NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (85)

    5.6
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Retro platen draaier

    Kapot toen ik hem voor het eerst aan deed

    Door: Dana04-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Online theorie motor

    Schijnbaar was het bedrag van €6,50 niet afgeschreven via PayPal. Nooit geen brief gehad krijg ik een brief van een incassobureau dat ik even 40 euro moet betalen!!! Waarom had ik niet eerder wat ontvangen dat het niet betaald is? Ik heb al veel bij vakantieveiling dingen gekocht altijd goed gegaan.... dacht ook eerst dat het een nep brief was. Dit valt mij echt tegen van jullie!!!

    Door: Bianca31-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Regendouche

    Snelle levering. Alleen 1 o werd wel past niet. Of het aan de aansluiting of de bevestiging op de stang het probleem is is niet duidelijk. Maar na twee maanden is de reactie dat alles moet passen. Ik haal een nieuwe in de winkel en ben wel klaar met de service van vakantieveilingen.

    Door: Chris de Haan15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Plant

    Echt een kutbedrijf is vakantieveilingen, en dan ook nog een app programma, laten we proberen dit kutbedrijf met zijn allen kapot te maken, met van die walgelijke studentjes, die geen flikker voor je doen, op naar kassa rader en wie ook. Ik vecht door tot ik er dood bij neer val. en waar gaat dit om, om een plant, maar is voor mij nu een principe kwestie geworden. Dus koop NOOIT een Plant bij vakantieveilingen want je wordt gewoon bedonderd door hun.

    Door: Peter wagenaar15-01-2020
    Rick Frowyn16-01-2020

    Het zijn oplichters eerste klas. Heb zelf 19 december een boxspring "gewonnen" en zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Nou je begrijpt het al, nu 17 januari nog steeds niks, ondanks vele mailtjes, aangetekende brief, en telefoontjes. Idd kansloze studentjes die beantwoorden en lucht verkopen. Hoop dat ik snel mijn geld terug krijg, ga vandaag mijn advocaat inschakelen. Talpa camping bende.

    Janny24-02-2020

    Ze leveren verkeerde plant, in mijn geval een citrus Tarocco(bloedsinasappel) bestendigd tegen -7. Geleverd een citrus Arancio bestendig tussen +5 en +25. Volgens de zg. veilingadviseurs(callcenter medewerkers) de plant maar beschermen tegen de vorst. Ze weten geeneens dat er verschillende sinaasappels bestaan!!!! En elke keer vragen ze op de klacht op wat voor basis je denk waarom je het verkeerde artikel ontvangen heb. Nooit meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Koffiezetapparaat

    Omdat veel geautomatiseerd is bij VakantieVeilingen (lees Talpa John de Mol) kunnen fouten niet of nauwelijks gecorrigeerd worden en gaan pakketten gewoon retour.

    VakantieVeilingen stort altijd wel geld terug maar een echte genoegdoening naar de klant is er niet.

    Door: Ronald06-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Cadeaukaart

    Product functioneringsgesprek niet en alle verantwoordelijkheid wordt afgeschoven.

    Door: Johan Klaassen31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Weerstation

    Heb een paar keer meegedaan en heb 1 keer iets daadwerkelijk "gewonnen" (gekocht) bij vakantieveilingen.
    Het concept is leuk, maar trap er niet in! Zeker als je meedoet aan product veilingen, 99 van de 100 keer ben je veel duurder uit dan wanneer je even goed door Google heen sneupt. Komt voornamelijk ook door de extra kosten die ze er bovenop gooien. Misschien dat het met dagjes uit, hotels e.d. nog wel rendabel is, maar als ik zie dat veel mensen misschien 1 euro onder de prijs van een reguliere winkel zitten (en dan de extra kosten er nog bovenop komen) of dat er zelfs meer dan een normale prijs geboden wordt, dan krijg ik het vermoeden dat de prijs kunstmatig omhoog gedreven wordt.

