NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (99)

    5.4
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Centerparkcs

    Vies en smerig huisje klacht neergelegd zowel bij centerparcs als bij vakantieveiling maar kunnen niets voor ons betekenen erg schandalig niemand slaapt ergens tussen de dooie vliegen enz. Je zou er nog ziek van worden!

    Door: Miranda Koppers03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Parasol

    Pakket niet aangekomen.
    17-08 een parasol weten te bemachtigen.
    Product word verstuurd door DPD en ik krijg al vrij snel een Track and trace code.
    In de track and trace code stond dat deze 19-08 geleverd zou worden.
    Helaas ontving ik 19-08 niets en leek mijn track and trace code niet meer goed.

    1ste keer contact met DPD, DPD dacht dat mijn woning een bedrijf adres was en dat ik gesloten was.
    Pakket zou opnieuw aangeboden worden.

    2de keer contact met DPD omdat er weer niet geleverd werd. Nu bleek het adres niet te kloppen. Ze hadden 2maal mijn huis adres ingevuld. Adres is gewijzigd en ik heb verzocht om het bij een pick up point af te leveren.

    3de keer contact met DPD. Pakket kon niet bij pick up point afgeleverd worden omdat het pakket te groot is. Pakket ging terug naar het sorteer centrum en zou opnieuw bij mijn huis adres aangeboden worden.

    Uiteindelijke 24-08 contact met vakantie veiling omdat ik zie dat het pakket terug gaat naar vakantie veilingen.

    Vakantie veilingen behandeld het als een retour, en zal het geld terug storten.
    Door een fout van DPD wordt mijn order geannuleerd. Nu kan ik voor een schappelijk 100 euro meer een parasol gaan kopen.
    "gelukkig" krijg ik wel een tegoedbon van 10 hele euro's van vakantie veiling.

    Advies:
    Stop met DPD en behandel in dit geval een order niet als annulering.

    Ik heb stop in ieder geval met vakantie veilingen en ga mijn artikelen in het vervolg bij de winkel halen.

    Door: Ron24-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Waterkoker

    Waterkoker gewonnen zat een barstje in. Gebelt en gemailt met klantenservice. Antwoord koop maar een nieuwe. Oplichters daar.

    Door: Leon07-08-2020
    Leon07-08-2020

    Er kan best een keer iets stuk aankomen maar als antwoord van de klantenservice koop maar een nieuwe. Heel slecht dingetje voor het programma kassa.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fletcher hotels voucher

    Ik dacht een mooie aanbieding te hebben gewonnen bij Vakantieveilingen. Alleen heb je niets aan, want er is nooit een kamer vrij. Als je wilt boeken moet dit via de site. 1 maand van te voren kan dit maximaal. Maar op dag 1 van de maand staat alles al volgeboekt. Vakantieveilingen doet niets en gaat gewoon door met deze fraude en

    Door: Herman Geul01-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    vakantieveiling

    Belachelijk! zeer slechte service aan de telefoon en na een halve maand een incasso brief aan de deur!!

    Door: m07-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lederen tas

    Ik hen al 3x keer gemaild dat ik een verkeerde tas heb gekregen. En dat ik graag de tas wil ontvangen waarop ik heb geboden. Tot op heden geen antwoord of een oplossing.
    Zeeeeeer slecht.
    En teleurgesteld in vakantieveiling.

    Door: Cia Ten Velde01-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Pannenkoeken eten voor 2 personen

    Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg. Win je pannenkoeken eten. gaan de restaurants op slot door de corona, kan vakantieveilingen niets aan doen.
    Goed ga ik bellen hoe ik wel gebruik kan maken van de waardebon. De bestaande reservering wordt geannuleerd en ik kan opnieuw reserveren als het restaurant weer open gaat.
    Eindelijk was het zover, ik wilde weer reserveren in Garderen omdat ik daar op vakantie ga. Kon niet, er was al gereserveerd, klopt, maar vakantieveilingen zou deze geannuleerd hebben, dit was dus niet gedaan. Ik moest maar bellen met de Bonte Koe of ik kon reserveren.
    Dacht het niet, vakantieveilingen is in gebreke gebleven.
    Om een lang verhaal van het gedoe kort te houden, ik kon gisteren reserveren. NIET DUS, staat het restaurant niet meer op de lijst. Op de waardebon staat, meerdere restaurants, het is er nu maar één en daar kan ik niet komen.
    Ik ben zo klaar met deze amateuristische zooi. Ik wil gewoon mijn geld terug!!

