NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (85)

    5.6
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geen

    Je wordt gewoon belazerd. Als je goed oplet zijn er steeds hoegenaamde bieders die de prijs naar een minimaal bedrag brengen, Wat de aanbieder ervoor wil hebben. Fictieve personen die binnen een aantal seconden zichzelf overbieden, als de veiling net is begonnen. Beginnen met een idioot startbod. Als je het goed volgt zie je een patroon. Ik denk dat er automatische bieders tussen zitten. Vakantie veilingen doe hier wat aan!!!!!!!!!! Of doen jullie hier zelf aan mee????????? Alle horloges moeten minimaal boven de 50 euro komen. De dagaanbieding van vandaag van van der Valk ook. De schommelstoel voor buiten minimaal 80 en ga zo maar door. Ik bekijk dit al dagen en raad iedereen aan om dit eens te doen, dan zie je hetzelf

    Door: Herman04-06-2019
    Pierre19-08-2019

    Odd, volg het ook al een tijdje en het klopt.

    Sylvia28-11-2019

    Ik denk dat

    Sylvia28-11-2019

    Dat is mij ook opgevallen, als de tijd om is schiet het bedrag opeens omhoog, het is allemaal nep

    Elsa23-05-2020

    Inderdaad! Zo is het helemaal. En nu, bijna een jaar later is er nog niets veranderd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Foto op plexiglas

    een ander heeft op mijn account een aankopen gedaan. Dit is uiteraard mijn verantwoordelijkheid. Ik heb gebeld en een betalingsregeling getroffen. Nadat ik alles betaald had kon ik het product krijgen.

    Ik heb alles betaald en nu is de aankopen verlopen. Na hierover gebeld te hebben werd mij verteld dat ze daar weinig aan konden doen.

    Ik kon het geld op een andere veiling binnen 5 dagen gebruiken. Ik heb nu niets nodig en daarom zei de mevrouw dat dit mijn probleem was. Ik gaf aan dat ik ontevreden was en ook daar kreeg ik een zeer onverschillig antwoord op.

    Ik heb mijn account opgezegd. Slechte klanten service. Totaal niet bereid mee te denken. Ik snap nu waarom VakantieVeilingen achteruit gaat.

    Door: Jered 31-05-2019
    Kim 28-09-2019

    Ik ben te laat met betalen en bestellen, wat nu? Om je gewonnen product te ontvangen, moet je binnen 10 dagen na het winnen van de veiling het gewenste bezorgadres invullen en de betaling voldoen. Doe je dit niet, dan vervalt de actie en wordt je veiling automatisch geannuleerd. Dit betekent dat je het product dan niet meer kunt bestellen. Mocht je het product alsnog graag willen, dan kun je op onze website kijken of deze wellicht opnieuw wordt geveild. Je kunt dan nog een keer meebieden. Waarom wordt een gewonnen product na 10 dagen automatisch geannuleerd? Vooraf komt VakantieVeilingen met de aanbieder van het product een aantal dingen overeen (contractuele afspraken), zoals in welke periode de actie met betrekking tot het product geldt. De aanbieder kan dan garanderen dat het product in die periode leverbaar is. Let op: Een product is een fysiek product dat je thuis ontvangt. Een waardebon waarmee je een fysiek product kunt bestellen of vrijetijdsarrangementen (zoals een hotel, een dagje weg of bijvoorbeeld een restaurant) hebben geen herroepingsrecht en worden ook niet automatisch geannuleerd, hier blijft de betalingsverplichting staan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    ontzettend ontevreden

    hartstikke fijn dat je belazerd kan worden met een veiling en dan vervolgens keer op keer slechte service verleend krijgt.
    Heel erg teleurstellend.

    Door: niet belangrijk23-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zeer slecht oplichting

    veiling overnachtingen Roompot willen reserveren echter de site geeft aan dat de voucher ongeldig is. Contact opgenomen met vakantieveilingen zij beweren dat ik al reeds geboekt heb op een datum die al verstreken was, Vakantieveilingen schreef Sorry voor het Ongemak. Ik heb aan hun gevraagd of ze me de reserveringsmail van deze boeking dan nogmaals konden sturen want dat zou je krijgen volgens de site als je boekt. Nooit van ze gekregen want ja dat kan niet want ik heb hem nooit gehad (ook niet in de spambox). Kortom je koopt een product bij vakantie veilingen maar je product wordt niet geleverd je bent je geld kwijt dat heet OPLICHTING

    Door: de wit21-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    sad

    asd

    Door: asdsdf08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Heel slecht klantenservice

    Heel slecht klantenservice. Beter geen risico nemen om iets bij hen te kopen!