    Door: Ronald 25-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Anastasia tickets

    Vandaag veiling gewonnen voor Anastasia, maar ondanks dat je nog voor betaling kan aangeven voor welke datum je wilt gaan, is het na betaling niet mogelijk om op die geselecteerde 26 december plaatsen te krijgen met de waardebon. Die datum zou dan beter niet getoond worden in het betaalproces.
    Wel werd ineens de mogelijkheid voor 27 en 28 december gegeven, terwijl deze data niet genoemd worden bij de veiling.
    Overigens de slechtste plekken.
    Om zeker te zijn hebben we nu voor vandaag kaarten gereserveerd!Geen 2e rang maar 3e rang, gezien er geen plaatsen naast elkaar meer te verkrijgen waren op de 2e rang.
    We snappen dat het om beperkt aantal plaatsen gaat, maar sowieso vreemd dat je 2 kaarten wint en dan ook niet naast elkaar kan reserveren.
    In het vervolg gaan we er dan maar bij deze site vanuit dat het alleen de slechtst mogelijke plaatsen zijn met de kans om niet eens met z'n tweetjes naast elkaar te kunnen zitten. Alleen dan kan je niet teleurgesteld raken. Wellicht is de 50% korting actie een beter alternatief om dan voor een enkele euro's meer meer kansen te hebben. Tja dubbeltje eerste rang zullen we het maar noemen!

    Door: Sj de Bees21-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Horloge

    - de retouneringen zijn dramatisch geregeld. Zorg dat je het zelf terug stuurt en niet via vakantie veiling aangegeven koerier. Duurde meer dan 5 weken dat ik mijn geld terug had. Pakketten worden blijkbaar niet direct gebracht bij vakantie veiling worden opgespaard in depot van DHL.
    - personeel klantenservice drama weten niet eens het beleid van vakantie veiling.
    - Duurt lang voordat er een onderzoek ingesteld wordt waar je pakket uithangt na 4 weken bij mij pas.

    Door: Richard01-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Keuze uit 2 welnesshotels

    Zeer slechte klantenservice. Ze zijn vriendelijk maar kosten erg veel tijd omdat ik alles meerdere keren moet uitleggen en puntje bij paaltje verenigd ze me niet te kunnen helpen en raden ze mij aan om zelf een hotel te gaan bellen .. Er is mij 3 keer beloofd dat vakantie veilingen het voor mij ging regelen en nu ineens kan dat niet meer? Ik ben hier al ruim 8 weken mee bezig en ik ben nog geen stap verder. Wel heel veel irritaties rijker! Dit is de laatste keer dat ik deze site heb gebruikt

    Door: Lindsay scholten 09-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hyundai lichtgewicht stofzuiger

    Had de veiling gewonnen van een hyundai lichtgewicht stofzuiger, na paar keer gebruikte te hebben was bij het verwisselen het mondstuk waar je andere stukken op kunt zetten al afgebroken. Waardoor de stofzuiger niet meer te gebruiken was, hier een mail over gestuurd en binnen 1 week kregen we een compleet nieuwe stofzuiger thuis gestuurd. Dat is super service ????

    Door: van Beers02-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tickets Walibi Fright Nights

    Kaarten gewonnen via vakantieveilingen maar gewilde datum was al helemaal volgeboekt. Beetje vreemd dat de datum zo snel weg was.
    Contact opgenomen met de klantenservice en netjes te woord gestaan. Kaarten konden nog geannuleerd worden omdat ze nog niet betaald waren. Topservice!

    Door: J24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    NS weekend dagretour naar stad naar keuze

    Heb een NS weekend dagretour besteld voor 18,50. Op de site stond dat je de E-ticket tot 31 december 2019 kan gebruiken en dat klopt inderdaad! Maar wat ze NIET VERMELDEN is dat je, na aankoop, maar 1 week de tijd heb om je ticket te bestellen bij de NS, je moet dus meteen al een datum en bestemming aangeven om de ticket te kunnen gebruiken. Dat staat nergens vermeld!!!! En omdat ik de e-ticket dat bijgevoegd was in de email heb geopend heb kan ik de deal niet meer annuleren....en ze noemen mij WINNAAR!!
    MISLEIDEND GEWOON!

