NederlandReview

  Ervaringen Skihal.com

  Ben jij net terug van een wintersportvakantie waar de sneeuw ver te zoeken was? Of werd er kunstsneeuw over de bergen gespoten zodat iedereen toch nog kon skiën? Je had dan net zo goed in Nederland kunnen blijven en in een skihal kan skiën. Je had zo veel geld kunnen besparen. Met de opwarming van de aarde en alle klimaatveranderingen weet je het maar nooit. Misschien kun je in de toekomst alleen nog maar skiën in een skihal. Skihal.com heeft het bestellen van tickets nog makkelijker gemaakt. Je kunt op de website alle skihallen in Nederland en Duitsland vinden. Wil je meer weten over de ervaringen van andere klanten? Lees dan hier de reviews en beoordelingen over Skihal.com.

  Over Skihal.com
  Alle skihallen samengebracht op één website, dat is Skihal.com. Geen gedoe met verschillende websites en tegenstrijdige informatie, gewoon één plek waar je al je tickets kunt kopen. Je bent bij Skihal.com 365 dagen per jaar sneeuwzeker. Je hoeft niet elke vijf minuten de weerberichten te controleren. In de skihallen ligt altijd sneeuw. Skihal.com heeft voor al hun klanten ook speciale aanbiedingen en arrangementen. De toegangstickets kun je direct online bestellen en krijg je een paar minuten later binnen in je mailbox. Je hoeft dus nooit in een lange rij te staan voor een ticket en kunt meteen de berg af skiën. 


  Ga jij binnenkort ook springend de berg af?

  De skihallen van Skihal.com
  – Alpincenter bottrop
  – Snowworld Zoetermeer
  – Snowworld Landgraaf
  – Skihalle Neuss Duitsland
  – De Uithof Den Haag
  – Montana Snowcenter
  – Alpincenter Hamburg-Wittenburg

  Waarom Skihal.com?
  De webshop heeft toegangskaarten voor alle skihallen in Nederland en Duitsland, maar ze hebben klanten nog veel meer te bieden. Je kunt bijvoorbeeld ook voor skilessen, bedrijfsevenementen of groepsarrangementen bij Skihal.com terecht. Alle klanten krijgen bovendien persoonlijk, betrouwbaar en deskundig advies. Je krijgt alle informatie vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Jouw wensen staan bij Skihal.com namelijk centraal. Daarom dus Skihal.com!

  Klachten Skihal.com
  Waren er problemen met het ticket toen je aankwam bij de skihal? Of wilde de betaling niet lukken?  Neem bij klachten dan contact op met de klantenservice. Op de website is een contactformulier te vinden. Je kunt met het formulier direct een bericht sturen. Het is echter ook mogelijk om zelf te mailen naar het e-mailadres. Voor dringende klachten staat er ook een telefoonnummer vermeld. Je kunt ook langsgaan bij het kantoor in Deventer, maar controleer dan wel eerst de openingstijden. Laat, nadat je contact opgenomen hebt, weten of je vriendelijk geholpen bent door de medewerkers.

  Schrijf een review over Skihal.com!
  Heb jij toegangskaarten besteld via de website? Of kreeg jij groepskortingen voor jullie schooluitje? Schrijf dan een review over Skihal.com en geef jouw beoordeling over de skihal die je bezocht hebt. Wat vind je van de prijzen van de tickets? Zijn de tickets altijd geldig? En kon je bij de skihallen de rij overslaan? Vertel over jouw ervaringen met Skihal.com en laat andere klanten weten wat ze van de website kunnen verwachten.

  De skihallen in Nederland zijn samengebracht op één website. Wil je weten of de aanbiedingen betrouwbaar zijn? Lees hier de reviews over Skihal.com.

  Skihal.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Skihal.com

  Uw beoordeling