NederlandReview

    Ervaringen Tripper

    Wil je bij Tripper kaartjes kopen voor een pretpark, omdat je al in tijden niet meer geweest bent? Of wil je met kortingvan Tripper naar de sauna? Lees dan eerst de recensies over de ervaringen van klanten op NederlandReview. Het is tegenwoordig niet goedkoop om naar een dierentuin of theater te gaan. Tripper heeft altijd mooie kortingen en aanbiedingen voor producten en uitjes, maar is het eigenlijk wel betrouwbaar? Op die vraag willen we bij NederlandReview graag antwoord geven. De reviews van klanten zijn de beste manier om zekerheid te geven. Zoek dus niet verder, want hier vind je de beoordelingen van echte klanten.  

    Over Tripper
    Op de website van Tripper vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en kortingen voor uitjes. Kijk bijvoorbeeld bij Tripper voor kaartjes voor pretparken, sauna’s, restaurants en nog veel meer. Alleen de beste deals worden volgens Tripper op de website aangeboden, want alleen de deals die Tripper zelf ook zou willen hebben, worden op de website gezet. Je vindt op de website daarom altijd producten en uitjes van bekende merken en bedrijven. Je betaalt overigens bij Tripper geen extra kosten voor de deals. Je kiest eenvoudig een deal en kunt meteen bestellen. 


    Wat gebeurt er eigenlijk in een pretpark na sluitingstijd? De jongens van StukTV zochten het uit.

    Deals bij Tripper
    – Sauna’s
    – Pretparken
    – Dierentuinen
    – Theaters
    – Evenementen
    – Restaurants
    – Musea
    – Rondvaarten
    – Sieraden
    – Tassen
    – Elektronica
    – Planten
    – Decoratie
    – Verzorgingsproducten
    – Cursussen
    – Tijdschriften
    – En nog heel veel meer

    Diensten Tripper
    Door een account aan te maken bij Tripper blijf je altijd op de hoogte van de laatste deals die op de website beschikbaar zijn. Je kunt via je account meteen betellen en gemakkelijk betalen. Je betaalt bij de website altijd veilig met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, American Express en PayPal. Je kunt ook vaak de deals die binnenkort bij Tipper beschikbaar komen vast bekijken. Wil je graag weten welke deals er bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Kijk dan even op de kaart op de website waar alle deals te vinden zijn. Hou wel altijd de klok in de gaten, want sommige deals zijn maar tijdelijk beschikbaar.

    Klachten Tripper
    Het kan zijn dat je jouw deal niet op tijd hebt ontvangen. Of er is iets fout gegaan tijdens de levering. Neem dan altijd zo snel mogelijk contact op met Tripper. Op de website is alle informatie te vinden om de klantenservice te bereiken. Je kunt gebruikmaken van de chat of het contactformulier op de website. Je kunt ook altijd mailen, bellen op het telefoonnummer of je vraag stellen op Facebook of Instagram. Lees wel altijd eerst even de veelgestelde vragen op de website. 

    Wat vind jij van Tripper?
    Heb jij de Amsterdam Dungeon bezocht met een aanbieding van Tripper? Of heb je de hele dag in de sauna gezeten door de korting op de website? Vertel nieuwe klanten dan alles over jouw ervaringen met Tripper. Bij NederlandReview willen we alle verhalen horen. Positief of negatief het mag allemaal. Schrijf een review en wees niet bang om eerlijk te zijn. 

    Een uitje hoeft niet veel geld te kosten. Bij Tripper vind je altijd kortingen, maar is het betrouwbaar? Lees reviews over de ervaringen van klanten.

    Tripper
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    8,8
    86% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,2

    Service

    8,2

    Prijs

    8,8

    Leveren

    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede aanbiedingen tegen een aantrekkelijke prijs

    Linda20-08-2018

    Goede aanbiedingen tegen een aantrekkelijke prijs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Duidelijke website en leuke kortingen

    S. van der Berg17-08-2018

    Duidelijke website, gemakkelijk betalen en de voucher snel in je account. Leuk dagje gehad met de kinderen in Hellendoorn

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede site met leuke aanbiedingen

    Monique de Koning26-07-2018

    Heb al een paar keer gebruik gemaakt van de mooie aantrekkelijke aanbiedingen. Beveel het vaak door aan andere mensen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Direct tickets

    Christiene van Vliet26-07-2018

    Afgelopen week tickets gekocht voor Plopsaland. Nog niet eerder gekocht bij Tripper, dus eerst een whatsapp bericht gestuurd. Binnen 3 minuten antwoord, dus toch besloten tickets te kopen. Leuke dag gehad met de kinderen en op 5 tickets toch een hoop geld bespaart!

