NederlandReview

    VakantieVeilingen.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (139)

    5
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

    Uw beoordeling

    Plantenbak

    Min punten:
    Een zeer groot min punt is , is dat de mensen van de klantenservice niet goed lezen!! Als je bv iets doet wat ze vragen bv het EAN nummer doorsturen dsn kimt dat vervolgens weer bij iemand anders . Het wordt dus niet door de zelfde persoon afgehandeld .
    Er staat nog altijd een verkeerde kleur op de site.
    Ik heb geen goed woord over. Geen + punten!!

    Door: Anoniem14-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Tickets Plopsa

    nooit op bestellen, ze verkopen je mail adres door voor phishing en enorme bergen aan reclame waar je je n iet op kan uitschrijven !

    Door: Mijnnaamkrijgjullienimeer12-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kaartjes voor Naturalis

    Ik had twee kaartjes gekocht, echter het bleek dat ik die niet kan gebruiken tijdens schoolvakanties. Dat is erg bijzonder, het is bij uitstek een museum om met kinderen naar toe te gaan. En daar we ver wonen een echt uitje voor de vakantie. Ik heb dezelfde dag een mail gestuurd en aangegeven dat ik afzag van de kaartjes en zelf de duurdere kaartjes gekocht bij Naturalis. Echter na 2 weken krijg ik een aanmaning met boete en moet ik alsnog de kaartjes kopen. Men zegt doodleuk dat ze geen bericht hebben ontvangen en geven ook geen gelegenheid te bewijzen dat ik dat wel heb gedaan.

    Door: Liefveld Gerda05-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Vleespakket

    Belachelijke verzendkosten en administratiekosten
    Heb ooit een biefstuk pakket gekocht, onder je schoen spijkeren, loop je zonder problemen naar rome vlees was al 2 maanden ingevrorenen

    Door: Anoniem 30-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    ticket voor 2 personen

    Waardeloze klantenservice, mijn code werkte niet en ik ben een maand bezig geweest om dit te regelen. Elke keer wordt je afgescheept of ze lopen iets achter met de administratie maar zeggen dat het word geregeld, jaja. En nu is mijn termijn afgelopen en five star de reisorganisatie is ook niet te bereiken. Ik koop nooit meer wat via vakantieveilingen.

    Door: T.A. Groesz24-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vleespakket

    Vakantieveilingen is niet transparant over haar prijzen. Bijkomende kosten voor een veiling worden onder de vouw van de website gezet. Dit betekent dat je bij het bezoeken van de website (door allerlei design trucjes) getriggerd wordt om snel te beslissen en bij doorscrollen erachter komt dat er nogal wat kosten bijkomen.

    Na binnen 14 dagen een mail gestuurd te hebben dat ik de de order wil annuleren, geeft het bedrijf niet huis. Ze weigeren mijn geld terug te geven.

    Door: Wesley07-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    all inclusive

    Geen pluspunten, echte oplichting en geen juiste informatie

    Door: henk06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Shopper Ponte Do Porto

    Tas nog niet ontvangen maar dat zal wel ok zijn. Wat mij het meeste stoort is de misleidende adviesprijs van 129,95 euro terwijl deze tas overal wordt aangeboden rond de 25,00 euro.
    Het is bij vakantieveilingen überhaupt standaard dat de adviesprijzen nergens op slaan. Dus goed blijven opletten is wel echt nodig.

    Door: Cora29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Hotel kamer Amsterdam 2 personen

    In de omschrijving van de aanbieding staat dat er gereserveerd kan worden mits er plek is in het hotel. Er is plek in het hotel maar er kan niet gereserveerd worden.

    Met opzet heb ik de beschikbaar op voor hand gecheckt en daarna pas op de veiling geboden. Hiernaast is de klantenservice niet beschikbaar.

