Travelhome

Alle reviews

Travelhome

80% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gecancelde reis naar Nieuw Zeeland

  Tezamen met Travelhome een mooie reis naar Nieuw Zeeland gepland en gereserveerd. Daarbij werd door het team van Travelhome alles op alles gezet een perfecte reis samen te stellen.
  Helaas kon die reis door persoonlijke omstandigheden niet doorgaan.
  Daar werd uiterst begripvol op gereageerd en de aanbetaling zelfs dezelfde dag op mijn rekening teruggestort.
  Hier kunnen vele bedrijven en organisaties veel van leren!
  Directie en personeel, hartelijk dank!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geboekte reis in coronatijd

  Wij hadden een camperreis geboekt voor september 2020 die helaas door de Corona niet door kon gaan. Wil laten weten dat we heel correct behandeld zijn door deze reisorganisatie en ons betaalde reisgeld terugbetaald gekregen hebben. Ook hebben ze ons regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en mogelijkheden gegeven om onze reis opnieuw te boeken. Wij gaan onze reis zeker zeker opnieuw boeken bijnTravelhome, maar dan in 2022.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2016 Campervakantie Canada

  Travelhome:
  Uitstekend contact. Alles goed geregeld. Ga zo weer met ze op pad.

  Fraserway (Camperverhuurder) Vancouver
  Uitstekende kwaliteit camper (lengte 7.3 meter)
  Goede ontvangst, uitstekende uitleg.
  Vriendelijk.
  Bij het inleveren precies hetzelfde.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  oude campers cruise America

  Geen opmerkingen over travelhome, wel over de campers en de service van cruise America-
  minpunten cruise America zeker de oude campers die vies worden meegegeven, beetje stampwerk, worden toch wel verhuurd is de insteek denk ik.
  Twee medewerkers ( Salt lake City) en 8 gezinnen die uitleg moeten krijgen en een camper mee moeten krijgen werkt niet. Liep dus heel erg uit waardoor wij een stuk van de vakantie hebben moeten missen en tijdstress vanwege een planning. Zeer onprofessioneel en vervelend zo te moeten beginnen. Campers zijn duur genoeg dus een beetje service zou wel de standaard moeten zijn.
  Geen cruise America meer voor ons in ieder geval.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zeker een aanrader!!

  wij hebben een hele leuke vakantie gehad

  we hebben vaker met de anwb gereisd maar dit was de eerste keer met de camper.
  zeker een aanrader!!

Anderen bekeken ook

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

CitizenM Hotels
4 reviews

Heeft u een hotel nodig waar uw wensen vervuld zullen worden voor een scherpe prijs? Dan bent u bij nl.citizenm.com aan de juiste adres. Heeft u me...

Tururi.org
3 reviews

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Tururi.org  is een bedrijf wat zich richt op het aanbieden van vakantie reizen. Denk hierbij aan verre ...

OAD reizen
8 reviews

Oad reviews, meningen en beoordelingen!  Wat anderen van Oad zeggen! Oad bestaat al vele jaren. Door de jaren heen hebben ze hun dienstenpakk...

Travelhome

Ga jij graag op reis? Dan ben je misschien wel op zoek naar niet alleen de beste maar ook de goedkoopste vakantieaanbieder. Maar welk reisbureau of andere vakantieaanbieder is dat? Één van de bedrijven die misschien wel jouw droomreis aanbiedt is Travelhome. Maar wat voor reizen bieden zij precies aan? Naar welke landen kun je reizen? Wat kun je verwachten van hun campers en hotels? Zal het makkelijk zijn om een reis te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice kun je verwachten als je vragen of klachten hebt over hun reizen? Zullen ze hun best doen om je te helpen of zul je niet veel aan ze hebben? De beste personen om deze vragen te beantwoorden zijn de klanten die al eerder met Travelhome hebben gereisd. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor reisbureau Travelhome echt is. De meningen, beoordelingen en andere opmerkingen van deze klanten kunnen je helpen te beslissen of Travelhome de beste reisaanbieder is voor jou en je medereizigers.

Over Travelhome
Travelhome is een bedrijf dat reizen aanbiedt. Het bedrijf is gespecialiseerd in camperreizen. Deze camperreizen bieden zij al aan sinds 1986. Ze bestaan dus al meer dan 30 jaar en hebben heel wat ervaring. Ze zijn aangesloten bij organisaties zoals SGR en ANVR. Ook werken ze samen met de ANWB. Ze zijn hier zelfs een reisdochter van.

Via de website van Travelhome kun je reizen boeken naar vele vakantiebestemmingen. Als je in Europa wilt blijven kun je kiezen voor Portugal, Spanje, Zweden, Finland, Noorwegen en sommige andere landen. Maar ze bieden ook andere bestemmingen aan zoals Nieuw-Zeeland, Cuba, Amerika, IJsland, Zuid-Afrika, Argentinië, Namibië, Chili en Japan. Dat ze een camping specialist zijn betekent dat ze je kunnen helpen om de beste campings te vinden waar je met je auto en camper kunt overnachten. Als je wat inspiratie nodig hebt kun je hun inspiratiedagen bezoeken. Tijdens deze dagen zullen ze je door middel van inspirerende korte presentaties informeren over wat belangrijk is om te weten als je naar een bepaalde bestemming afreist. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met één van hun reisexperts. Deze reisexperts kunnen je helpen je reisplannen door te spreken en concreet te maken.

Diensten van Travelhome
Je kunt een reis boeken via de website van Travelhome. Ook kun je je via hun website inschrijven voor één van hun inspiratiedagen. Daarbij hebben ze een klantenservice die je kan helpen als je wat advies, tips of andere informatie nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Travelhome
Heb je al eens eerder met Travelhome gereist? Dan zouden wij heel graag willen horen wat jij over dit bedrijf te melden hebt. Was het makkelijk een reis of campertrip te boeken via hun website? Heb je van je vakantie genoten of liet die te wensen over? Heb je nog tips over hoe Travelhome  kan verbeteren? Zou je nogmaals bij Travelhome  boeken? En hoe hulpvaardig is hun klantenservice echt? Laat een review achter en vertel ons alles over jouw Travelhome ervaring.

Wat voor ervaring zullen andere reizigers met Travelhome hebben? Lees reviews over dit reisbureau en hun camper reizen door Europa, Amerika enzovoort.

}