SnowMania

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SnowMania

Op wintersport wil je natuurlijk wel optrekken met jongeren van je eigen leeftijd. Daarom heeft SnowMania een aantal jongerenvakanties naar de sneeuw. Maar hoe zullen die SnowCamps echt in elkaar zitten? Zullen ze wel goed georganiseerd zijn? Zul je echt andere jongeren tegenkomen waarmee je op kunt trekken? In wat voor soort accommodatie zul je verblijven? Zal er wel iets te doen zijn op het gebied van après- ski? Zal het moeilijk zijn om een wintersportvakantie te boeken via de website van SnowMania? En hoe zal de klantenservice van SnowMania omgaan met jongeren die het toch niet helemaal naar hun zin lijken te hebben? Je kunt hier het beste achter komen via jongeren die al eens met SnowMania op wintersport zijn geweest. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat zij nou echt van SnowMania vinden. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je laten zien of SnowMania wel eens de ideale vakantie voor jou zou kunnen hebben.


Over SnowMania

SnowMania is een bedrijf dat vakanties, en dan in het bijzonder wintersportvakanties, aanbiedt. Hierin zijn zij, volgens eigen zeggen, zelfs dé specialist. Ze richten zich hierbij voornamelijk op wintersport voor jongeren. Het gaat hierbij om jongeren tussen de 15 en 23 jaar. Ze willen deze jongeren graag een vakantie naar de sneeuw bieden samen met leeftijdsgenoten. Je kunt samen skiën, snowboarden, schaatsen en natuurlijk genieten van de après- ski. Je kunt vertrekken naar bestemmingen zoals Saalbach-Hinterglemm, Wagrain en Zillertal. Laatst genoemde is bedoeld vor jongeren tussen de 20 en 30 jaar. Als je op de ski’s of op een snowboard staat kun je vertrouwen op Nederlandse reisbegeleiding. Je hoeft dus geen andere taal te beheersen om met ze mee te kunnen. Kijk ook eens naar hun aanbiedingen. Daar kun je leuke reizen met korting tegenkomen. Wie weet kun je met een last minute toch nog op vakantie ondanks dat je het eerst niet van plan was.
Diensten van SnowMania

Je kunt via SnowMania heel makkelijk een wintersportvakantie boeken door gebruik te maken van hun website. Er is een pagina waarop je de vertrekdata kunt bekijken. Daar kun je ook zien of er in de periode dat jij op reis wilt gaan nog plek is. Mocht dat zo zijn, dan kun je natuurlijk meteen de reis online boeken. De meeste reizen zijn 8 dagen, wat betekent dat jij 8 dagen in de sneeuw kunt doorbrengen. Ook kun je op die pagina de groepsinformatie bekijken en meer info zien. Daarnaast heeft SnowMania nog een klantenservice voor het geval je nog met wat vragen zit.


Klachten, Complimenten en Tips voor SnowMania

Heb jij al eens een wintersportvakantie met SnowMania doorgebracht? Dan horen wij graag alles over jouw SnowMania ervaring. Hoe makkelijk was het om online te boeken? Heb je van je vakantie genoten of heb je helemaal geen sneeuw gezien? Kon je vriendschappen sluiten met leeftijdsgenoten? En wat voor een klantenservice heb je van SnowMania ontvangen toen je met een probleem zat? Schrijf je eigen SnowMania review en laat ons weten hoe jij over dit wintersportbedrijf denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)