    Door: W.08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slechte service en communicatie

    Wat een slechte service zeg! Ik annuleer een gewonnen veiling gelijk, echter wordt door VakantieVeilingen hierop niet gereageerd. Wel ontvang ik de incassokosten ad €40. Er is geen blijk van een oplossing. Zeer slechte klantenservice en klantvriendelijkheid.

    Door: Erica16-03-2019
    Marnick 12-05-2019

    Regels zijn nou eenmaal dat je een gewonnen veiling moet betalen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Slechte service!!!

    Wilde mijn boeking verzilveren ging helemaal goed, tot extra betaling voor weekendtoeslag . Betaald maar vervolgens geen boeking . Meerdere keren met vakantieveilingen gebeld maar ik moet het zelf oplossen en contact opnemen met het hotel .

    Door: Katinka den Hartog15-01-2019
    Eef23-05-2019

    Helaas ook en bon gekocht. Helaas niet voor mannen en niet als je maat 46 hebt. Uiteindelijk heb ik er dus niets aan, maar dat wordt ook niet aangegeven.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Logitech speakers

    Logitech speakers gewonnen, vervolgens kwam er 10€ extra overheen (had ik zelf wel kunnen zien achteraf). Speakers aangekomen kwam ik erachter dat de linker speaker defect is. Aangemeld voor retour en hopen dat ik een nieuwe krijg of het volledige bedrag terug krijg. Levering ging tevens sneller dan aangegeven (pluspunt). Eigenlijk was het enige slechte dat de speakers defect zijn.

    Door: Jasper Koekoek30-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    klantenservice niet te bereiken

    Ik heb een cactus lamp gekocht product is nu al defect na 1 maand.
    Ik wil dit melden maar krijg de klantenservice telefonisch niet te pakken.Ivm met de lange wachttijden melden ze, dat je beter kunt mailen, dit werkt ook niet als men de mail heeft verstuurd krijg je bericht dat de service buiten bereik is
    Ik heb al 3 dgn diverse keren gemaild en gebeld zonder resultaat.

    Door: nicole noordermeer26-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Bladblazer

    Bladblazer "gewonnen" wie heeft deze bladblazer ook gewonnen. Heel apart moest het zelf inelkaar zetten, ding blaast voor geen meter, ik kan het zelf nog beter. Klepje van de zak laat ook steeds los waardoor machine meteen stopt! Net twee dagen binnen, één keer gebruikt!! Waardeloos. Meer slechte ervaringen, bladblazer v White twv €59,95, hoor het graag

    Door: Irene09-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Misleidende veilingen! Heel slecht!

    Veiling werd aangeboden met tekst keus uit 14 vakantieparken, na winnen veiling blijken er maar 2 parken beschikbaarheid te hebben. Misleidende teksten, zeer slecht ben gelijk helemaal klaar met VakantieVeilingen. Één grote leugen daar!

    Door: Saar11-10-2018
    shirley01-12-2018

    wellicht stond er wel een boekingsdatum in de veilingtekst. Als je voor die datum had geboekt had je misschien meer keuze gehad :-(

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    wachten, wachten.

    waardeloos, vaak! veilt goederen die ze helemaal niet in voorraad hebben. SLECHT

    Door: harry13-08-2018
    Shirley01-12-2018

    ze zijn ook een veilingwebsite en geen web winkel :-)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    WAARDELOOS BEDRIJF.

    Vakantieveingen is een waardeloos bedrijf met een ernorme slechte service. Het is jammer dat dit waardeloose bedrijf zo maar mag doorgaan.Kaarten voor Elisabeth in Concert geboekt en gekregen doch dan blijkt dat hun bepalen waar je zit, oftewel hoog op de tribune met trappen, het staat nergens beschreven dat er een tribune is.wij zijn slecht terbeen en was ons eigen schuld dat wij invalide zijn en het maar moesten uitzoeken terplaatse.Vakantieveilingen verstrekt niet de juiste informatie en kunnen wat ons betreft aan het gas.

    Door: Benno Haarman18-06-2018
    Delia Rietman18-06-2018

    Wij hebben exact hetzelfde meegemaakt met VakantieVeilingen ,ook onjuiste informatie en zeer onbeschoft als na lange wachttijd hun aan de telefoon krijgt, wij hebben inmiddels Radar ook verzocht om hier actie op te ondernemen , dit bedrijf moet gestopt worden.

    d van den berg04-11-2018

    Veiling gewonnen van der valk eten/slapen en ontbijt.alleen zondag.......deze afgedrukt op 21-10-2018 en een halfjaar geldig,wil boeken voor december.... niet mogelijk alleen 4 november( 1x voor een halfjaar). Contact gehad met vakantie veilingen ,de veilingmeester zou een mail terug sturen. Je raad het al niks(na nog drie telefoontjes). Ondertussen kan ik nu nergens meer uit de datums kiezen/of bij betaalen. Ik was een tevreden klant,als dit is opgelost kom ik nooit meer op deze site.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Adviesprijzen

    Je moet erg opletten met producten.De adviesprijs klopt niet .Ik had een sporthorloge gewonnen voor dacht ik , een koopje .Advies prijs 79 euro . Zie ik hem bij mediamarkt voor 36 euro .

