Time to momo

Alle reviews

Time to momo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super app!

  Als je echt het maximale uit je reis wilt halen, dan moet je time to Momo gebruiken. Als je een stedentrip maakt dan ben je in mijn ervaring veel tijd kwijt met het zoeken naar de weg, uitzoeken waar je wilt gaan eten enzovoort. Met Time to Momo heb ik echt een goede ervaring gehad. Het helpt je echt om het maximale uit je reis te halen en de prijs is heel aantrekkelijk.

  Ik moet eerst even vertellen dat ik alleen ervaring heb met de app. Volgens mij verkopen ze ook papieren reisgidsen, daar heb ik geen ervaring mee. Met de app kun je een bepaalde stad heel efficient bezichtigen en krijg je toegang tot mooie wandelroutes, waarbij je neit verdwaalt dankzij de GPS functie. Verder geeft de app je de mogelijkheid om heel eenvoudig leuke locaties te ontdekken, bijvoorbeeld waar je moet eten en de mogelijkheid om daar gelijk reacties op achter te laten. In het kort: tijdbesparend, super simpel en heel handig.

Anderen bekeken ook

Aan Zee
11 reviews

Wat is een betere plek voor een vakantiehuis dan aan zee? Vanuit je vakantieverblijf loop je zo de zee in, maak je een strandwandeling en kun je le...

Stedentrips.nl
4 reviews

Wat zeggen andere nu eigenlijk over Stedentrips.nl? Stedentrips.nl is een partij welke al een lange tijd op het internet aanwezig is om mensen te h...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

Time to momo

Hou jij van stedentrips naar Berlijn, Barcelona of Parijs? Lees hier betrouwbare reviews van anderen die de website, app of reisgidsen van Time to momo hebben gebruikt. Ontdek wat zij vonden van de digitale diensten van Time to momo en ga goed geïnformeerd op reis. En kon je zelf leuke, nieuwe en hippe plekjes ontdekken? Laat ons ook weten wat jouw ervaringen zijn met de diensten van Time to momo. Wat is jouw mening over de tips die gegeven worden door locals? Werkt de app goed? Klopt de informatie in de reisgidsen en op de website van Time to Momo? Met de betrouwbare reviews van NederlandReview ga jij goed geïnformeerd op reis en kun je je eigen mening vormen over de diensten en bestemmingen van Time to momo.

Over Time to momo
Time to momo heette eerst 100% reisgidsen en is in 2016 overgegaan op de digitale versie onder de naam Time to momo. De papieren gidsen zijn nog steeds verkrijgbaar, maar de website en de app zijn nu het belangrijkst. Nog steeds krijg je tips voor de leukste plekjes en bestemmingen van locals, de mensen die echt in de stad wonen en niet betaald krijgen voor het plaatsen van hun tips. Hiermee zou je de hipste plekken moeten kunnen vinden zodra je uit het vliegtuig stapt en de app checkt. 

Het is de bedoeling om de stedentripper een complete begeleiding op reis aan te bieden voor comfort, informatie en met andermans ervaringen. Wat jouw mening is kun je daarna zelf bepalen na je ervaringen in een leuke stad. Laat het ons weten in een review, zodat we weer meer betrouwbare meningen kunnen toevoegen aan NederlandReview. 


6 wandelingen door Antwerpen

Diensten
Time to momo begint op hun website, waar je de bestemming intypt die jij wil ontdekken. Met professionele foto’s van de stad en een introductie van een lokale bewoner kun je beginnen met het zoeken van de leukste plekjes naar jouw smaak. Ook krijg je direct een kaart te zien met de leukste wijken daarop aangegeven. Klik op een wijk en je vindt ook daar weer heel veel verrassende informatie over wat er in die wijk te doen en te zien is. Je kunt dan vanaf 2,99 euro een route downloaden. De beschrijving staat erbij, zoals ‘een must als je voor het eerst in deze stad bent’ of ‘leuk voor cultuurliefhebbers en shopaholics’. De lokale bewoners geven ook tips op de blog van de website van Time to Momo.

Je kunt ook voor 6,99 euro een volledige app per stad downloaden met alle Time to momo routes in die bestemming. De Time to momo app leid je via aangegeven routes naar de leukste barretjes, hipste restaurants en musea. De app is downloadbaar en offline te gebruiken, dus heb je geen dataroaming nodig. Vergeet niet de reis app van Time to momo alvast thuis of ergens met free wifi te downloaden. Je kunt ook los een route downloaden die je langs alle leuke plekken brengt. Als je iets reserveert gaat dat via Booking.com en krijgt Time to momo een provisie. Een papieren reisgids kost tussen 14,95 euro en 16,95 euro en vind je in de webshop van Time to momo.

Voor akties en kortingen werkt Time to momo vaak samen met AKO.

Klachten en service
Met een vraag, klacht of opmerking over Time to momo kun je terecht via het contactformulier op de website.

Vestigingsadres: Schiekade 189, unit 1.01, 3013 BR Rotterdam
Email:klantenservice[at]momedia.nl
Telefoon:010-303 1248

Producten kunnen ook retour verzonden worden binnen 14 dagen nadat je het product hebt aangekocht.

Heb jij leuke plekjes ontdekt met Time to momo?
Vertel NederlandReview wat jouw ervaringen zijn met de digitale diensten en andere service van Time to momo. En wat is jouw mening over de tips van locals? Laat snel je recensie achter!

Wat is jouw ervaring met de Time to momo stedentips, website, of app? Lees hier ook betrouwbare recensies van andere reizigers!

}