    Door: C.N.22-09-2019
    Ala Shramok23-12-2019

    Ik heb recies hetzelfde probleem. Ik heb een klacht bij de PayPal ingediend en ik heb de betaling geblokkeerd. Ook heb ik dit bij de vakantieveilingen gemeld en bij de facebook hun pagina. Ook in de groepen in nl op de facebook waar ik lied van ben. Ik ga kijken hoe het PayPal beoordeelt en hoe het zal aflopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Pannen-set

    Ik bestel nooit meer iets via VakantieVeilingen.

    Ik won een veilig met een mooie pannen-set. Deze werd opgestuurd en ik betaalde netjes. Ze lieten mij weten dat de set op een afhaalpunt werd geleverd, dus ik ben daar een aantal keer naartoe gegaan. Geen pannen-set.

    Toen ik via Facebook contact opnam hebben ze het bedrag teruggestort en het product maar gewoon weer teruggenomen. Ik heb een pannen-set via een veiling gewonnen, netjes betaald, en vervolgens krijg ik niets. De pannen-set is gewoon ergens, anders kon hij in eerste instantie ook niet opgestuurd worden. Ik vind het schandalig en raad iedereen aan om niets via VakantieVeilingen te bestellen.

    Door: Timo05-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    restaurant bon

    maak hier geen gebruik van!!! Ik was ziek en kon niet naar het restaurant komen. Het restaurant gebeld en die vonden het geen probleem, maar Vakantieveilingen geeft niet mee. De bon is verbruikt nu.

    Direct mijn account gedeactiveerd.

    Door: Hugo Passchier03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Welness-dag in het resort Elysium

    Dit was mijn eerste veilig die ik ooit gewonnen heb, en ik heb hier heel slechte ervaringen mee gehad. Bij de info van mijn gewonnen veilig stond dat ik deze tot drie maanden hierna de ticketen kon gebruiken. Maar wanneer ik dit wilde doen na 2 maanden en 2 weken na ik de veilig gewonnen had, beleken mijn ticketen al vervallen te zijn. Dus ik bel de klanten dienst, na heel lang bellen geeft 1 van de managers toe dat een fout van hun is en dat ze mij een mail binnen de 48u gaan sturen waarin ik aangepaste tickets zou krijgen die wel werken. Na 50u had ik nog altijd geen antwoord ( de dag voor ik naar het resort zou gaan) ik bel terug en de vrouw aan de telefoon vertelt dat ze hun fout kennen, maar dat het beleid van vakantie veilingen hier niet op wilt in gaan en dat ze het geld terug gaan storten. En dat krijg ik het horen de dag voor ik wil gaan, en die dag lag al lang vast gepland met de vriendin dat ik zou gaan. Ik ben daarom zeer ontevreden over dit systeem.

    Door: Yasmine Matthijs19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Diverse

    Zowel kaartjes apenheul, steak box en vaarbewijs cursus gewonnen.
    Afhandeling is allemaal prima verlopen en steaks zijn goed geleverd.

    Geen ervaring met de service desk daar ik er geen aanspraak op hoefde te maken.

    Door: Tim18-07-2019
    Joe06-09-2019

    Goedenavond, Is de vaarbewijs cursus goed en uitgebreid? Ik kan er namelijk verder niks over vinden dat de tekst van VakantieVeilingen zelf. Alvast bedankt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    kaarten Dolfinarium 2=1

    5 minuten geleden


    PAS OP MET DE AKTIE 1=2 !!!
    PAS OP MET DE AKTIE 1=2 !!!! JE WORDT OPGELICHT DOOR DEZE CLUB. JE BIEDT OP EEN VEILING EN ALS JE DEZE WINT ZIT DEZE VEILING NET NIET IN DE AKTIE. NU ZIT IK MET 2 DURE KAARTEN VOOR HET DOLFINARIUM ! ALS JE BELT KUNNEN ZE NIETS VOOR JE BETEKENEN !! ECHT BELACHELIJK !

