NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (139)

    5
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    vlees BBQbezorging

    beantwoording van mijn klacht over bezorgkosten door Marwa
    Klantenservice(alle bezorgkosten worden vermeld is onjuist) Mijn
    beschrijving is juist en uw reactie is lakoniek en onvolledig.
    Een cijfer 5.4 na 106 klachten is zeer laag.Bij een eindexamen VWO
    ben je met dit eindcijfer zwaar de klos.

    Door: ton van orle23-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bon EasyToys

    Leuke actie met de Easytoys bon, echter betaal je naast de (standaard) administratieve kosten van €5.50 ook nog een €4.95 aan verzendkosten aan Vakantieveilingen onder het mom van dat je deze vervolgens niet meer hoeft te betalen op de site van Easytoys. Nu komt het addertje onder het gras, je dient minimaal €60 te spenderen op Easytoys om de bon te mogen gebruiken, Easytoys hanteerd GEEN verzendkosten voor bestellingen boven €50. Dit is weer een andere soort vorm van Oplichterij!.

    Door: Sem04-03-2021
    Noud30-05-2021

    Ja hoezo verzendkosten als je niks verzend. Dan zijn het administratiekosten.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Gereedschap koffer

    Slechte kwaliteit
    Veiling staat tegelijk op slajeslag.nl zodat de biedingen hoger worden omdat op 2 sites tegelijk wordt geboden op dezelfde veiling. Waarschijnlijk mag de talpa groep dat van John de mol

    Door: Marco Pater14-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niets

    Er zitten daar gewoon mensen in dienst die de prijs wat opdrijven. Want anders bleef iedereen lekker laag zitten met de groep. Maar nee hoor, opeens komt iemand die meteen 25€ biedt i.p.v. 1€ en dan keer op keer opnieuw.....

    Door: Ben09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantie bij roompot

    Via vakantieveilingen bij roompot geboekt.
    In totaal drie huisjes betaald voor 3 stellen i.v.m. corona. Mijn leeftijd is 31 jaar maar ik moest extra borg (€50,00 per persoon) betalen bovenop de borg voor het huis (€65,00 per huisje. Vakantieveilingen heeft pas na het weekend wat van zich laten horen. bar slechte service en mosterd na de maaltijd. boek geen vakanties bij vakantieveilingen.

    Door: cas goumans08-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Stofzuiger

    Een stofzuiger gekocht in december, een maand later stuk gegaan. Contact opgenomen met het bedrijf en kreeg meteen al een standaard bericht dat ze contact hebben genomen met het desbetreffende bedrijf. Na 2 weken besloot ik weer te mailen en kreeg ik hetzelfde standaard bericht. Het Ik voel me totaal niet serieus genomen door dit bedrijf en zit al een maand zonder stofzuiger thuis.

    Ik ga geen producten meer kopen hier en zoek mijn kortingen wel bij andere bedrijven zoals Groupon etc.

    Door: Julia05-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Hotel overnachtingen.

    Wij hadden een paar overnachtingen in Duitsland geboekt. Door de corona mochten we niet naar duitsland. Dus annuleren. We hebben de hotels gebeld, die hebben gezegt bij naar vakantie.nl te gaan. Dat gedaan te hebben zeggen ze bij vakantie.nl om een nieuwe vakantie te boeken zodat ze het kunnen verrekenen. Gaat niet in deze tijd, en zowiso niet voor dezelfde prijs. Krijgen we na 3 keer te mailen geen reactie meer op terug. Zeer teleurstellend.

    Door: Gerrie Werink01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Paintball

    Er word leuk gezegd 2,5 paintballen dit dat. Dan win je de veilig staat er in kleine lettertjes 50 kogels per persoon... Meer kogels kost een extra 99 euro. Laat je niet in de maling nemen want ze willen ook perse de 5 euro administratiekosten en dreigen anders met incassobureaus

    Door: Henk Sanders31-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Camera

    Wifi smart camera
    Shc _150
    Heb er twee ,maar ze maken geen verbinding met de ap ,gsm
    Heb door gegeven ,maar geen antwoord tot nu

    Door: Baize paul16-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    32804980

    Vreselijk bedrijf.
    Product gekocht dat niet werkte.
    Gebeld en krijg me geld niet terug.
    Via de bank me geld terug moeten krijgen.

    Door: Joël19-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Op veiling een ring gekocht

    Blij met mijn aankoop. Een mooie ring. Levering via DHL ik ben thuis gebleven voor het in ontvangst nemen van mijn pakje.

    Krijg ik een berichtje dat het retour is gestuurd. Omdat het adres niet is gevonden.... Dus geld terug krijg. Niet opnieuw worden aangeboden pffff balen echt geweldig opgelost Vakantie veiling...

