NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (91)

    5.6
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geen

    Bij de horloge's op vakantievelingen worden duidelijk de prijzen van horloge's bewust omhoog gedreven. Onder andere onder de naam: HOOGSTE BOD! Dat bieden gaat steevast naar een veel hoger bedrag.
    Er is geschreven naar vakantieveilingen door mijn man over dit probleem, maar er wordt niets aan gedaan.
    Er schijnt bij Vakantieveilingen een notaris te zijn die o.a. hier op moet toezien. Dat gebeurd dus duidelijk niet. Naar mijn mening oneerlijke site om te bieden! Kortom, We worden allemaal voor de gek gehouden!
    Mijn vraag, wordt hier in de toekomst wat aan gedaan?

    Door: Elsa Kr23-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Armband

    Totaal anders dan op de foto.
    Heel andere sluiting.
    Veel langer dan aangegeven en past dus niet.
    Vakantieveilingen komt met het excuus dat de sluiting niet meegerekend moet worden met de lengte van de armband maar de sluiting is 3x zo lang als uberhoud op de foto stond!
    Reteur sturen?
    Ja dat mag maar dan ben je de service kosten en verzendkosten kwijt.
    Ookal is dit heel iets anders dan op de foto stond.
    Dit is gewoon totaal je eigen probleem.

    Door: Tanja07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Een broodtrommel van Berlinger Haus

    Vakantieveilingen is een site waar ik al af en toe pretpark tickets gekocht heb en dergelijke, op dat vlak kan je er echt dealtjes op doen. Maar vandaag voel ik me toch even heel erg belazerd. Ik had voor mijn moeder (wegens moederdag binnenkort) een broodtrommel van Berlinger Haus "gewonnen" en betaald. Daarna begon ik wat research te doen en zag ik veel reviews over kooksets waarvan de pannen en kookpotten bekrast zijn, en dat mensen hierover zeiden "Ja logisch, het zijn afdankertjes, retourtjes van andere mensen." Toen dacht ik al "lap...", en met een bang hart heb ik dan vandaag mijn pakket opengedaan, en het was effectief zo: 3 krassen op de voorkant van de broodtrommel. Nu moet u weten, ik heb waarschijnlijk nog steeds een goede deal gedaan, maar eerlijk is eerlijk: geen goede deal voor een product dat eigenlijk beschadigd is, en dus niet meer 'nieuw' (zoals je het wel verwacht). Ik deel mijn ervaring omdat ik toch wil zeggen: voor sommige dingen zit je goed op vakantieveilingen, zoals tickets of reisjes of wellnessaanbiedingen, etc. Maar voor producten: let alsjeblieft op. Er is een reden waarom producten zo 'goedkoop' worden aangeboden. En ja, het is aanlokkelijk als je de prijs zelf kan bepalen en je een dealtje kan doen, zelfs verslavend: maar eerlijk, is dat het waard voor producten die bekrast zijn of tweedehands of gewoon gebruikssporen bevatten?

    Oh ja en daarbijkomende heb je ook nog eens die 6,95 euro verzendkost (wat vrij hoog is) en dan nog eens 5,50 euro administratiekost? Jezus.

    Vakantieveilingen is geen slechte site ofzo, maar je moet goed oppassen voor welke producten je biedt.

    Met vriendelijke groeten

    Door: J.G. 04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    wandrek

    BELACHELIJK CONCEPT

    Je denkt leuk iets te 'winnen' voor een schappelijke prijs komt er in eens administratie (5,50) en verzendkosten (6,95) bij, waardoor je product al duurder is dan dat je het rechtstreeks bij een andere webshop besteld. Vervolgens wil je gebruik maken van je herroepingsrecht om te retourneren en moet je wederom 4,95 verzendkosten betalen. Slinks verdienmodel waardoor de hele lol van het veilen eraf gaat. Je kan beter op google zoeken naar betrouwbare aanbieders van het product en dan ben je waarschijnlijk nog goedkoper uit ook!

    Door: Fransie30-04-2020
    Leon10-08-2020

    Misschien eerst eens goed lezen, de verzend en administratiekosten komen er niet 'opeens' bij.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    29735582

    Op 08 april mailde ik naar de klantendienst ivm een klacht betreffende mijn bestelling 29735582, een hangmat met standaard van Feel Furniture. Blijkt dat deze hangmat veel te kort komt om aan de standaard te hangen.Op 9 april kreeg ik direct antwoord, ze vroegen of ik een filmpje kon doormailen waarbij duidelijk het defect te zien is. Zowel foto's als een filmpje mailde ik door op 10 april, trust me het kan niet duidelijker. Vandaag is het 21 april en kreeg ik nog steeds geen respons. Ik mailde reeds twee maal om te bevragen of ze het filmpje en de foto's goed ontvingen. Geen respons. Ik mailde nogmaals met dezelfde vraag, geen respons. Volgens de handelaar had ik maar 14 dagen de tijd om het product in de volledige verpakking te retourneren. Ik heb het idee dat dit oplichting is en ik dus een degelijk bedrag aan een hangmat heb uitgegeven die niet aan een standaard geplaatst kan worden. Ik ben dus mijn geld kwijt! Ik zal blijven bellen en mailen tot wanneer ik duidelijkheid heb omtrent mijn bestelling, maar ik vrees hiervoor!

