NederlandReview

  Ervaringen Travelhome

  Ga jij graag op reis? Dan ben je misschien wel op zoek naar niet alleen de beste maar ook de goedkoopste vakantieaanbieder. Maar welk reisbureau of andere vakantieaanbieder is dat? Één van de bedrijven die misschien wel jouw droomreis aanbiedt is Travelhome. Maar wat voor reizen bieden zij precies aan? Naar welke landen kun je reizen? Wat kun je verwachten van hun campers en hotels? Zal het makkelijk zijn om een reis te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als je vragen of klachten hebt over hun reizen? Zullen ze hun best doen om je te helpen of zul je niet veel aan ze hebben? De beste personen om deze vragen te beantwoorden zijn de klanten die al eerder met Travelhome hebben gereisd. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor reisbureau Travelhome echt is. De meningen, beoordelingen en andere opmerkingen van deze klanten kunnen je helpen te beslissen of Travelhome de beste reisaanbieder is voor jou en je medereizigers.

  Over Travelhome

  Travelhome is een bedrijf dat reizen aanbiedt. Het bedrijf is gespecialiseerd in camperreizen. Deze camperreizen bieden zij al aan sinds 1986. Ze bestaan dus al meer dan 30 jaar en hebben heel wat ervaring. Ze zijn aangesloten bij organisaties zoals SGR en ANVR. Ook werken ze samen met de ANWB. Ze zijn hier zelfs een reisdochter van.

  Via de website van Travelhome kun je reizen boeken naar vele vakantiebestemmingen. Als je in Europa wilt blijven kun je kiezen voor Portugal, Spanje, Zweden, Finland, Noorwegen en sommige andere landen. Maar ze bieden ook andere bestemmingen aan zoals Nieuw-Zeeland, Cuba, Amerika, IJsland, Zuid-Afrika, Argentinië, Namibië, Chili en Japan. Dat ze een camping specialist zijn betekent dat ze je kunnen helpen om de beste campings te vinden waar je met je auto en camper kunt overnachten. Als je wat inspiratie nodig hebt kun je hun inspiratiedagen bezoeken. Tijdens deze dagen zullen ze je door middel van inspirerende korte presentaties informeren over wat belangrijk is om te weten als je naar een bepaalde bestemming afreist. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met één van hun reisexperts. Deze reisexperts kunnen je helpen je reisplannen door te spreken en concreet te maken.

  Zorg er alleen wel voor dat je veilig rijdt.

  Diensten van Travelhome

  Je kunt een reis boeken via de website van Travelhome. Ook kun je je via hun website inschrijven voor één van hun inspiratiedagen. Daarbij hebben ze een klantenservice die je kan helpen als je wat advies, tips of andere informatie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Travelhome

  Heb je al eens eerder met Travelhome gereist? Dan zouden wij heel graag willen horen wat jij over dit bedrijf te melden hebt. Was het makkelijk een reis of campertrip te boeken via hun website? Heb je van je vakantie genoten of liet die te wensen over? Heb je nog tips over hoe Travelhome kan verbeteren? Zou je nogmaals bij Travelhome boeken? En hoe hulpvaardig is hun klantenservice echt? Laat een review achter en vertel ons alles over jouw Travelhome ervaring.

  Wat voor ervaring zullen andere reizigers met Travelhome hebben? Lees reviews over dit reisbureau en hun camper reizen door Europa, Amerika enzovoort.

  Travelhome
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.6
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  8.8
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  8.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Travelhome

  Uw beoordeling

  Gecancelde reis naar Nieuw Zeeland

  Tezamen met Travelhome een mooie reis naar Nieuw Zeeland gepland en gereserveerd. Daarbij werd door het team van Travelhome alles op alles gezet een perfecte reis samen te stellen.
  Helaas kon die reis door persoonlijke omstandigheden niet doorgaan.
  Daar werd uiterst begripvol op gereageerd en de aanbetaling zelfs dezelfde dag op mijn rekening teruggestort.
  Hier kunnen vele bedrijven en organisaties veel van leren!
  Directie en personeel, hartelijk dank!

  Door: A.M. van de Wetering20-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geboekte reis in coronatijd

  Wij hadden een camperreis geboekt voor september 2020 die helaas door de Corona niet door kon gaan. Wil laten weten dat we heel correct behandeld zijn door deze reisorganisatie en ons betaalde reisgeld terugbetaald gekregen hebben. Ook hebben ze ons regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en mogelijkheden gegeven om onze reis opnieuw te boeken. Wij gaan onze reis zeker zeker opnieuw boeken bijnTravelhome, maar dan in 2022.

  Door: Annie21-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  2016 Campervakantie Canada

  Travelhome:
  Uitstekend contact. Alles goed geregeld. Ga zo weer met ze op pad.

  Fraserway (Camperverhuurder) Vancouver
  Uitstekende kwaliteit camper (lengte 7.3 meter)
  Goede ontvangst, uitstekende uitleg.
  Vriendelijk.
  Bij het inleveren precies hetzelfde.

  Door: Lex Post13-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  zeker een aanrader!!

  wij hebben een hele leuke vakantie gehad

  we hebben vaker met de anwb gereisd maar dit was de eerste keer met de camper.
  zeker een aanrader!!

  Door: Lesly30-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  oude campers cruise America

  Geen opmerkingen over travelhome, wel over de campers en de service van cruise America-
  minpunten cruise America zeker de oude campers die vies worden meegegeven, beetje stampwerk, worden toch wel verhuurd is de insteek denk ik.
  Twee medewerkers ( Salt lake City) en 8 gezinnen die uitleg moeten krijgen en een camper mee moeten krijgen werkt niet. Liep dus heel erg uit waardoor wij een stuk van de vakantie hebben moeten missen en tijdstress vanwege een planning. Zeer onprofessioneel en vervelend zo te moeten beginnen. Campers zijn duur genoeg dus een beetje service zou wel de standaard moeten zijn.
  Geen cruise America meer voor ons in ieder geval.

  Door: P van der Plas15-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Travelhome een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Travelhome. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Travelhome actief?

  Travelhome is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Travelhome gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.