    Door: Karin Aland29-05-2018
    Shirley01-12-2018

    Een adviesprijs is ook anders dan een actieprijs. Een advies prijs is wat de aanbieder adviseert

    Linda12-03-2019

    Is shirley een werknemer van vakantie veiling. Ik zie vaak reacties van deze persoon.

    Loes30-07-2019

    Als je wilt bieden op iets eve op het net zoeken naar de juiste prijs doe ik wel want de meesten bieden te hoog

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    goedkope hotelovernachting

    Ideaal voor een goedkope hotelovernachting, ik heb al vaak meegeboden en vaak gewonnen. Je moet soms wel sterk zijn om niet te lang door te bieden, maar ik ben inmiddels ervaren ;)

    Wel goed opletten dat de bonnen niet verlopen, dat is mij weleens gebeurd en is echt balen. En eigenlijk best stom dat dat kan... Daarom lager cijfer voor Service

    Door: Marieke Tellinga17-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    nooit meer

    ze zeggen dat je klantenservice het visitekaartje van je bedrijf is nou dan zou ik me schamen als ik dit soort medewerkers in dienst zou hebben , praten over is niet onze schuld , komen niet met oplossing en zijn onbeschoft.......jammer maar je ziet het bij veel bedrijven goedkoop personeel die je bedrijf naar de .....helpen

    Door: piet de wit21-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Weekendje Duitsland gewonnen in de veiling!

    YES!

    net een weekendje Duitsland gewonnen voor een paar tientjes! Ik zat al een tijdje te azen hierop en heb m eindelijk!

    Vind het een erg leuk systeem en ik bied best wel vaak op vakanties... Wel soms irritant als er mensen ineens vet veel gaan bieden en je voor niks hebt zitten wachten maar extra leuk als het een keertje lukt als misschien net niemand kijkt!

    werkt goed!

    Door: Aga07-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    hotelovernachtingen en korte vakanties

    Jammer dat er niet zoveel veilingen zijn meer 's nachts, want dan had ik vaak de beste deals. minder publiek = minder biedingen...

    Maar ik vind het nog steeds een leuke site en ik bied er vaak op hotelovernachtingen en korte vakanties. Gewoon je kans afwachten en je hebt heus wel eens beet. Meestal voor onder de 50 euro een overnachting in een mooi hotel!

    Door: Luuk B16-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    ZEER SLECHTE SERVICE

    klantenservice bedroevend! Zeer slecht bereikbaar, terugbel noties worden niet nageleefd. Nog erger is de reden waarom ik deze afdeling van "Vakantie illusie" wilde benaderen. Met familie een korte trip geboekt naar Harwig (Engeland) Twee vouchers van 2 personen. Bij het inboeken met datum blijkt dat de eerste voucher geboekt is en dat de tweede niet mogelijk is. Kan gebeuren vol = vol. De ingevoerde voucher kan echter niet om geboekt worden. Geboekt is geboekt schreeuwt Vakantie Veiling. We moesten dus gescheiden ons tripje maken. Daarna contact gezochte met de leverancier medewerker melde dat ook zij allerminst blij waren met de starheid van deze veilingsite. Na communicatie met de leverancier bleek dat binnen 15 minuten de kwestie WEL opgelost te kunnen worden. Niet de leverancier blijkt deze verkoopvoorwaarde te hanteren maar komt uit de koker van management deze site. Een mail naar de directie wordt beantwoord door een zogenaamde veiling meester. Die na ruim twee nog moeten terugbellen! Voor mij is de trip een bron van ergernis geworden. Wat een gezellig uitje zou moeten worden begint zeer frustrerend. Nooit en te nimmer nog een aankoop via deze starre site.

    Door: Marcel Rits11-08-2017
    Bas06-09-2017

    Helemaal mee eens. Ook met hotelkamers is het een rap. Er worden per dag wel meer dan 100 fletcher hotelkamers geveild. Die kan je dan binnen 5 dagen boeken. In mijn geval was al direct geen enkele kamer te boeken. Het aanbod van de hotelkamers loopt niet in de pas met de beschikbare kamers. Ik heb mijn geld terug geclaimd maar dan wordt er verwezen naar Fletcher. Inmiddels elders een kamer geboekt. Ook voor mij geld. GEEN VAKANTIEVEILINGEN MEER!!!!!!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 85 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.