    Door: kimberly verlee21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Boottocht over de seine parijs

    Vanwege corona virus kan ik niet naar parijs maar krijg geen geld terug

    Door: Kayleigh09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Retro platen draaier

    Kapot toen ik hem voor het eerst aan deed

    Door: Dana04-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Online theorie motor

    Schijnbaar was het bedrag van €6,50 niet afgeschreven via PayPal. Nooit geen brief gehad krijg ik een brief van een incassobureau dat ik even 40 euro moet betalen!!! Waarom had ik niet eerder wat ontvangen dat het niet betaald is? Ik heb al veel bij vakantieveiling dingen gekocht altijd goed gegaan.... dacht ook eerst dat het een nep brief was. Dit valt mij echt tegen van jullie!!!

    Door: Bianca31-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Regendouche

    Snelle levering. Alleen 1 o werd wel past niet. Of het aan de aansluiting of de bevestiging op de stang het probleem is is niet duidelijk. Maar na twee maanden is de reactie dat alles moet passen. Ik haal een nieuwe in de winkel en ben wel klaar met de service van vakantieveilingen.

    Door: Chris de Haan15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Plant

    Echt een kutbedrijf is vakantieveilingen, en dan ook nog een app programma, laten we proberen dit kutbedrijf met zijn allen kapot te maken, met van die walgelijke studentjes, die geen flikker voor je doen, op naar kassa rader en wie ook. Ik vecht door tot ik er dood bij neer val. en waar gaat dit om, om een plant, maar is voor mij nu een principe kwestie geworden. Dus koop NOOIT een Plant bij vakantieveilingen want je wordt gewoon bedonderd door hun.

    Door: Peter wagenaar15-01-2020
    Rick Frowyn16-01-2020

    Het zijn oplichters eerste klas. Heb zelf 19 december een boxspring "gewonnen" en zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Nou je begrijpt het al, nu 17 januari nog steeds niks, ondanks vele mailtjes, aangetekende brief, en telefoontjes. Idd kansloze studentjes die beantwoorden en lucht verkopen. Hoop dat ik snel mijn geld terug krijg, ga vandaag mijn advocaat inschakelen. Talpa camping bende.

    Janny24-02-2020

    Ze leveren verkeerde plant, in mijn geval een citrus Tarocco(bloedsinasappel) bestendigd tegen -7. Geleverd een citrus Arancio bestendig tussen +5 en +25. Volgens de zg. veilingadviseurs(callcenter medewerkers) de plant maar beschermen tegen de vorst. Ze weten geeneens dat er verschillende sinaasappels bestaan!!!! En elke keer vragen ze op de klacht op wat voor basis je denk waarom je het verkeerde artikel ontvangen heb. Nooit meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Koffiezetapparaat

    Omdat veel geautomatiseerd is bij VakantieVeilingen (lees Talpa John de Mol) kunnen fouten niet of nauwelijks gecorrigeerd worden en gaan pakketten gewoon retour.

    VakantieVeilingen stort altijd wel geld terug maar een echte genoegdoening naar de klant is er niet.

    Door: Ronald06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Cadeaukaart

    Product functioneringsgesprek niet en alle verantwoordelijkheid wordt afgeschoven.

    Door: Johan Klaassen31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Weerstation

    Heb een paar keer meegedaan en heb 1 keer iets daadwerkelijk "gewonnen" (gekocht) bij vakantieveilingen.
    Het concept is leuk, maar trap er niet in! Zeker als je meedoet aan product veilingen, 99 van de 100 keer ben je veel duurder uit dan wanneer je even goed door Google heen sneupt. Komt voornamelijk ook door de extra kosten die ze er bovenop gooien. Misschien dat het met dagjes uit, hotels e.d. nog wel rendabel is, maar als ik zie dat veel mensen misschien 1 euro onder de prijs van een reguliere winkel zitten (en dan de extra kosten er nog bovenop komen) of dat er zelfs meer dan een normale prijs geboden wordt, dan krijg ik het vermoeden dat de prijs kunstmatig omhoog gedreven wordt.

