NederlandReview

  Ervaringen TravelMundo

  Zoek je een simpele website met een aantal reizen waaruit je kunt kiezen voor een voordelige prijs? Dan kun je hiervoor terecht bij TravelMundo. Geen overdadig aanbod aan reizen naar de kust, de natuur, stedentrips en dergelijke, maar een beperkt aanbod tegen de scherpste prijzen. Hier bij NederlandReview lees je alles over de ervaringen van andere klanten van deze reisaanbieder.

  Over TravelMundo


  Travelmundo heeft een website met dagelijks nieuwe aanbiedingen voor voordelige reizen. Zij bieden hun reizen aan tegen prijzen met een hoog kortingspercentage. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Door gebruik te maken van de selectie op vakantiethema’s kun je gemakkelijk de vakantie vinden die bij je past. Zo kun je via hen op vakantie in Nederland, Duitsland en België, maar bijvoorbeeld ook naar de Spaanse kust.


  Ga met TravelMundo bijvoorbeeld op vakantie naar Spanje. Let's get Spanish!

  Diensten


  Wanneer je tegen een scherpe prijs een vakantie wilt boeken op een eenvoudige website die deze tegen de scherpste prijzen kun je deze gemakkelijk vinden op de website van TravelMundo. Je kiest eenvoudig het vakantiethema uit wat bij je past en kiest daaruit jouw favoriet. De vakantiethema’s die zij bieden zijn:

  • Aan de kust
  • All Inclusive
  • Culinair
  • Met de hond
  • Natuur
  • Stedentrips
  • Vliegticket + Hotel
  • Wandelen & Fietsen
  • Zonvakantie

  Zodra je een keuze hebt gemaakt krijg je per vakantiethema alle actuele aanbiedingen te zien die je vervolgens kunt sorteren op: prijs, beoordeling, aantal sterren en populariteit. Ook kun je bijvoorbeeld op de kaart kijken waar de hotels zich bevinden en wat de afstand is vanaf jouw huis. Vervolgens kun je deze eenvoudig via de website boeken en betalen.

  Mocht er volgens jou een thema missen in het aanbod, dan kun je ze dat laten weten door ze een mail te sturen of door ze te benaderen via Facebook, Twitter of telefonisch. Zij zullen bij voldoende animo kijken of zij dit nieuwe thema voor je kunnen realiseren.

  Nieuwsbrief


  Je kunt bij TravelMundo je e-mailadres opgeven en je daarmee inschrijven voor de nieuwsbrief. Wanneer je dit doet wordt je altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste vakantie aanbiedingen en kortingen. Hierdoor kun je volop profiteren van alle aanbiedingen.

  Klachten


  Er is op de website verder weinig informatie te vinden over een klachtenprocedure, ook zijn er geen algemene voorwaarden te vinden. Wel kun je de contactgegevens van de klantenservice vinden die je kunt mailen op info@travelmundo.nl of je kunt ze op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur bellen op (010) 307 52 58.

  Laat hier jouw mening achter!


  Heb jij al eens bij TravelMundo een zeer voordelige reis geboekt en was alles goed verzorgd of viel een en ander je tegen? Vertel er hier over bij NederlandReview, daar hebben anderen wat aan!

  Is TravelMundo een vertrouwd adres om een reis voor je gezin te boeken? Leveren zij volgens hun klanten de beste prijzen voor een zorgeloze vakantie?

  TravelMundo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TravelMundo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TravelMundo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TravelMundo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TravelMundo actief?

  TravelMundo is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TravelMundo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.