    Door: Henriëtte20-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Wijn

    Deal gesloten maar vergeten te betalen.
    Nu incassobureau op mijn dak. Geen herinnering of post ontvangen maar incassobureau zegt natuurlijk van wel. Waarom belt vakantieveiling zelf niet even om me eraan te herinneren. Nu 40 euro extra kosten ivm incasso.

    Door: Dennis18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geen

    Bij de horloge's op vakantievelingen worden duidelijk de prijzen van horloge's bewust omhoog gedreven. Onder andere onder de naam: HOOGSTE BOD! Dat bieden gaat steevast naar een veel hoger bedrag.
    Er is geschreven naar vakantieveilingen door mijn man over dit probleem, maar er wordt niets aan gedaan.
    Er schijnt bij Vakantieveilingen een notaris te zijn die o.a. hier op moet toezien. Dat gebeurd dus duidelijk niet. Naar mijn mening oneerlijke site om te bieden! Kortom, We worden allemaal voor de gek gehouden!
    Mijn vraag, wordt hier in de toekomst wat aan gedaan?

    Door: Elsa Kr23-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Armband

    Totaal anders dan op de foto.
    Heel andere sluiting.
    Veel langer dan aangegeven en past dus niet.
    Vakantieveilingen komt met het excuus dat de sluiting niet meegerekend moet worden met de lengte van de armband maar de sluiting is 3x zo lang als uberhoud op de foto stond!
    Reteur sturen?
    Ja dat mag maar dan ben je de service kosten en verzendkosten kwijt.
    Ookal is dit heel iets anders dan op de foto stond.
    Dit is gewoon totaal je eigen probleem.

    Door: Tanja07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Een broodtrommel van Berlinger Haus

    Vakantieveilingen is een site waar ik al af en toe pretpark tickets gekocht heb en dergelijke, op dat vlak kan je er echt dealtjes op doen. Maar vandaag voel ik me toch even heel erg belazerd. Ik had voor mijn moeder (wegens moederdag binnenkort) een broodtrommel van Berlinger Haus "gewonnen" en betaald. Daarna begon ik wat research te doen en zag ik veel reviews over kooksets waarvan de pannen en kookpotten bekrast zijn, en dat mensen hierover zeiden "Ja logisch, het zijn afdankertjes, retourtjes van andere mensen." Toen dacht ik al "lap...", en met een bang hart heb ik dan vandaag mijn pakket opengedaan, en het was effectief zo: 3 krassen op de voorkant van de broodtrommel. Nu moet u weten, ik heb waarschijnlijk nog steeds een goede deal gedaan, maar eerlijk is eerlijk: geen goede deal voor een product dat eigenlijk beschadigd is, en dus niet meer 'nieuw' (zoals je het wel verwacht). Ik deel mijn ervaring omdat ik toch wil zeggen: voor sommige dingen zit je goed op vakantieveilingen, zoals tickets of reisjes of wellnessaanbiedingen, etc. Maar voor producten: let alsjeblieft op. Er is een reden waarom producten zo 'goedkoop' worden aangeboden. En ja, het is aanlokkelijk als je de prijs zelf kan bepalen en je een dealtje kan doen, zelfs verslavend: maar eerlijk, is dat het waard voor producten die bekrast zijn of tweedehands of gewoon gebruikssporen bevatten?

    Oh ja en daarbijkomende heb je ook nog eens die 6,95 euro verzendkost (wat vrij hoog is) en dan nog eens 5,50 euro administratiekost? Jezus.

    Vakantieveilingen is geen slechte site ofzo, maar je moet goed oppassen voor welke producten je biedt.

    Met vriendelijke groeten

    Door: J.G. 04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    wandrek

    BELACHELIJK CONCEPT

    Je denkt leuk iets te 'winnen' voor een schappelijke prijs komt er in eens administratie (5,50) en verzendkosten (6,95) bij, waardoor je product al duurder is dan dat je het rechtstreeks bij een andere webshop besteld. Vervolgens wil je gebruik maken van je herroepingsrecht om te retourneren en moet je wederom 4,95 verzendkosten betalen. Slinks verdienmodel waardoor de hele lol van het veilen eraf gaat. Je kan beter op google zoeken naar betrouwbare aanbieders van het product en dan ben je waarschijnlijk nog goedkoper uit ook!