    Door: Ronald 25-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Anastasia tickets

    Vandaag veiling gewonnen voor Anastasia, maar ondanks dat je nog voor betaling kan aangeven voor welke datum je wilt gaan, is het na betaling niet mogelijk om op die geselecteerde 26 december plaatsen te krijgen met de waardebon. Die datum zou dan beter niet getoond worden in het betaalproces.
    Wel werd ineens de mogelijkheid voor 27 en 28 december gegeven, terwijl deze data niet genoemd worden bij de veiling.
    Overigens de slechtste plekken.
    Om zeker te zijn hebben we nu voor vandaag kaarten gereserveerd!Geen 2e rang maar 3e rang, gezien er geen plaatsen naast elkaar meer te verkrijgen waren op de 2e rang.
    We snappen dat het om beperkt aantal plaatsen gaat, maar sowieso vreemd dat je 2 kaarten wint en dan ook niet naast elkaar kan reserveren.
    In het vervolg gaan we er dan maar bij deze site vanuit dat het alleen de slechtst mogelijke plaatsen zijn met de kans om niet eens met z'n tweetjes naast elkaar te kunnen zitten. Alleen dan kan je niet teleurgesteld raken. Wellicht is de 50% korting actie een beter alternatief om dan voor een enkele euro's meer meer kansen te hebben. Tja dubbeltje eerste rang zullen we het maar noemen!

    Door: Sj de Bees21-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Horloge

    - de retouneringen zijn dramatisch geregeld. Zorg dat je het zelf terug stuurt en niet via vakantie veiling aangegeven koerier. Duurde meer dan 5 weken dat ik mijn geld terug had. Pakketten worden blijkbaar niet direct gebracht bij vakantie veiling worden opgespaard in depot van DHL.
    - personeel klantenservice drama weten niet eens het beleid van vakantie veiling.
    - Duurt lang voordat er een onderzoek ingesteld wordt waar je pakket uithangt na 4 weken bij mij pas.

    Door: Richard01-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Keuze uit 2 welnesshotels

    Zeer slechte klantenservice. Ze zijn vriendelijk maar kosten erg veel tijd omdat ik alles meerdere keren moet uitleggen en puntje bij paaltje verenigd ze me niet te kunnen helpen en raden ze mij aan om zelf een hotel te gaan bellen .. Er is mij 3 keer beloofd dat vakantie veilingen het voor mij ging regelen en nu ineens kan dat niet meer? Ik ben hier al ruim 8 weken mee bezig en ik ben nog geen stap verder. Wel heel veel irritaties rijker! Dit is de laatste keer dat ik deze site heb gebruikt

    Door: Lindsay scholten 09-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hyundai lichtgewicht stofzuiger

    Had de veiling gewonnen van een hyundai lichtgewicht stofzuiger, na paar keer gebruikte te hebben was bij het verwisselen het mondstuk waar je andere stukken op kunt zetten al afgebroken. Waardoor de stofzuiger niet meer te gebruiken was, hier een mail over gestuurd en binnen 1 week kregen we een compleet nieuwe stofzuiger thuis gestuurd. Dat is super service ????

    Door: van Beers02-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tickets Walibi Fright Nights

    Kaarten gewonnen via vakantieveilingen maar gewilde datum was al helemaal volgeboekt. Beetje vreemd dat de datum zo snel weg was.
    Contact opgenomen met de klantenservice en netjes te woord gestaan. Kaarten konden nog geannuleerd worden omdat ze nog niet betaald waren. Topservice!

    Door: J24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    NS weekend dagretour naar stad naar keuze

    Heb een NS weekend dagretour besteld voor 18,50. Op de site stond dat je de E-ticket tot 31 december 2019 kan gebruiken en dat klopt inderdaad! Maar wat ze NIET VERMELDEN is dat je, na aankoop, maar 1 week de tijd heb om je ticket te bestellen bij de NS, je moet dus meteen al een datum en bestemming aangeven om de ticket te kunnen gebruiken. Dat staat nergens vermeld!!!! En omdat ik de e-ticket dat bijgevoegd was in de email heb geopend heb kan ik de deal niet meer annuleren....en ze noemen mij WINNAAR!!
    MISLEIDEND GEWOON!

    Door: C.N.22-09-2019
    Ala Shramok23-12-2019

    Ik heb recies hetzelfde probleem. Ik heb een klacht bij de PayPal ingediend en ik heb de betaling geblokkeerd. Ook heb ik dit bij de vakantieveilingen gemeld en bij de facebook hun pagina. Ook in de groepen in nl op de facebook waar ik lied van ben. Ik ga kijken hoe het PayPal beoordeelt en hoe het zal aflopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Pannen-set

    Ik bestel nooit meer iets via VakantieVeilingen.

    Ik won een veilig met een mooie pannen-set. Deze werd opgestuurd en ik betaalde netjes. Ze lieten mij weten dat de set op een afhaalpunt werd geleverd, dus ik ben daar een aantal keer naartoe gegaan. Geen pannen-set.

    Toen ik via Facebook contact opnam hebben ze het bedrag teruggestort en het product maar gewoon weer teruggenomen. Ik heb een pannen-set via een veiling gewonnen, netjes betaald, en vervolgens krijg ik niets. De pannen-set is gewoon ergens, anders kon hij in eerste instantie ook niet opgestuurd worden. Ik vind het schandalig en raad iedereen aan om niets via VakantieVeilingen te bestellen.

    Door: Timo05-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 91 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.