    Door: Jorn Beltman26-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Nachtje hotel

    Een aantal keer meegedaan aan VakantieVeilingen. Vaak zit er wel een addertje onder gras. 2 nachten hotel gewonnen…. Maar niet achter elkaar te boeken als 2 nachtjes weg.

    Door: Koert Noordhuis19-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Plantenbakken

    Verkeerde kleur geleverd gekregen vorige maand. Stuk of 5 keer herinnerd nadat ik alles had ingezonden. Ze reageren gewoon niet meer. Dat er een fout gemaakt wordt is niet zo erg maar niet reageren is het zwakste wat er is. Bij geen enkel bedrijf zo meegemaakt.

    Door: R grijzen13-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Steelstofzuiger

    Geen e-mail adres kunnen vinden van klantenservice

    Door: Nk30-05-2021
    Dorien22-06-2021

    Sales@emesa.nl De eerste mail beantwoorden ze, de rest niet meer. Succes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Vlees

    Tsja als je het dan hebt over misleiding oftewel oplichting. Geboden op 10 entrecotes voor €12,00 + 5,50 administratiekosten. Komt daar nog afgerond € 16,00 bezorgkosten overheen. Vermeld dit dan ook direct!!! Oplichters. (En dit ik weet niet hoe vaak per uur/dag/week. Nie wieder. .Pure oplichting

    Door: Harm27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    niks

    Oplichters!!!!!!!

    GELOOF DEZE OPLICHTERS NIET!

    Paar maanden geleden gekeken voor een hotelovernachting. Er was een mooie aanbieding, althans dat dacht ik, maar dat was zeker niet het geval. We hadden de bieding gewonnen, maar bij het reserveren van het hotel kwamen we op een veel hogere prijs dat het hotel zelf voor de kamer vraagt. Ik heb de site Vakantieveilingen weg geklikt en bij het hotel zelf geboekt. Nu wordt ik overspoeld met mails dat ik MOET betalen en DREIGEN ze het naar een incassobureau sturen.

    IK GA HELEMAAL NIKS BETALEN !

    Door: Eva27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Horloge

    Op een veiling van het horloge adviesvaardigheden €699 ,heb ik gewonnen voor €60 heb gelijk betaald incl en verz. kosten €71,45.
    Een week gewacht, geen bericht gekregen, zelf een e-mail gestuurd, blijkt dat het horloge niet meer leverbaar is, excuses krijgt mijn geld terug gestort en een kortingsbon van € 5 , kijk ik op de website van VakantieVeilingen kan op hetzelfde horloge nog steeds bieden. Mijn vraag is kan je een veiling aanbieden, wat niet leverbaar is?????

    Door: Rob Hemelop18-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    2 vouchers sauna goes

    vanwege covid mocht ik de bonnen niet gebruiken, vervolgens ging de sauna dicht, en is nog dicht, datum wordt niet aangepast door vakantieveilingen, voel me vreselijk in t ootje genomen

    Door: pauline16-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Vlees

    Kocht het voor 7 euro en ben 28,45 euro kwijt als ik het thuis heb

    Door: Toon Van Daal12-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Monstertruck

    levering is slecht zou binnen 5 dagen geleverd worden
    Wacht al 9dagen en track en tracé van dhl zegt nog niet ontvangen
    Was bedoeld als verjaardagscadeau

    Door: Truus de Graaff23-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Fitness

    De adviesprijzen kloppen totaal niet waardoor het lijkt alsof je heel goedkoop uit bent maar als je het product opzoekt kan je het 9/10 goedkoper vinden.

    Door: G21-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Staafmixer

    Ik heb toch wel het idee dat er een computer meebiedt.... Heel veel keer meegekeken de prijs werd steevast steeds met 20,= verhoogd.

    Door: Yvon 20-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    FAQ

    Is VakantieVeilingen.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 139 ervaringen geplaatst over VakantieVeilingen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is VakantieVeilingen.nl actief?

    VakantieVeilingen.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.