Ervaringen Travelhome

Ga jij graag op reis? Dan ben je misschien wel op zoek naar niet alleen de beste maar ook de goedkoopste vakantieaanbieder. Maar welk reisbureau of andere vakantieaanbieder is dat? Één van de bedrijven die misschien wel jouw droomreis aanbiedt is Travelhome. Maar wat voor reizen bieden zij precies aan? Naar welke landen kun je reizen? Wat kun je verwachten van hun campers en hotels? Zal het makkelijk zijn om een reis te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als je vragen of klachten hebt over hun reizen? Zullen ze hun best doen om je te helpen of zul je niet veel aan ze hebben? De beste personen om deze vragen te beantwoorden zijn de klanten die al eerder met Travelhome hebben gereisd. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor reisbureau Travelhome echt is. De meningen, beoordelingen en andere opmerkingen van deze klanten kunnen je helpen te beslissen of Travelhome de beste reisaanbieder is voor jou en je medereizigers.

Over Travelhome

Travelhome is een bedrijf wat reizen aanbiedt. Het bedrijf is gespecialiseerd in camperreizen. Deze camperreizen bieden zij al aan sinds 1986. Ze bestaan dus al meer dan 30 jaar en hebben heel wat ervaring. Ze zijn aangesloten bij organisaties zoals SGR en ANVR. Ook werken ze samen met de ANWB. Ze zijn hier zelfs een reisdochter van. Via de website van Travelhome kun je reizen boeken naar vele vakantiebestemmingen. Als je in Europa wilt blijven kun je kiezen voor Portugal, Spanje, Zweden, Finland, Noorwegen en sommige andere landen. Maar ze bieden ook andere bestemmingen aan zoals Nieuw-Zeeland, Cuba, Amerika, IJsland, Zuid-Afrika, Argentinië, Namibië, Chili en Japan. Dat ze een camping specialist zijn betekent dat ze je kunnen helpen om de beste campings te vinden waar je met je auto en camper kunt overnachten. Als je wat inspiratie nodig hebt kun je hun inspiratiedagen bezoeken. Tijdens deze dagen zullen ze je door middel van inspirerende korte presentaties informeren over wat belangrijk is om te weten als je naar een bepaalde bestemming afreist. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met één van hun reisexperts. Deze reisexperts kunnen je helpen je reisplannen door te spreken en concreet te maken.


Zorg er alleen wel voor dat je veilig rijdt.

Diensten van Travelhome

Je kunt een reis boeken via de website van Travelhome. Ook kun je je via hun website inschrijven voor één van hun inspiratiedagen. Daarbij hebben ze een klantenservice die je kan helpen als je wat advies, tips of andere informatie nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Travelhome

Heb je al eens eerder met Travelhome gereist? Dan zouden wij heel graag willen horen wat jij over dit bedrijf te melden hebt. Was het makkelijk een reis of campertrip te boeken via hun website? Heb je van je vakantie genoten of liet die te wensen over? Heb je nog tips over hoe Travelhome kan verbeteren? Zou je nogmaals bij Travelhome boeken? En hoe hulpvaardig is hun klantenservice echt? Laat een review achter en vertel ons alles over jouw Travelhome ervaring.

Wat voor ervaring zullen andere reizigers met Travelhome hebben? Lees reviews over dit reisbureau en hun camper reizen door Europa, Amerika enzovoort.

Travelhome
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

6,8
50% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8

Service

7

Prijs

5

Leveren

7

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

oude campers cruise America

Geen opmerkingen over travelhome, wel over de campers en de service van cruise America-
minpunten cruise America zeker de oude campers die vies worden meegegeven, beetje stampwerk, worden toch wel verhuurd is de insteek denk ik.
Twee medewerkers ( Salt lake City) en 8 gezinnen die uitleg moeten krijgen en een camper mee moeten krijgen werkt niet. Liep dus heel erg uit waardoor wij een stuk van de vakantie hebben moeten missen en tijdstress vanwege een planning. Zeer onprofessioneel en vervelend zo te moeten beginnen. Campers zijn duur genoeg dus een beetje service zou wel de standaard moeten zijn.
Geen cruise America meer voor ons in ieder geval.

Door: P van der Plas15-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

zeker een aanrader!!

wij hebben een hele leuke vakantie gehad

we hebben vaker met de anwb gereisd maar dit was de eerste keer met de camper.
zeker een aanrader!!

Door: Lesly30-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Schrijf zelf een review over Travelhome

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)