    restaurant bon

    maak hier geen gebruik van!!! Ik was ziek en kon niet naar het restaurant komen. Het restaurant gebeld en die vonden het geen probleem, maar Vakantieveilingen geeft niet mee. De bon is verbruikt nu.

    Direct mijn account gedeactiveerd.

    Door: Hugo Passchier03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Welness-dag in het resort Elysium

    Dit was mijn eerste veilig die ik ooit gewonnen heb, en ik heb hier heel slechte ervaringen mee gehad. Bij de info van mijn gewonnen veilig stond dat ik deze tot drie maanden hierna de ticketen kon gebruiken. Maar wanneer ik dit wilde doen na 2 maanden en 2 weken na ik de veilig gewonnen had, beleken mijn ticketen al vervallen te zijn. Dus ik bel de klanten dienst, na heel lang bellen geeft 1 van de managers toe dat een fout van hun is en dat ze mij een mail binnen de 48u gaan sturen waarin ik aangepaste tickets zou krijgen die wel werken. Na 50u had ik nog altijd geen antwoord ( de dag voor ik naar het resort zou gaan) ik bel terug en de vrouw aan de telefoon vertelt dat ze hun fout kennen, maar dat het beleid van vakantie veilingen hier niet op wilt in gaan en dat ze het geld terug gaan storten. En dat krijg ik het horen de dag voor ik wil gaan, en die dag lag al lang vast gepland met de vriendin dat ik zou gaan. Ik ben daarom zeer ontevreden over dit systeem.

    Door: Yasmine Matthijs19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Diverse

    Zowel kaartjes apenheul, steak box en vaarbewijs cursus gewonnen.
    Afhandeling is allemaal prima verlopen en steaks zijn goed geleverd.

    Geen ervaring met de service desk daar ik er geen aanspraak op hoefde te maken.

    Door: Tim18-07-2019
    Joe06-09-2019

    Goedenavond, Is de vaarbewijs cursus goed en uitgebreid? Ik kan er namelijk verder niks over vinden dat de tekst van VakantieVeilingen zelf. Alvast bedankt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    kaarten Dolfinarium 2=1

    5 minuten geleden


    PAS OP MET DE AKTIE 1=2 !!!
    PAS OP MET DE AKTIE 1=2 !!!! JE WORDT OPGELICHT DOOR DEZE CLUB. JE BIEDT OP EEN VEILING EN ALS JE DEZE WINT ZIT DEZE VEILING NET NIET IN DE AKTIE. NU ZIT IK MET 2 DURE KAARTEN VOOR HET DOLFINARIUM ! ALS JE BELT KUNNEN ZE NIETS VOOR JE BETEKENEN !! ECHT BELACHELIJK !

    De werkwijze is als volgt: je krijgt een mail met de opmerking "alleen vandaag geldig" op een aantal veilingen geldt de actie 2=1 van Walibi tot Slagharen. Als je dan in het zoekvenster het Dolfinarium opzoekt en de veiling wint krijg je maar 2 kaarten...…..aan de telefoon zeggen ze dan: je had op de andere veiling moeten bieden !! Het is gewoon M I S L E I D I N G !!!

    IK BESTEL HIER NOOIT MEER IETS !!!

    Door: Robert Nieborg25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    tickets pretparken Bobbejaanland / Plopsa Coo

    De prijzen van de tickets hangen vaak af van de bieders. Als je in een groepje zit waarin slechts op het laatste moment geboden wordt, vallen de prijzen meestal goed mee. Ik heb zopas 2 tickets gewonnen voor 25 euro (+5 euro admin.). Dus dat is toch een mooie korting! Je kan dan aan diezelfde prijs tickets bijbestellen, nog mooier :-)

    Door: Kim16-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    5 gewonnen veilingen

    Ik heb afgelopen week 5 veilingen gewonnen. Ik wilde gelijk betalen. Toen er gevraagd werd om een raboreader die ik niet voor de hand had proberrde ik 5 dagen later te betalen.
    Vandaag wilde ik betalen. Er stond inmiddels € 12,50 aan incassokosten bij (binnen 5 dagen). Dit terwijl er helemaal geen incasso verricht was. Dus ik moest de veilingen betalen EN € 12,50 incassokosten.
    Hierop heb ik vakantieveilingen gebeld. En kreeg te horen dat ze over drie dagen ÓÓK nog eens los van mijn betaling automatisch gingen incasseren. Dus dat zou betekenen een dubbele betaling van de veilingen EN €25,00aan dubbele incassokosten. Hier was niets tegen te doen kreeg ik te horen.
    Ik ga hier wel iets tegen doen. Ik ga het bedrag storneren. De incassokosten er vanaf halen. En de rest via de deurwaarder bij de rechtbank laten beoordelen.
    Ik raad andere mensen aan dit ook te doen in dezelfde situatie. Vakantieveilingen heeft in haar grijze verleden al vaker bakzijl moeten halen omdat ze onwettige acties uitvoerden, maar omdat de bedragen klein zijn hebben ze telkens grote kans op niet aangepakt worden... mijn advies is doe dit wel! Ik schrap mijn account ik voel me opgelicht.. en das een behoorlijk naar gevoel!