    Wij gaan deze zomervakantie zeker nog een keer weg met Tripper.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    NOOIT KOPEN!!

    Ewelina26-07-2018

    NOOIT IETS BESTELLEN!!! OPLICHTERIJ!!!!

    Een horloge besteld van micheal kors, vervolgens 1 dag voor de 14 dagen bedenktijd teruggestuurd, omdat die te groot was en er krassen opzaten.. krijg ik vervolgens een mail binnen dat die wordt terugverzonden omdat er nog een folie eropzat dus eigenlijk volgens hun is het horloge nog in goede staat... mocht hem blijkbaar niet meer retouneren omdat ik had aangegeven dat het om een defect en niet dat ik hem niet leuk vond.. nu gewoon 150€ kwijt aan een horloge waar ik niks aan heb plus 8€ voor de retourkosten die ik niet eens terugkrijg dus in totaal voor 158€ opgelicht ! DE THEORIE VAN TRIPPER.NL = IETS KOPEN MAG NIET MEER RETOUREN... heeel slecht service echt een afrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Meerdere aankopen gedaan - aanrader!

    Ernst Broekhoven25-07-2018

    Afgelopen twee maanden meerdere aankopen gedaan waaronder tickets voor Duinrell en Julianatoren! Fijn dat je zoveel korting krijgt op de tickets en ook direct in je inbox. Afgelopen week heb ik een horloge besteld om 16:00 uur en die was de volgende dag al binnen. Helaas zat er geen setje bij om het horloge zelf te stellen, maar dit heeft de juwelier gedaan voor €5,00!

    Verbeterpunt: meer deals voor dierentuinen en wellness!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super mooi Armani Horloge gekocht

    Pieter de klok14-04-2018

    Ik heb bij Tripper een super leuk Armani Horloge gekocht. Dacht eerst dat ze alleen tickets verkochten. Wat blijkt ze verkopen tal van a-merk producten met gigantische kortingen en in de meeste gevallen voor 15.00 besteld morgen in huis. Wat een topservice. Dit zie je eigenlijk nooit bij andere dealsites. Ik kom zeker terug!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goedkope tripjes

    Jacqueline Scheepman30-03-2018

    leuke website voor als je zonder ideeën zit wat je moet doen in je vakantie of je weekend...
    heb er al een paar keer gebruik van gemaakt
    lekker goedkoop en leuke ideeën!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    ik betaal niet meer het volle pond voor kaartjes

    Annelies13-03-2018

    heel handig en het scheelde veel geld toen we kaartjes wilde kopen voor de dierentuin... je moet wel letten op de houdbaarheidsdatum, maar daarom is het denk ik zo goedkoop?
    ik betaal niet meer het volle pond voor kaartjes in ieder geval!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Mooie aanbiedingen

    Mark06-03-2018

    Mooie aanbiedingen en goed geholpen door de klantenservice. Snelle reactie en heel behulpzaam. Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Spa puur niet beschikbaar korte termijn

    Rachelle01-02-2018

    Dagkaart gekocht voor Spa puur maar het is van te voren niet inzichtelijk wanneer je kan reserveren. Er is beperkte beschikbaarheid. Na inloggen is er pas plaatst na drie weken! Zo weet je nooit of je er gebruik kan maken.Dus alleen kopen als je alle tijd hebt en pas na een paar weken wilt gaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    De goede zoeker wordt beloond

    Sjaak17-12-2017

    Je moet wel goed zoeken, maar dna kom je ook wel de deals tegen. Wel de moeite waard dus om te checken. Kaartjes komen altijd op tijd binnen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima

    visser15-11-2017

    Vorige week tickets voor het Archeon gekocht. Kon geen reviews vinden, dus vond het toch een gok. Ik had wel al Whatsapp contact met de klantenservice gehad. Dat ging netjes. Snelle en nette reactie. De kaartjes werden gelukkig ook geaccepteerd. Dus dat scheelde weer 50% op de kosten:)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nergens een probleem gehad

    Marianne15-11-2017

    Voor het eerst hier iets besteld. Inderdaad korting werd geaccepteerd en maakte het uitje met mijn kleinzoon geslaagd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Tripper

    Uw beoordeling