    Door: Jolanda16-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Verschillende vooral parfumerie en bijouterie

    Effe aanpassen en leren in het begin.
    Ja je moet zeker de bijkomende info eerst goed lezen vooral met abonnementen zoals Fresh Inn.
    Zijn niet altijd leuke geschenken om te ontvangen omdat het veel verplichtingen e.d met zich meebrengt niet altijd handig voor de (gelukkige)
    Tele operators zijn steeds vriendelijk behulpzaam en doen wat ze kunnen en mogen heb ik het gevoel.
    Ik blijf t.l.o.klant omdat ik nog niets negatiefs heb meegemaakt.
    Ghhhhhhhh

    Door: Palinckx ludo 21-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    NVT

    De klantenservice is onbeschoft en onbekwaam en je moet ze talloze keren bellen om een geschil op te kunnen lossen. Praten allemaal langs elkaar heen.

    Door: Carina16-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Airfryer

    Als je goed oplet dan zie je dat last minute de prijs wordt opgevoerd door 'bots' zodat ze er misschien toch een goede prijs uit krijgen. Enkele seconden later gaat precies hetzelfde product weer aftellen en zo gaat dit de hele dag door. Deze hele site is gewoon een scam en raad ik mensen echt aan om elders te kopen waar je normaal garantie hebt en waar je makkelijk kan retourneren!

    Door: Hanz11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Sunparks België/ overnachting Leonardo hotel Amsterdam en overnachting Apollo Hotel Vinkenveen

    Ik was blij dat ik deze veilingen gewonnen had, maar kreeg een koude douch toen ik er gebruik van wilde maken.
    Ten eerste Sunparks België ik zou vanaf augustus kunnen boeken maar toen ik wilde boeken kon dit alleen vanaf oktober en toen zat België dicht vanwege corona. De hotels was ook een drama ik wilde graag de waarde bonnen doortrekken naar 2021 maar dat kon ook niet. Ik had in de pandemie de veiling gewonnen dus was het mijn eigen verantwoordelijkheid dus er kon niets aan gedaan worden. Overal zie je dat men je in deze tijd tegemoet komt behalve bij vakantieveilingen. Ik ben gewoon mijn geld kwijt. Tevens kom ik er achter bij een andere veiling die ik gewonnen dat dat dit uit China kwam en de pasvorm onjuist was ook dit gewonnen product kan ik weg gooien. Al met al wil ik niets meer met Vakantieveilingen te maken hebben en ik hoop dat men goed oplet als men op een veiling gaat bieden. Kijk eerst naar de prijs in de markt, vaak koop je dan goedkoper.

    Door: Jannes04-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Waardebon restaurant

    + snelle levering
    - slechte klantenservice, krijg maar 1x in de 2 weken reactie ipv de genoemde 5 dagen
    -5 euro verzendkosten betalen voor een waardebon via de mail, wist niet dat dit tegenwoordig zo duur was om te mailen
    - standaard al 5 euro kwijt aan servicekosten, hierdoor lijkt je product op het eerste oog heel goedkoop.
    - ze sturen blijkbaar geen bevestiging van een reservering

    Door: Jennifer29-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Voucher

    Misleidende informatie, je moet voor een groot bedrag bestellen anders werkt de voucher niet. Oplichters

    Door: Jennifer07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kandelaars houder,weegschaal en 2 bordenset

    Ik heb verschillende aankoop gedaan. Kaarten en hotels waren ok. Deze maand aantal producten gekocht. Deze zijn slechte kwaliteit. B- Keuze of nog slechter kwaliteit. 2 set borden gekocht, beide set zijn niet goed. Borden hebben spikkels op. Weegschaal is los. Kandelaar is 1 deel scheef en glas komt tegen de andere glas aan. Mails gestuurd, is nu afwachten hoelang dit gaat duren voor oplossing.

    Door: U. S24-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Buitencamera, en twee binnencamera's en een dames horloge

    Buitencamera en binnen camera's doen het even dan krijg je zwart beeld, word je uit de app gegooid en dan vragen ze je een filmpje te maken, wat dus niet meer gaat. Van de twee binnen camera's heeft het 3 weken geduurd voordat ik mijn geld retour had en van de buitencamera heb ik het tot op heden nog niet terug.
    Daarbij komt dat ik voor mijn dochter een horloge had waarvan na drie weken spontaan de schakels uit het bandje vallen. En denk je dat ze reageren nou mooi niet. Nu stuur ik elke dag een mail op de hoop dat ze een keer gaan reageren maar naar mijn ervaringen nooit meer via vakantieveilingen dit soort dingen kopen. Dan maar wat meer geld uitgeven en goede service dan dit gezeik

    Door: jessica23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Center parcs bon

    Erg slecht. Werken tegenwoordig met hele kleine lettertjes. Op je gewonnen veiling pagina staat geldig tot datum ver in de toekomst. Kleine lettertjes ergens minimaal half jaar van te voren reserveren.

    Je belt een paar keer naar de klantenservice. Daar worden verschillende dingen benoemd.
    1. Je krijgt van ons een nieuwe voucher.
    2 ik verleng de geldigheid van deze.

    Na 3 weken komt er eindelijk reactie op de mail. Jammer joh geld en voucher weg.

    Veel plezier bij een volgende veiling ?? wat denk jezelf?

    Ik adviseer iedereen social deal! Top service en je weet meteen waar je duidelijk aan toe bent. Ook geen administratie kosten en kleine lettertjes

    Door: Marloes Van beelen21-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 139 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.