    Door: WAH Niessing08-06-2019
    Kim 28-09-2019

    Ik ben te laat met betalen en bestellen, wat nu? Om je gewonnen product te ontvangen, moet je binnen 10 dagen na het winnen van de veiling het gewenste bezorgadres invullen en de betaling voldoen. Doe je dit niet, dan vervalt de actie en wordt je veiling automatisch geannuleerd. Dit betekent dat je het product dan niet meer kunt bestellen. Mocht je het product alsnog graag willen, dan kun je op onze website kijken of deze wellicht opnieuw wordt geveild. Je kunt dan nog een keer meebieden. Waarom wordt een gewonnen product na 10 dagen automatisch geannuleerd? Vooraf komt VakantieVeilingen met de aanbieder van het product een aantal dingen overeen (contractuele afspraken), zoals in welke periode de actie met betrekking tot het product geldt. De aanbieder kan dan garanderen dat het product in die periode leverbaar is. Let op: Een product is een fysiek product dat je thuis ontvangt. Een waardebon waarmee je een fysiek product kunt bestellen of vrijetijdsarrangementen (zoals een hotel, een dagje weg of bijvoorbeeld een restaurant) hebben geen herroepingsrecht en worden ook niet automatisch geannuleerd, hier blijft de betalingsverplichting staan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Geen

    Je wordt gewoon belazerd. Als je goed oplet zijn er steeds hoegenaamde bieders die de prijs naar een minimaal bedrag brengen, Wat de aanbieder ervoor wil hebben. Fictieve personen die binnen een aantal seconden zichzelf overbieden, als de veiling net is begonnen. Beginnen met een idioot startbod. Als je het goed volgt zie je een patroon. Ik denk dat er automatische bieders tussen zitten. Vakantie veilingen doe hier wat aan!!!!!!!!!! Of doen jullie hier zelf aan mee????????? Alle horloges moeten minimaal boven de 50 euro komen. De dagaanbieding van vandaag van van der Valk ook. De schommelstoel voor buiten minimaal 80 en ga zo maar door. Ik bekijk dit al dagen en raad iedereen aan om dit eens te doen, dan zie je hetzelf

    Door: Herman04-06-2019
    Pierre19-08-2019

    Odd, volg het ook al een tijdje en het klopt.

    Sylvia28-11-2019

    Ik denk dat

    Sylvia28-11-2019

    Dat is mij ook opgevallen, als de tijd om is schiet het bedrag opeens omhoog, het is allemaal nep

    Elsa23-05-2020

    Inderdaad! Zo is het helemaal. En nu, bijna een jaar later is er nog niets veranderd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Foto op plexiglas

    een ander heeft op mijn account een aankopen gedaan. Dit is uiteraard mijn verantwoordelijkheid. Ik heb gebeld en een betalingsregeling getroffen. Nadat ik alles betaald had kon ik het product krijgen.

    Ik heb alles betaald en nu is de aankopen verlopen. Na hierover gebeld te hebben werd mij verteld dat ze daar weinig aan konden doen.

    Ik kon het geld op een andere veiling binnen 5 dagen gebruiken. Ik heb nu niets nodig en daarom zei de mevrouw dat dit mijn probleem was. Ik gaf aan dat ik ontevreden was en ook daar kreeg ik een zeer onverschillig antwoord op.

    Ik heb mijn account opgezegd. Slechte klanten service. Totaal niet bereid mee te denken. Ik snap nu waarom VakantieVeilingen achteruit gaat.

    Door: Jered 31-05-2019
    Kim 28-09-2019

    Ik ben te laat met betalen en bestellen, wat nu? Om je gewonnen product te ontvangen, moet je binnen 10 dagen na het winnen van de veiling het gewenste bezorgadres invullen en de betaling voldoen. Doe je dit niet, dan vervalt de actie en wordt je veiling automatisch geannuleerd. Dit betekent dat je het product dan niet meer kunt bestellen. Mocht je het product alsnog graag willen, dan kun je op onze website kijken of deze wellicht opnieuw wordt geveild. Je kunt dan nog een keer meebieden. Waarom wordt een gewonnen product na 10 dagen automatisch geannuleerd? Vooraf komt VakantieVeilingen met de aanbieder van het product een aantal dingen overeen (contractuele afspraken), zoals in welke periode de actie met betrekking tot het product geldt. De aanbieder kan dan garanderen dat het product in die periode leverbaar is. Let op: Een product is een fysiek product dat je thuis ontvangt. Een waardebon waarmee je een fysiek product kunt bestellen of vrijetijdsarrangementen (zoals een hotel, een dagje weg of bijvoorbeeld een restaurant) hebben geen herroepingsrecht en worden ook niet automatisch geannuleerd, hier blijft de betalingsverplichting staan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    ontzettend ontevreden

    hartstikke fijn dat je belazerd kan worden met een veiling en dan vervolgens keer op keer slechte service verleend krijgt.
    Heel erg teleurstellend.

    Door: niet belangrijk23-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zeer slecht oplichting

    veiling overnachtingen Roompot willen reserveren echter de site geeft aan dat de voucher ongeldig is. Contact opgenomen met vakantieveilingen zij beweren dat ik al reeds geboekt heb op een datum die al verstreken was, Vakantieveilingen schreef Sorry voor het Ongemak. Ik heb aan hun gevraagd of ze me de reserveringsmail van deze boeking dan nogmaals konden sturen want dat zou je krijgen volgens de site als je boekt. Nooit van ze gekregen want ja dat kan niet want ik heb hem nooit gehad (ook niet in de spambox). Kortom je koopt een product bij vakantie veilingen maar je product wordt niet geleverd je bent je geld kwijt dat heet OPLICHTING

    Door: de wit21-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    sad

    asd

    Door: asdsdf08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Heel slecht klantenservice

    Heel slecht klantenservice. Beter geen risico nemen om iets bij hen te kopen!

    Door: W.08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 99 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.