NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (107)

    5.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    5.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    NVT

    De klantenservice is onbeschoft en onbekwaam en je moet ze talloze keren bellen om een geschil op te kunnen lossen. Praten allemaal langs elkaar heen.

    Door: Carina16-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Airfryer

    Als je goed oplet dan zie je dat last minute de prijs wordt opgevoerd door 'bots' zodat ze er misschien toch een goede prijs uit krijgen. Enkele seconden later gaat precies hetzelfde product weer aftellen en zo gaat dit de hele dag door. Deze hele site is gewoon een scam en raad ik mensen echt aan om elders te kopen waar je normaal garantie hebt en waar je makkelijk kan retourneren!

    Door: Hanz11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Sunparks België/ overnachting Leonardo hotel Amsterdam en overnachting Apollo Hotel Vinkenveen

    Ik was blij dat ik deze veilingen gewonnen had, maar kreeg een koude douch toen ik er gebruik van wilde maken.
    Ten eerste Sunparks België ik zou vanaf augustus kunnen boeken maar toen ik wilde boeken kon dit alleen vanaf oktober en toen zat België dicht vanwege corona. De hotels was ook een drama ik wilde graag de waarde bonnen doortrekken naar 2021 maar dat kon ook niet. Ik had in de pandemie de veiling gewonnen dus was het mijn eigen verantwoordelijkheid dus er kon niets aan gedaan worden. Overal zie je dat men je in deze tijd tegemoet komt behalve bij vakantieveilingen. Ik ben gewoon mijn geld kwijt. Tevens kom ik er achter bij een andere veiling die ik gewonnen dat dat dit uit China kwam en de pasvorm onjuist was ook dit gewonnen product kan ik weg gooien. Al met al wil ik niets meer met Vakantieveilingen te maken hebben en ik hoop dat men goed oplet als men op een veiling gaat bieden. Kijk eerst naar de prijs in de markt, vaak koop je dan goedkoper.

    Door: Jannes04-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Waardebon restaurant

    + snelle levering
    - slechte klantenservice, krijg maar 1x in de 2 weken reactie ipv de genoemde 5 dagen
    -5 euro verzendkosten betalen voor een waardebon via de mail, wist niet dat dit tegenwoordig zo duur was om te mailen
    - standaard al 5 euro kwijt aan servicekosten, hierdoor lijkt je product op het eerste oog heel goedkoop.
    - ze sturen blijkbaar geen bevestiging van een reservering

    Door: Jennifer29-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Voucher

    Misleidende informatie, je moet voor een groot bedrag bestellen anders werkt de voucher niet. Oplichters

    Door: Jennifer07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kandelaars houder,weegschaal en 2 bordenset

    Ik heb verschillende aankoop gedaan. Kaarten en hotels waren ok. Deze maand aantal producten gekocht. Deze zijn slechte kwaliteit. B- Keuze of nog slechter kwaliteit. 2 set borden gekocht, beide set zijn niet goed. Borden hebben spikkels op. Weegschaal is los. Kandelaar is 1 deel scheef en glas komt tegen de andere glas aan. Mails gestuurd, is nu afwachten hoelang dit gaat duren voor oplossing.

    Door: U. S24-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Buitencamera, en twee binnencamera's en een dames horloge

    Buitencamera en binnen camera's doen het even dan krijg je zwart beeld, word je uit de app gegooid en dan vragen ze je een filmpje te maken, wat dus niet meer gaat. Van de twee binnen camera's heeft het 3 weken geduurd voordat ik mijn geld retour had en van de buitencamera heb ik het tot op heden nog niet terug.
    Daarbij komt dat ik voor mijn dochter een horloge had waarvan na drie weken spontaan de schakels uit het bandje vallen. En denk je dat ze reageren nou mooi niet. Nu stuur ik elke dag een mail op de hoop dat ze een keer gaan reageren maar naar mijn ervaringen nooit meer via vakantieveilingen dit soort dingen kopen. Dan maar wat meer geld uitgeven en goede service dan dit gezeik

    Door: jessica23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Center parcs bon

    Erg slecht. Werken tegenwoordig met hele kleine lettertjes. Op je gewonnen veiling pagina staat geldig tot datum ver in de toekomst. Kleine lettertjes ergens minimaal half jaar van te voren reserveren.

    Je belt een paar keer naar de klantenservice. Daar worden verschillende dingen benoemd.
    1. Je krijgt van ons een nieuwe voucher.
    2 ik verleng de geldigheid van deze.

    Na 3 weken komt er eindelijk reactie op de mail. Jammer joh geld en voucher weg.