    De werkwijze is als volgt: je krijgt een mail met de opmerking "alleen vandaag geldig" op een aantal veilingen geldt de actie 2=1 van Walibi tot Slagharen. Als je dan in het zoekvenster het Dolfinarium opzoekt en de veiling wint krijg je maar 2 kaarten...…..aan de telefoon zeggen ze dan: je had op de andere veiling moeten bieden !! Het is gewoon M I S L E I D I N G !!!

    IK BESTEL HIER NOOIT MEER IETS !!!

    Door: Robert Nieborg25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    tickets pretparken Bobbejaanland / Plopsa Coo

    De prijzen van de tickets hangen vaak af van de bieders. Als je in een groepje zit waarin slechts op het laatste moment geboden wordt, vallen de prijzen meestal goed mee. Ik heb zopas 2 tickets gewonnen voor 25 euro (+5 euro admin.). Dus dat is toch een mooie korting! Je kan dan aan diezelfde prijs tickets bijbestellen, nog mooier :-)

    Door: Kim16-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    5 gewonnen veilingen

    Ik heb afgelopen week 5 veilingen gewonnen. Ik wilde gelijk betalen. Toen er gevraagd werd om een raboreader die ik niet voor de hand had proberrde ik 5 dagen later te betalen.
    Vandaag wilde ik betalen. Er stond inmiddels € 12,50 aan incassokosten bij (binnen 5 dagen). Dit terwijl er helemaal geen incasso verricht was. Dus ik moest de veilingen betalen EN € 12,50 incassokosten.
    Hierop heb ik vakantieveilingen gebeld. En kreeg te horen dat ze over drie dagen ÓÓK nog eens los van mijn betaling automatisch gingen incasseren. Dus dat zou betekenen een dubbele betaling van de veilingen EN €25,00aan dubbele incassokosten. Hier was niets tegen te doen kreeg ik te horen.
    Ik ga hier wel iets tegen doen. Ik ga het bedrag storneren. De incassokosten er vanaf halen. En de rest via de deurwaarder bij de rechtbank laten beoordelen.
    Ik raad andere mensen aan dit ook te doen in dezelfde situatie. Vakantieveilingen heeft in haar grijze verleden al vaker bakzijl moeten halen omdat ze onwettige acties uitvoerden, maar omdat de bedragen klein zijn hebben ze telkens grote kans op niet aangepakt worden... mijn advies is doe dit wel! Ik schrap mijn account ik voel me opgelicht.. en das een behoorlijk naar gevoel!

    Door: WAH Niessing08-06-2019
    Kim 28-09-2019

    Ik ben te laat met betalen en bestellen, wat nu? Om je gewonnen product te ontvangen, moet je binnen 10 dagen na het winnen van de veiling het gewenste bezorgadres invullen en de betaling voldoen. Doe je dit niet, dan vervalt de actie en wordt je veiling automatisch geannuleerd. Dit betekent dat je het product dan niet meer kunt bestellen. Mocht je het product alsnog graag willen, dan kun je op onze website kijken of deze wellicht opnieuw wordt geveild. Je kunt dan nog een keer meebieden. Waarom wordt een gewonnen product na 10 dagen automatisch geannuleerd? Vooraf komt VakantieVeilingen met de aanbieder van het product een aantal dingen overeen (contractuele afspraken), zoals in welke periode de actie met betrekking tot het product geldt. De aanbieder kan dan garanderen dat het product in die periode leverbaar is. Let op: Een product is een fysiek product dat je thuis ontvangt. Een waardebon waarmee je een fysiek product kunt bestellen of vrijetijdsarrangementen (zoals een hotel, een dagje weg of bijvoorbeeld een restaurant) hebben geen herroepingsrecht en worden ook niet automatisch geannuleerd, hier blijft de betalingsverplichting staan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 85 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.