NederlandReview

  Ervaringen SolFly

  Wanneer je een vakantie wilt boeken naar Griekenland, Spanje of Portugal kun je onder andere bij touroperator SolFly terecht. Zij bieden verschillende bestemmingen aan waarbij alles geregeld is. En wil je een auto huren op de plaats van bestemming, dan kun je deze ook meteen reserveren. Wat de klanten over dit bedrijf vertellen lees je hier bij NederlandReview.

  Over SolFly


  SolFly biedt als touroperator twintig reisbestemmingen aan in Griekenland, Portugal en Spanje. Het bedrijf wordt bestuurd door Hans Mosselman die Solfly oprichtte zeven jaar nadat hij reisgigant Sudtours aan het Rotterdamse Sundio had verkocht. Hij bekleedde functies bij het SGR (stichting garantiefonds reisgelden) en is erelid van de ANVR (algemene Nederlandse vereniging van reisondernemingen). Binnen SolFly houdt hij zich vooral bezig met de inkoop van accommodaties. Dankzij een uniek netwerk en zijn jarenlange ervaring weet hij met zijn team de leukste accommodaties te selecteren in Spanje, Griekenland en Portugal.


  Ga bijvoorbeeld naar het prachtige Griekenland op vakantie

  Diensten


  Bij SolFly kun je een vakantie boeken naar een bestemming in Griekenland, Portugal of Spanje waarbij je verblijft in één van de 500 SolFly accommodaties. Zij zoeken voor jou de goedkoopste vluchten uit in combinatie met deze accommodaties, die geselecteerd zijn op kleinschaligheid, sfeer en entourage. Hierbij kun je vanaf meerdere luchthavens in Nederland, België en Duitsland met verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen. SolFly regelt de vlucht, het transfer en een optimale service. In samenwerking met Sunnycars bieden zij ook autoverhuur aan in verschillende landen.

  Met SolFly kun je op reis gaan naar Kreta, Kos, Rhodos, Mallorca, Ibiza, de Costa del Sol, Tenerife, Lanzarote, de Algarve, etc. Voor een overzicht van het aanbod kun je behalve de website ook het online reismagazine raadplegen.

  Reserveren


  Via de homepage kun je in het zoekscherm het land en de bestemming van je voorkeur kiezen, met hoeveel personen je reist, welke luchthaven je voorkeur heeft en hoe lang en wanneer je wilt reizen. Je krijgt vervolgens een overzicht te zien waaruit je kunt kiezen. Ook hebben ze op de homepage speciale aanbiedingen en last minutes staan die je kunt reserveren. Vervolgens kun je nog verdere opties boeken zoals de huur van een auto, waarna je al je gegevens invult en via iDeal kunt betalen.

  Klachten


  Wanneer je tijdens een reis een klacht hebt dan moet je deze bij de reisleiding melden. Daarmee stel je hen in staat het probleem ter plekke op te lossen. Als de lokale reisleiding niet bereikbaar is kun je contact opnemen met de lokale agent of met SolFly B.V. Is de klacht ter plekke niet naar tevredenheid opgelost dan kun je bij de reisleiding om een klachtenformulier vragen en deze gezamenlijk invullen. Een kopie hiervan kun je na afloop van de reis met een gemotiveerde klachtbrief sturen naar klachten@solfly.nl of inleveren bij je boekingskantoor. Is de klacht niet ter plekke gemeld of is er geen klachtenformulier aanwezig, dan kan de klacht niet in behandeling worden genomen. Voor jouw zekerheid, ze zijn zowel aangesloten bij ANVR, als bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en ook bij het Calamiteitenfonds.

  Wat is jouw mening over SolFly?


  Heb jij al eens een reis geboekt bij deze touroperator? Was alles netjes geregeld en voldeed de accommodatie aan je verwachtingen of heb je nog het één en ander aan te merken? Wij horen dit graag van jou, zo help je anderen bij het maken van een keuze voor de juiste touroperator!

  Zorgt SolFly voor een onbezorgde vakantie naar bestemmingen aan de Middellandse Zee voor haar klanten of wordt dit anders ervaren door de reizigers?

  SolFly
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SolFly

  Uw beoordeling