    Veel plezier bij een volgende veiling ?? wat denk jezelf?

    Ik adviseer iedereen social deal! Top service en je weet meteen waar je duidelijk aan toe bent. Ook geen administratie kosten en kleine lettertjes

    Door: Marloes Van beelen21-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Centerparkcs

    Vies en smerig huisje klacht neergelegd zowel bij centerparcs als bij vakantieveiling maar kunnen niets voor ons betekenen erg schandalig niemand slaapt ergens tussen de dooie vliegen enz. Je zou er nog ziek van worden!

    Door: Miranda Koppers03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Parasol

    Pakket niet aangekomen.
    17-08 een parasol weten te bemachtigen.
    Product word verstuurd door DPD en ik krijg al vrij snel een Track and trace code.
    In de track and trace code stond dat deze 19-08 geleverd zou worden.
    Helaas ontving ik 19-08 niets en leek mijn track and trace code niet meer goed.

    1ste keer contact met DPD, DPD dacht dat mijn woning een bedrijf adres was en dat ik gesloten was.
    Pakket zou opnieuw aangeboden worden.

    2de keer contact met DPD omdat er weer niet geleverd werd. Nu bleek het adres niet te kloppen. Ze hadden 2maal mijn huis adres ingevuld. Adres is gewijzigd en ik heb verzocht om het bij een pick up point af te leveren.

    3de keer contact met DPD. Pakket kon niet bij pick up point afgeleverd worden omdat het pakket te groot is. Pakket ging terug naar het sorteer centrum en zou opnieuw bij mijn huis adres aangeboden worden.

    Uiteindelijke 24-08 contact met vakantie veiling omdat ik zie dat het pakket terug gaat naar vakantie veilingen.

    Vakantie veilingen behandeld het als een retour, en zal het geld terug storten.
    Door een fout van DPD wordt mijn order geannuleerd. Nu kan ik voor een schappelijk 100 euro meer een parasol gaan kopen.
    "gelukkig" krijg ik wel een tegoedbon van 10 hele euro's van vakantie veiling.

    Advies:
    Stop met DPD en behandel in dit geval een order niet als annulering.

    Ik heb stop in ieder geval met vakantie veilingen en ga mijn artikelen in het vervolg bij de winkel halen.

    Door: Ron24-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Waterkoker

    Waterkoker gewonnen zat een barstje in. Gebelt en gemailt met klantenservice. Antwoord koop maar een nieuwe. Oplichters daar.

    Door: Leon07-08-2020
    Leon07-08-2020

    Er kan best een keer iets stuk aankomen maar als antwoord van de klantenservice koop maar een nieuwe. Heel slecht dingetje voor het programma kassa.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fletcher hotels voucher

    Ik dacht een mooie aanbieding te hebben gewonnen bij Vakantieveilingen. Alleen heb je niets aan, want er is nooit een kamer vrij. Als je wilt boeken moet dit via de site. 1 maand van te voren kan dit maximaal. Maar op dag 1 van de maand staat alles al volgeboekt. Vakantieveilingen doet niets en gaat gewoon door met deze fraude en

    Door: Herman Geul01-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    vakantieveiling

    Belachelijk! zeer slechte service aan de telefoon en na een halve maand een incasso brief aan de deur!!

    Door: m07-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lederen tas

    Ik hen al 3x keer gemaild dat ik een verkeerde tas heb gekregen. En dat ik graag de tas wil ontvangen waarop ik heb geboden. Tot op heden geen antwoord of een oplossing.
    Zeeeeeer slecht.
    En teleurgesteld in vakantieveiling.

    Door: Cia Ten Velde01-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Pannenkoeken eten voor 2 personen

    Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg. Win je pannenkoeken eten. gaan de restaurants op slot door de corona, kan vakantieveilingen niets aan doen.
    Goed ga ik bellen hoe ik wel gebruik kan maken van de waardebon. De bestaande reservering wordt geannuleerd en ik kan opnieuw reserveren als het restaurant weer open gaat.
    Eindelijk was het zover, ik wilde weer reserveren in Garderen omdat ik daar op vakantie ga. Kon niet, er was al gereserveerd, klopt, maar vakantieveilingen zou deze geannuleerd hebben, dit was dus niet gedaan. Ik moest maar bellen met de Bonte Koe of ik kon reserveren.
    Dacht het niet, vakantieveilingen is in gebreke gebleven.
    Om een lang verhaal van het gedoe kort te houden, ik kon gisteren reserveren. NIET DUS, staat het restaurant niet meer op de lijst. Op de waardebon staat, meerdere restaurants, het is er nu maar één en daar kan ik niet komen.
    Ik ben zo klaar met deze amateuristische zooi. Ik wil gewoon mijn geld terug!!