    Door: Fransie30-04-2020
    Leon10-08-2020

    Misschien eerst eens goed lezen, de verzend en administratiekosten komen er niet 'opeens' bij.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    29735582

    Op 08 april mailde ik naar de klantendienst ivm een klacht betreffende mijn bestelling 29735582, een hangmat met standaard van Feel Furniture. Blijkt dat deze hangmat veel te kort komt om aan de standaard te hangen.Op 9 april kreeg ik direct antwoord, ze vroegen of ik een filmpje kon doormailen waarbij duidelijk het defect te zien is. Zowel foto's als een filmpje mailde ik door op 10 april, trust me het kan niet duidelijker. Vandaag is het 21 april en kreeg ik nog steeds geen respons. Ik mailde reeds twee maal om te bevragen of ze het filmpje en de foto's goed ontvingen. Geen respons. Ik mailde nogmaals met dezelfde vraag, geen respons. Volgens de handelaar had ik maar 14 dagen de tijd om het product in de volledige verpakking te retourneren. Ik heb het idee dat dit oplichting is en ik dus een degelijk bedrag aan een hangmat heb uitgegeven die niet aan een standaard geplaatst kan worden. Ik ben dus mijn geld kwijt! Ik zal blijven bellen en mailen tot wanneer ik duidelijkheid heb omtrent mijn bestelling, maar ik vrees hiervoor!

    Door: kimberly verlee21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Boottocht over de seine parijs

    Vanwege corona virus kan ik niet naar parijs maar krijg geen geld terug

    Door: Kayleigh09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Retro platen draaier

    Kapot toen ik hem voor het eerst aan deed

    Door: Dana04-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Online theorie motor

    Schijnbaar was het bedrag van €6,50 niet afgeschreven via PayPal. Nooit geen brief gehad krijg ik een brief van een incassobureau dat ik even 40 euro moet betalen!!! Waarom had ik niet eerder wat ontvangen dat het niet betaald is? Ik heb al veel bij vakantieveiling dingen gekocht altijd goed gegaan.... dacht ook eerst dat het een nep brief was. Dit valt mij echt tegen van jullie!!!

    Door: Bianca31-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Regendouche

    Snelle levering. Alleen 1 o werd wel past niet. Of het aan de aansluiting of de bevestiging op de stang het probleem is is niet duidelijk. Maar na twee maanden is de reactie dat alles moet passen. Ik haal een nieuwe in de winkel en ben wel klaar met de service van vakantieveilingen.

    Door: Chris de Haan15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Plant

    Echt een kutbedrijf is vakantieveilingen, en dan ook nog een app programma, laten we proberen dit kutbedrijf met zijn allen kapot te maken, met van die walgelijke studentjes, die geen flikker voor je doen, op naar kassa rader en wie ook. Ik vecht door tot ik er dood bij neer val. en waar gaat dit om, om een plant, maar is voor mij nu een principe kwestie geworden. Dus koop NOOIT een Plant bij vakantieveilingen want je wordt gewoon bedonderd door hun.

    Door: Peter wagenaar15-01-2020
    Rick Frowyn16-01-2020

    Het zijn oplichters eerste klas. Heb zelf 19 december een boxspring "gewonnen" en zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Nou je begrijpt het al, nu 17 januari nog steeds niks, ondanks vele mailtjes, aangetekende brief, en telefoontjes. Idd kansloze studentjes die beantwoorden en lucht verkopen. Hoop dat ik snel mijn geld terug krijg, ga vandaag mijn advocaat inschakelen. Talpa camping bende.

    Janny24-02-2020

    Ze leveren verkeerde plant, in mijn geval een citrus Tarocco(bloedsinasappel) bestendigd tegen -7. Geleverd een citrus Arancio bestendig tussen +5 en +25. Volgens de zg. veilingadviseurs(callcenter medewerkers) de plant maar beschermen tegen de vorst. Ze weten geeneens dat er verschillende sinaasappels bestaan!!!! En elke keer vragen ze op de klacht op wat voor basis je denk waarom je het verkeerde artikel ontvangen heb. Nooit meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Koffiezetapparaat

    Omdat veel geautomatiseerd is bij VakantieVeilingen (lees Talpa John de Mol) kunnen fouten niet of nauwelijks gecorrigeerd worden en gaan pakketten gewoon retour.

    VakantieVeilingen stort altijd wel geld terug maar een echte genoegdoening naar de klant is er niet.

    Door: Ronald06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Cadeaukaart

    Product functioneringsgesprek niet en alle verantwoordelijkheid wordt afgeschoven.

    Door: Johan Klaassen31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 99 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.