TravelMundo

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

TravelMundo

Zoek je een simpele website met een aantal reizen waaruit je kunt kiezen voor een voordelige prijs? Dan kun je hiervoor terecht bij TravelMundo. Geen overdadig aanbod aan reizen naar de kust, de natuur, stedentrips en dergelijke, maar een beperkt aanbod tegen de scherpste prijzen. Hier bij NederlandReview lees je alles over de ervaringen van andere klanten van deze reisaanbieder.


Over TravelMundo

 
Travelmundo heeft een website met dagelijks nieuwe aanbiedingen voor voordelige reizen. Zij bieden hun reizen aan tegen prijzen met een hoog kortingspercentage. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Door gebruik te maken van de selectie op vakantiethema’s kun je gemakkelijk de vakantie vinden die bij je past. Zo kun je via hen op vakantie in Nederland, Duitsland en België, maar bijvoorbeeld ook naar de Spaanse kust.
Diensten

 
Wanneer je tegen een scherpe prijs een vakantie wilt boeken op een eenvoudige website die deze tegen de scherpste prijzen kun je deze gemakkelijk vinden op de website van TravelMundo. Je kiest eenvoudig het vakantiethema uit wat bij je past en kiest daaruit jouw favoriet. De vakantiethema’s die zij bieden zijn:

  • Aan de kust
  • All Inclusive
  • Culinair
  • Met de hond
  • Natuur
  • Stedentrips
  • Vliegticket + Hotel
  • Wandelen & Fietsen
  • Zonvakantie

Zodra je een keuze hebt gemaakt krijg je per vakantiethema alle actuele aanbiedingen te zien die je vervolgens kunt sorteren op: prijs, beoordeling, aantal sterren en populariteit. Ook kun je bijvoorbeeld op de kaart kijken waar de hotels zich bevinden en wat de afstand is vanaf jouw huis. Vervolgens kun je deze eenvoudig via de website boeken en betalen.


Mocht er volgens jou een thema missen in het aanbod, dan kun je ze dat laten weten door ze een mail te sturen of door ze te benaderen via Facebook, Twitter of telefonisch. Zij zullen bij voldoende animo kijken of zij dit nieuwe thema voor je kunnen realiseren.


Nieuwsbrief

 
Je kunt bij TravelMundo je e-mailadres opgeven en je daarmee inschrijven voor de nieuwsbrief. Wanneer je dit doet wordt je altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste vakantie aanbiedingen en kortingen. Hierdoor kun je volop profiteren van alle aanbiedingen.


Klachten

 
Er is op de website verder weinig informatie te vinden over een klachtenprocedure, ook zijn er geen algemene voorwaarden te vinden. Wel kun je de contactgegevens van de klantenservice vinden die je kunt mailen op info@travelmundo.nl of je kunt ze op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur bellen op (010) 307 52 58.


Laat hier jouw mening achter!

 
Heb jij al eens bij TravelMundo een zeer voordelige reis geboekt en was alles goed verzorgd of viel een en ander je tegen? Vertel er hier over bij NederlandReview, daar hebben anderen wat aan!


Is TravelMundo een vertrouwd adres om een reis voor je gezin te boeken? Leveren zij volgens hun klanten de beste prijzen voor een zorgeloze vakantie?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)