    Door: Henriëtte20-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Wijn

    Deal gesloten maar vergeten te betalen.
    Nu incassobureau op mijn dak. Geen herinnering of post ontvangen maar incassobureau zegt natuurlijk van wel. Waarom belt vakantieveiling zelf niet even om me eraan te herinneren. Nu 40 euro extra kosten ivm incasso.

    Door: Dennis18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geen

    Bij de horloge's op vakantievelingen worden duidelijk de prijzen van horloge's bewust omhoog gedreven. Onder andere onder de naam: HOOGSTE BOD! Dat bieden gaat steevast naar een veel hoger bedrag.
    Er is geschreven naar vakantieveilingen door mijn man over dit probleem, maar er wordt niets aan gedaan.
    Er schijnt bij Vakantieveilingen een notaris te zijn die o.a. hier op moet toezien. Dat gebeurd dus duidelijk niet. Naar mijn mening oneerlijke site om te bieden! Kortom, We worden allemaal voor de gek gehouden!
    Mijn vraag, wordt hier in de toekomst wat aan gedaan?

    Door: Elsa Kr23-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Armband

    Totaal anders dan op de foto.
    Heel andere sluiting.
    Veel langer dan aangegeven en past dus niet.
    Vakantieveilingen komt met het excuus dat de sluiting niet meegerekend moet worden met de lengte van de armband maar de sluiting is 3x zo lang als uberhoud op de foto stond!
    Reteur sturen?
    Ja dat mag maar dan ben je de service kosten en verzendkosten kwijt.
    Ookal is dit heel iets anders dan op de foto stond.
    Dit is gewoon totaal je eigen probleem.

    Door: Tanja07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Een broodtrommel van Berlinger Haus

    Vakantieveilingen is een site waar ik al af en toe pretpark tickets gekocht heb en dergelijke, op dat vlak kan je er echt dealtjes op doen. Maar vandaag voel ik me toch even heel erg belazerd. Ik had voor mijn moeder (wegens moederdag binnenkort) een broodtrommel van Berlinger Haus "gewonnen" en betaald. Daarna begon ik wat research te doen en zag ik veel reviews over kooksets waarvan de pannen en kookpotten bekrast zijn, en dat mensen hierover zeiden "Ja logisch, het zijn afdankertjes, retourtjes van andere mensen." Toen dacht ik al "lap...", en met een bang hart heb ik dan vandaag mijn pakket opengedaan, en het was effectief zo: 3 krassen op de voorkant van de broodtrommel. Nu moet u weten, ik heb waarschijnlijk nog steeds een goede deal gedaan, maar eerlijk is eerlijk: geen goede deal voor een product dat eigenlijk beschadigd is, en dus niet meer 'nieuw' (zoals je het wel verwacht). Ik deel mijn ervaring omdat ik toch wil zeggen: voor sommige dingen zit je goed op vakantieveilingen, zoals tickets of reisjes of wellnessaanbiedingen, etc. Maar voor producten: let alsjeblieft op. Er is een reden waarom producten zo 'goedkoop' worden aangeboden. En ja, het is aanlokkelijk als je de prijs zelf kan bepalen en je een dealtje kan doen, zelfs verslavend: maar eerlijk, is dat het waard voor producten die bekrast zijn of tweedehands of gewoon gebruikssporen bevatten?

    Oh ja en daarbijkomende heb je ook nog eens die 6,95 euro verzendkost (wat vrij hoog is) en dan nog eens 5,50 euro administratiekost? Jezus.

    Vakantieveilingen is geen slechte site ofzo, maar je moet goed oppassen voor welke producten je biedt.

    Met vriendelijke groeten

    Door: J.G. 04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    wandrek

    BELACHELIJK CONCEPT

    Je denkt leuk iets te 'winnen' voor een schappelijke prijs komt er in eens administratie (5,50) en verzendkosten (6,95) bij, waardoor je product al duurder is dan dat je het rechtstreeks bij een andere webshop besteld. Vervolgens wil je gebruik maken van je herroepingsrecht om te retourneren en moet je wederom 4,95 verzendkosten betalen. Slinks verdienmodel waardoor de hele lol van het veilen eraf gaat. Je kan beter op google zoeken naar betrouwbare aanbieders van het product en dan ben je waarschijnlijk nog goedkoper uit ook!

    Door: Fransie30-04-2020
    Leon10-08-2020

    Misschien eerst eens goed lezen, de verzend en administratiekosten komen er niet 'opeens' bij.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 107 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.